Adım adım büyük savaşa sürükleniyoruz. gündemde israilin yaptığı katliamlar varken akıllara hitlerin düşüncelerinde haklı olup olmadığı geliyor?
sizce haklı mıydı?
Adım adım büyük savaşa sürükleniyoruz. gündemde israilin yaptığı katliamlar varken akıllara hitlerin düşüncelerinde haklı olup olmadığı geliyor?
sizce haklı mıydı?
Hitler de alman soyundan hiç sevmem
soğuk ruhsuz insanları zaten vahşiydi kanında vardı
her zamanın her soyun bir firavunu vardır isimler değişir ama yaptıkları aynıdr
Biri bir şeyleri tetikler
Hitler ressamdı mesela ama neye yarar yetenek ayrı şeydir sanatçı ruhlu olabilmek ayrı şeydir
Bir çok insanın lanetini ahını aldı
Bir kaç özlü sözü güzel diye bu onu masum yapmaz
Cevap
5Cevap
Eger Müslümanlar, Hitler gibi bir soykirimciyi destekliyorsa, bu yahudilerin Müslümanlara karsi yaptigi hareketleri mesru yapmaz mi?
Yani Müslümanlar Hitleri destekliyorsa, Israilin filistini vurmasi soykirim degil, bir Milli Savunmadir.
hitlerin düşünceleri dedim hocam? yahudilerin dünya üzerinde ki büyük bir güce sahip olması ve bu güç dünya huzurunu bozmasını düşünüyor. bu düşüncesi doğru mudur değil midir
Dogru degildir.
Her Millet dünyada kendi konumunu yükseltmek ister, bu dogaldir. Yahudiler okudular kendilerini gelistrdiler.
Müslüman Türkiye'de ama mesela FEN dersi kadar Din dersi var. Bilim yerine dine yönelen Müslümanlar kaybetmeye mahkumdur.
Hitler yüzünden işler bu noktaya geldi. Zaten öldürttüğü yahudilerin çoğu savunmasız insanlardı. Ama ona finansal destek sağlayan yahudilere dokunmuyordu.
Bu gün savaşa sürükleyenlerden bir ırkı hitler başımıza sardı
hitler o ırkla mücadele etti
gitlerin düşüncelerinin haklı olup olmamasını sordum hocam salmkasdlk
sebep
O bir arien ırk yaratmak istedi Alman kültüründen. Aslında Hitlerin büyükannesi de yahudi deniyor, yani burada din olarak karşı değildi sadece Almanya da bir üstün ırk , safkan yaratmak istedi. Ne olursa olsun bir soyun kökünü kurutmak doğru değil ve aksine güçlenip karşına çıkması daha mümkün. Bizimde başımozda var bunun gibi bir durum. Tarih hep aynı şarkıyı sçyler
Soykırımı haklı bulacak kafaya nasıl ulaştın?
haklı demedim
İsrail'in yaptıklarına bakıp Hitler'i düşünüyorsun bu haklı olabilir mi demek değil mi?
hitlerin düşünceleri dedim hocam soykırımla alakalı bişi demedim.
Adam yahudileri soykırmaya kalktı herkes biliyor neyin tatavasını yapıyorsun :D
hocam bunu bahsetmediğimi yukarda belirttim ama djkdskjs
Hedef kitlesi yanlisti
Holokost hiçbir zaman yaşanmadı hepsi propaganda
Adam
Evet doğru. Naalsef
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?