ensest bir psikopat. zeki biridir ama aşırı derecede şizofreni, manyak birisidir. sevmem aksine nefret ederim. aşağıda yahudileri bitirseymiş diyen 3 iq arkadaş herhalde filistinliler'i çok masum sanıyor.
rica ederim. bu arada adolf hitler yoldaşım parodisi için de yorum istemişsiniz. şarkının aslı ozan rençber'e ait mao zedung yoldaşım'dır. 70'lerdeki çin-arnavut taraftarı türkiye komünistleri için yazılmıştır. güzel bir şarkıdır.
hitlere toplam 15 suikast girişimi düzenlenmiş ve hepsi başarısız olmuştur. son başarısız suikast girişimini kuzey afrika'da kolunu ve gözünü yitiren alman subay marcus von stafuenberg gerçekleştirmiştir. o da başarısız olmuştur. hitler'in ana karargahının ismi kurt inidir
fidel castro diktatör baptista'ya sierra maestra dağında 82 kişi ile küba devrimini başlatan komünist lider. devrim başarılı oluyor ve fidel küba lideri oluyor. baptista zaten amerika'nın adamıydı. bir nevi amerika'yı yeniyor.
Sus lan yahudi git içki şişesini bilmem neyine sok ADOLF HİTLER olmasaydı Türkiye sovyetlerin elindeydi sen solcu bir vatan hainisin belli oluyor ayrıca filistin ve israilde ikisi de pislik biri ar*p biri y*hudi
Senin o sarışın atan it herif saygı duy ruhu şad olsun Führerimin en azından gerçek bir vatan sever yaptığı tüm soykırımları destekliyorum ve şu an devamını diliyorum
Tabisi, hoş diildi yaptıkları (geri dönüşüme katkıda bulunup sabun yapması ve diğer yaptığı her şey haricinde. Ben de severim bıyıkına kurban olduğum Führer'i <3 )
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
ensest bir psikopat. zeki biridir ama aşırı derecede şizofreni, manyak birisidir. sevmem aksine nefret ederim. aşağıda yahudileri bitirseymiş diyen 3 iq arkadaş herhalde filistinliler'i çok masum sanıyor.
ensestliği nerden geldi bu adamın
yeğeni ile ilişkiye girmesi normal bir şey mi sence?
bunu bildiğimi söylememiştim
anlamadım?
sıkıntı yok yorum için teşekkürler
rica ederim. bu arada adolf hitler yoldaşım parodisi için de yorum istemişsiniz. şarkının aslı ozan rençber'e ait mao zedung yoldaşım'dır. 70'lerdeki çin-arnavut taraftarı türkiye komünistleri için yazılmıştır. güzel bir şarkıdır.
aga beee teşekkürler
hitlere toplam 15 suikast girişimi düzenlenmiş ve hepsi başarısız olmuştur. son başarısız suikast girişimini kuzey afrika'da kolunu ve gözünü yitiren alman subay marcus von stafuenberg gerçekleştirmiştir. o da başarısız olmuştur. hitler'in ana karargahının ismi kurt inidir
nasıl koruyabilmiş kendini
özel birlikleri kurtarmış hep. ama sonuncusunda şans eseri kurtuluyor
fidel castro'ya 645 tane suikast girişimi düzenlenmiş ve hepsi başarısiz olmuştur
o kim
kadınlar mı korumuş hayatındaki
kadınlar değil onun özel askeri birlikleri var SS (Schutzstaffel) diye onlar koruyor.
fidel castro diktatör baptista'ya sierra maestra dağında 82 kişi ile küba devrimini başlatan komünist lider. devrim başarılı oluyor ve fidel küba lideri oluyor. baptista zaten amerika'nın adamıydı. bir nevi amerika'yı yeniyor.
özel birliği özel birliktelik olarak okumuşum hahahaa
olaaay
haa sıkıntı değil SS'ler 2. dünya savaşı'nın en iyi birlikleriydi
vay anasını
başka merak ettiğin bir şey varsa söyleyebilirsin. ama dersim var akşama doğru müsait olurum
Sus lan yahudi git içki şişesini bilmem neyine sok ADOLF HİTLER olmasaydı Türkiye sovyetlerin elindeydi sen solcu bir vatan hainisin belli oluyor ayrıca filistin ve israilde ikisi de pislik biri ar*p biri y*hudi
Ayrıca yeğeni ile ilişkiye girmesi iftiradır tarih araştır kaynak getir konuş Rum asıllı pisliğin tekisin sen
Adam ta ozamandan biliyormuş yahudilerin serefsiz olduğunu.. keşke kökünü kuruştaymış o yuzden çok severim kendilerini
yahudilerle derdin ne
Kurutsaymıs
Dünyayı onlar yönetiyor hala muslumanlar senelerdir katlediliyor ve bütün dünya susuyor
hayatında filistin'e kaç kez gittin gizli üye?
porçay aldolf hitler yoldaşımı aslında mao zedong yoldaşım adlı bir şarkıdan esinlenerek (?) yaptı. hitleri de sevmem. uğruna savaştığı şey, boş şey.
Adolf Hitler Avusturyalı delinin teki. Milleti yaktı, sabun yaptı.
yaptı valla izledik belgeselleri manyak manyak şeyler
O belgeseller dışında daha neler neler var.
Pozitif şeyler düşünüyom. Zekiydi ve ahlaki geri çekilme konusunda benzeşiyoruz
ahlaki geri çekilme nedşr
Etik olmayan şeylere ılımlı bakma
Senin düşüncelerin ne
Eli kanlı ruh hastası bir diktatördü. Geberdi gitti it herif.
Darısı bizdeki diktatörün başına
bizdeki dikdatör?
Bi düşün bakalım bizdeki diktatör kim!
Senin o sarışın atan it herif saygı duy ruhu şad olsun Führerimin en azından gerçek bir vatan sever yaptığı tüm soykırımları destekliyorum ve şu an devamını diliyorum
Sevdiğim ve saygi duyduğum bir lider.
sebeplerini yaz
İnsan dünyanin bakterisi, virüsü ve en zararli canlisidir. Bu sebeple nüfusu kontrol edilmelidir. Güzel temizlik yaptiği için seviyorum.
Bence tek kelimeyle itin teki.
noktanı koymuşsun
Sensin it düzgün konuş vatan haini pislik
Psikopat manyagın teki.
hahahahhaa başka
Adam gibi adam.
nesi çekti seni
Neyi neden yaptığını ıyı araştırmak gerek
araştırdın mı
Bi kaç kıtabını okudum
sence iyi yanları neler
Türklere saygı duyması
peeki
Bi ara uzun uzun konuşalım bu konuları
Bişey düşünmüyorum
okey
İyi yonu başarısı kötü yönü ırkçılığı
sadece ırkçılık mı kötü tarafı
Benim için evet
Orkundk ile şarkısını yorumlayabilirim
gelsin yorumum bekliyorum
Biliyormusun cidden mcı sarkısını
biliyorum ya hahahah
Şarkıda geçen sözler gerçek erkeklerin kafa yapısını anlatmış hdjsghd
öyle valla tespit onnumara
Sanat desen dibine kadar hahahah
bebekim o benim 🥺🔫
Harbi mi
şşşş çaktrma psikoloğu bozuk mazoşişt diyecekler ndndnf
Tabisi, hoş diildi yaptıkları (geri dönüşüme katkıda bulunup sabun yapması ve diğer yaptığı her şey haricinde. Ben de severim bıyıkına kurban olduğum Führer'i <3 )
Ruh hastası diktatör
netim diyosun
Tabiki netim
başka yorum alıyım
Badem bıyıklı tipsiz suratsiz meymenetsiz