Hitler fuhşiyata aşırı şekilde karşıydı. Bunları yasaklamıştı.

Hitler fuhşiyata aşırı şekilde karşıydı. Bunları yasaklamıştı.

En düzensiz toplum Türk milleti sanırım güya müslüman ülkedeyiz bide kimseye güven duyamıyoruz. Korkuyla yaşıyoruz. Keşke insanlar ahlak bekçiliği yapmak yerine biraz kendi çocuğuna ahlak dersi verebilse.
Yorumunuzun Hitler ile alakası nedir? Anlamadım.
😂😂Çok alakasız sayılmaz idare et🤭
Hitler'i severim. Hayat hikayesi olarak ve savaşçı olarak büyük bir adam. Yalnız etrafına güvenip topladığı kişilerden etkilenen ve onların manipülasyonlarina çokça gelmiş biriydi. Final de egosuna yenik düştü reisim
O kadar masum insana kıydı ama.
İşte o yardacilarin manipülasyonuna gelerek doldurdular bunu birden yahudi düşmanı oldu. Aryan diye üstün alman ırkı muhabbetine inandırdilar. Hem savaş bu. Bir tek bunu hitler yapmıyor. Kızılderelileri katlettiler Avrupalılar. Kimse gık demedi. Afrikayi katlettiler kimse gık demedi. Hitler kıyım yapınca mi kötü? Sektörsunler
Cevap
4Cevap
Biliyordum
Gay olan bir komutanı bizzat kendisi öldürmüştür. Doğrudur
Avusturya'yı işgal ettiklerinde Gustav Klimt'in resimlerini p*rno barındırıyor diye tahrip ettiler.
ne alaka hitler ve ordusunun yaptığı kıyımlar, zorla toplu tecavüz bunlar ahlaksız ve namusuzluk değilmi?
Kime tecavüz etmiş?
Tecavüz etmemiş demedim. Kime tecavüz etmiş dedim?
hayır bilmiyordum
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?