+1 yılTürkiye'nin şuanda ihtiyaç duyduğu lider tipi. Hitler ilk hedefini Almanyayı Versay anlaşmasının boyunduruğu altından kurtarmak olarak belirlemiştir. Bu anlaşmada Almanya'nın 100 binden fazla asker bulundurması donanma ve hava gibi kuvvetleri de kısıtlanmasını veyahut kaldırılmasını öngörüyordu. Fakat Hitler bu paçavrayı yırttı hatta Versay'ı reddederken Atatürk'ün 10 sene önce yaptığını biz ancak şimdi yapıyoruz rivayeti ünlüdür. Üstelik Hitlerin ve nazilerin bu dünyaya getirdikleri teknoloji de taktire şayandır. İlk jet motorlu uçağı, ilk roketi, ilk uzaya çıkan insan elli aleti,2. dünya savaşının en iyi tankını, ilk radarda görünmeyen uçakları naziler yapmıştır. Rusya ve Amerika bu teknolojiyi nazilerden savaş sonunda çalarak süper güç olmuşlardır. Amerikalılar onlarca nazi bilim adamını kaçırmışlardır. Araştırabilirsiniz üstelik bunlardan biri nasada uzun yıllar görev yaptı ve tabii ki daha nicelerini de unutmamak gerek!
Hitler anne ve çocuk sağlığına da büyük önem vermiştir. Mesela sigaranın zararlarını da naziler buldu.
Ha şimdi bazı sivri zekalılar atlayacak!
"Lağn olm manyakmsn hitleri almanlar bile sevmiyor "
Savaş sonunda tüm Almanlar toplama kamplarına götürülmüş ve tüm Almanlara nazilerin karanlık yüzü pompalanmıştır. Ve tüm nazi binaları ve simgeleri kaldırılmıştır.
Velhasıl kelam Hitler büyük bir liderdir.
Komünist arkadaşlar için not : Komünist Stalin 40 Milyondan fazla insanı
Komünist mao da aynı rakamlarda veyahut bazı kaynaklarda daha da artmakta olmasıyla 38-80 milyon arası kişiyi öldürdü.
Komünistler onbinlerce savaş esirini gulag kamplarında öldüresice çalıştırdı ve toplama kamplarında oldürdü.
Lenin Milyonlarca kişiyi 1920li yıllardaki kıtlıkta aç bırakarak "Onlara ateizmi ancak böyle öğretebiliriz" mantığıyla ölümüne sebep olmuştur.
Mesela Komünist Çin, Doğu Türkistan'da 1 çocuk yasağı getirmiş, uymayanların çocukları daha anne rahminde katledilmiştir. Bugün milyonlarca Türk hala Komünist Çin'in baskısı altındadır.35 Yorumla- +1 yıl
En iyi cevap seçebilirsin :)
- +1 yıl
Komünizm tarihinin kanlı katliamlarına bakmak isteyenler, buyrun : https://www. eybuyukturkmilleti. beyazsiteler. com/yapilanma-4. html
- +1 yıl
Bosluk silin link paylasamıyorum
En İyi Cevaplar
+1 yılNasyonel sosyalist alman işçi partisinin önderi olarak karşımıza çıkar.
Nasyonel sosyalizm de belirli bir zümreyi eşit şartlar altında toplamak ( Alman halkı ) amacı güdülür. Parti etnik milliyetçilik üzerine kurulmuş zaten. Böyle bir şey yapması çok doğal. Bunu yapacağının göstergesi bu zaten. İlk söylemlerini incelediğimiz de de amacının bu olduğu anlaşılıyor. Halk bunu destekledi ve adam yaptı. Hitler kadar o dönemki halk da suçludur. Çünkü Hitleri yaratan o halktı. Savaştan önce ve savaşın başlarında Hitler, güllerle karşılanıyordu. Savaşın sonunda bir hain oldu.00 Yorumla
+1 yılköylüler eşek zikince napalım ergeniz azdık karılara mı tecavüz edelim (teknik olarak evet çünkü senin türdeşin dişi insan dişi eşek değil) hitler laborotuar ortamında maymunla insan eşey hücresini eşleştirip süperinsan yaratmaya çalışması sapkınlık insanlık dışı bir gidin l*n
12 Yorumla- +1 yıl
O dediğini Stalin yapmıştır canım :)
- +1 yıl
nazi demek hitler demek :)
kesinlikle katildir, katildir katildir. savaşında bir rajonu var değil mi? öldürmek ayrı işkence ayrı. o adam zeki bir psikopattı ederi budur , yaklaşımına vatanseverlik diyebilmeleri insanların hakikaten ilginç..
20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
dünyadaki gelmiş geçmiş en çalışkan ve en ileri görüşlü ve en büyük liderlerden birisidir. vatansever olduğu ise şüphesizdir. hangi lider düşmanlarını öldürmek istemez ki? o sadece vatanı için düşmanlarını öldürdü. yanlış uygulamarı tabiki vardı. fakat genel itibariyle mükemmele en yakın liderlerdendi.
21 Yorumla
+1 yılYa anlamiyorum sizi nasil insanlarsiniz hep tarafli belgeseller ve resimlere aldanarak katil diyordunuz hadi Abd baskani atom bombasi atarken stalin milyonlari oldururken bu adama katil diyorsunuz gercek tarihi okuyun siz yahudi propagadasina maruz kalmissiniz. BU adam halkini eziklik ve utanç duygusundan kurtarmak icin savaşti yahudileri sinir dişi etti toplama kampini hitler istememistir ve toplama kamp fikrini bulan ingilizler biraz tarihe objektif bakin dam halki icin ugraşti ne saf insanlarsiniz birsey bilmeden konusuyorsunuz. ULAN YAHUDILER ONU ulkesini ele gecirmislerdi karilari fahise gibi kullaniyorlardi herseyi somurmuslerdi adam gibi tarih okuyun adam bir katil degil vatani ugrunaa canini verdi ;
00 Yorumlaİleri görüşlü bir zeki bir insan hırsı onu kötü bir diktatör yaptı hakkında saçma sapan şeyler çıktı tamam adolf hitler kötü ama adam faşizmle dolu napsın yani birde yahudiler okadar masum değildi hiç bir zaman hiç bir tarihde masum olmadılar
20 Yorumla- Diğer konusunda 580 cevap paylaştı.
+1 yılAdolf Hitler aslında çağımızın kurtarıcısıymış yahudiler en güçlü ve en acımasız topluluklar
22 Yorumla- +1 yıl
şu dünyada keşke ölümsüz olsalardı dediğim 4 kişi var Napoleon Einstein M. Kemal Atatürk Ve Adolf Hitler
bu ancak devletlerin tercihine ve kişilerin ideolojilerine göre değişen bir durum alman bir Nazi için vatansever iken birçok kişi için milyonların katilidir
benim içinse milyonların katili36 Yorumla- +1 yıl
Hiç bir haltı yapmak zorunda değildi! Kim yıkamış senin kafanı oğlum ya?
- +1 yıl
Ben senin oğlun değilim, ayrıca hiçbir şeyi boşuna yapmadı zaten siz bir adolf hitleri suçluyorsunuz afrikadaki insanları köle olarak kullanan ve katleden ingiltere sizin gözünüzde kahraman , Türkleri katleden Stalin kahraman , Savaşta müttefikiniz olan ve size yardım eden Adolf hitler katil... Biraz okuyun neler yapmış öyle tartışalım.
- +1 yıl
kafanda kendince kurduğun sınırlarını belirlediğin normlara göre laf ebeligi yapma beynin nasıl işliyosa artık Hitleri sevmeyen ingiltereyi Stalini kahraman bilecek sevense düşman bilecek ayrıca bilmiyomuyuz iki şey okuyup millete otur sen de olur diye ahkam kesmeye başladığınızı nerden biliyosun sen kimin ne okuyup okumadıginı hadi kimse okumuyor diyelim sen okumussun ama hiç bir işe yaramamış bildiğini kullanamıyosun daha şu bilip bilmeden insanlara hocalık yapma huyunuzdan vazgeçin hiç çekilmiyor çünkü
Tam bir Dünya lideri. Gün gelecek her öldürmediğim Yahudi için bana küfür edeceksiniz. Adolf Hitler. Dünya Bir Ülke olsa askeri Türlerden sanayisi Almanlardan fahişesi Fransızlardan olur demiş. Adolf Hitler.
20 YorumlaÇoğuna göre katil ama bana göre adam gibi adam. Lider gibi lider..
33 Yorumla- +1 yıl
insan mısınız siz ya...
vatanseverden çok milliyetçi, ve katil, sonuçta yahudi ve çingene vatandaşlarını pek sevmiyordu mesela.
12 Yorumla- +1 yıl
Liderliğine gelince, bir çok başarılı uygulaması vardır, bir çok devleti savaşsız bünyesine katmıştır, almanyada kendisine önemli bir kitle oluşturmuştur, ama sonunda o da hızını alamamış olacak ki devleti çok kesin bir yenilgi almıştır.
Ayrıca, genel görüşe göre diktatörler büyük liderler sayılmamaktadır, kendisi almanyanın bütün partilerini kapattırmış, ve özellikle marksistlere de pek nazik davranmamıştır.
+1 yılUlan bunun şakası bile komik değil. Canavardı o adam! Canavar!!! Bu soruyu sorman bile o kadar iğrenç ki.. insanlığından utan!
221 Yorumla- +1 yıl
Hümanist mi? Adolf Hitler'e katil demek için hümanist olmak gerekiyorsa vay bu dünyanın haline. Evet hümanistim! Ve sen insan kılığına girmiş bir hiç... insanları dinleri için, engelli oldukları için, ırkları farklı olduğu için öldürten bir adamı savunuyorsun.. insanlığından utan! Kemiklerinden sabundan yaptılar ya... senin de başına gelse ne yaparsın acaba... İnsan mısın sen ya...
- +1 yıl
Ya tartışıyorum seninle ama şu insanlığın halini gördükçe içim parçalanıyor. Ne hale gelmişsiniz? Allahınızdan da mı korkunuz yok sizin? Almanlar utanıyor l*n o zaman olanlardan! Sen ne hainliğinden bahsediyorsun! Böyle şeyler yaşanan dünyaya cennet demeye kimin dili varır. Cehennem yerinde hiç ateş yoktur derler... herkes ateşini kendi götürür. Hitlerinle yanarsın artık.. mutlu mesut... Aptal insan..
- +1 yıl
Allahın kendi yarattığı kulu lanetlendiğine BEN inanmıyorum, ama senin insanların kendi inançlarına da saygın yoktur... senin inandığın tek doğrusudur değil mi? Ulan onca çocuk öldü.. işkenceyle.. Sadece dinleri yüzünden.. nesin sen ya? İnsan mısın Allah aşkına? Olamazsın.. yazık sana... acıyorum resmen.
- +1 yıl
Doğru. O öldürmedi. Öldürttü. Öldürenler, para pul için görmezden gelenler de en az onun kadar suçlu! Allah aşkına sen yapar mıydın bunu? O insanların canına kıyar mıydın? Faşizm her yerde kötü, her yerde iğrenç. Hem sana bir şey söyleyeyim mi aptal ergenim.. O hitler yaşasaydı şimdi... seni de yaşatmazdı.. Cünkü inan insan dediği kategoriye girmiyorsun..
- +1 yıl
Dünyanın heryerinde böyle katliam yapıldı ve hala yapılmakta , öldüren para pul için yapmadı erkekler için zorunlu askerlik vardı savaş zamanı gitmek zorundasın. Ana vatan Türkiye'nin iyiliği için herşeyi yapmaya razıyım, hitler bizim müttefikimiz beraber savaştık bize yardımda etti ve beni yaşatmayacak ha :D gülüyorum sadece, Konuşmalarınada dikkat et lütfen haddini aşma.
- +1 yıl
Kullanmak nedir, bilir misin akıllı zeki insan? İki dünya savaşında akıllı Türkiyemiz Almanların yanındaydı... ne işe yaradı ama? Maşallah... Bu arada mavi gözlü müsün? Sarışın mısın? Büyük ve yapılı mısın? Çok merak ettim Hitler Amcasının göz bebeği... Milletin kışkırtmalarına geliyorsunuz, böyle saçmalıklara inanıyorsunuz ya... yazık.. Adam piskopatın tekiydi, sorunluydu... Garip garip düşünceleri vardı, tek derdi paraydı, güçtü... ama yok pardon.. o senin için çalışıyordu insanoğlu
- +1 yıl
Türkiye'nin gidebileceği 3 yer vardı en mantıklı seçimi yaptı , Müttefiklere katılsaydı Türkiye diye bir yer yoktu , ayrıca Adolf Hitler'in Türkler hakkındaki sözlerine bakmanı istiyorum, o bile çekimser davrandı ve Türkiyenin yanında olmasını her zaman çok istedi belki o kadar güçlü devlet değildik ama doğal kaynaklara Türkiye üzerinden değilde koskoca Sovyet üzerinden ulaşmayı seçen birisi beni mi öldürecekmiş? Sizin psikopatlık anlayışınıza göre dünyadaki bir çok lider psikopat ve sorunlu heralde, Tek derdi güç ve para mıydı? peki diğer liderlerin derdi neydi? Tarım yapmak mı?
-''Mavi gözlü Mustafa Kemal, bize demokrasi ve milliyetçiliğin ne olduğunu öğretmiştir." "Benim ustam Il-Duce'dir, ama onun ustası da Mustafa Kemal'dir."
Adolf Hitler
- "Dünyada savaşmayacağım tek ülke Türkiye'dir."
Adolf hitler - +1 yıl
Bir dakika ya, ben şimdi Hitler'e katil diyorum diye diğer liderler doğru mudur diyorum? Veya her liderin aynı şeyi yapması bu katliamı önemsizleştirir mi? Gerçekten çok mantıklı... Evet Hitler'in sözlerini biliyorum... ve Atatürk'çü olmayan bir insan olarak rahatlıkla söyleyebilirim ki.. milliyetçiliği hiç sevmem. Her şeyin aşırısı kötüdür.. Dincilik de öyle... Ve Hitler böyle şeyler söylüyorsa sevinmemeli, utanmalı.. Sen mavi gözlü derken neyi kastettiğimi anlamadın herhalde, yoksa Atatürk Mavi gözlüydü demezdin, konu dışı. Hitler hastanın tekiydi, teee çocukluğundan bu yana bir araştır.. Manik depresifdi kendisi.. Kişilik sorunu vardı, sağlıklı bir insan kendisine hiç mi hiç benzemeyen bir insan türü üretmeye çalışır mıydı? O bir canavardı! Ölmeyi hepsinden çok hakkediyordu.. kendi yiğenine sulanan bir sapık üstelik..
- +1 yıl
Yiğen olayını "Hitler and Geli", HAYMAN, Ronald, Bloomsbury USA, Sept. 15, 1998.
Nedense Amerika haber yapıyor :) Amerika bir zamanlarda sigara kalbe yararlı diyordu her lafına inanmalı mıyız yani , Mavi gözlü derken ne demek istediğini anladım sadece sözlerinden paylaşmak istedim, Vatanını döküntülerden öyle güçlü bir ülke yaptı ki bu bile vatanseverliğini açık açık gösterir , herkesin korktuğu avrupa feth etti, İngilizleri , Fransızları engelledi , Yahudilerin ne bok olduğunu biliyordu yahudileri engelledi , şöyle düşün Adolf hitler olmasaydı? İngilizler, İspanyollar, Fransızlar, Yahudiler dünyayı sömürmeye, katlemeye devam etseydi ve insanları köleleştirseydi çok mu iyi durumda olurdun veya olurdu dünya? Çok hayalci düşünüyorsunuz Almanya olmasaydı Türkiyeyi silerlerdi veya en iyi ihtimalle bölerlerdi. - +1 yıl
O haber sadece Amerikalılardan değil... araştırılmış bir şey, yoksa Amerikalıların ne mal olduğu belli.. Arier (almanca kelimesi, Türkçesini bilmiyorum) leri bilmez misin? Hitler insanlardan yeni, göya "mükemmel" olan bir ırk yaratmak istedi. Alman soyundan, iskandinav soyundan gelme insanlar.. mavi gözlü, sarışın, yapılı ve büyük.. İnan türklerle yakından uzaktan ilgilenmiyordu.. Ve adamın kendi tipini bir düşün, kompleksliydi o kadar. Hitlerin yaptıklarının sonuçları önemli değil... almanya dünya savaşından sonra öyle şeyler yaşadı ki, yaptıklarıyla yüzleşmek istemezken işe verdiler kendilerini.. o ünlü ekonomi patlamasını yaşadılar.. güçlü ve SOSYAL bir ülke oldular.. Bu hitlerin sayesinde değil... sadece ondan sonra olan şeyler.. bu onun yaptıklarını hiç bir şekilde yüceltemez
- +1 yıl
.. Hayvanın tekiydi. Ve Yahudilere sürekli laf atıyorsun, sürekli ezildiklerini biliyor musun? Hitlerden çoook önceden. Adamın günah keçisine ihtiyacı vardı.. zaten dünyada zor bir yerleri olan Yahudileri kullandı
- +1 yıl
Sen ve Ben olaylara çok farklı açılardan bakıyoruz ki muhtemelen anlaşamayacağız benim doğrularım sana yanlış senin yanlışların bana doğru geliyor , Adolf hitleri ve beni hayvan yerine koyuyorsun ama insanlar en aşşağılık hayvandan bile daha aşşağılıktır dünyadaki yüzlerce türün yok olmasına sebep olmuşuz ve hala oluyoruz sende yok olmasına sebep oluyorsun bende o yüzden bana hümanistlik anlayışı çok saçma geliyor, Zayıfa acımak doğaya ihanettir demiş , tam anlamıyla katılmasamda aslında doğru şeyleri söylüyor. Dediğim gibi Askeri dehası ve stratejik zekası yanı sıra çok ileri görüşlü büyük bir liderdir bana göre fakat senin fikirlerini değiştiremem, seninde benim fikirlerimi değiştirebileceğini zannetmiyorum, ayrıca savaştığım ve bana ihanet etmiş, kılıçlarına atalarımın kanının bulaştığı, aç gözlü milletleri, devletleri
(İngilizler, Fransızlar, Araplar, Yahudiler, Ruslar ve daha fazlası) neden kendi müttefikime karşı savunayım ki? çok mantıksız. - +1 yıl
Tartışmayı severim, karşımdakiyle anlaşamasam da. Ama senin savunduğun bir görüş değil, bir takım değil... bir katili savunuyorsun. Buna anlayış göstermem mümkün değil, inandığım her şeye ihanet olur. İnsan iyidir demiyorum, içimden gelmez ki. Kötü olduğunu, bencil olduğunu bilirim. İyileri de var ama. Ve ben Türk Alman.. Yahudi Müslüman vs diye ayırt etmem. İnsan her dinde, her ırkta kötü veya iyi olabilir.. Ve sen İngiliz, Fransiz vs diye ayırıyorsun ya insanları... asıl hatayı sen yapıyorsun işte. Ezilen insanı ezmek ne demek? Ne biliyorsun Yahudiler hakkında? Benim arkadaşlarım var Yahudi... Gazzede olanları görüp ne kadar üzülüyorlar... Bir alevi olarak ezilmenin ne demek olduğunu çok iyi biliyorum ben. Keşke senin gibi insanlar tükense.. önyargılardan kurtulup insanı insan olduğu için yargılasa.. veya sevse
- +1 yıl
Benim babama dağda bir kürt ateş eder , karakolları taşlayıp kafasını kırarsa kusura bakma ama onlara önyargıyla yaklaşmama engel olamassın, ben ayrım yaparım çünkü malesef insanlar senin dediğin kadar saf ve temiz değiller, Gazze mi umrumda değil , Yahudiler mi umrumda değil , İngilizler mi , aslında hiçbiri umurumda değil beni ilgilendiren tek şey Türkler ve Türkiyedir, her millet atalarının yaptığı hataların cezasını veya sefasını çekiyor, ve benim gibi insanlar tükenmez çünkü dünyanın neredeyse tamamı benim gibi Yahudiler ezilmiştir doğrudur fakat düşün bakalım yahudiler hiç birisini ezmedimi? Fransa , İngiltere insaları köle gibi kullanmadımı katletmedimi, bu dünyada insan olduğu sürece kötülükte olacak o yüzden ezilmemek için başkalarını ezmek zorundayız. Ve ayrıca başka bir ırkı kendi ırkımla bir tutmam tutarsam ırkıma hakaret etmiş olurum.
- +1 yıl
İşte savunamadığım noktadasın sen. Milliyetçilik. Açıkça söylüyorsun işte.. türkten başkasını umursamam diyorsun, birinin yapmasıyla önyargılı olurum diyorsun. Şu an seninle tartışmaya girdiğim için o kadar pişmanım ki, zamanıma yazık. Senin gibileri akıllanmaz zaten. Kısaca faşistsin ve bununla gurur duyuyorsun. Sana hayatında başarılar.. umarım kendi ırkında kalır, kendi ırkınla mutlu olur.. başka kimseye bulaşmazsın... Almanları niye sevdiğini. Hitlerin yaptıklarını niye savunduğunu anlamak gerçekten güç değil... Faşistsin işte.. Üzülmem de artık adına, yolunu seçmişsin..
- +1 yıl
Benim gibiler akıllanmaz doğru çünkü oradan oraya süreklendim senede bir yer değiştirmek zorunda kaldık babam yüzünden lanet olası doğu halkı yüzünden , doğru dürüst arkadaşım olmadı ve hergün atama bayrağıma hakaret eden insanların arasında yaşadım , doğudayken sırf asker çocuğuyum diye ağzımı burnumu dağıttılar kimse anlattığın gibi değil, ütopik düşünüp duruyorsun beni gördüklerim bu şekilde yaptı kimsede dediğin gibi sütten çıkmış ak kaşık değil..
- +1 yıl
Vah vah, ezilmiş insan evladı. Ben mi ütopik bir dünyada yaşıyorum? Asıl sen kendine bir nefret dünyasını kurmuşsun. İnsanlar benim dediğim gibi değil mi? Ne demişim ben insanlar hakkında? Doğu halkı dünyanın en güzel insanı mı dedim? Her insan halkından iyi veya kötü insan çıkabilir dedim! İyi veya kötü olmak insanın ırkına, dinine bağli değil dedim. Benim de sünniler tarafından ezilmilşliğim var, tutup şimdi tüm sünnilerden nefret mi edeyim? Nasıl bir mantık bu? Herkes senin gibi olsa bu dünyanın hali ne olur? Yaşa sen abicim böyle.. Asil ırkınla mutlulklar.. Bu arada asker çocuğu olarak yaşamana rağmen başkalarına da yaşatmak istemen.. acizlik.
Gizli Üye(30-35)+1 yılIkisi birden katil olmasına rağmen hayranım kendisine çünkü müthiş bir lider Sevr antlaşması Versay'ın yanında devede kulak kalır 10 senede eskisinden daha iyi hale getirdi ülkesini
22 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılHer ülkeye özellikle bizimkine lazım
Gizli Üye(30-35)+1 yılOzamanda zaten vatanı için birbirini satan bir çok ülke vardı iki yüzlülük politikası adolf hitlede bu yolu gayet güzel ve basarili bir sekilde izlemis kuranın bile lanet ettiği milleti katletdiği için saygyla anıyorum
20 Yorumlamilyonları katleden bir cani olarak tanımlayamayacağım daha fenası. milyonları katleden ve katletmeye devam eden bir zihniyetin müellifidir ne yazık ki
00 YorumlaDiğer konusunda 2,3b cevap paylaştı. Sadece kendi memleketini değil, bütün dünyanın içine etmiş pisliğin teki. Bugün yaşasaydı, Türkleri ve Müslümanları köpeklerden aşağı görürdü. Hali hazırda Neo Naziler'in düşüncesi de böyle.
00 YorumlaMilyonlari katleden bir canidir fakat ben severim adolfu iyidir iyi
10 YorumlaDiğer konusunda 13b cevap paylaştı. Başka özellikleri beni ırgalamaz. İnsan yağından sabun yapan bir sadiste iyi diyemem.
20 YorumlaHitler iyi birisi degildi tabiki ama bilmiorum bazi konularda hitler baya bir hakli goruorum tabiki bu onun yaptiklarini hakli gostermez...
00 YorumlaDiğer konusunda 832 cevap paylaştı. tam olarak ne yaptıgını bilmiyorum ama bildiğim kadarıyla doğru şeyler yapmış
20 Yorumlavatansever. vatanı ıcın herseyı yapmıs. bıze laf etmek dusmez.
22 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılalmanlar bile bizimkiler kadar sevmiyor adamı. adam katil la milyonlarca adamı öldürmüş burada ne konuşuonuz.
13 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılbunu söledim diye cahil mi oldum? algıların farklıymış.
+1 yılDünyada faşizmle karşı mücadele etmiş tek liderdir... Bakış açınızı değiştirin... Gerçekleri görün..
12 Yorumla- +1 yıl
Sen youtube videoları altına illuminati diye yazan ergenlerden olmalısın... zeka fışkırtması... faşizm nedir bilir misin ki? hiç sanmam
- +1 yıl
Faşizm bir toplumun, diğer toplumları kendinden aşşağlık görmesidir... Tıpkı Yahudilerin bugün yaptığı gibi... Tıpkı Tevratta yazdığı gibi...
+1 yılÖldürmediğim her yahudi çin bana küfr edieksiniz.
10 YorumlaInsanlari öldüren herkesin allah belasini versin
20 YorumlaForever Kızıl Ordu...
00 YorumlaYarı katliam sever, yarı vatanperest.
00 YorumlaDiğer konusunda 4,9b cevap paylaştı. katil
.10 Yorumlazeki katil
20 Yorumlavatansever katil
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKatil
10 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem