AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar Ne Diyor
yok ama azmettırıcılıgını yaptım : ))
Sayılmaz kadınların hepsi birer potansiyel azmettirici zaten :D
Baska aksiyon olmadi onun catir kutur sesi bile iyy
Tüm böcekler için mi durum aynı peki yoksa buna özel tarife mii
Buna ozel ama geneline kiyamiyorum yaaa ne menem biseyse su vicdan
Aynen çok menem:))
Öldürdüm 😅😅 korkmam ama tiksinirim 😅
Genelde korkmayan hatta çığlık atmayan kadın yok gibi karşılaştığında :D Yalnız ufak tefek minik böceklerden değil hamam böceği, kırkayak, akrep gibi genelde korkulan haşerelerden bahsediyorum! Öyle olanlardan neler var öldürdüğün?
Hamam bocegi öldürdüm 😅
Peki son zamanlarda falan hatırladığın en büyüK hamam böceğini nerede gördün ve nası öldürdün? Ama ''vurdum öldü'' diye geçiştirme baştan sona anlat pls:) adamlar turbolu resmen ve çok dayanıklılar böcek ilacı ile resmen gargara yapıyorlar !! :D Nerede gördün nası yaklaştın nası öldürebildin en son durum neydi baştan sona dinleyelim diğer türlü taktik anlamında bir işe yaramıyor!! Kafamızda deli sorular :D
Ne tür bir psikopatsin 😅
Ya offf aman :D he farzet ki psikopatım ne oluyo ki anlatınca sanki çok ahlaksız ya da yüz kızartan bir şeyden bahsediyoruz! aman anlatma amann :D
Gördükten sonra bir daha görememek asıl sıkıntı
Ki genelde öyle oluyor çok hızlılar :D tepkin ne peki? yani illa bunlar değil kadınların genelde çok korktuğu hamam böceği, kırkayak, akrep vs. haşereleri soruyorum bunlar gibi olanlardan var mı hiç öldürdüğün?
Hamam böceği gibi büyük böcekleri öldürüdüğümü hatırlamıyorum hiç görür görmez direk kaçıyorum çünkü bulunduğum yerden genelde başkasından yardım istiyorum kurtulması için ama sivrisinek falan öldürmüşlüğüm var 😄
İhale de hep sivrilere kalıyor zaten ne işse :D
Hayır hiç öldürmedim ama öldürttüm.
Kime sevgiline mi :D anca azmettirin zaten:))
kendimi kayb etmem. ama öldürmemde
Aranılan kan, bravo:))
:D :D :D
Hayır, öldüremem zaten.
Ayni ortamda bile bulunamiyorum😂😂🙈🙈
Öldürdüm kanını kuruttum
Ya ciddi soruyorum bu mevzu kadınların kanayan yarası :D Yalnız ufak tefek minik böceklerden değil hamam böceği, kırkayak, akrep gibi genelde korkulan haşerelerden bahsediyorum öyle olanlardan neler var öldürdüğün?
El öpen öldürdüm fare ezdim yeap?
Ya bizi mi koparıyosun! Eğer ciddiysen cesur kadınlar zaten oldukça sınırlı sayıda gel aydınlansın buralar!!
El öpeni anlatcak mısın polis çağırıyım mı? kim kimi öpmüş nası öpmüş görelim bi!!!
Fare mi ezdin ayağınla mı
Hayır. Görsem öldürürüm arı fobim var.
Yani illa bu şart değil genelde korkulan böcek ya da haşerelerden biriyle hiç karşılaştığın ya da öldürdüğün olmadı mı?
Oldu tabikide daha dün örümcek ve kırkayak öldürdüm🙏
Tesadüfe bak ya kırkayağın hangi türü peki ince uzun gövdeli olan mı hatta çıyan adı o deli dehşet bir şey!!
Türüne göre ayrım yapacak olursam işim var
Bundan önemli iş mi var :D Peki nasıl bir şeydi, nerede gördün ve nası öldürdün? Ama ''vurdum öldü'' diye geçiştirme baştan sona anlat pls:) adamlar turbolu resmen ve çok dayanıklılar böcek ilacı ile resmen gargara yapıyorlar :D Nerede gördün nası yaklaştın nası öldürebildin en son durum neydi baştan sona dinleyelim diğer türlü taktik anlamında bir işe yaramıyor!! Kafamızda deli sorular cesur kadınlar susmamalı :D
Ha ha ha peki anlatıyorum. Evimin içindeydi eeee sonuç olarak biz de insana olsak da yaratılışa uymadan şu ki biz de bir hayvan sayılırız. Yaşam alanıma gelirse öldürmek gerekli. hamam böceği hikayemi anlatacak olursam o şöyle oldu. Ben odamda müzik dinliyordum böyle ne diyim kanat sesi falan geldi ama buvara çarpıyor. Ben de yazık dedim dışarı atıyım. Çıkarmaya çalıştım kitabın üstüne koydum olmadı. Son kez denerken hamamböceği yere düştü tekrar yerden alıyım derken elimden kitap elimden kayıp böceğin üstüne düştü rahmeti olmuş baktım da 👽
En son evi yakmadan hallettiğine sevindim:)) Hem kırkayağı anlatacaktın üç kağıtçı hani hamam böceği öldürmemiştin!! :D
Karıştı
Tüylerim diken diken olur 😬
Hayatımda hiç öldürmedim, öldürmem öldüremem :'(
Asla hiçbir şeyi öldüremem
Ben Çok korkuyorum ondan ben öldürmüyorum 😄
Sadece bu böcekten mi peki yoksa genel olarak tüm haşerelere karşı durum aynı mı :D
Aynı 😄 Fare Daha Kötü
Vay arkadaş :D arı, sivri falan?
Karıncadan Bile korkuyorum bazen 😂😂
Korkmam direk basarım öldürürüm.
Fobim vardır mümkün değil yaklasamam 😊
Hiç hatırlamıyorum. Olabilir.
Evet gördüm huy kaparım hamam böceğinden
Görmüşsündür ama soru o değil :D
Gördünüz mü diye okudum pardon soruna gelecek olursak evet öldürdüm
Yalnız ufak tefekleri sormuyorum bak bunu da iyi okudun mu çığlık atmayan kadın yok neredeyse :D
Yok be ne çığlığı mesala bir ortam da gördüğümüz de bazı kızlar abartarak tepki gösteriyorlar ama tek başına bir yerde gördün üstüne basıp öldürüp geçiyoruz yani biraz da dikkat çekme çabası umarım anlamışsindir
Çoğunluk dediğin ama cidden çok korkanlar da var sen kesinlikle istisnasın bu konuda hemcinslerine göre.. Peki son zamanlarda falan hatırladığın en büyük hamam böceğini nerede gördün ve nası öldürdün? Ama ''vurdum öldü'' diye geçiştirme baştan sona anlat pls:) adamlar turbolu resmen ve çok dayanıklılar böcek ilacı ile resmen gargara yapıyorlar :D Nerede gördün nası yaklaştın nası öldürebildin en son durum neydi baştan sona dinleyelim diğer türlü taktik anlamında bir işe yaramıyor!!
Gittiğim bir cafenin lavobasin da gördüm ilk umursamadim işimi bitirdim çıkarken ezdim işte 😀
Yaa off iyi ki olayı baştan sona anlat dedik :D tam da yerinde görmüşsün bu arada :D
Ya hamam böceği öldürmemin neyini anlatayım sana sanki çok önemliydi vazife 😀
Küstük seninle forikk:((xper kasacam diye bizi aydınlatmadın!
Ne alaka xper kasmak 😀 zaten şuraya ayda yılda bir giriyorum bundan da sana denk geldim günahım neydi Allahım 😀
Tek leşin miydi peki o cafedeki ya da başka neler var bu haşere tayfasından :D
Hayır tek leşim değil birazdan seni öldürcem 😀 başka yerler de değişik böcek türleri gördüm adlarını bilmiyorum ama onları öldürmedim şu an durdum ciddi ciddi soruna cevap veriyorum 😂
Fedakar forikkk :D ya cidden aklına gelen en ama en büyüklerden bir tanesi biraz önce belirttiğim gibi anlat ya :D forikk başkan söz uçar yazı kalır :D ama kısa kesmeyeceksin saymam:)))
Olağanüstü bir hamam böceği öldürme hikayem yok olanı da anlattım zaten 😂
Sus ve git forikkk:(( :D
Gidiyorum bütün aşklar yüreğim de 😂
Hamam böceğini de al git :D
Gidiyor yolcu et
Vedaları sevmem albayım
Hayır öldürmedim, korkuyorm malesef.
Öldürmedim böcek de olsa can taşıyor
De mii süper farkındalık, bravo:)
Topuğumu gtüme vura vura kaçarım knk
çoğu zaman yaptığım şey.
Hayır görmedim de öldürmedim de
Yok ben kaçıyorum genelde babam hallediyor.
Korkarım ben öyle şeylerden
Kaçıncı soruşun?
Öff sorgulayıp durmayın.. ilk soruşum sorular kısmı açık
O zaman kaçıncı soruşunuz beyler? 🙄😄
Demek ki sizdeki bu börtü böcük fobisi bizleri dehşete düşürüyor hanımlar! İyi gelmişken bir cevap alalım bare:))
Yok öldürmedim şahit oldum kan ve vahşet 😄😄
İyi mi öyle hesap açıp açıp aynı cevabı veriyosun :D zanlı kimdi ki :D
Baksnsosksk o hesabı bir sinirle kapattım
Bu ne şiddet bu ne bilmem ne!
Ne oluyoruz be 😂😂
Sinirlendiğin için dedik be.. kalite esprilerim hunharca harcanıyor buralarda :D
Espirilerle birlikte sende harcanıyorsun bu zeka 😂😂
Farkındayım
Bsksnksnssk
Öldürmedim terlikle geberttim şerefsizi 😂😂
Ahahh :D ya ciddiyim içerisi ayılıp bayılandan, çığlık atandan geçilmiyor :D Yalnız ufak tefek minik böceklerden değil hamam böceği, kırkayak, akrep gibi genelde korkulan haşerelerden bahsediyorum!
Uzaktan terlikle ama sert olcak terlik işini sağlama alıcan sonra en az 10 kere vurucan bütün herşeyi ezilene kadar can çekilmesin diye üzülürüm
Onlarca yorum var buna cesaret edebilen kadını mumla ara zor bulursun:)) Gelmişken anlat bari doğru düzgün :D Peki son zamanlarda falan hatırladığın en büyüğü nerede gördün ve nası öldürdün? Ama ''vurdum öldü'' diye geçiştirme baştan sona anlat pls:) adamlar turbolu resmen ve çok dayanıklılar böcek ilacı ile resmen gargara yapıyorlar :D Nerede gördün nası yaklaştın nası öldürebildin en son durum neydi baştan sona dinleyelim diğer türlü taktik anlamında bir işe yaramıyor!! Kafamızda deli sorular :D ışık ol, rehber ol:))
Uzaktan sinsice yaklaşıp terlik vere kösele bir ayakkabı vırcan tüm gücünle nesi ni anlatım bunun 😂😂
Ya olay dinleyelim ya taktik değil.. En iyi örnek uygulamalı örnek.. Zaten oldukça sınırlı sayıdasınız bir de şöyle anlatmıyosunuz ya başımı dağlara taşlara vuracam :D
Ben daha ne diyim bir böcek öldürmeye bu kadar kafa yoruyorsan. sana yardımcı olmak lazım üzüldüm şimdi 😆
Ohooo her şeye bii kem küm ya!!''Sarışın mı esmer mi'' diye sormadığımız için mi kaybettik biz :D
Öldürmedim. doğru söyle ölecek miyim doktor 😱
Karşılaştığın kör olmayacağının garantisini veremem :D
Neymiş bu böcek yahu. mübarek. düşman mi nedir.😂😂
Çok korkunçlu :D
Fazlaca
İstisnasın kesinlikle neredeyse korkmayan kadın yok :D Yalnız ufak tefek olanları sormuyorum kadınların genelde çok korktuğu hamam böceği, kırkayak vs gibi büyük haşerelerden bahsediyorum!!
Uçanlardan bahsetmiştim ben de.
Hamam böceği olarak
Yuhh kaçanı zaten bela uçanı düşünemiyorum :D onu görüp bayılacak dünya kadın var!! Peki son zamanlarda falan hatırladığın en büyüK hamam böceğini nerede gördün ve nası öldürdün? Ama ''vurdum öldü'' diye geçiştirme baştan sona anlat pls:) adamlar turbolu resmen ve çok dayanıklılar böcek ilacı ile resmen gargara yapıyorlar !! Nerede gördün nası yaklaştın nası öldürebildin en son durum neydi baştan sona dinleyelim diğer türlü taktik anlamında bir işe yaramıyor!! Kafamızda deli sorular :D
Taktik yok.
Konduğu zaman rahmetli oluyorlardı genelde.
Ama artık ö
Öldürmüyorum
Can sonuçta
Süper artık korkmayıp hem öldürmemen ama sizin de ağzınızdan laf parayla alınıyor.. Nasıl taktik maktik yok adamlar turbolu resmen ve çok dengesiz hareket ediyorlar artı normale böceklere göre çok dayanıklılar.. İyi ki bii anlatın dedik, zaten cesur kadınlar olarak oldukça sınırlı sayıdasınız!
yılan dahi öldürdüm
Yok artık! Yılandan korkmayan tek kadınsın heralde :D Çok mu küçüktü solucan olmasın o ya da siz kaç kişiydiniz? :D
hayır ben sen gibi hanım evladı değilim canım ;) bildiğin kürekle şeritli engerek basını ezdim
Öff kes benim ne olduğumu nereden biliyosun.. Neyse onlarca yorum arasında az sayıdaki cesur kadından birisin.. Peki yılanı nerede gördün ve nası öldürdün? Ama ''vurdum öldü'' diye geçiştirme baştan sona anlat! adamlar tehlikeli bildiğin ve çok dayanıklılar!! Nerede gördün nası yaklaştın nası öldürebildin en son durum neydi baştan sona dinleyelim diğer türlü taktik anlamında bir işe yaramıyor!! Kestirip atma zaten sayınız çok az, çığlık atmayan tayfa olarak! detaya veriştir
engerek insandan tehdit almadığı sürece saldırmaz bilindik bişey tıslama ile kalır ittirsen dahi, kaçmaz ki kaçmadı olay basit küreği aldım sağı solu neresi varsa vurdum öldü ormanlık yerdi çalıstıgım yer yani sahanın içi
Engerek zehirlidir hiçbir atak yapmadı öylece bekledi mi sadece ve kolay ölüyorlar mı baya dayanıklılar diye biliyorum.. Kafası kopsa bile yaşamaya devam ediyorlarmış sen onun öldüğüne emin misin? ve ayrıca kadınların genel olarak çok korktuğu akrep, fare, hamam böceği, kırkayak vs gibi haşerelerden öldürdüğün neler var başka?
yılan 4 tane engerek bir tane kör yılan saldırdı tabi ama atak değildi
Yuhhh sen cidden hemcinslerine baya cesursun bu konuda.. O kadar yılanı nerede görüyorsun peki ve ayrıca kör yılan zararsız onu neden öldürdün? Korkulan böceklerden yok mu hiç hamam böceği, kırkayak falan yılandan, fareden korkmayanlar onlardan korkuyor:!!
Oyyy pislik iğrenç şeyler 🤢
Ahahahh :D onları soruyor olmam tesadüf değil :D cevabın ne peki? yanii sadece hamam böcekleri değil kadınların genelde korktuğu kırkayak, akrep, fare gibi haşereleri de kastediyorum!
Sorunun içini bile okumadım hamam böceği yazısını görünce öyle tiksinirim ki.. Sorduğun şeyler hep iğrenç iğrenç şeyler. Ben ponçik kedileri seviyorum 😻
Ya tamam iyi güzel de biz de bir farklılık arıyoruz.. cidden ya bunları görünce tepkin ne oluyor zaten korkmayan kadın yok gibi sen de söyle ne yapıyorsan :D
İşte tepkim yazdığım gibi oluyor bide basıyorum çığlığı
Helal sana patron :D peki tüm haşereler için mi geçerli yoksa sadece bunlara özel tarife mi?
Tüm iğrenç şeyler için geçerli
Evet 😂
Yalnız ufak tefek minik böceklerden değil hamam böceği, kırkayak, akrep gibi genelde korkulan haşerelerden bahsediyorum öyle olanlardan neler var öldürdüğün? :D
Heyy cesur olanlar susmayın pls zaten son derece sınırlı sayıdasınız :D
Köyde yılan öldürdüm 😂
Yuhhh yok artık kesin çok küçük falan bir şeydir solucandır o soluncan ya da etrafın kalabalıktır :D
Karadenizli olunca kalabalığa ihtiyacın kalmıyor 👍😂
Ne alakası var sana yılan görünce totosuna vura vura kaçacak bir ton insan gösteririm yurdun her yerinden :D Peki yılanı nerede gördün ve nası öldürdün? Ama ''vurdum öldü'' diye geçiştirme baştan sona anlat pls:) adamlar tehlikeli bildiğin ve çok dayanıklılar!! Nerede gördün nası yaklaştın nası öldürebildin en son durum neydi baştan sona dinleyelim diğer türlü taktik anlamında bir işe yaramıyor!! Kafamızda deli sorular :D Ama kestirip atma zaten sayınız çok az, çığlık atmayan tayfa olarak:))