AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar Ne Diyor
Bu da sorumu? Duvarda gezen ya da yerde gezen ufak bir böceği öldürmeyen insan var mıdır?
Ya tabi kii bunu farketmemiş olamazsın kadınlarda acayip bir haşere fobisi var ki burada da onlarca yorumda durum aynı!! korkmayan yok gibi neredeyse hatta çığlıklar falan? Yalnız ufak tefek minik böceklerden değil hamam böceği, kırkayak, akrep gibi genelde korkulan haşerelerden bahsediyorum! Öyle olanlardan öldürdüğün neler var?
korkmak, ürkmek ayrı birşey, onu öldürmemek ayrı birşey... akrep nereye öldüreyim o imkansız, ama hamam böceği öldürmüşlüğüm var :D ama çok iğrenççç oluyor
Valla herkes sizler gibi korkusuz şövalye değil ki çığlığı basan kaçıyor :D Peki son zamanlarda falan hatırladığın en büyük hamam böceğini nerede gördün ve nası öldürdün? Ama ''vurdum öldü'' diye geçiştirme baştan sona anlat pls:) adamlar turbolu resmen ve çok dayanıklılar böcek ilacı ile resmen gargara yapıyorlar :D Nerede gördün nası yaklaştın nası öldürebildin en son durum neydi baştan sona dinleyelim diğer türlü taktik anlamında bir işe yaramıyor!! Kafamızda deli sorular :D
çığlık mevzusuna aldanmayın, bunu hepimiz yaparız yanımızda bir erkek var ise... tek başımıza iken neler yaparız neler :D
misal geçen haftaydı sanırım , kadınlar günümüzdü ve akşam olmuştu ve artık eve toplanacaktık ve merdivenlerde hamam böceği gördük ve 3 kadındık ve üçümüzde onu öldürmek için yarıştık :D
Hadi yaa :D ama çok samimi olduklarımdan da aynı tepkileri görebiliyorum:)) Nası bir yarışıa girdiniz orada normalde kaos çıkması lazım :D başarılı olabildiniz mi peki nası hallettiniz :D
ohooo sende amma bağladın konuyu, o işin gırgırı, takıntın mı var senin
Yaa aman evet takıntın mı var özel ilgi duyuyorum hatta geçenlerde bir tanesiyle olan beraberliğimiz yeni noktaladık.. afedersin artık ''sarışın mı esmer mi'' diye soramadığım için
Önce bir bakıyorum eğer benden uzaktaysa allah allah diyip koşup terlikle saldırıyorum
Uzak yakın her an her yerden çıkabiliyorlar daha önce bir tecrüben oldu mu ama ufak tefek böcekler değil hamam böceği ve onun gibi büyüklerden bahsediyorum
Onlar benden ben onlardan birbirimize bulaşmadıkça sorun yoook😎😂
Seni anladım da onlar senden niye korkuyor :D
Küçük oldukları için olabilir mi?😀
Küçük ama etkililer onlardan korkmayan kadın mı var :D
Hamam böceğinden o kadar da korkmam ama kırk ayak deyince bile tüylerim diken diken oluyor 😂
Nası korkmazsın korkman lazım iyi düşün :D
Yani hani öyle çığlık atma meseleleri olmaz😂ama tabiki de yaklaşmam😂
Korkmam oldurmem de. Can sonuçta
Süper, bravo hakkaten:)
:) tskrler
Bende öldürememe var korkuyorum ama öldüremiyorum da 🤷🏻♀️
evet cok hemde hıc tıksınmem korkmam da :D
Korkmayan tek kadın olabilirsin tebrikler zaten bir marjinallik sezip sordum :D çığlık atanlar mı dersin ayılanlar mı bayılanlar mı yok yok:)) Yalnız ufak tefek minik böceklerden değil hamam böceği, kırkayak, akrep gibi genelde korkulan haşerelerden bahsediyorum! Öyle olanlardan öldürdüğün neler var?
Ya hepsinden öldürdüm küçükken çok severdim büyüyünce bıraktım tabi ama korkmam fare de öldürdüm geçen gün
110 cevap arasında en cesur olan kadın sen çıktın sanırım tebrikler :D hatta birazdan site halkı olarak bii plaket falan takdim edelim sana:)) Ya ama lütfen aydınlatmadan gitme:((Peki karşılaştığın fare ne kadardı, nerede gördün ve nası öldürdün? Ama ''vurdum öldü'' diye geçiştirme baştan sona anlat pls:) adamlar turbolu resmen ve çok dayanıklılar !! Nerede gördün nası yaklaştın kaçmadı mı nası öldürebildin en son durum neydi baştan sona dinleyelim diğer türlü taktik anlamında bir işe yaramıyor!! Kafamızda deli sorular özellikle yakalama ve öldürme anında detaya veriştirirsen seviniriz çünkü onlar insanın üstüne zıplıyor, ısırırsa direk kuduz yapabilirler!! Seni dinliyoruss merakla :D
Ya ısırmayacağını biliyodum küçüktü Komsu çığlıkla çağırınca elime ne geçtiyse duvarda ezdim minikti üzüldüm sonradan ama korktum bende bağırıyorlardı duvarda kaldı öyle bide ben temizledim ölüsüne bile bakamadılar ya ayrıca sen niye bu kadar merak ediyorsun ki 😄
Ya kadınlarda inanılmaz bir fobi var bacağıma kahve bile döktüler bende de takıntı oldu bu samimi değiller mi anlamak istiyorum :D Onun dışında merak etme cevap veren 110 kişiden bir tanesine mesaj atmışlığım ya da herhangi bir sarkıntılığım yok.. hatta mesaj kutumu bile kapattım:)) Ya iyi de neyle vurdu? kaçmadı mı onlar çok uyanık ya iyi ki detaylı anlat dedik iyi ki :D çok dayanıklı değiller mi hemen öldü mü? Ve onlar inanılmaz ölü taklidi yapıyor saatlerce hareketsiz kalarak sen onun öldüğüne emin misin kandırmış olmasın :D
Ya beyni patlamış hayvanın ne takliti her yerde kan olmustu o hayvandan basıl çıktı o kadar hayret ettim sopaydı ucunda sert bir başlık vardı onunla öldürdüm temizledim cıktım 🤪
Ya ne biliyim senin o kadar abarttığını!! Kime neye hırslanmışsan artık :D Yalnız abartmıyorum hemcinslerine göre bu konuda kesinlikle daha cesursun.. ayrıca fedakarsın da komşu çağırıyor gidiyorsun biz yaz diyoruz kırmıyosun:) Tamam son bir tane daha dinleyeceğiz seni bulmuşken akrep ya da hamam böceğinin hormonlu olanları var kafam kadar onlardan öldürdün mü? :D
Malatyalıyım ben akrep öldürdüm köydeyken o kolaydı duvara yapıştırdım toprak duvardı tan ezilmedi yerde ezdim sonra cıtırtı sesi cıktı fit bir akrepti sanırım 😄 orta boylu cılızdı büyük değildi
Hahahh alemsin ya :D Bu cesaretin kaynağı ne acaba:) Ya böyle anlatmanı istemiyorum ama lütfen bii olayı da baştan sona detaylı anlat böyle sadece öldürdüğünü öğrenmiş oluyoruz, başka türlü bir şey anlaşılmıyor.. Nerede gördün, nası yaklaştı, nası halletin falan baştan sona ama bize de yaşat.. Bir tane seç akrep, hamam böceği ya da kırkayak ama minik bir şeyde olmasın.. En uzun yorumunu istiyorum ama en uzun... Bu arada 4 yılda 4 xper olman da farkını koydu yine ortaya :D
Xper ne demek bilmiyorum ama 😄 hatırlamıyorum ki en son fare olayından 4 yıl geçti valla pek anlatamıyorum
Yaa off ya uzun ilk defa birini dinliyor olmak sıkmamıştı beni o da yarım kaldı:((Fare olmasın şart değil akrep, hamam böceği, çıyan falan da olabilir.. Banane ya ben dinlemek istiyorum :D
Kapalım kısmet :(
Gitme lütfen cidden merak ettim ya ilgimi çektin olamaz mı ve sadece konuşuyoruz bir şey yaptığımız yok!
Tamam gitmiyorum ama İnan hatırlamıyorum video aç izlesene iğrenc videolar dolu😄
Öyle her zaman herkesin yaptıklarını izleyemem de dinleyemem de seni dinleyesim var şu an:)) Sen de rahat ol ya baktın bir yanlışım var basar engeli geçersin olur biter:) Peki ama akrebi anlat o zaman.. Çok yüzeysel anlatmışsın geçenkinde.. Baştan alalım onu ama nerede gördüğünden tut akrebin nası bir şey olduğuna senin ne yapıp onu ne yaptığına kadar her şey öykümüzde geçsin pls :D uzun olsun uzunn detaya veriştir biraz, kaytarmaya çalışma :D
Üzgünüm cs atıcam şimdi çıkma gerekiyor 😄
Verdiğin sözler hep boşa:(İyi git napayım
Yaaaa ask olsun iğrencleşmek istemedim söz sana akrebi anlatıcam 😄
Ne zaman gelecek yıl mı?
Özelden yazıcam sana
Yasakları deliyorum bu akşam.. mesaj kutumu açtım.. neyse bu kadar burada anlatamadığın!
Öldürmedim ama şahit oldum 😄 kan ve vahşet
Bir kez daha teşekkür:) Yani sadece bu değil böyle minikler dışında börtü, böcek veya haşere tayfasından öldürdüğün hiçbir şey olmadı mı?
Oldu
Ne peki kamuoyunu bilgilendirin pls :D
Karınca 😄
Yakıştı mı hiç! :D
Hayır niye soruyorsun o zaman?
Karıncayı da söylemezsin diye düşündük.. marifetmiş gibi :D
Sordun olanı söyledim
Öldürdüm yere yapışana kadar vurdum üstüne sdjsjds
Genelde kadınlar çığlık atıp arkasına bakmadan kaçıyor :D Yalnız ufak tefek minik böceklerden değil hamam böceği, kırkayak, akrep gibi genelde korkulan haşerelerden bahsediyorum! Öyle olanlardan neler var öldürdüğün?
Genelde herkes korkup kaçınca biri öldürmek zorunda kalıyor oda ben oluyorum hep sjdsjd Sarı kız dedikleri örümceğin yavrusundan öldürdüm bu yaz köyde
Yuhh sen de bildiğin korkusuz şövalye çıktın :D Peki son zamanlarda falan hatırladığın en büyüK hamam böceğini nerede gördün ve nası öldürdün? Ama ''vurdum öldü'' diye geçiştirme baştan sona anlat pls:) adamlar turbolu resmen ve çok dayanıklılar böcek ilacı ile resmen gargara yapıyorlar !! Nerede gördün nası yaklaştın nası öldürebildin en son durum neydi baştan sona dinleyelim diğer türlü taktik anlamında bir işe yaramıyor!! Kafamızda deli sorular :D
Neden bunu yapıyorsun? Fetişin falan mı var jsjsdjs
Off tamam anlatma.. Acayip fetiştim var hamam böceklerine karşı hatta geçen biriyle olan beraberliğimizi yeni noktaladık.. seviyorum hala ama yapacak bir şey yok!!
Herkese aynı şeyi yazıyorsun da. Merak ettim sadece -_-
Ya kadınlarda çok fazla fobi inanılmaz derece dışarıda da garip olaylar yaşadım bununla ilgili.. ve çok cevap olunca da copy/paste yapmam doğal değil mi
Iyy hayır tabiikide ölüsünden bile korkarım
Sadece bu mu peki yoksa diğer tüm haşereler için de geçerli mi bu durum :D
Evet öldürdüm teslıkje
Neredeyse korkmayan kadın yok bunlardan :D Yalnız ufak tefek olanları sormuyorum kadınların genelde çok korktuğu hamam böceği, kırkayak vs gibi büyük haşerelerden bahsediyorum!!
Öldürmem asla ama korkmam da
Aranan kan:)
Iyyyy ne oldrmesi oldgu yeri terkederm
Öyle olsun Gabriel Jasus
Gece gece hamam böceğimi gördün ne
Yok da gündüz gözüyle görüp çok saçmalayan kadın görmüşlüğüm var :D Görürsem de gelir kurtarırsın artık yapacak bir şey yok
Ben mi kurtaricam hamam böceğinden bide :)))) sasirmissn evi sokağı terkederim diorm
Yaparsın bir çılgınlık sandık!.. Ohoo hiç tadınız tuzunuz yok ya:))
Çılgınlık mi bu iğrenç bişi be.
Senin beni kurtarıyor olman.. daha çılgınca ne olabilir ki :D
Kapida arabayla bekleyp kacirabilrim anca hamambocegini uzak tut 😂😂😂
Branda aç bari bide camdan aşağı atlayayım oldu olacak :D ben tam düşerken geri bırakırsın:))
😂😂😂iyi fikir 👍👍
İyi fikirmişmiş.. yazık günah ya :D
:))) kapıda beklios işte daha ne istiosn. branda mranda cikardn başımıza :))
Kapıda buluşup çorba içmek, koko yemek vardı bu saatte.. aynen ya Allah beni kahretmesin, hayallerim bile leş :D
Yani bende onu diorm:))) hayallerine reset atma vaktn gelmiş geciyor
Bii reset kurtarmaz gibi ya, arıza büyük:))
:-)) bir pskolog yeterli
Yok ya sen de bizi iyice gömdün, sohbeti tatlı hukukçu bile yeterli oluyormuş aslında çok da şee yapmamak lazım :D
Bikmadin mi Bu sorudan
Hesapları sıkılıp kapatıyorum napıyım, her hesapta bulunsun işte bir tane :D
Senin derdin bende olsa keske
Senin ne derdin varmış?
Gregor samsaya ayıp etmeuiz
Eyvallah:)) Kafka da olmasa zaten işleri yaştı bu böcüklerin
Bu mu soru🤣
Öldürdüm😁
Bu mu soru diye dalgaya vuruyorsun ama içerisi ayılan bayılan, çığlık atanlarla dolu.. gir içeri bir bak istersen!
İkna olduysanız bir hikaye de sizden alalım
Nasıl öldürdün
Öldürdüm. o ne pis kokuyor o öğk ıyyy
O kokan farklı ya adını söylemeyeyim şimdi :D bu hamam böcekleri turbolu olanlar var ya antenli falan kadınların korkulu rüyası:))
Ohooo yılan bile öldürdüm 😅😅
Yok artık yılanı nerede gördün çok mu küçüktü, solucandır o solucan ya da sen tek değilsindir :D Böyle börtü böcek, haşere tayfasından başka öldürdüğün neler var?
Yoo sarı siyah yılan valla akrep, sarı kız, ha kara fatma , adını sayamadığım bir sürü böcükk
Bunların hiçbirinden korkmayan tek kadınsın tebrikler :D sanırım buradaki onlarca yorumda da en cesur olabilirsin.. Peki yılanı nerede gördün ve nası öldürdün? Ama ''vurdum öldü'' diye geçiştirme baştan sona anlat pls:) adamlar tehlikeli bildiğin ve çok dayanıklılar!! Nerede gördün nası yaklaştın nası öldürebildin en son durum neydi baştan sona dinleyelim diğer türlü taktik anlamında bir işe yaramıyor!! Kafamızda deli sorular :D
Yaylada nane toplarken gördüm yani alışkınız böyle şeylere
keser yardımıyla kafasına kafasına vurdum tabi dayanamadı o da öldü sonra da toprağa gömdük rahmetliyi
Ya tamam da senden daha açıklayıcı olmanı bekliyoruz yılan bu sonuçta... sana saldırmaya falan çalışmadı mı çok dayanıklılar kolay öldü mü falan oraları atlamışsın hep!! Neyse hatırladığın en büyük akrebi anlat ama böyle geçiştirme pls:(olayı baştan sona detaylı anlat biz de yaşamış gibi olalım!!
Ya temizlik yapıyorum uzun uzun anlatamıyorum
Bir hepsinden korkmayan sen çıktın sen de yarı yolda bıraktın:((
Biyoloji bölümü okumak isteyen birine mi dedin sen bunu 😅😅
Ya biraz mola ver sen de temizliğe merak ettik :D O kadar yorumda başka yılandı, akrepti macerası olan yok.. buraya gelmelisin!!
Korkarim ciglik atarim babami cagiririm gelir atar
Sen baba olduğunda ne olacak peki :D
Ben baba olmam ki
Pardon :D
Öldürmemek için peçeteyle alır dışarı bırakırım
Ya ufak tefekler değil yalnız normale göre büyükleri soruyorum onları yakalayabiliyor musun?
Yakalayamazsam görmemiş gibi yapıyorum. Korktuğum için değil bir canı almak istemem
Süper ya cidden bravo:)
Ben baya böcek öldürdüm Allah affetsin😃
Yalnız ufak tefek minik böceklerden değil hamam böceği, kırkayak, akrep gibi genelde korkulan haşerelerden bahsediyorum öyle olanlardan neler var öldürdüğün?
Örümcek öldürdüm en fazla.
Ben öldürmedim. Gazete ile alıp dışarı attım
Yani hem korkmayıp hem böyle vicdanlı davranabiliyorsan bravo sana:)
Teşekkür ederim. Vicdanlı davranamadığım tek hayvan sivrisinek
O da normal sayılır ama onları yakalamak çok zor ya.. ışığı kapatınca hemen arazi oluyorlar :D duvara serbest çalışma mı yapıyorsun yoksa kimyasal yöntemlerle mi başa çıkıyorsun?
Elimle direk 😁
Ufaklarını öldürdüm büyüklerine çok cesaretim yok
Çok ufak olanlar mesele değil ki zaten karınca gibi onlar
Tiksinirim ama öldürmüşümdür😀
Tiksinmeyen yok zaten ama karar ver korkuyor musun öldürüyor musun :D ufak tefek olanlar değil ama genelde korkulan hamamböceği, akrep, kırkayak vs soruyorum!!
Öldürdüm
Görünce çığlık atmayıp, kendinden geçmeyen kadınlar kulübünün bir üyesi daha oldu :D Peki son zamanlarda falan hatırladığın en büyük hamam böceğini nerede gördün ve nası öldürdün? Ama ''vurdum öldü'' diye geçiştirme baştan sona anlat pls:) adamlar turbolu resmen ve çok dayanıklılar böcek ilacı ile resmen gargara yapıyorlar Nerede gördün nası yaklaştın nası öldürebildin en son durum neydi baştan sona dinleyelim diğer türlü taktik anlamında bir işe yaramıyor!! Kafamızda deli sorular :D
Ya vurdum öldürdüm işte yer mekan farketmez değişik taktik yok
Kafasına terlikle vura vura öldürdüm
Korkmayan tek kadınsın heralde tebrikler :D yalnız ufak tefek böcekler değil genelde korkulan normale göre büyükk hamam böceği ve onun diğer büyük haşerelerden bahsediyorum öyle olanlardan neler var?
1 kere gördüm zaten oyle buyuk böcek onuda öldürdüm
Hemcinslerine göre kesinlikle cesurmuşsun bu konuda :D Peki son zamanlarda falan hatırladığın en büyük lağım faresini nerede gördün ve nası öldürdün? Ama ''vurdum öldü'' diye geçiştirme baştan sona anlat pls:) adamlar turbolu resmen ve çok dayanıklılar.. Nerede gördün nası yaklaştın nası öldürebildin en son durum neydi baştan sona dinleyelim diğer türlü taktik anlamında bir işe yaramıyor!! Kafamızda deli sorular :D
En son 13 yaşındayken çöpün icine girmiş bende çöpü atmak için dışarı çıktığım da birden fırladı bende hemen taş attim üstüne biraz yaralandı ama hala yasiyordu daha sonra vicdanim el vermedi seke seke gitti fare IWMWISNXIMSSOMSOXKSKSKSIIW
Lağım faresi ne ya yanlış yazmışım pardon sana hamam böceğini soracaktım öldürdüğünü yanlışlık olmuş :D baştan sona anlat ama sipirmen kısa kesmeden diğer türlü bir şey anlaşılmıyor :D
Böcek fobim var benim.
Ne hoş :D
Korkmuyorum fakat iğreniyorum 🙂
Korkanların çoğu da zaten aynısını söylüyor :D
Öylede olabilir düşününce 😁
Bizim bodrum katında çıkıyo çok iğrençler ya
Görünce tepki ne peki? çığlık? :D
Alıştım artık korkmuyorum karanlıkta geziyolar genelde ışığı açınca kaçıyolar
Bunlardan korkmayan kadın neredeyse yok gibi ya :D Peki son zamanlarda falan hatırladığın en büyük hamam böceğini nerede gördün ve nası öldürdün? Ama ''vurdum öldü'' diye geçiştirme baştan sona anlat pls:) adamlar turbolu resmen ve çok dayanıklılar böcek ilacı ile resmen gargara yapıyorlar :D Nerede gördün nası yaklaştın nası öldürebildin en son durum neydi baştan sona dinleyelim diğer türlü taktik anlamında bir işe yaramıyor!!
İlaçla ölüyolar 😂
Ya ne ölmesi kesinlikle tınlamıyor ne diyorum sana adamlar gargara yapıyor ilaçla resmen
Haklısın biraz değişikler 😂
Sağol çok yardımcı oldun :D
Ne demek gülüm 😂😂
Bir daha bu kadar yardımcı olma dayanamaz aşık olurum :D
Hahahaha 😂
Öldürmedim bocekleri oldurmek günah
Mantıklı:)
Ohoo 😂 üstünde inceleme bile yaptık ilk sene
Hadi ya biyoloji falan mı okuyorsan gündelik hayatı kastediyorum ya bilim uğrunda feda edilenler sayılmaz :D
Veterinerlik 😊 günlük hayatta da mecbur kaldıkça öldürüyorum ama şükür çok görmüyorum evde filan 😊
Korkmayanlar olarak oldukça sınırlı sayıdasınız farkettiysen :D Peki son zamanlarda falan hatırladığın en büyük hamam böceğini nerede gördün ve nası öldürdün? Ama ''vurdum öldü'' diye geçiştirme baştan sona anlat pls:) adamlar turbolu resmen ve çok dayanıklılar böcek ilacı ile resmen gargara yapıyorlar :D Nerede gördün nası yaklaştın nası öldürebildin en son durum neydi baştan sona dinleyelim diğer türlü taktik anlamında bir işe yaramıyor!! Yalnız okulda olanlar değil günlük hayattakiler :D
😐😐😐 hatırlamıyorum
Yaa korkmayanlar ne kadar oyunbozan ya:((Sadece hamam böceği değil üstelik böyle normale göre büyük haşereleri de soruyorum kadınların genelde korktuğu kırkayak, çıyan, akrep, fare vs gibi!!
Neden betimlemek ve anlatmak zorundayım 😕
Ya diğer türlü ne anlayabiliriz ki bu adamlar resmen toplumun kanayan yarası, akıl sağılığını tehdit ediyorlar :D yanlış anlamayın diye o kadar açıklama yapmıştım halbuki o yorumda!