• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (32) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • Üniversite TercihÜniversite Tercih
  • GündemGündem
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(32)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • Üniversite Tercih Üniversite Tercih
  • Gündem Gündem
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer Gamer +26
Diğer

Hiç hamam böceği öldürdünüz mü? (Sayfa 2)

thedoctorr
thedoctorr Takip Et
Xper 2 Yaş: 36
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
10
Yapay Zekaya Sor
Hiç hamam böceği öldürdünüz mü?
Kadın Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
1 kişi beğendi

thedoctorr sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.

AI Persona’ya Sor
Tümü
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.

Kızlar Ne Diyor

164
Kızların Popüler Cevaplarını Göster(30)
  • Tubuss35
    Tubuss35 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 30 , eic 67%
    +1 yıl

Evet ben o çok korkanların arasındayım sanırım, görmeye bile dayanamıyorum 😅

0
    4 Yorumla
    • thedoctorr
      thedoctorr
      +1 yıl

Görünce çığlıklar, ayılmalar bayılmalar neler olduğunu kestirebiliyorum :D Peki sadece buna karşı mı yok tüm haşerelere karşı yaşadığın bir duygu mu hiç öldürdüğün falan bir şey var mı böyle börtü böcek, haşere tayfasından?

Yorumla
    • Tubuss35
      Tubuss35
      +1 yıl

Hayırrrrr dokunamaz bile çakmayı yeğliyorum 😅 yani bilemiyorum sadece hamam böceğine karşı sanırım yılan ve farede de aynısı oluyor da onları pek görmediğimden sıkıntı yok 😊

Yorumla
    • Tubuss35
      Tubuss35
      +1 yıl

Dokunamam / kaçmayı. Klavyem sağolsun 😊🙏🏻

Yorumla
    • thedoctorr
      thedoctorr
      +1 yıl

Bol haşeresiz günler efem :D

Yorumla
  • fkkya
    fkkya Takip Et
    Xper 4 Yaş: 25 , eic 32%
    +1 yıl

Korkarım görünce çünkü hamam böceği hızlı hareket eden bir canlı öldürmekte istemem zaten tiksinirim öldüremem

0
    0 Yorumla
  • selenxn
    selenxn Takip Et
    Xper 4 Yaş: 28 , eic 32%
    +1 yıl

Evet çok. Genelde ölmesi gereken bir böcek varsa katil olarak beni seçiyorlar

0
    5 Yorumla
    • thedoctorr
      thedoctorr
      +1 yıl

Hadi ya kadınlar genelde çığlık atmayı tercih eder böyle durumlarda sen bildiğin zor bir göreve soyunuyorsun :D yalnız ufak tefek minik böceklerden değil hamam böceği, kırkayak, akrep gibi genelde korkulan haşerelerden bahsediyorum öyle olanlardan neler var öldürdüğün?

Yorumla
    • selenxn
      selenxn
      +1 yıl

Hamam böceği çok fazla öldürdüm. Bir kere de fare yakaladım ama öldüremedim onu poşete koyup çöpe attım😂

Yorumla
    • thedoctorr
      thedoctorr
      +1 yıl

Hemcinslerin arasında kesinlikle istisnasın bu konuda ki burada da onlarca yorum sanırım en cesur kadınlardan birisin:) Peki son zamanlarda falan hatırladığın en büyük hamam böceğini nerede gördün ve nası öldürdün? Ama ''vurdum öldü'' diye geçiştirme baştan sona anlat pls:) adamlar turbolu resmen ve çok dayanıklılar böcek ilacı ile resmen gargara yapıyorlar :D Nerede gördün nası yaklaştın nası öldürebildin en son durum neydi baştan sona dinleyelim diğer türlü taktik anlamında bir işe yaramıyor!! Kafamızda deli sorular, zaten oldukça sınırlı sayıdasınız aydınlanalım sayenizde :D

Yorumla
    • selenxn
      selenxn
      +1 yıl

En son 2 hafta önce banyoda yuvalarını buldum. Ondan önce her gece öldüruyordum 2 3 tane. Genelde çok hızlılar o nedenle şampuan filan döküyorum ustune sonra öldürüyorum. Hiç bir şey yoksa en az temasla vurup öldürmeye çalışıyorum. Şimdi hallettim artık yoklar 😂 Fayansın arasından çıkıyorlardı. Derz dolguyu kaldırdım. Kimyasal ne bulduysam sıktım. Derz dolgusu yaptım tekrar. Son görüşümde o oldu 😂Açıkçası korkacak bir şey yok gerçekten ama anlıyorum onları da çünkü çevremde kediden bile korkan insanlar var

Yorumla
    • thedoctorr
      thedoctorr
      +1 yıl

Ya sen bence buranın korkusuz şövalyesisin ben aynı durumda bayılacak o kadar çok kadın tanıyorum ki başa çıkmak bir yana dursun.. Ya çok hızlılar ama peşlerinden şampuan ile koşmaya kalksak ev batar :D peki karşılaştıklarından mutlaka aklında kalan hormonlu vardır bir tane en büyük onunla olan karşılaşmanızı anlat pls.. nerede gördün nası yaklaştın en önemlisi nası öldürebildin kabukları çok sert ve çok dengesiz hareket ediyorlar birden insana doğru koşuyorlar.. Ve bence sana aramızda bii plaket falan da takdim edelim sanırım bu konuda buradaki en cesur kadınsın :D

Yorumla
  • bayanbellum
    bayanbellum Takip Et
    Xper 4 Yaş: 29 , eic 74%
    +1 yıl

Davetine icabet edeyim dedim,,
    Soğukkanlılık ile çok öldürmüşlüğüm vardır allah affetsin 🙄

0
    1 Yorumla
    • thedoctorr
      thedoctorr
      +1 yıl

Teşekkür:) Bu konuda hemcinslerine göre çok daha cesur olduğun net o zaman.. genelde kadınların korkulu rüyasıdır, çığlıklar falan havada uçuşur :D Yalnız küçük ufak-tefek olanlar değil hamam böceği ve onun gibi diğer büyük korkulan haşerelerden bahsediyorum!!

Yorumla
  • az_ak
    az_ak Takip Et
    Xper 5 Yaş: 28 , eic 49%
    +1 yıl

Onu gördüğüm an dünyanın öbür ucuna kaçarım hem de jet hızıyla sen burda öldürmekten bahsediyosun

0
    3 Yorumla
    • thedoctorr
      thedoctorr
      +1 yıl

Ahahhah :D

Yorumla
    • az_ak
      az_ak
      +1 yıl

Napiyim yalaan mı söyliim😂

Yorumla
    • thedoctorr
      thedoctorr
      +1 yıl

Söylememelisin:)

Yorumla
  • buketkucuks
    buketkucuks Takip Et
    Bilge Yaş: 27 , eic 57%
    +1 yıl

Evet öldürdüm mecburen öldürmek zorunda kalıyor zaten insan

0
    13 Yorumla
    • thedoctorr
      thedoctorr
      +1 yıl

Yok ya öyle bir mecburiyet görünce çığlık atmayan kadın yok neredeyse :D Yalnız ufak tefek olanlardan değil genelde kadınların korktuğu hamam böceği ve onun gibi diğer büyük haşereleri kastediyorum!

Yorumla
    • buketkucuks
      buketkucuks
      +1 yıl

Ben görünce çığlık atmam huylanırım hemen elime geçirdiğim ilk şeyle de öldürürüm şahsen onu büyüklüğü farketmez

Yorumla
    • thedoctorr
      thedoctorr
      +1 yıl

Abartmıyorum böyle düşünebilen kadın sayısı yok denecek kadar az burada da onlarca yorum var ve durum aynı.. Peki son zamanlarda falan hatırladığın en büyük hamam böceğini nerede gördün ve nası öldürdün? Ama ''vurdum öldü'' diye geçiştirme baştan sona anlat pls:) adamlar turbolu resmen ve çok dayanıklılar böcek ilacı ile resmen gargara yapıyorlar :D Nerede gördün nası yaklaştın nası öldürebildin en son durum neydi baştan sona dinleyelim diğer türlü taktik anlamında bir işe yaramıyor!! Kafamızda deli sorular :D

Yorumla
    • buketkucuks
      buketkucuks
      +1 yıl

Sen daha önce de bu sorunun aynını sormuştun ve gelen her yoruma “vurdum öldü diye geçiştirme nasıl öldürdün anlat” yazmıştın senin hamam böceklerine karşı bir feşistliğin ya da fantezin mi var anlamadım?

Yorumla
    • thedoctorr
      thedoctorr
      +1 yıl

Ya ne çok bayılıyorsunuz insan yargılamaya.. Evet fetiştim var hatta geçen bir tanesiyle noktaladık ilişkimizi.. O hesap kapattık yeniden sorduk.. Ve bunlardan neredeyse korkmayan kadın olmadığı için de merak ediyorum, çok dikkatimi çeken bir durum.. Sanki ahlaksızca ya da yüz kızartıcı bir şey sorduk!

Yorumla
    • buketkucuks
      buketkucuks
      +1 yıl

Ben sana kötü bir tepki vermedim ya da yargılamadım ki? Sadece merak edip sordum hepsi bu ister cevap verirsin ister vermezsin sana kalmış tamamen.

Yorumla
    • thedoctorr
      thedoctorr
      +1 yıl

Hayır hemen değişik değişik yakıştırmalar.. Neyse sorum oydu kimseyle polemik yaşama derdinde değilim

Yorumla
    • buketkucuks
      buketkucuks
      +1 yıl

Emin ol bende öyle bir amaçta değilim. Ne değişik yakıştırması yaptım ben sana? Yazdıkların ben de böyle bir fetişinin olabileceği merağı uyandırdı sordum. Neyi büyütüyorsun ki?

Yorumla
    • thedoctorr
      thedoctorr
      +1 yıl

Tamam unutalım bence.. Soruyu cevapla bari madem o kadar uğraştırdın :D Ama kestirip atma öyle 1-2 cümleyle bizde yaşamış gibi olalım

Yorumla
    • buketkucuks
      buketkucuks
      +1 yıl

Tamam madem bu kadar istedin önce ışığı kapatıyorum ortaya çıksın diye sonra bir anda açıyorum ışığı her neredeyse oraya yavaşça yaklaşıyorum elimdeki terliği kovalarken vuruyorum önce olduğu yerde kalıyor sonra ikinci darbede eziliyor ve ölüyor nasıl oldu mu

Yorumla
    • thedoctorr
      thedoctorr
      +1 yıl

Ya kötü niyetle sormuyorum neden sıkıntıya giriyorsun:)) Sağol anlattığın için ama adamlar turbolu resmen ve böcek ilacıyla da gargara yapıyorlar diğerleri gibi değil ki çok dayanıklılar.. Kadınlar genelde çığlık atıyor böyle durumlarda ama senin uzmanlık alanınmış:)

Yorumla
    • buketkucuks
      buketkucuks
      +1 yıl

Uzmanlık alanım değil de basit iş diyelim neden çığlık atayım ki yemeyecek beni hayvan huylandırıyor sadece

Yorumla
    • thedoctorr
      thedoctorr
      +1 yıl

O kadar basit değil de ona yaklaşamayan erkekler bile var.. Peki böyle börtü böcek, haşere tayfasından tek öldürdüğün hamam böceği miydi yoksa başka şeyler de var mı genelde korkulanlardan

Yorumla
  • hemşirecns18
    hemşirecns18 Takip Et
    Xper 3 Yaş: 26 , eic 65%
    +1 yıl

En nefret ettiğim hayvan. uzaktan görsem bile çiğliği basiom ya

0
    5 Yorumla
    • thedoctorr
      thedoctorr
      +1 yıl

O çığlıklar ömrümden rahat 5 sene götürmüştür! Peki tüm haşereler için mi yoksa sadece bundan mı korkuyorsun.. böyle börtü böcek ya da haşere tayfasından öldürdüğün neler var?

Yorumla
    • hemşirecns18
      hemşirecns18
      +1 yıl

şu an onlari yazion ya bir kaşinti tutuyo beni uçan küçük böceklerden de nefret ediyorum. Aslinda hayvanlari seviorm ama böyle böcekmiş yilanmiş solucan miş sevemiom

Yorumla
    • thedoctorr
      thedoctorr
      +1 yıl

Kaşıntı + çığlık yok yok maşallah.. bundan sonra yanımda gezdirecem bir-iki tane kadınlara karşı en büyük kozum :D

Yorumla
    • hemşirecns18
      hemşirecns18
      +1 yıl

Hee oldu al böcekleri eline gez knka olursun yolda öyle görsem direk dalarim heralde sana😂

Yorumla
    • thedoctorr
      thedoctorr
      +1 yıl

Salarım direk üstüne:))

Yorumla
  • ImQueenn
    ImQueenn Takip Et
    Xper 3 Yaş: 27 , eic 37%
    +1 yıl

Ben raid sıkıp öldürmeye calışıyorum baktım koşuyor üstüne koşup sıkıyorum😑😑

0
    1 Yorumla
    • thedoctorr
      thedoctorr
      +1 yıl

Böcek ilaçları pek etkili değil ya büyükler için onlarla gargara yapıyorlar

Yorumla
  • Almenda
    Almenda Takip Et
    Master Yaş: 40 , eic 38%
    +1 yıl

Öldürmedim sevmwm böceği örümceği alıp dışarı atıyom

0
    1 Yorumla
    • thedoctorr
      thedoctorr
      +1 yıl

Yani cesaretle bunu yapabilen kadın yok gibi :D peki böyle börtü böcek haşere tayfasından şu ana kadar hiç öldürdüğün bir şey olmadı mı?

Yorumla
  • kıvırcık4158
    kıvırcık4158 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 26 , eic 30%
    +1 yıl

Valla kertenkele öldürdüm ben gerisini sen düşün :D

0
    11 Yorumla
    • thedoctorr
      thedoctorr
      +1 yıl

Kertenkele zararsız değil mi ya hem de minikler baya.. Ben genelde kadınlar çok korkup çığlık falan attığı hamam böceği, akrep, kırkayak vs soruyorum öyle büyüklerden neler var :D

Yorumla
    • kıvırcık4158
      kıvırcık4158
      +1 yıl

yani onlar yanında az kalır ben gördünmü yapıştırıyorum hemen :D

Yorumla
    • thedoctorr
      thedoctorr
      +1 yıl

Türünün tek örneğisin sanırım :D böyle büyüklerden neler var peki ve aralarında en büyüğü hangisiydi hatırladığın

Yorumla
    • kıvırcık4158
      kıvırcık4158
      +1 yıl

inanmaycaksın belki ama yaz tatilinde çok oluyor böcekler falan kıyafetmin üstünde akrep vardı ıyyyy en kötüsü oydu sanırım

Yorumla
    • thedoctorr
      thedoctorr
      +1 yıl

Bırak da kötü olsun o zaten o durumda bayılacak yüzlerce kadın tanıyorum :D sen bu konuda kesinlikle istisnasın hemcinslerine göre:)) Peki son zamanlarda falan hatırladığın en büyük neyse kertenkele mi akrep mi neyse işte.. Onu nerede gördün ve nası öldürdün? Ama ''vurdum öldü'' diye geçiştirme baştan sona anlat pls:) adamlar sıkıntılı bildiğin.. Nerede gördün nası yaklaştın nası öldürebildin en son durum neydi baştan sona dinleyelim diğer türlü taktik anlamında bir işe yaramıyor!! Kafamızda deli sorular :D

Yorumla
    • kıvırcık4158
      kıvırcık4158
      +1 yıl

valla şimdi arkadaşım (ego yaptım) :D onlar ne kadar hızlılarsa bende bir o kadar sakin yaklaşıyorum hamam böceğinden bahsedeyim en son iki gün önce bayram temizliği yaparken gördüm sıkıntı yok dedim aldım elime bitane kitap yavaşça yanına yaklaştım küfür ede ede bokunu çıkardım :D annemde beni seyrediyor o ara napıyor bu mal diye ne güldüm ama :D :D

Yorumla
    • thedoctorr
      thedoctorr
      +1 yıl

Zaten sakin kalmayı başarabilen tek kadın olduğun için birazdan aramızda bii plaket falan takdim etmeyi düşünüyoruz, bir de kitapla yapmış ilim irfanı niye alet ediyosun :D yalnız sende çok daha actionlu olanlar var onları anlat ya en büyüğü hangisi ise akrep ya da kertenkele!! Ve kısa kesme ayrıca da vurdum öldürdüm diye bırakmışsın olayı baştan sona anlat en önemlisi de öldürme anını olay orada kopuyor zaten.. Hadii sipirmin aydınlanmayı bekliyoruz :D

Yorumla
    • kıvırcık4158
      kıvırcık4158
      +1 yıl

çok uzadı bu konu bence sıkıldım :D

Yorumla
    • thedoctorr
      thedoctorr
      +1 yıl

İyi iyi aman git atomu parçala :D

Yorumla
    • kıvırcık4158
      kıvırcık4158
      +1 yıl

seni dinleyeceğim :D

Yorumla
    • thedoctorr
      thedoctorr
      +1 yıl

Küstüm seninle:(

Yorumla
  • Unebellefemmea
    Unebellefemmea Takip Et
    Xper 6 Yaş: 33 , eic 39%
    +1 yıl

Iyyyy ben bakamıyorum bile kafayı yiyorum görünce çığlık çığlığa 😱😱

0
    1 Yorumla
    • thedoctorr
      thedoctorr
      +1 yıl

Ahahah :D

Yorumla
  • gzmnrksp
    gzmnrksp Takip Et
    Xper 5 Yaş: 26
    +1 yıl

Hayır öldüremedim onu ezdiğinde ki çıtırt sesi beni çok tuhaf hissettiriyor ancak şahit oldum 🤢

0
    4 Yorumla
    • thedoctorr
      thedoctorr
      +1 yıl

Erkek arkadaşına mı pasladın :D ya illa hamam böceği şart değil genelde kadınların korktuğu börtü böcek veya haşereleri söylüyorum kırkayak, akrep, fare vs gibi öyle olanlardan var mı hiç öldürdüğün bir şey?

Yorumla
    • gzmnrksp
      gzmnrksp
      +1 yıl

Fareden korkmuyorum ki aksine kurtardığım fare oldu hayvanlara zarar veremiyorum örümcek falan görürsem peçeteye sara dışarı atarım

Yorumla
    • thedoctorr
      thedoctorr
      +1 yıl

Süpersin o zaman bravo cidden:)

Yorumla
    • gzmnrksp
      gzmnrksp
      +1 yıl

🙏☺️

Yorumla
  • _YaGMur_10
    _YaGMur_10 Takip Et
    Xper 3 Yaş: 26
    +1 yıl

Öldürmedim bayılttim sonra tuttum mendille attim hayvan öldüremem

0
    2 Yorumla
    • thedoctorr
      thedoctorr
      +1 yıl

Helal ya süper cidden:)

Yorumla
    • _YaGMur_10
      _YaGMur_10
      +1 yıl

Evet öyle 🙂

Yorumla
  • Vosemien
    Vosemien Takip Et
    Xper 5 Yaş: 29
    +1 yıl

Çooook. Eski müstakil ev hayvanat bahçesi gibiydi.. Domestos dökerek öldürmüşlüğüm oldu

0
    13 Yorumla
    • thedoctorr
      thedoctorr
      +1 yıl

Normaldde korkmayan hatta çığlık atmayan kadın yok gibi karşılaştığında :D Yalnız ufak tefek minik böceklerden değil hamam böceği, kırkayak, akrep gibi genelde korkulan haşerelerden bahsediyorum!

Yorumla
    • Vosemien
      Vosemien
      +1 yıl

Onlardan korkmam köyde çok karşılaştım yılandan falanda korkmam.. Fobim arı

Yorumla
    • thedoctorr
      thedoctorr
      +1 yıl

Bunlardan korkmayan tek kadın olabilirsin :D Peki son zamanlarda falan hatırladığın en büyük hamam böceğini nerede gördün ve nası öldürdün? Ama ''vurdum öldü'' diye geçiştirme baştan sona anlat pls:) adamlar turbolu resmen ve çok dayanıklılar böcek ilacı ile resmen gargara yapıyorlar :D Nerede gördün nası yaklaştın nası öldürebildin en son durum neydi baştan sona dinleyelim diğer türlü taktik anlamında bir işe yaramıyor!! Kafamızda deli sorular :D

Yorumla
    • Vosemien
      Vosemien
      +1 yıl

En son tuvaletimi yaparken bir baktım ayağımın üstünden hızlıca geçti noluyoz dedim musluğun altındaki zeminde dolabın altına kaçtı yani bmcek ilacını alıp pusuya yattım baktım çıkmıyor dolabın altına sıkmaya başladım bide hamilemiymiş heralde spreyden kaçarken arkasında kendinden kalı tılar bırakıyodu ilk defa öyle bişeyle karşılaştım ıyk iğrençti kalıntılar neyse sıktım sıktım ancak sersemle tebildim domestos döktüm hunharca domestos gölünde can verdi leşini selpakla alıp çöpe attım oraları iiiiiiyiiiice temizledim ıyhh aklıma geldikçe fena oluyorum iğrençti

Yorumla
    • thedoctorr
      thedoctorr
      +1 yıl

Böceği böcek olduğuna pişman etmişsin resmen denemediğin bir şey kalmamış! Yalnız şunu da söyleyeyim hemcinslerine göre baya cesursun bu konuda.. Tek leşin miydi peki bu arkadaş başka neler var?

Yorumla
    • Vosemien
      Vosemien
      +1 yıl

Fare kapanı kurup fare avlıyorduk evde köyde yılan öldürdüm bir kere örümceklerin iki üç bacağını koparıp sakat bırakıyodum bir kurbağyı tuğlaların arasına sokup kafasını yaktım ama çok pişmanım :(

Yorumla
    • thedoctorr
      thedoctorr
      +1 yıl

Yuhh yapmadığın başka bir canilik yok heralde!! Yılandan nası korkmadın ya çok mu küçüktü!! Yılanı anlat pls ama hamam böceği gibi baştan sona.. çevremde en ufak böceği görüp çığlık atan kadınlardan sizi görünce şaşırıyorum baya.. yılanı baştan sona dinleyelim, mikrofon sende!

Yorumla
    • Vosemien
      Vosemien
      +1 yıl

Yerden çıktığını görünce baltayla vurdum sadece pek anlatılcak bişiyi yok *-*

Yorumla
    • Vosemien
      Vosemien
      +1 yıl

Spiker gibi konuşuyosun *-*

Yorumla
    • thedoctorr
      thedoctorr
      +1 yıl

Ya bu kadar mı yılan kaderine razı olup bekledi mi öylece iyi ki olayı anlat dedik!!

Yorumla
    • Vosemien
      Vosemien
      +1 yıl

Evet öldü gitti *-*

Yorumla
    • thedoctorr
      thedoctorr
      +1 yıl

Küstüm:((

Yorumla
    • Vosemien
      Vosemien
      +1 yıl

😜😜

Yorumla
  • Thegirl08
    Thegirl08 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 33
    +1 yıl

Fare öldürdüm sonra çok üzüldüm.. hamam böceğide öldürdüm

0
    8 Yorumla
    • thedoctorr
      thedoctorr
      +1 yıl

Ona üzülmedin heralde :D fareyi yanlışlıkla mı öldürdün minik fındık faresi miydi yoksa bildiğin büyük lağım faresi mi?

Yorumla
    • Thegirl08
      Thegirl08
      +1 yıl

Bilmiyorum yurtta odamızda küçüktü fırça ile öldürdüm cik diye ses çıkardı :(

Yorumla
    • thedoctorr
      thedoctorr
      +1 yıl

Niye öldürmeye niyetlendin peki, kesin yurttaki diğerleri panik olmuştur sen de gaza gelmişsindir! ''vurdum öldü'' diye geçiştirme bari baştan sona anlat pls:) adamlar turbolu resmen ve çok dayanıklılar !! Nerede gördün nası yaklaştın kaçmadı mı nası öldürebildin en son durum neydi baştan sona dinleyelim diğer türlü taktik anlamında bir işe yaramıyor!! Kafamızda deli sorular özellikle yakalama ve öldürme anında detaya veriştirirsen seviniriz çünkü onlar insanın üstüne zıplıyor, ısırırsa direk kuduz yapabilirler!! Seni dinliyoruss merakla

Yorumla
    • Thegirl08
      Thegirl08
      +1 yıl

O kadar anlam yüklemiyorm arkadaşlarım korktu güvenlikci de korktu iş bana düştü

Yorumla
    • thedoctorr
      thedoctorr
      +1 yıl

Ya merak ettik iyi ki nası olduğunu korkmayan kadınlar olarak sayınız zaten son derece sınırlı bir de anlatmıyorsunuz sanki çok ahlaksız ya da yüz kızartıcı bir şeyden bahsediyoruz.. Bize ne ya şunu baştan sona uzun anlat, detaylı anlat hiçbir şey anlaşılmıyor böyle!! Hem onlar çok iyi ölü taklidi yapıyor öldüğüne emin misin öyle hemen ölmüyorlar!!

Yorumla
    • Thegirl08
      Thegirl08
      +1 yıl

National geographic belgeseli değil ve kardeşim ^_^

Yorumla
    • Thegirl08
      Thegirl08
      +1 yıl

National geographic belgeseli değil be kardeşim

Yorumla
    • thedoctorr
      thedoctorr
      +1 yıl

Merak ettik kardeşim merak.. Ne oluyo ki anlatsan onlarca yorum korkmayan yok sanki ne istiyosak!

Yorumla
  • mlikeozel
    mlikeozel Takip Et
    Xper 5 Yaş: 26 , eic 46%
    +1 yıl

Ya şöyle öldürmem ama aşırı tiskinirim çığlık atmam ama olduğu ortamda bulunamam

0
    0 Yorumla
  • AELORA
    AELORA Takip Et
    Guru Yaş: 27 , eic 76%
    +1 yıl

Öldürmedim ama o böcekle aynı evde bulunamam ya o böcek gider ya ben 😅

0
    0 Yorumla
  • beyazyüzII
    beyazyüzII Takip Et
    Yoda Yaş: 25
    +1 yıl

Çok korkuyorum boceklerden :d baska birini çağırıyorum o öldüyor :d

0
    6 Yorumla
    • thedoctorr
      thedoctorr
      +1 yıl

Anca azmettiricilik yapın zaten :D

Yorumla
    • beyazyüzII
      beyazyüzII
      +1 yıl

ıyy ama simsiyah iğrenç ya öğğ ben yanina bile yaklaşmam djsjdjsjd

Yorumla
    • thedoctorr
      thedoctorr
      +1 yıl

Öyle olduğu için sordum zaten diğerlerinden korkmuyor musun peki?

Yorumla
    • beyazyüzII
      beyazyüzII
      +1 yıl

Küçükse böyle minik korkmam da buyukse korkarim büyük kelebeklerden de korkarim ic kisimlari cok buyuk oluyo diye :d

Yorumla
    • thedoctorr
      thedoctorr
      +1 yıl

Seni yiyer onlar :D

Yorumla
    • beyazyüzII
      beyazyüzII
      +1 yıl

eveeet 🙊🙊🙈🙈🙊

Yorumla
  • mayıs_
    mayıs_ Takip Et
    Guru Yaş: 26
    +1 yıl

Öyle birsey gördüğüm an oraya bir adim daha atmam😂😂 Öldurmeye bile korkarim 😷😷😷😷

0
    1 Yorumla
    • thedoctorr
      thedoctorr
      +1 yıl

Tahmin edebiliyorum :D

Yorumla
  • Cadoloz_1
    Cadoloz_1 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 26
    +1 yıl

Böceklerden korkmam korkmam kolay kolay oldurmemde yazik onlardada can var. :( Ama öldür dum tabi maalesef eskiden. Pismanim patron :(

0
    4 Yorumla
    • thedoctorr
      thedoctorr
      +1 yıl

Yani sonunda doğru yolu bulmuşsun o yüzden cezanda indirime gidilecek :D Yalnız ufak tefek minik böceklerden değil hamam böceği, kırkayak, akrep gibi genelde korkulan haşerelerden bahsediyorum! Öyle olanlardan öldürdüğün neler var?

Yorumla
    • Cadoloz_1
      Cadoloz_1
      +1 yıl

Sadece hamam böceği oldurdum komserim cahildim pismanim. Belki 40 ayakta olabilir cunku kucukken merak edip ayaklarini saymak istemistim gercekten 40 tanemi diye :(

Yorumla
    • thedoctorr
      thedoctorr
      +1 yıl

Cahip oldum dünyanın rengine kandığın için affedildin, serbestsin!

Yorumla
    • Cadoloz_1
      Cadoloz_1
      +1 yıl

Tahnk you 😄😃😘

Yorumla
  • Bluebaby1526
    Bluebaby1526 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 27
    +1 yıl

Kaçtım hep bazen de çığlık atıp yatağın üstüne çıkıyorum zaten fare den korkar herkes ben böcekten 😂

0
    2 Yorumla
    • thedoctorr
      thedoctorr
      +1 yıl

Fare görünce de alıp beslemiyorsun heralde ondan da çok korkar kadınlar :D

Yorumla
    • Bluebaby1526
      Bluebaby1526
      +1 yıl

Ben korkmuyorum ki severim fareleri

Yorumla
  • zehranurtaş
    zehranurtaş Takip Et
    Xper 6 Yaş: 28
    +1 yıl

Ben öldürürüm ama görünce boğazım kasinir kasimaktan kırmızı oldu

0
    4 Yorumla
    • thedoctorr
      thedoctorr
      +1 yıl

Ya kaşınmayan ya da çığlık atmayan kadın yok gibi sanırım :D Yalnız ufak tefek minik böceklerden değil hamam böceği, kırkayak, akrep gibi genelde korkulan haşerelerden bahsediyorum! Öyle olanlardan neler var öldürdüğün?

Yorumla
    • zehranurtaş
      zehranurtaş
      +1 yıl

Fare gördüm kasindjm bu konuya yorum yapmak istemiyorum

Yorumla
    • thedoctorr
      thedoctorr
      +1 yıl

Off siz de fareyi falan geç bari hamam böceği falan varsa onu anlat :D

Yorumla
    • zehranurtaş
      zehranurtaş
      +1 yıl

Yhaw hele sus

Yorumla
  • BildiginKadın
    BildiginKadın Takip Et
    Xper 4 Yaş: 35
    +1 yıl

Akrep ve fareden korkarım örümceklerden çok korkmam.

0
    5 Yorumla
    • thedoctorr
      thedoctorr
      +1 yıl

Onlardan korkmayan kadın yok gibi zaten :D Peki şu ana kadar böyle börtü böcek, haşere tayfasından öldürdüğün neler var?

Yorumla
    • BildiginKadın
      BildiginKadın
      +1 yıl

Sinek örümcek hamam böceği öldürmüştüm

Yorumla
    • thedoctorr
      thedoctorr
      +1 yıl

Peki son zamanlarda falan hatırladığın en büyük hamam böceğini nerede gördün ve nası öldürdün? Ama ''vurdum öldü'' diye geçiştirme baştan sona anlat pls:) adamlar turbolu resmen ve çok dayanıklılar böcek ilacı ile resmen gargara yapıyorlar :D Nerede gördün nası yaklaştın nası öldürebildin en son durum neydi baştan sona dinleyelim diğer türlü taktik anlamında bir işe yaramıyor!! Kafamızda deli sorular :D

Yorumla
    • BildiginKadın
      BildiginKadın
      +1 yıl

Ayağımla ezmişimdir bilmem hatırlamıyorum çok zaman oldu.😅

Yorumla
    • thedoctorr
      thedoctorr
      +1 yıl

Offf :D

Yorumla
  • Tugmeh1907
    Tugmeh1907 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 29
    +1 yıl

Evet öldürdüm tabi dünyanın en ilginç olayı değildir diye düşünüyorum

0
    6 Yorumla
    • thedoctorr
      thedoctorr
      +1 yıl

Ya tamam boş bir soru gibi duruyor ama kesinlikle öyle değil ya kadınlarda inanılmaz bir korku var dikkatini çekmemiş olamaz hatta çığlıklar falan!! Bu arada ufak tefek olanlardan normale göre büyükleri kastediyorum hamam böceği, kırkayak vs gibi!

Yorumla
    • thedoctorr
      thedoctorr
      +1 yıl

Ufak tefek olanlardan değil*

Yorumla
    • Tugmeh1907
      Tugmeh1907
      +1 yıl

Maalesef bende o korku yok çığlık vs kesinlikle yok

Yorumla
    • thedoctorr
      thedoctorr
      +1 yıl

Ya ne ''maalesef''i zaten son derece sınırlı sayıdasınız :D Peki son zamanlarda falan hatırladığın en büyük hamam böceğini nerede gördün ve nası öldürdün? Ama ''vurdum öldü'' diye geçiştirme baştan sona anlat pls:) adamlar turbolu resmen ve çok dayanıklılar böcek ilacı ile resmen gargara yapıyorlar Nerede gördün nası yaklaştın nası öldürebildin en son durum neydi baştan sona dinleyelim diğer türlü taktik anlamında bir işe yaramıyor!!

Yorumla
    • Tugmeh1907
      Tugmeh1907
      +1 yıl

Hiç uğraşamayacağım yazmakla kusura bakma

Yorumla
    • thedoctorr
      thedoctorr
      +1 yıl

Ya off sanki çok ayıp ya da yüz kızartıcı bir şey sordukç.. iyi ki merak ettik aman yazmayın amann

Yorumla
  • hüzünlükizzz
    hüzünlükizzz Takip Et
    Xper 4 Yaş: 32
    +1 yıl

Ayy inanamiyorum ya sanki etrafında gibi hissettim 😭😭😭😭😭😭

0
    0 Yorumla
  • gamzesizgüzel
    gamzesizgüzel Takip Et
    Xper 6 Yaş: 26
    +1 yıl

Allah affetsin çok çirkinler bakamıyorum midem bulanıyor babamı çağırıyorum🤮🤮🤢

0
    0 Yorumla
  • esmerhatun65784
    esmerhatun65784 Takip Et
    Yoda Yaş: 27
    +1 yıl
    Diğer konusunda 401 cevap paylaştı.

oldurmedim cunku olduremem cunku korkuyorum cunku o buyuk

0
    0 Yorumla
  • Suzynpp
    Suzynpp Takip Et
    Xper 5 Yaş: 30
    +1 yıl

Köyde çok böcek olduğu icin beni etkilemiyor alıştık artık😒

0
    5 Yorumla
    • thedoctorr
      thedoctorr
      +1 yıl

Yalnız ufak tefek minik böceklerden değil hamam böceği, kırkayak, akrep gibi genelde korkulan haşerelerden bahsediyorum öyle olanlardan neler var öldürdüğün?

Yorumla
    • Suzynpp
      Suzynpp
      +1 yıl

Kırkayak hariç hepsinden de öldürdüm diyebilirim

Yorumla
    • thedoctorr
      thedoctorr
      +1 yıl

Hadi ya sen de bu konuda kesinlikle cesur sayılırsın hemcinslerine göre!:) Peki son zamanlarda falan hatırladığın en büyük akrebi nerede gördün ve nası öldürdün? Ama ''vurdum öldü'' diye geçiştirme baştan sona anlat pls:) adamlar çok dayanıklılar ve tehlikeliler bildiğin Nerede gördün nası yaklaştın nası öldürebildin en son durum neydi baştan sona dinleyelim diğer türlü taktik anlamında bir işe yaramıyor!! Kafamızda deli sorular, zaten oldukça sınırlı sayıdasınız aydınlanalım sayenizde 

Yorumla
    • Suzynpp
      Suzynpp
      +1 yıl

Gel 2 gün köyümüzde misafir ol ozmn canlı canlı izlersin nasıl öldürüyoz akrepleri bazen bizim öldürmemize gerek kalmıyor onlar zoru görünce kendi kendini öldürüyorlar

Yorumla
    • thedoctorr
      thedoctorr
      +1 yıl

Ya cidden merak ettik anlat lütfen.. Akrep bu boru değil ki nerede göreceğiz bir daha? Hatırladığın en büyüğü baştan sona anlat pls:(

Yorumla
  • Sevimsiz_şeyy
    Sevimsiz_şeyy Takip Et
    Xper 2 Yaş: 32
    +1 yıl

ben gordugumde bile donup kaliyorum değilki öldürmek😝

0
    0 Yorumla
  • queensudenaz
    queensudenaz Takip Et
    Xper 2 Yaş: 30
    +1 yıl

Hamam böceği öldürdüm evet boku çıkana kadar ezdim :dd

0
    6 Yorumla
    • thedoctorr
      thedoctorr
      +1 yıl

Genelde korkanlar çığlık atıp arkasına bakmadan kaçıyor :D Yalnız ufak tefek minik böceklerden değil hamam böceği, kırkayak, akrep gibi genelde korkulan haşerelerden bahsediyorum! Öyle olanlardan neler var öldürdüğün?

Yorumla
    • queensudenaz
      queensudenaz
      +1 yıl

Kırkayak öldürdüm :D

Yorumla
    • thedoctorr
      thedoctorr
      +1 yıl

Vay minnoş sen de tam korkusuz şövalye çıktın :D Peki son zamanlarda falan hatırladığın en büyüK hamam böceğini nerede gördün ve nası öldürdün? Ama ''vurdum öldü'' diye geçiştirme baştan sona anlat pls:) adamlar turbolu resmen ve çok dayanıklılar böcek ilacı ile resmen gargara yapıyorlar !! Nerede gördün nası yaklaştın nası öldürebildin en son durum neydi baştan sona dinleyelim diğer türlü taktik anlamında bir işe yaramıyor!! Kafamızda deli sorular :D

Yorumla
    • queensudenaz
      queensudenaz
      +1 yıl

ANASINA BİLE KAYDIM BİRDEN FIRLATTIM KAFASINA TERLİĞİ LAZ KIZI KORKMAZ GARDEŞ

Yorumla
    • thedoctorr
      thedoctorr
      +1 yıl

Çok açıklayacı oldu sağol :D

Yorumla
    • queensudenaz
      queensudenaz
      +1 yıl

Ne demek 😂

Yorumla
  • Daha fazla (104)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Diğer > Sorular > Hiç hamam böceği öldürdünüz mü?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Hiç hamam böceği, kırkayak vs öldürdünüz mü? 8 cevap verildi
Hiç hamam böceğii öldürdünüz müü? 597 cevap verildi
Hiç böcek öldürdünüz mü? 3 cevap verildi
Hiç hamam böceği, fare vs öldürdünüz mü? 272 cevap verildi
Hiç böcek ezdiniz mi? 8 cevap verildi
Hiç akrep görüpte öldürdünüzmü? 50 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Erkek arkadaşim herkese laf sokup sonra saka deyip geciyor, sorun bende mi?
  • Ne yapınca günün stresini atıyorsun?
  • Toplum içinde yiiyişmek ayıp mı normal mi?
  • Lanetli bebeklere inanır mısınız?
  • Lanetli bebeğiniz olsaydı ne yapardınız?
  • Akıl sağlığınız nasıl?
  • Aşk bir tuzak mı?
  • İlaçsız tedavi olur mu?
  • Makyajlarda aşırı allık kullanımını sevmeyen tek ben miyim?
  • Konfor denince aklınıza hangi marka araba geliyor?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨