Annemi aldatan babama karşı nasıl davranmalıyım?

Aarkadaşlar benim öyle bir babam var ki baba demeye 1000 şahit ister.babalığı sadece maddi ihtiyaçları karşılamak sanıyor.ve de annemi aldatıyor.bunu kendi gözlerimle gördüm,telefonundaki resim ve mesajları artı laptop un geçmişinden kendisine facebook hesabı açıp sevgilisiyle ordanda iletişim kurduğunu.ve daha neler neler...annemin telefonunun şarjı bikaç saat gidiyodu, kendisine 5-6 yıl aradan sonra ayda 25 liraya 10ay taksitle yeni telefon almış bide dişlerinden ameliyat oldu 3ay boyunca 300 lira. babamın kredi kartından geçirmiş.her ay maaşından 325 lira vericeksin diyor anneme.zaten annem 800 lira maaş alıyor.elektriği suyu doğalgazıda annem ödüyor baba olucak bey de parasını karı kızla çatır çatır yiyor.bu durum psikolojimi olumsuz etkiliyor ,boşansınlar istiyorum ama 10yaşında kardeşim var onun için birlikteler.sizce ona ne yapmalıyım?nasıl davranmalıyım?
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaslar annem arkadasım gıbıdır benım.bu mesajları falan gorur gormez soyledım zaten reımlerı de gosterdım zaten.ama o kardesımın bosanırlarsa olumsuz etkılenecegını ve herseyın duzelmesını benım ıyı bır unıversıte kazanmamla saglanacagını soyluyor.kıyıda kosede buyuk meblada bır parada yok o yuzden tedırgın.
Annemi aldatan babama karşı nasıl davranmalıyım?