Babam annemi aldatıyor ne yapmalıyım?

bu durumu sadece yasayanların anlayacagından eminim oldukca zor bir durum en azından benim icin. Annem ve Babamın arada pürüzleri saymazsak harika bir evlilikleri vardı. Gecen yaz babamın telfonunda annem ve ben bir sey bulduk. Annem ne kadar saklamaya calıssada sonucta artık anlayabilicek seviyedeydim. kadını salih adında kaydetmis babam. Cidden babama cok düskün bir kızım o da bize aynı sekilde. Gnaydın Aşkım yazısını gördüm sadece gerisi annemde hala saklıdır.. babama söyledik yaklasık 2 hafta kadar konusmadılar. babam telefonunu yapmadım ya da yakalanmanın verdigi caresizlikte duvarda kırdı. ben ve kardesim aglamaktan bir hal olmustuk zaten. ama annem sırf bizim icin afeetti vve babamın gercekten annemi sevdiğini hissedebiliyorum ve annemde hissediyor. Ben bunu yapmasının nedenini bu yzden anlayamamıştım. bana söz verdi babam ve o kadınla konusmadı bir daha ta ki düne kadar. dün bizde misafir vardı. ve bu misafir yeni bebekli bir ciftti. Cocuklar egleniyo vakit geciriyoduk cocuk kucagımdayken babamın telefonunu farkettim. Gmail hesabından mesaj gelmisti "allah bagıslasın:) bende bulasık yıkıyordum" gibi biseyler yazıyodu bende babamın eline telefonu sert bir sekilde verip caktırmadan odadan bebeği verip cıktım ve inanın hayatımda hic o kadar aglamamıştım. babam yanıma geldi beni taciz ediyor kocama söylerim diyor" ben böyle bisey yapmam sana söz verdim cünkü dedi. bana inanmıyomusun diye sordu hayır dedim aglama kızım gibi biseyler geveledi ama sussam bile hıckırıklarım devam ediyodu. Bu kadar serefsiz degilim dedi bende dayanamayark "bi diyolog olmasa bize gelen misafirin cocugunun yeni dogdugunu bilip allah bağışlasın demezdi" dedim. hala inkar ediyodu. tamam sus dedim. Merak etme söylemem anneme gibi bisey dedim. gitti iceriye bisey olmamıscasına devam etti ama yüzü düştü. dünden beeride konuyu hic acmadı. Bende ne anneme ne kardesime hic bisey anlatmadım. acaba cidden taciz olayı var mı diye düsünüyorum sonuçta böyle konularda kadınlara inanrlar Ne yapmalıyım?
Babam annemi aldatıyor ne yapmalıyım?