Babam annemi aldatıyor ne yapmam lazım?

İlk aldatmayı ben yakalamıştım 12 yaşındaydım. Oyun oynamak için bilgisayara girdiğimde mesajlarını görmüştüm. Sürekli kardeşim dediği biriydi. Anneme söyledim durumu. Evli 2 yaşında çocuğu vardı kadının. Annem boşanmak istediğini söyledi. Annemi zar zor ikna etti. Ama o süre zarfında psikolojim bozuldu. Erkeklerden igrendim. 2 sene önce annem uyurken yakalamış. Tekrar aldatıyordu fake bir hesap açmis. İsmini söylemedi. Hala bilmiyorum. İş yerinden dul bir kadındi. Yatak odasında annem saçlarını yoluyordu. Ama 13 yaşından beri rüyalarımda babamın aldattığını görüyordum. Odaya daldım babama bir sürü hakaret ettim demedigimi bırakmadım. Babam yine aynı yalvarmayı yaptı. Annem ne kadar babamı seviyorsa babam o kadar annemi kucumserdi. Küçükken çok şiddette gördük. Üniversiteyi bitirdikten sonra evlendim. Ve babamın biriyle mesajlastigini gördüm düğün günümde. Annem hipertansiyon hastası panikatak ve paronayak babam yüzünden o kadar çok korkuyorum ki başına bir şey gelmesine. Bu hafta mesaj geldi benim hattı babam aldığı için onun bilgileri de geliyor babam unutmuş o kısmı. 3. Bir hat açmış. Bugün evlerine gittiğimde o hattan telefonla mesajlasiyordu. Kardeşlerime de durumu söyledim. Babam arkadaşının hattının takılı olduğunu söylemiş. Sürekli annemi kötülemeye çalışır bize. Anneme kıyafet almaz ama kendi hep tudors Kiğılı altınyıldız dan giyinir. Psikolojim çok fazla bozuldu bu durumdan. Artı eşime karşı da güvensizlik başladı sürekli ağlıyorum. Anneme söylesem korkuyorum hipertansiyon ve en yüksek sınırlarda felç geçirme imkanı fazla Allah göstermesin. Sağlıkçı olduğum için daha çok endişeliyim. Sizce ne yapmam gerekiyor? Eşime de söyleyemiyorum ilerde sürekli babamdan vurur beni diye. Çok çaresizim yardımcı olur musunuz?
Güncellemeler
+1 yıl
3 yıl önceki kadınla hala beraber olduğunu düşünüyoruz. Sürekli teefonu gizler parlaklık tamamen kısık ve hayalet ekran Almis 3 kere aldatmasını yakaladım. Ve geçen hafta kendine 3. Bir hat almış. Bu hafta yalan söyledi hatla alakalı. Eve hep geç saatlerde geliyor. Yeni bir telefon siparişi etti. Arkadaşım eşine akıllı saat istedi diye internetten pembe akıllı saat ve telefon sipariş etmiş. Yanlış mı düşünüyorum? Gerçekten akıllıca bir tavsiye bekliyorum çaresiz olmasam yazmam.
Babam annemi aldatıyor ne yapmam lazım?