AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar Ne Diyor
Evimde böcek yok, bahçede olanı da öldürmüyorum
Ben öldürmedim fakat başkalarına öldürttüm.😅🤦♀️
Azmettiricilik demek! Hımm cezan ağırlaşacak :D
Hiç öldürmedim ama fareden igreniyorum
Böcek öldürdüm küçükken korkmam böceklerden
Evet elimle bile tuttum
Hamam böceğini miii yok artık :D yalnız ufak böcekleri kastetmiyorum!!
Evet hamam böceği tuttum
Peki son zamanlarda falan hatırladığın en büyüğünü nerede gördün ve nası öldürdün? Ama ''vurdum öldü'' diye değil nerede gördün nası yaptın kaçmadı falan olayı baştan sona detaylı anlat pls çünkü böyle durumlar kadınların ne kadar panik olduğunu biliyorum :D nası yaklaştın nası öldürdün çok dayanıklılar detaya veriştir işte diğer türlü bir şey anlaşılmıyor!! :D
Sorun şu onlardan korkmuyorum koluma çıkmıştı ilk önce terlike vurup öldürdüm sonra kaldırıp camdan aşağı attım.
Yokk artık çoğu kadın o durumda bayılır ya :D ya iyi ki baştan sona anlatın diyoruz böyle bir şey anlaşılmıyor ki!!
Kişisine göre değişiyor işte
Tüm hayvanlara karşı şeyim var yani durum farksız
Ben kıyamıyorum salıyorum kendi mekanlarına
hayır
görmek bile midemi buşandırıyo
*bulandırıyo
Fare öldürdüm sopayla vurdum vik diye ses çıktı 😎
Fareden korkmayan kadın yok gibi bir şey normalde :D küçük fındık faresi miydi yoksa bildiğin büyük lağım faresi mii
Lağım faresi
Sen de hemcinslerine göre baya cesaretliymişsin bu konuda.. Peki o kadar büyük fareyi nerede gördün ve nası öldürdün? Ama ''vurdum öldü'' diye değil nerede gördün nası yaptın kaçmadı mı falan olayı baştan sona detaylı anlat pls çünkü böyle durumlarda genelde kadınların ne kadar panik olduğunu biliyorum !! nası yaklaştın nası öldürdün çok dayanıklı ve hızlılar... Baştan sona anlat lütfen kafamızda deli sorular diğer türlü anlatınca bir şey anlaşılmıyor!!
Özelden yazıcam
Fare öldürdüm çok caniyimdir.
Fareden korkmayan tek kadın olarak tarihe geçmek üzeresin :D Peki minik fındık faresi miydi yoksa bildiğin büyük lağım faresi mi?
Hepsinden öldürmüşümdür yurtta kalıyorduk Allah ne verdiyse
Normalde kadınlar fare görünce bayılacak gibi olur, çığlıklar falan havada uçuşur :D Peki hatırladığın en büyük fareyi nerede gördün ve nası öldürdün? Ama ''vurdum öldü'' diye değil nerede gördün nası yaptın kaçmadı mı falan olayı baştan sona detaylı anlat pls çünkü böyle durumlarda genelde kadınların ne kadar panik olduğunu biliyorum :D nası yaklaştın nası öldürdün çok dayanıklı ve hızlılar.. Baştan sona anlat lütfen kafamızda deli sorular diğer türlü anlatınca bir şey anlaşılmıyor!!
Bu konuşmayı bir yerden hatırlıyorum
Aynısını daha önce bana yazmıştın
Ne kadar önce ama eski hesaptan olabilir ve ne dedin ne yaptın inan hiç hatırlamıyorum :D
Aynı bu yazdıklarını yazmıştın bende bunu mu anlatıcam demiştim sende ne var falan demiştin
Bir daha diyorum o zaman ''ne var'' :D Bunu anlatmayacaksın da neyi anlatacaksın ki sanki çok sıradan sürekli karşılaşılan bir durum!
Eski oturduğumuz evde yakalamıştık kafasına vurarak öldürdüm diğerine süpürgeyle kıstırıp bıcakla deşmiştim
Ya tamam da böyle anlatınca kim ne anlıyor kii? Kadınlar genelde çok korkuyor korkmayanlar istisna dedikçe siz bu konuda cesursunuz dedikçe iyice tribe giriyorsunuz.. Bu şekilde bir anlatımı kabul etmiyorumm.. Yukarıdaki tarif ettiğim gibi adam akıllı baştan sona anlatacaksan dinleriz yoksa bu şekilde bir önemi yok.
Benden bu kadar dostum begenmediysen elimden birşey gelmez seneler öncesi olab birşey
Beğenip beğenmeme meselesi değil, hiç net, anlaşılır olmadı yalnızca... merak etmiştik oysa.. Neyse yine de vakit ayırıp yanıtladığın için sağol
Herkese karşı böyle öi davranıyorsun
Nasıl davranıyormuşum?
Yok belki ilgi alanındır cidden merak ediyorsundur saygı duyuyorum kesinlikle yanlış anlaşılmasın ama hobilerin biraz değişik ilgin merakın
Ne biliyorsun ki acaba hakkımda da bu kadar peşin hüküm veriyorsun.. Bu hobi mi? Evet sadece bir merak ve öylesine, sıradan bir muhabbet.. Burada paylaşmak istediğim belki başka bir şey yoktur ne dersin?(Hem yüz küsür cevap arasından acaba tek kişiye mesaj ya da başka bir yolla bir rahatsızlık vermiş miyim acaba? )
Sen kendini tribe niye sokuyorsun ki ben sana söylediklerinin hiç birini ima bile etmedim istediğini yapmakta özgürsün bende sadece merak ettim
Olabildiği kadar net olmaya çalışıyorum ben.. Merak ettiğin her şeye de saygı duyuyorum ama sen meraktan ziyade biraz yargılıyorsun sanki..
Yargılamak huyum değil kesinlikle fakat sizin tarzınızda birine rastlamadım k yüzden mahzur görün
Estağfirullah mazur ya da hor görülecek bir durum değil.. Tamam peki ikimiz açısından da yanlış anlaşılma oldu sanırım, kendi payıma düşen kısım için sorry:))
Bendende sorry ☺️
-de ayrı olacak !! :D
Benden de
Coktaönemlidgl'di aslında iyi geceler :D
Ahhahah 😅
Sen napıyosun ya burada zaten istisna olman dışında mutfakta da efso işlere imza atıyosun :D
Yanlışlıkla hamam böceği öldürmüşlüğüm var.
Zaten görsen çığlık efekti eşliğinde vııınnnnn :D
Midem bulanır ya yaklasmam😂
Hamam böceği öldürdüm
Ikisini de beslemiştim çocukken.
Öldürmedim kıyamıyorum
Brava:))
Öldürdüm de bu soruyu sürekli sormandaki amaç ne
Geniş çaplı bir kamuoyu araştırması yapıyorum :D yoksa merak etmeyin kimseye rahatsızlık verdiğimiz yok diğer türlü.. Bu arada korkmayan tek modsun heralde hangisi peki?
Hamam böceği
Ya bundan korkmayan kadın yok gibi nedense yüzlerce yorumdan durum aynı yine :D Peki hatırladığın son zamanlarda falan en büyük böceği nerede gördün ve nası öldürdün? Ama ''vurdum öldü'' diye değil nerede gördün nası yaptın kaçmadı mı falan olayı baştan sona detaylı anlat pls çünkü böyle durumlarda genelde kadınların ne kadar panik olduğunu biliyorum nası yaklaştın nası öldürdün çok dayanıklı ve hızlılar.. Baştan sona anlat lütfen kafamızda deli sorular diğer türlü anlatınca bir şey anlaşılmıyor!! Madem geliyorsunuz sonuna kadar anlatın ya korkmayanlar olarak sayınız oldukça sınırlı sayıda zaten :D
Fare öldürdüm kaynar suyla 😄
Yuhhh!! Onu nerede gördün peki minik fındık faresi miydi yoksa bildiğin büyük lağım faresi mii? Onu nerede gördün ve nası öldürdün? Ama ''vurdum öldü'' diye değil nerede gördün nası yaptın kaçmadı mı falan olayı baştan sona detaylı anlat pls çünkü böyle durumlarda genelde kadınların ne kadar panik olduğunu biliyorum !! nası yaklaştın nası öldürdün çok dayanıklı ve hızlılar... Baştan sona anlat lütfen kafamızda deli sorular diğer türlü anlatınca bir şey anlaşılmıyor!!
Ewde fare çıktı nerden girdiyse girmiş ewe yanlız yaşıyordum dediler kapan kur falan diğer türlü yakalayamasin falan bende gittim kapan aldım böyle tahtadan kafes gibi kapandı dedim bunun içinde nasıl öldürcem falan kapağını acarsam kaçar onlarda sıcak bir caydanlik kadar su kaynatican dediler bende öyle yaptım gece Kapanı kurdum uyudum gece Kapanın sesini duydum öyle kalktım baktım yakalanmış direk su kaynatım suyu döktüm biraz ciyakladi falan öldü sonra bende elime eldiven geçirip posede koyup çöpe attım baya büyüktü nerden geldiyse ew baya kalabalık diye diğer türlü öldüremezdim
Ya tamam da ne katısın çok acımasızca öldürmüşsün hiç vicdan yapmadın mı o ara, şimdi pişmanlık var mı? Bu tarz hamam böceği, kırkayak, fare gibi haşerelerden tek öldürdüğün bu muydu peki?
Neden pişman olayım onlarda insanın kulaklarını kemiriyo eşyaları kemiriyo
Karaböcek mi ne deniyor böyle karafatma falan da diyorlar ondan öldürdüm bide
bir sefer de hapla fare öldürmustum çarşıda satiliyordu hayvan onu yutunca bir zaman sonra ölüyor demislerdi öyle öldürdüm
Eski Gothic Model oldugum için bu tarz şeylerden korkmuyorum en sevdiğim hayvan baykus
Sen çok acımasızsın ama diğer kadınlara göre cesaretlisin bunlardan korkar kadınlar hep genelde!! Peki o kara böceklerden hatırladığın en büyüğünü nerede gördün ve nasıl öldürdün? Ama fare gibi uzun anlat pls baştan sona.. Hemen 1-2 cümleyle geçiştirme
Ya biz böyle ben gothicken resim çekilmek için harabe evleri tercih ediyorduk yani böyle kulanilmayan yıkinti ormanlık yerlerde olan evler yani orda böyle çekim yapmayı deniyorduk ben yere uzanmistim resim için o sıra yanıma geldi bende ayakkabıyla vurdum öyle öldürdüm yani bu tarz yerlerde çok farklı hayvanlarla karsilasabiliyordik
Senin de hiç affın yok ya!! Sadece bu ikisi miydi peki hayatın boyu öldürdüğün canlılar?
Bide kucuken muhabbet kuşu öldürmusum ama bilmeden yani severken çok sıkımisim onlar hasas biraz bende bilmeden sıkınca ölmüş hayvan
Istemeden yani
Normalde hayvan severimde zararlı hayvanları sevmiyorum böcek fare gibi
Normalde ewde güvercin bakıyorum Şu an
İstemeden olanları sormuyorum zaten onlar şanssızlık maalesef.. Fareler güvercinleri mahvediyor ya onları yiyorlar dikkat et? Peki şu an evde büyük bir lağım faresi olsa naparsın? Öldürürüm diyorsan da nasıl düşünüp yanıtla pls? Çok dayanıklı ve hızlılar.. bu arada korkmak da serbest :D
Ew in içinde vurarak öldürmek zor kuslarimi güvenlik altına alırım yine fare Kapanı falan alir hallederim yani
Dikat ediyorum bir sefer gece kaslarimi sansarmi gelincik hayvanimi ne bogmustu ewe köpek getirdim biraz kaldı köpek kokusuna gelmiyor onlarda
Ya onlar çok zeki halbuki hemen nası giriyorlar o kafese!! Peki kafesin içinde şu an ama el kadar olduğunu düşün gerçekten ne yapardın? Samimi cevap pls!
Kapan duzenegi nasıl öldürulmeye kuruluysa öyle öldürürum
Ya delikli kafes gibi olanlar var ya onun içinde olduğunu düşün hatta kafesin içinde sağa sola hareket edip zıpladığını ama büyük olsa cidden?
Yine öldürürum napayım alayım yurt disinami kaçırayim dönmesin diye 😄
Ama nasıl işte ben de onu soruyorum onları öldürmek zor zaten o nedenle soruyorum.. Bii kafesin içinde olduğunu düşün büyük farenin bir de yapıştırıcılar var ya ona yapıştığını düşün.. İki durumda da büyük bir fareyi nası öldürürdün ama gerçekten ne yapacaksan ona göre yanıtla.. Şu evinde bir tanesinin kafeste diğerininde yapıştırıcıya yapışmış olduğunu düşün ne yapardın bu durumda onlara?
Ya vurarak öldürürum sopa gibi bişey le ya da kaynar suyla
Ya hiç şansları yok mu kesin öldürecek misin uzak bir yerlere bıraksana hazır kafesteyken? Zaten kaynar suyla öldürmüşsün ona hiç acımadın mı.. Bence kesinlikle senin karşına çıkmamaları gerek, çok katısın!!
Ya bişey diycem manyakmisin ben o pis hayvanı arabayami koyucam bide
Herkes öldüruyor
Sen olsa napican yurt dışına şehir dışına falan mı götürücen😄
Küstüm seninle çok katısın sen, hiç acıman yok:(( !
Hadi diyelim arabaya aldın yolda gidiyorsun kapandan çıktı napican arabayi köşeye çekip yakalamaya falan mı çalışıcan arabayin içinde 😄
Mantıklı olun biraz ewde oldumu öldürülur kural bu yani
Ne alakası var abart abart.. hee üstelik kaçmakla da kalmaz seni yer!! Senin öldürmen bile çok acımasız, kaynar suyla işkence gibi resmen ne kadar yanıyordur onun canı öyle
Ay aman ben sana hiçbişey demiyorum kusura bakma olacak olan şey bu
Hamamböceği öldürdüm😞
Kadınların korkulu rüyası ya normalde :D Peki son zamanlarda falan hatırladığın en büyük hamam böceğini nerede gördün ve nası öldürdün? Ama ''vurdum öldü'' diye değil nerede gördün nası yaptın kaçmadı mı falan olayı baştan sona detaylı anlat pls çünkü böyle durumlarda genelde kadınların ne kadar panik olduğunu biliyorum :D nası yaklaştın nası öldürdün çok dayanıklı ve hızlılar.. Baştan sona anlat lütfen kafamızda deli sorular diğer türlü anlatınca bir şey anlaşılmıyor!!
Mutfakta gördüm usulca yaklaşıp biraz kovalayıp terlikle vurdum ve ezdim oracıkta öldü sdndn çok özür dilerim kankiler 🤣🤣
Böcek haricinde öldürmedim, öldüremem
Tamam bizde böcekleri soruyoruz ama ufak tefek olanlar değil genelde korkulan hamam böceği, kırkayak falan büyük böceklerden bahsediyorum :S
Görmedim hiç😯
ben onlardan korkuyorumm ve yazık zaten
Yanii de mii korkmasak da öldürmemeliyiz
eveeett
Lağanfaresi kovaladım örümceği tutup camdan attım.
Yok be nerde keşke geberte bilsem 😛
Hayır midem bulandı 😂
Öldüremiyorum bile 😂.
Ben öldürmedim öldüremem kusarim 😩
fare değilde diğer haşeratları evet öldürdüm
Yalnız ufak tefek olanları sormuyorum genelde kadınların korkulu rüyası olan hamam böceği ve diğer onun gibi büyük haşereleri kastediyorum :D öyle genelde korkulanlardan neler var öldürdüğün?
Ya cesur olanlar zaten oldukça sınırlı sayıdasınız sonuna kadar cevaplayın pls :D
Hamam böceği öldürdüm korktuğum için
korkarım yaklaşamam ki :)
Hamam böceğini öldürdüm fareye firsatim olmadi
Yalnız öyle ufak tefekler diğill normale göre büyük genelde görülünce çığlık atılan bahsediyorrum :D
😂Allah kurtarsın yaklasmam öldürmek ne kelime kardeşim
Ahahahh :D E sen neyden bahsediyordun ki:))
Küçük fare ☺
Hamam böceği oldurdum
Genelde kadınların en korktuğu şey :D Peki son zamanlarda falan hatırladığın en büyük hamam böceğini nerede görüp nası öldürdün? Ama ''vurdum öldü'' diye değil nerede gördün nası yaptın kaçmadı mı falan olayı baştan sona detaylı anlat pls çünkü böyle durumlarda genelde kadınların ne kadar panik olduğunu biliyorum !! nası yaklaştın nası öldürdün çok dayanıklı ve hızlılar... Baştan sona anlat lütfen kafamızda deli sorular diğer türlü anlatınca bir şey anlaşılmıyor!!