AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar Ne Diyor
Küçükken hamam böceklerinin üzerine fanus kapatıp sabah öldüklerinde elektrik süpürgesiyle alırdım slxmşsmxlzöjxlznd korkmazdım
Hadi ya ilginçmiş ama şimdi deneme oraya birçok yumurta bırakabilir :D şimdilerde gördüğünde tepkin ne peki?
Tepkisizim çünkü bir böcek veya fare
Her türlü böcek benden uzak Allaha yakın olsun kelebekten dahi korkarım görünüşleri korkutucu ama fare yılan kertenkele vsvs başımın üstünde yeri var hoşuma bile gider kendileri...
Gördüğüm an çığlığı basıyorum ya düşüncesi bile kötü annemle kardeşim benden önce hamam böceği gordumu ben görmeden halletmeye çalışır 😄😄😓😓😓😓
Hahahahhh :D
Nerden aklıma getirdin ya jeff
Ya ne biliyim kocaman abla olmuşsun artık, korkmazsın sandım :D
Aradaki 1yaş mi beni kocaman abla yaptı 😄😄😄😄
Daha ne olsun sen yaşlanmışsın, ben ise hala çok gencin kabullenmelisin :D
Hamam böceği bile bu kadar gıcık etmiyor beni heee uyuz 😄😄😄
Off tamam sinirlenme bu kadar teyzoş :D
Offfffff😡😡😡😡
Çocuklar duymasinda da su an böcek olayını konuşuyorlar aç izle
Dizi izlemeyi sevmiyorum fazla.. Meltem'de mi korkuyormuş :D
Bir kaç yıl öncesine kadar rahatca oldurebiliyordum. Şimdi aşırı zorda kalmadikca öldürmem
Yalnız öyle ufak tefek haşerelerden değil fare, akrep, hamam böceği ve onlara benzer normale göre büyük genelde korkulan böceklerden söz ediyorum!!
Yok sanırım olduremezdim
sen bana cevap versene @-Voldemort-_ daha kaç defa yazıcam
Bocek gördüm mü babamı çağırıyorum o öldürüyor. Fareye hiç bakamıyorum. Bir kere kedi büyüklüğünde bir fare gördüydüm tranva oldu 😱
Çığlık atmam ama öldürmem de çünkü hayvanları seviyorum öldüremem yani
Bu konuda en ideal tip, brava:)
Teşekkürler ama bravo almak için değil istediğin için yaptım yorumu 😊
Biliyorum, benim içimden gelmişti sadece
Tamamdır 😊
Evet hamam böceği öldürdüm. Günah çıkarmış oldum mu bari😊
Günah çıktı mı bilmiyorum ortalamaya göre kesinlikle cesursun :D Kadınların korkulu rüyası:)) Peki hatırladığın son zamanlarda falan en büyük hamam böceğini nerede gördün ve nası öldürdün? Ama ''vurdum öldü'' diye değil nerede gördün nası yaptın kaçmadı mı falan olayı baştan sona detaylı anlat pls çünkü böyle durumlarda genelde kadınların ne kadar panik olduğunu biliyorum !! nası yaklaştın nası öldürdün çok dayanıklı ve hızlılar.. Baştan sona anlat lütfen kafamızda deli sorular diğer türlü anlatınca bir şey anlaşılmıyor!!
Ben cesurmuyum bilmiyorum ama sen oldukça uçuksun detaylardan aldığın zevki anlamlandıramadım pek😂 ama terlikle vıurdum üst üstte ve öldü sonra da peçeteyle aldım çöpe attım umarım yeterlidir😂😂
Ya zevk değil onlara aşık değilim merak etme! Ama abartmıyorum bunlardan korkmayan kadın yok gibi ya neredeyse... çığlıklar falan hatta havada uçuşuyor çoğu zaman :D Anlatıma gelince yeterli olmadı maalesef çünkü normale göre çok büyük ve dayanıklı böceklerler!! Adamlar böcek ilacıyla resmen gargara yapıyor ve turbolu gibiler
Demek ki baya baya vahşiyim artık nasıl vurduysam😂 🖐🏻
Öldürdüm🙈hamam böceğinden tiksinirim ve farede mecburiyetten öldürmek zorunda kaldım 😂😂
İkisinden de korkmayan tek kadınsın tebrikler :D Genelde bunlar kadınların korkulu rüyasıdır :D Peki minik fındık faresi miydi yoksa bildiğin koca lağım faresi mi?
Tek başıma öldürmedim tabi ama korkarım korkmam değil 😂😂 lağamm faresiydi 😯
Ya olsun normalde kadınlar görünce bayılacak olur fareyi falan :D Peki öyle büyük fareyi nerede gördün ve nası öldürdün? Ama ''vurdum öldü'' diye değil nerede gördün nası yaptın kaçmadı mı falan olayı baştan sona detaylı anlat pls çünkü böyle durumlarda genelde kadınların ne kadar panik olduğunu biliyorum :D nası yaklaştın nası öldürdün çok dayanıklı ve hızlılar.. Baştan sona anlat lütfen kafamızda deli sorular diğer türlü anlatınca bir şey anlaşılmıyor!! :D
Dediğim gibi tek değildim o yüzden ve kuruyemişe karşı zaafları var farelerin isyerindeyken denk geldim çıkarmaya falan çalıştık cikmadi heryere yapiskanlar falan biraktik üstlerine kuruyemiş koyup o bile ise yaramadı😂😂 son çare her yeri tuttuk baya bildiğin öldürmeye çalıştık bir abi vardı sagolsun farecigin kafasına kafasına vurup hayvani eks etti 😐 hayvan geldige pişman 😂😂
Peyni, sucuk falan duydum ama kuruyemiş yeni duyuyorum, faydalı bir bilgi :D iyi de bu durumda onu sen mi öldürmüşş oluyorsun, bu kesinlikle sayılmaz :D Hatırladığın en büyük hamam böceğini anlat bari ama başrolde kesinlikle senin olup yardım almadığın bir şey olsun diğer türlü başka kadınlarda yapabilir bir esprisi kalmıyor :D Son zamanlarda falan hatırladığın hamam böceğini nerede gördün ve nasıl öldürdün baştan sona anlat pls ama kestirip atma detayları atlama :D yeniden sendeyiz :D
Evim eski bir bina evimin arkasında kömürlük var ve evde malesef arada denk geliyor hamam bocegi terlik diye bir şey anneler sever bilirsiniz 😂😂bende annemin yolunda gidiyorum😂😂ayagindaki terliği aldım vurdum yaşarsa çoğalır diye oldurdum 😂😂😂
Ya iyiki olayı baştan sona anlat dedik :D Onlar normale göre çok dayanıklı ve hızlılar ya.. Terlikti, ilaçtı hak getire! Böcek ilacıyla falan gargara yapıyorlar resmen :D Nerede gördün nasıl öldürdün baştan sona detaylı anlat dememdeki kasıt buydu!!
Diyorum ya hamam bocegine evimde denk geldim 😂baktım bir gün evde salonda geziniyo dedim sen hayırdır sonra aldım terliği elime yapiştirdim 😂😂
Ya bu hayvan öylece bekliyor muydu! ferrari gibiler kaçmadı mı hemen kuytu köşeye :D Hem sen de duymuşsundur onlar çok dayanıklı kafası olmadan falan yaşıyorlarmış ve inanılmaz ölü taklidi yapıyorlar sen onun öldüğüne emin misin? seni kandırmış olmasın :D :D
Kaçıyorlar tabi kaçmazlar mı belli bir yere girmeden öldürdüm eminim öldü bayaaa 😁
Bu korkusuzluğunu neye borçluyuz tek leşin bu arkadaş mıydı peki :D
Evet ekstra bişey öldürmedim daha 😂😂 bilmem 🤔
Şu an bulunduğun ortamda abartısız parmak büyüklüğünde bir hamam böceği olsa ne yapardın peki :D ama korkmak da serbest dürüst cevap pls :D öldüreceksen de o kadar büyüğü nasıl :D
O kadar büyük olanina denk gelmedim direk bağırırım ya dogrusunu söylemek gerekirse 😂😂 aman karşıma çıkmasın 😂😂😂
Yolluyorum bu gece yanına bir tane :D
hamamböceginin ne kadar muhteşem bir yaratık olduğunu öğrenmeden önce malaesef ki öldürdümdü.
Ya her canlının bir mucizesi var aslında böyle düşünmene sevindim:) Çok çocukken falan yaptıysan görmezden gelinebilir :D
hamamböcegi ayri bir boyut ya. bir bakmani tavsiye ederim. bak en ilginç olanı adamlar bira düşkünü 😂
Hadi ya ciddi misin :D Peki tüm börtü böcek takımı için bu kadar olumlu musun yoksa bu ayrıcalık sadece hamam böceklerine mi ait :D Hiç öldürdüğün bir şey oldu mu haşere tayfasından :D !
örümcek fobim vardı. ama öyle bir fobi ki öldürmekten bile korkuyorum 😂 uzaktan hepsi harika yaratiklar ama uzaktan 😂😂
Senin onları uzaktan sevmen aşkların en güzeli ya :D
yaa 😂 teşekkür ederim 😊 insan sevmediğim için çok. tüm sevgimi onlara bahşediyorum 😊
Bir ömür mutluluklar diliyorum size :D
teşekkür ediyoruz ben ve böcek alemi olarak 😊 ve de tavsiye 😂
Kesinlikle dikkate alınması gereken bir tavsiye sabah Gregor Samsa olarak uyanmayacağımızın bir garantisi yok :D
ah ahh keşke 😊 dikkat edersen kafka da insanlardan uzak kalmak adina kendisini hep bir böceğe ya da insan dışı herhangi bir varliğa benzetiyor 😊
Keşke mi? Dünya hala yaşanabilir bir yerse senin gibi ince düşünebilen, beyin ve vicdan sahibi insanlar sayesinde kardeşim, kendinize haksızlık etmeyin:) iyiki varsınız efem :D
evet keşke. şayet reenkarnasyon gerçtekse bir daha ki yaşamımda balık ya kuş olmak isterdim. ve senin gibi kardeşim. rica ederim efem 😂
neden rica ettimdi ki😂 heycandan olsa gerek. dogru cevap sizde efem olucaktı 😊
Gizli teşekkür içeren bir mesajdı aslında o yüzden ricayı kabul ettim :D Kuşlarınki kadar özgür, balıklarınki kadar saf ve temiz bir dünyan olur umarım.. Ve yine umarım yarın okula ya da işe geç kalmazsın :D baya geç olmuş:))
umarim. ne okul ne iş malesef 😊 okulu dondurmuş bulundum. iş de her genç gibi yok 😊 sınava hazirlik diyelim. bir de sahurcu tayfadanım galiba 😂
umarim. ne okul ne iş malesef 😊 okulu dondurmuş bulundum. iş de her genç gibi yok 😊 sınava hazirlik diyelim. bir de sahurcu tayfadanım galiba 😂
Yaşın çok genç olmasına rağmen seni birçok insandan ayıracak olan farkındalıklara sahipsin bir de eğitimini tamamladığında bu sana çok daha zenginlik ve derinlik kazandırabilir, umarım bunun için şartlar oluşur ve devam edersin.. Allah kabul etsin:)
düşüncelerinizi sevdim 😊 insan olarak nitelendirilen siniftansiniz sanirim. şu harbi safkan insanlardan ama 😉umarım. amin cümlemizin 😊
Merci madame::)
iyiz geceler bayım 😊 takibe aldim 😊😊
Yalnız sitede bugün var yarın yokum gibi bir şey ben uzun süreli kalamıyorum buralarda:)) Gittiğimi görürsen şaşırma pek:)
başı olan herşeyin sonu da var sonuçta 😊 giderken bir allaha ısmarladik dersen şaşırmam 😂
Pekii hiç ''Ben vedaları sevmem'' tribine giremeyeceğim :D
girmemelisin 😊 yakışmaz 😊
Tamam sen de sürahi mi olur artık yoksa kova mı hazır et arkamdan dökersin :D
bardak kullansam 😊 su ne kadar az olursa o kadar çabuk dönmezsin mi? 😊
Hiç bekleme belki gelmem gelemem senelerce :P :D
gelince üç kere vur o zaman. tak tak tak 😊
Selena yaptın bizi iyice :D
ben hades taraftariyim. o filde bir karakter yapacak olsam seni geldiğinde üc kere ses ver zart zart zart derdim 😉 neden zart aciklayayim hemen filmde Hades bir faniye kendisini cagirmasi icin bu sesi cikarttiriyodu ya koltuk altindan ondan yani 😂😂
Ben senin kadar hakim değilim mevzuya, Selena'yı da sembolik olarak tanıyorum işte :D Ama detaylı açıklamaların sayesinde olaydaki sır perdeleri aralandı:))
ne demek efem her zaman 😊 yüce honos falan merak ediyosaniz açıklayabilirim daha 😂😂
Açıklamalarının hastasıyız dedeee :D
😂😂 o zaman dedey sahip çıkalım dedeye 😂😂
Dedeyi yedirmeyiz :D
mumdan çıkmış yangin 😂😂😂
Ortalık yangın yeri herkes suskun:)
e bende susayım bari 😂😂
Kelimeler, kelimeler albayım bazı anlamlara gelmiyor :D
az önce bir sümüklü böcek öldürdüm 😢
Haayydaaa! neden?
evin içine giricekti. bir de panikledim galiba. etraftan öldür onu sesleri falan 😕
Ee sonra? Bir salyangoz ne kadar hızlı olabilir ki bir şeyle alıp daha uzağa koyabilirdin? Etraftan bağıranlar kimdi ki gaipten sesler duydun heralde!! :D
annem kuzenim kardeşim 😊 sümüklü böcekle salyangoz ayni mi ki?
Evet sadece isimleri değişik.. Ee sen de gaza geldin tabii.. anlat anlat nası bir canilik sergilediğini merak ediyorum!
yaklaş yaklaş 😂 tuzluğu aldım. sakince yaklastim ama o da meydan omurcasina üzerime uzerime geliyo. sonra gözlerine baktim dedim buraya kadar sen kim köpeksin. yasak bolgeye sürünmüş bulundun. elveda dostum dedim ve tuzluğu salladim. sonra o mefta 😕
Uykum kaçmıştı bii ara geri geldi, uyumadan önce şaka olduğunu söyle istersen!
şaka olması seni mutlu edicekse şayet..
ŞAKAAAAA 😊
Tişikkirler 'çizmeli kedi' hanım:))
oo teşekkür ederim. severim çizmeli kediyi çok kıvrak bir zekası vardir 😊
Biraz daha iyi huylusu olman dışında tam çizmeli kedi'sin işte :D
yaa utandırıyorsunuz efem 😂
Ne kadar utangaçlı bir karısınız hanımefendi (ironi içerir) :D
😂😂bak bu da mesela üstün yeteneklerimden birisidir. hem utangaçlı olmak hem karı olmak hem de hanimefendi olmak 😂😂
Tam da seni sen yapan şeyler :D
Bu arada işler güçler.. Çavvv:)
kolay gelsin 😊
Onlar benden korksun ne korkucam öldürdüm tabiki 😂😂
Hangileri ama? Öyle ufak tefek böcekler değil genelde korkulan büyük hamam böceği vs gibi haşerelerden bahsediyorum :D
Hamam böceği öldürdüm mesela örümcekde fare benden kaçıyor zaten 😁😁
Sen bu konuda kesinlikle istisnasın :D Peki son zamanlarda falan hatırladığın en büyük hamam böceğini nerede gördün ve nası öldürdün? Ama ''vurdum öldü'' diye değil nerede gördün nası yaptın kaçmadı mı falan olayı baştan sona detaylı anlat pls çünkü böyle durumlar kadınların ne kadar panik olduğunu biliyorum :D nası yaklaştın nası öldürdün çok dayanıklılar detaya veriştir işte diğer türlü bir şey anlaşılmıyor!!
Ya çok uzun zaman oluyor sıcak bir yaz günüydü pcde takılıyordum ve yerdeki hamam böceğini gördüm direkt elime terlikti sanırım bir kaç vurdum ve pert peçeteye alıp attım öyle bir sordun ki alt tarafı böcek insan öldürmedim ya sakin ol 😂
Ya normale göre onlar çok dayanıklı ve hızlı! Adamlar böcek ilacıyla gargara yapıyorlar resmen ve üstelik turbolular hemen pıtı pıtı kaçıyorlar!! Senin karşılaştığın vitaminsizse ben napayım :D
Farklı bir şey diyemiyorum ama korkmam hiç o kadar çıt kırıldım bir kız olamadım maalesef 😁
Bunun için üzülme kesinlikle:))
Hamam böceği öldürdüm ama artık böcek böceklikten çıkmıştı fare gibi kocaman bilseydi 😂
Hahahh ya ben de zaten öyle olanları soruyorum :D kadınlar acayip korkuyor genelde çığlıklar falan, o kadar büyük böcekten korkmayan tek kadınsın heralde tebrikler :D Peki o kadar büyüğü nerede gördün ve nası öldürdün? Ama ''vurdum öldü'' diye değil nerede gördün nası yaptın kaçmadı mı falan olayı baştan sona detaylı anlat pls çünkü böyle durumlar kadınların ne kadar panik olduğunu biliyorum :D nası yaklaştın nası öldürdün çok dayanıklılar detaya veriştir işte diğer türlü bir şey anlaşılmıyor!! :D
Teyzemlerin ev bodrum kat olduğu icin ara sıra böcek falan çıkardı ama lağım Çukuru dışa vurunca çoğalmaya başladı bir gün onlarda kalırken gece terlikle üstüne beş altı kez falan vurdum öldü 😂
Ya iyiki detaylı anlatın dedik:(Korkmayanlar olarak zaten oldukça sınırlı sayıdasınız! Bir şekilde öldürdüğünü biliyoruz ama olayı baştan sona anlat pls ya! Nerede gördün nası yaklaştın, yaklaşık ne kadardı, o ne yaptı sen ne yaptın acayip hızlılar ve çok dayanıklılar adamlar böcek ilacıyla gargara yapıyor resmen!! Baştan sona detaylarıyla uzun anlat lütfen biz de yaşamış gibi olalım olayı.. Sonra sana plaket töreni falan yapalım cesaretinden dolayı :D
Çoğu kızın aksine böceklerden korkmam, çok öldürdüm. fare için aynı şeyi diyemem
Ya korkmayan yok gibi neredeyse hatta normal korkan da yok illa bii çığlıklarfalan inletecek ortalığı :D Yalnız ufak böceklerden bahsetmiyorum genelde kadınların korkulu rüyası hamam böceği ve onun gibi büyüklerden bahsediyorum!! Öyle olanlardan neler var öldürdüğün?
yalancı karadul, kız böceği bide zıplayan örümcek.
Ya o karadul zehirli değil mi!! Peki nerede gördün ve nası öldürdün? ama ''vurdum öldü'' diye değil nerede gördün nası yaptın kaçmadı falan olayı baştan sona detaylı anlat pls çünkü böyle durumlar kadınların ne kadar panik olduğunu biliyorum :D nası yaklaştın nası öldürdün çok dayanıklılar detaya veriştir işte diğer türlü bir şey anlaşılmıyor!! :D
Normal karadul değil Yalancı Karadul daha küçük ve zehirsiz olanı alt sınıfı yani. Bastım üstüne öldü.
Ya cidden bu konuda daha cesurmuş buradaki bazı kişiler.. Büyük hamam böceği görsen tepkin ne olur peki.. Ve bu arada kız böceğine baktım çok sevimli ya resmen gözleri falan onu neden öldürüyorsun zararsız bir şeye benziyor!
Onunda üstüne bastım terliğin içine girmiş mahvoldu çorabım. Babamın köyü yüksekte dağlık yer olunca bütün hayvanlar besili ve büyük kedi köpek v. s dahil.
Cidden cesaretlisin bu konuda ama hiç affın yok gördüğün her şeyin üzerine basıyorsun :D Hiç düşünmüyosun bunların çoluğu çocuğu, evde bekleyeni var mı diye :D
Kız böceğine farkında olmadan bastım :) dere kenarında suya ayak bandırıyoduk.
Üstüne bilinçli olarak bastığın bir şey yok galiba :D ya cidden korkmayanlar olarak en büyüğünü anlatın da okuyanlar taktik falan alsın!! Neydi, nerede gördünüz nası öldürdünüz falan şunları baştan sona detyalı anlatın pls..''vurdum öldü'' deyince hiçbir şey anlaşılmıyor!!
Nası bir taktiği olabilir ki bunun? Balık tutmak gibi bişey sanıyon heralde.
Ya büyükler çok hızlı ve dayanıklı özellikle hamam böcekleri.. Adamlar böcek ilacıyla gargara yapıyor üstelik turbolular resmen hemen kaçıyorlar!
Hamam böceğiyle başım derde girmedi hiç ama onlar istilacıdır çok hızlı çoğalırlar genel mutfaklarda yuvaları olur düşman başına...
Aynen işte o yüzden soruyorum!! Peki ciddi soruyorum ev tek olduğun anda parmak kadar bir hamam böceği görsen tepki ne olur ve uzaklaştıracak ya da öldüreceksen de lütfen nası yapacağını da söyle.. ama dürüst cevap pls, korkmak da serbest :D ve parmak boyunda olduğunu unutma:))!!
zaten bir yavru hamam böceği gördüm evde yalnızken fırını silerken peçeteyle almaya çalışırken arkaya düştü fırını çekip öldürüp attım annemler gelince yuvası var mı diye baktık mutfağın her tarafına ama yoktu çok şükür.
Okee kesinlikle bu konuda cesursun hemcinslerine göre ama hiç affın da yok :D
Korkmak diyilde sanki bir garip oluyorumm ama hiç öldürmedimm.😂
hiç görmedim görürsem ağlarım ben ya :/ korkusuz annemi çağırırım o öldürür şdöklmşdxşlk
Fare evet oldurmusum bide akrep :)
Yok artıkkk bunlardan korkmayan tek kadınsın heralde :D Yalnız fare öldürdüğünden senin de haberin yok galiba ''öldürmüşüm ne demek'' :D Bu arada demin ki soruda sana yazmak isteyen kadın profili açmış bir erkek demedi deme sonradan:)!
Evet farelerden korkuyorum :)) erkekse kızsa kokusu çıkar iyi anlarim ben😎
İyi sen de o iş o zaman:)) Ya sen genele göre kesinlikle çok cesaretliymişsin bu konuda akrebi nerede gördün çok mu küçükttü? Aynı zamanda fare de çok minik bir şeydi yoksa bildiğin kocaman lağım faresi miydi?
Akrep baya büyüktü farede olleydi :)) o profil erkek olduğu simdi anladım bna ilk önce profildeki senmisin kaç kardesiniz dedi :)) ikinci soru bna sorduğu bakire misin canım amaç ne yani.
Bağırıyor zaten ben erkeğim diye! Bana düşmezdi pek ama uyarmak istedim yinede sen buraya yazmışken.. Ya kadınların çoğu böcek görünce bile kendinden geçer ki burada da onlarca yorumdan durum aynı sen aşıp gitmişsin bildiğin :D Peki o kadar büyük akrebi nerede gördün ve nası öldürdün? Ama ''vurdum öldü'' diye değil nerede gördün nası yaptın kaçmadı mı falan olayı baştan sona detaylı anlat pls çünkü böyle durumlar kadınların ne kadar panik olduğunu biliyorum :D nası yaklaştın nası öldürdün çok dayanıklılar ve saldırmaya çalışmadı mı detaya veriştir işte diğer türlü bir şey anlaşılmıyor!! :D
Ya onlarca cevap arasından bunlardan korkmayan tek kişiyi bulmuşken neden cevap alamadık !! :D keşke ''sarışın mı esmer mi'' diye sorsaydım :D
Fare öldürdüm öldürdüğüm böcek sayısını bile hatırlamıyorum köyde yılandan öldürdüm kirpiyi de fare sanıp öldürmüştüm küçükken :(
Bunların hepsinden korkmayan tek kadın olabilirsin :D Minik fındık faresi miydi yoksa bildiğin büyük lağım faresi mii? Bu arada ufak tefek böceklerden bahsetmiyorum genelde kadınların korktuğu hamam böceği, kırkayak vs bahsediyorumm vee küçükken yapılanlar sayılmaz!!:)
Fare minik olsa öldürmezdim ufak tefek böcekleri saymadım zaten hamam böceği bilmediğim böcekler arı akrep yılan vs köyde çok olduğu için bende dağ taş çok gezdiğim için çok öldürdüm
Sen köyde mi yaşıyorsun, hiç öyle bir havan yok halbuki :D Peki o kadar büyük fareyi nerede gördün ve nası öldürdün? Ama ''vurdum öldü'' diye değil nerede gördün nası yaptın kaçmadı mı falan olayı baştan sona detaylı anlat pls çünkü böyle durumlarda genelde kadınların ne kadar panik olduğunu biliyorum !! nası yaklaştın nası öldürdün çok dayanıklı ve hızlılar... Baştan sona anlat lütfen kafamızda deli sorular diğer türlü anlatınca bir şey anlaşılmıyor!!
Köyde yaşamıyorum ama her yaz gidiyorum fareyi çocukken öldürdüm teyzemlerin evine Diyarbakıra gitmiştik önümüzden fare geçti kanalizasyon kapağından içeri girdi sonra kuzenlerimle iki saat çıkmasını bekledik djdldk kartonla yakalayıp kartonu kaldırmadan taşla ezdim :(
Küçükken yapılanlar sayılmaz dedim ama son zamanlarda falan neler var isteyerek yaptığın? Bu ekibin en cesuru sensin sanırım :D
Geçen sene akrep öldürmüştüm:)
Yok arttıkk akrep nereden çıktı ya tam bii korkusuz şövalyesin sanki :D Akrep çok mu küçüktü peki hangi renkti ve nerede görüp nasıl öldürdün.. Ama biraz önceki gibi geçiştirme bir iki cümleyle.. Nerede gördün nası yaklaştın sana saldırmaya falan çalışmadı mı baştan sona detaylı anlat pls? Maceraların film adeta, bizde yaşamış gibi olalım:))
Abartma Aaaa abartma Aaaa ben alışığım köydeki ev kerpiç olduğu için taşlarının arasında her türlü haşere oluyor akrebi de taşların arasında görüyodum hep gece uyurken sokar diye korktum çünkü evin çevresindeydi sonra büyük Pet şişeyle yakaladım öldürmicektim ama sıvı bişey çıkardı şişeyi eritti zehriydi galiba bilmiyorum sonra öldürdüm taşla
Abartma mı? ya sen ufacık böceklerde bile kadınların nasıl tepkiler verdiğinden habersizsin galiba :D sadece hamam böceği kaldı onu da anlat seri tam olsun ama hatırladığın en büyük hamam böceği ve zahmet olacak ama yine baştan sona :D
Hatırladığım en büyük hamam böceği eski çalıştığım yerin bodrumundaydı siyahımsı kırmızımsı bişeydi ayakla ezmiştim
İyiki baştan sona dedik ya poff!! Sen hep sonuç odaklısın:(
Ne diyim ya çalışıyodum yürümeye başladım müdür bodruma git eksikleri getir dedi yürümeye başladım merdivenlerden hızlıca indim ışığı açtım önümden hızlıca böcek geçerken ayağımla ezdim
Bunu mu bekliyorsun kfğwşdşdşc
Seninden elinden uçan kaçan kurtulmuyor ya hiç affın yok! Onlar acayip ölü taklidi yapıyor sen onun öldüğüne emin misin acaba kandırmış olmasın :D Ayrıca şu anda bulunduğun yerde parmak boyunda bir hamam böceği olsa ne yaparsın ama dürüst cevap pls, korkmak da serbest ?
Bana numara yapamaz suyunu çıkardım yanımda olsa ezer geçerim napıcam başka 😂
Yılanı da anlat ama en uzunu bu olsun finale yakışır şekilde. Resmen son haşere bükücüsün :D yılandan korkmaman ne ya o yılan değil kesin solucandır ya da minicik falan bir şeydir?
Kitap mı yazdırcan bana yoo bildiğin yılandı köyün dışına çıktım mağarada gördüm başta korktum sonra çıktım ağaç dalıyla büyük bir taş aldım döndüğümde yoktu tam çıkıcaktım ayağımın arasından geçerken çubuğu üstüne bastırıp taşı attım ortadan ezildi sonra yine alıp kafasını ezdim
Aslında öldürmek istemezdim ama başkasına zarar versin istemedim:(
Ekosistemi bozmuşsun resmen ne çekmişler senden öyle!! Peki şu ana kadar hepsi arasında en acımasızca öldürdüğün hangisiydi.. fareyi, yılanı falanı biraz üzelerek mecburiyetten öldürmüşsün peki acımadan öldürdüğün ne vardı ve onu nası öldürdün?
Acımadan öldürdüğüm bişey yok ama çok ilginç bir varlık mı desem hayvan mı desem ismini bilmiyorum daha önce de hiç görmedim dayım derede öldürmüştü
Oldurmedim yaklassam korkudan ben olurdum kesin :D
Soğukkanlılığına hayran kaldık :D
Ne demezsin :) Yazlikta duş alırken tepemde hamam bocüģünü uçarken gördüm saçlarım sampuanli balkona kaçtım allahtan evde kimse yoktu :D :D
Yürüyeni zaten başlı başına sıkıntı uçanı düşünemiyorum!! Bence tepkinde haklısın :D
Üstüne basmıştım hamam böceğinin 😥🙄😫
Ses fenaa ama yanlışlıkla olanları saymıyoruz zaten!!
Bocek oldurmuslugum var.
Yalnız öyle ufak tefek böceklerden değil hamam böceği ve ona benzer normale göre büyük genelde korkulan böceklerden söz ediyorum!!
Fare hiç öldürmedim ama hamam böceği öldürdüm
Ya bundan korkmayan kadın yok gibi nedense yüzlerce yorumdan durum aynı yine :D Peki hatırladığın son zamanlarda falan en büyük hamam böceğini nerede gördün ve nası öldürdün? Ama ''vurdum öldü'' diye değil nerede gördün nası yaptın kaçmadı mı falan olayı baştan sona detaylı anlat pls çünkü böyle durumlarda genelde kadınların ne kadar panik olduğunu biliyorum !! nası yaklaştın nası öldürdün çok dayanıklı ve hızlılar.. Baştan sona anlat lütfen kafamızda deli sorular diğer türlü anlatınca bir şey anlaşılmıyor!!
Heyyoo cesurlar susmayın pls ! :D
Karinca oldurdum kucukken sayilir mi 😂
Hayır :D genelde korkulanlardan bahsediyorum
Bir kere yanlışlıkla ezmiştim 🙈
Yanlışlıkla olanlar değil zaten bilerek yaptıklarınızı soruyorum böyle genelde korkulan büyük haşerelerden :D
Tövbe estağfurullah bilerek niye eziyim hayvancağızı ahsjsj
hamam böceği çok öldürdüm fareden korkarım
Bunlardan korkmayan kadın yok ya, buradaki yüzlerce cevapta da durum aynı sayılır, sen bu konuda kesinlikle cesrumuşsun :D Peki hatırladığın son zamanlarda falan en büyük hamam böceğini nerede gördün ve nası öldürdün? Ama ''vurdum öldü'' diye değil nerede gördün nası yaptın kaçmadı mı falan olayı baştan sona detaylı anlat pls çünkü böyle durumlarda genelde kadınların ne kadar panik olduğunu biliyorum :D nası yaklaştın nası öldürdün çok dayanıklı ve hızlılar.. Baştan sona anlat lütfen kafamızda deli sorular diğer türlü anlatınca bir şey anlaşılmıyor!!
valla hatırlamıyorumda koridorda geziniyodu ayağıaina bastım uzun süre öldürdüm
Ya iyiki detaylı anlat dedik o kadar öldürmüşsün hiç mi bir şey aklında kalmadı :D Böyle sormamın nedeni de genelde kadınların korkuyor olması.. böyle cesaretli olanlar farklı geliyor öyle olunca.. Yalnız sen galiba ufak tefek olanları da sayıyorsun ben normalden büyük genelde kadınların çok korktuğu hamam böceği, kırkayak gibi böceklerden bahsediyorum sadece!!
gayet büyüktü
Ya o zaman nerede gördün nası yaptın baştan sona anlat ya bizim için üşenme pls.. Onlar çok dayanıklı ve hızlılar.. Yavaş yavaş yaz baştan sona acelemiz yok!!18
183 kişiden korkmayan yok gibi aydınlat bizi pls.. Bu arada seni konuyla ilgili dönüş bekliyorum cevap alınca yazarım soruna
valla çok öldürüyorum bu yüzden sana nasıl olduğunu anlatamam ki inan çok öldürdüm çünkü
Ya nerede görüp en önemlisi büyükleri nasıl öldürüyorsun bari onu söyle.. Çünkü çok dayanıklı ve hızlılar adamlar böcek ilacıyla gargara yapıyorlar resmen
bende hızlıyım ayağımla basıyorum
Cidden bu konuda hemcinslerine göre daha cesurmuşsun.. Peki şu an bulunduğun ortamda parmak boyunda bir hamam böceği olsa naparsın ama dürüst yanıt pls.. parmak boyunda korkup çığlık atmak da serbest :D öldüreceksen de nasıl
öldüremem
Son olarak onlar çok iyi ölü taklidi yapıyor kafası kopsa bile yaşıyorlar sen onların öldüğüne emin misin ayrıca çok öldürmüşsün büyük oldukları için cinayet işlemiş gibi bir his olmuyor mu? Ezerken hiç vicdan yapmıyor musun ya da sonradan bir pişmanlık yaşamıyor musun? Ama bunu tam yanıtla bii zahmet!! Her soru tek kelime, bir cümle ile geçiştiriyorsun :D
hayır vicdan azabı çekmiyorum annelik içgüdüsü yok bende sen öğrendin mi?
Fare şu hayatta korktuğum tek canlı
Onlardan korkmayan kadın yok gibi zaten :D peki genelde kadınların çok korktuğu hamam böceği, kırk ayak vs gibi böcekler?
Onlardan hiç korkmam bir sürü görsem bile ilgiyle izlerim 😂
Bunu yapabilen tek kadınsın heralde tebrikler :D
Yani evet yılandan da korkmam köyde görüp takip etmişliğim bile var 😂
2 sinide gördüm öldürmedim ne gerek var.
Yanii normal tepkiler verilmesi kesinlikle en doğrusu :D
Evet 😁
Yok öldürmedim korkuyorum ben
Korkmayan kadın yok gibi zaten bunlardan, teşekkür bu arada :D
Rica ederim 😂😂🙈🙊
evet ben bir katilim..
İyi de hangisi öyle ufak tefek haşereleri değil genelde korkulan hamam böceği ve onun gibi büyükleri soruyorum :D
evet korkuyorum ve evet benim en büyük silahım terlik.
Çok fonksiyonel bir silah aslında yakından-uzaktan her türlü saldırı gerçekleştirilebiliyor :D Peki son zamanlarda falan hatırladığın en büyük hamam böceğini nerede gördün ve nası öldürdün? Ama ''vurdum öldü'' diye değil nerede gördün nası yaptın kaçmadı mı falan olayı baştan sona detaylı anlat pls çünkü böyle durumlarda genelde kadınların ne kadar panik olduğunu biliyorum :D nası yaklaştın nası öldürdün çok dayanıklı ve hızlılar.. Baştan sona anlat lütfen kafamızda deli sorular diğer türlü anlatınca bir şey anlaşılmıyor!!
ilk baş ben kaçtım kardeşimi çağırdım o geldi baktı banane korkuyorum dedi ben de git bana peçete getir dedim balkondaydık balkon terliğini elime aldım ilk ona fırlattım ölmedi diğer tekini elime aldım yavaş yavaş yaklaştım ve BAM böcek öldü!! kardeşim peçete getirmişti peçeteyle böceği alıp 4. kattan aşağıya attım son...
hıı bir de ben değil ama babam fare öldürdü yanlışıkla bahçedeydik babam bahçeyi tırmıklıyordu tırmığın arasında kalmış ölmüştü bende yaprakla alıp yan bahçeye attım..
Böceği böcek olduğuna pişman etmişsin ya hem uzaktan hem yakından saldırılar düzenlemişsin!!
tabiki yani ne zannettin düşmanlarım benden korksun..
Uuu çok korkunçlu :D
evet:)
İlaçlatmak sayılıyor mu?
Hayır bire bir mücadeleleri dikkate alıyoruz, başvurunuz geçersizdir :D
Ben asla bir canlıyı öldüremem.
Tebrikss:))
Teşekkürler 👍🏻☺️
öldürmedim ama fareden korkarım. böcek fobim yok
Anladım teşekkür.. Yani fare hadi neyse de bu hamam böceğinden korkmayan kadın yok gibi hatta çığlıklar falan çok garip, burada da onlarca yorumda durum aynı :D Karşılaştın mı daha önce hamam böceğiyle senin tepkin ne oluyor? :D
Ben kedi haric her cablidan korkuyorum
Böyle bii ürkek, tedirgin böyle bii genel güvensiz halin var zaten, yok değil! onu ben de anladım sinsirella seni :D
Sinsirellami :D