Lambayı bile terlik fırlatarak açmaya çalışan biriyim ben; üşengeçlik hat safhada ne yapayım bilemedim şöyle arap atı gibi koşmak istiyorum uçsuz bucaksız ovalara...😂😂😂

Öncelikle güzel bir playlist hazırla. Gym motivation diye aratırsan bulabilirsin. Sonra bir güzel yeni ciciler al kendine. Eldiven spor ayakkabısı vs. Sonra dogruu salona ya da kırlara bayırlara.
Yaa zaten aldım yıllık ücreti bile ödedim ama 45 gün gittim başka gitmedim 😂😂😂
Seni gidi dombili 😂
Yok kız dombili sayılmam 180 boy 90 kilo 10 kilo versem yeter kas çıkar 😂😂😂
Bir günde çıkmiyor o kaslar çalışman lazım 😁
Bende zaten hah diye kilo vermiyem 😂😂😂
Sosyal medyada sporcuları falan takip et. Yaptıkları paylaşımları görünce mecbur hissediyorsun bir süre sonra kendini :D
Bana işlemez onlar başka bir tavsiye 😂😂😂
Aha mesela nasıl bir spor hayatınız var?
Siz uzmansınız belli tavsiyeler alabilirmiyim burdan
Mesela ben direk koşuyorum hatalı mı değil mi?
tombikliğin varsa normal zayıf olupta yapmıyorsan sıkıntı var :) zaten zor olan seni başarıya goturur yemekte bile saglıklı olanın tadı olmaz zararlı olanın tadı enfestir buda böyle bişi
Bunun kiloyla alakalı bir şey olduğunu düşünmüyorum ben 90 kiloda günde 15 km yol koşuyordum :) ama şu an isteğim yok bir kere adım atsam gerisi gelecek biliyorum ama işte o adım
senin için geçerli olamyabilir ama çogunlukla tombik olmanın tembellikle dogru orantısı yuksek kendini kaldırmaya useniyor adam :D ve yurumekle zayıflandıgını soyleyen trilyonlarca insanvar yahu etkisi var mı var ama ağırlık kaldırmadan veyahutta yüksek tempoda kardio yapmadan hiçbir cacık olmuyor cunku ne kas eriyor nede kas yaga donuyor ve evet bendede aynı sorun var genelde evden cıksam gerisi gelir ama yok hep erteliyorum
Ben hızlı kilo veriyorum o yönde kendime güveniyorum 1 hafta adepdasyon sürecinden sonra veryansın ediyorum dağa taşa koşacak enerjim oluyor ama ilk adım önemli işte
Yabancı hareketli şarkılar ilacıdır..
Bak bu olabilir tarkanın yolla şarkısında bile de para kalkıyordum ben 😂😂😂
Cevap
3Cevap
Kaslı kaslı erkeklerin fotolarina bak. ozenme gir hislanirsin bu sayede
Kaslı erkeklerin fotolarına neden bakayım amacım kas değil ki sadece 1 adım 😂😂😂
Adım atmak için işte. ya da başla zaten hoşuna gidecektir. Birakmazsin.
2 yildir spor yapiyom ama hala usengecim karsi cekyattaki kumandayi almadigim icin yarim saat bal reklami izlemişligim var ejxjs is spora gelince usengeclik bitiyo ejxj
Iste sıkıntı niyet kisminda basliyor zaten 😜😜😜
İşte niyeti bozsak toplum huzurunda abes kaçıyor 😂😂😂
Duydunuz mu?@kızlarsoruyor şahitsiniz sırf senden para çıksın diye başlarım 😂😂😂
Ben yemiycem ki 😂😂😂 millet yesin hayırda lazım insana
😂😂😂😂😂😂😂 gulerim vallaaa
Yürü git 😂😂😂 başlıycam fit olacam yerden tek zıplamayla erik dalına asılacam bak göreceksin
Dedi ve yatip uyudu😂
şu an yataktayım zaten 😂😂😂
Duzenini bozma derim
😀😂 uyu sen
Yokk uyumuyorum zaten çok yedim lahmacunu 😂😂😂
Allah kolaylık versin başaramazsın ama
her turk ınsanı usenıyo tkma cogunlugu pardon
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar