Çamaşır makinesine su arıtma cihazı taktıracaktık, eşim evde yoktu. Genç bir tamirci geldi, bende mecburen içeri aldım. O içerdeyken eşim girdi anahtarla eve, ben ayakta dikiliyordum, tamircide birşeyler anlatıyordu. Elimde ona vereceğim para vardı, aslında o gün eve tamirci geleceğini biliyordu ama birden adamı azarladı. Adam gidince niye bu kadar açık giyindin, niye eve aldın diye tartışma çıkarttı. Hala soğuk davranıyor, yemek bile yemiyor. Ne yapıcam, nasıl barışabiliriz?
Cevabın nedir?
+1 yılZamanin birinde bir adam ve eşi varmis.
Evleri yol ustunde ve eski yapi imiş.
Yoldan gecen araclar evde ses ve sallanma yaparmis.
Kadin sesten bikmis. Eve mobilyaciyi
Çağırmış. Kardolap gicirdamasini bulmak
Icin otobusun gecmee saatini beklemisler.
Tam o sirada kadin tamirciye demiski.
Gir kardolaba sesi bul demis.
Tamirci kardolaba girince
Kapi calmis kadin bir bakmis eşi.
Eşi eve girmis demiski ustume
Yag dokuldu elbise alacagim.
Kardolaba gitmis bir r bakmış
Yabanci adam.
Sinirlenmis bagirmis senin ne isin var
Burda.
Tamirci.
Demiski. Abi valla otobüs belkiyorum
Dicem sen inanmicaksin 😅😅12 Yorumla- +1 yıl
Arkadasim.
Esine kafasindaa
Supe kalmayacak sekilde
Sorulari cevapla.
Umarim duzelir sıkıntın
Soran+1 yılÖyle yapıcam, şimdi dışarda. Birazdan gelsin konuşacam
En İyi Cevaplar
+1 yılValla her erkek farklıdır. Ben bu tarz olayların abartılmaması taraftarıyım. Tamirci adamın hele hele ne suçu var da o adamı azarlıyor. Kusura bakma ama tamirci eşit bir şekilde karşılık verse kocana haklıdır ve yeridir.
İnsanlar neden bu kadar kıskanç ben anlamıyorum. Açık giyinmek normal bir şey, biri görse ne yazar, ne oluyor bomba mı patlıyor. Kaldı ki yorumlarına baktım kot ve tişört yazmışsın. Bu açık giyinmek değil ki. Neyse ya sonuçta böyle biriyle evlenmişsin. Baştan bunları konuşmalıydınız. Umarım sorununuzu halledersiniz.31 Yorumla
Soran+1 yılSağolun, teşekkürler 🙏🙏🙏🙏
+1 yılBen eve bu sekilde biri gelecegi zaman komsuyu cagiriyorum yahut gelecek birini bulamazsam. Daire kapisini acik birakiyorum esin sana boyle davranmakta hakli degil ama sen kocanin tavrini bosver ya sapik falan olsa tamirci elin herifine nasil guvendin başında bekledin bu devirde kimseye guvenip yalniz kalinmaz bacım
10 Yorumla
+1 yılKombi tamir edilirken o yakanı bağrını kapat diyen adamın aşkı bile tuzla buz olduysa, eşinin siniri de geçer biraz zaman.
21 Yorumla
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim 😊🙏
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
25Cevap
+1 yılKıskanmıştır seni. Sana güven duymasını sağlayacak şeyler söyle düşüncesiz davrandığını filan söyle düzelecektir. Hemen düzelmesini bekleme biraz zaman alabilir yapısına göre...
12 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim 🙏
- +1 yıl
Rica ederim selamlar
Sende biliyorsun kocani almayaydın bacim ne halt ederse etsin isten izin alsin kendi ugrassin bosversene iyilik mi yarar
21 Yorumla
SoranÇok kıskançta biraz abarttı. Adamıda durduk yere azarladı. Keşke sen tamir etseydin o zaman dedim. İyi oldu böyle işte, tamirciyle bol bol konuşmuşsundur dedi. Uzatmak istemedim, yeter selçuk dedim😊
Eşinin psikolojiksorunları olmalı, keza eşinden özür dile diyenlerde öyle.
Sanırım eşinin özgüveni yerlerde sürünüyor veya yetersiz veya sana güvenmiyor? Bu hastalıklı ruh halinden kurtulması gerek.
Hiç umursama ve önemseme...20 YorumlaÇok tatlı bir kavga ya :D Gidip öp güzel bir şeyler söyle yeni evlisyeniz dayanamaz zaten :D
11 Yorumla
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim 😂
Ne giydin ki her şey normalken o açık giyinmede durdum
19 Yorumla
SoranÖnü biraz açık tişört. Zaten adam bakmadı, bakamaz. Bende o cihazı takarken para elimde bekliyordum, birden anahtarla içeri girdi. Tamircide korktu, selam neler oluyor şimdi burda dedi. Adam öyle dondu kaldı zaten, sinirli sinirli baktı adama
Soran+1 yılO 25 yaşında ben 21, biraz atarlı evet. bir daha makineler bozulunca sen yap ta görelim dedim😂
Soran+1 yılTamam zaten artık o tamir edecek. Tamirci lere gerek yok dedi, bağırmadan konuş dedim😂😂
Soran+1 yılFilm gibiydi zaten, girer girmez burda ne olduğunu kim açıklayacak dedi, korktum adamın üstüne atlayacaktı. Sağol bu arada😂
Soran+1 yılOyuncu olacak adam zaten selçuk😂teşekkürler 🙏🙏🙏
Ev & Yaşam konusunda 10,9b cevap paylaştı. Geçer zamanla siniri, meraklanma. Üstüne pek düşme anlar zamanla hatasını.
10 YorumlaBence evin erkeği evde yokken başka bir erkeğin eve gelmesi sakıncalı tamirci sucu neci olursa olsun. Olay baştan ofsayt yani
20 Yorumlakocan sana güvenmiyor mu? yanlış bir şey yapmadıysan gidip kocanla açık açık konuş
10 Yorumla
+1 yılNiye açık giyindin ki? Ne vardı üzerinde bu kadar kızacağı?
019 Yorumla
Soran+1 yılTişört ve dar kot pantolon
- +1 yıl
Ee ne varmış bunda. Battaniyeye mi sarınacakmışsın. Madem o kadar kızacaktı, ya kendi tamir edecek ya da alıp ustasını kendi getirecek.
Soran+1 yılÖyle dedim zaten bende, o tamir edecekmiş artık. Kıyamet koptu, tamirciye rezil olduk, yan komşu kavga sesini duydu. Anlayacağın azar üstüne azar. Sonunda sustu ama küs davranıyor.
- +1 yıl
Öyle bişey Yok arkadasım. Sen haber verdiysen, o da okey verdiyse neye kızıyor? Madem o kadar kızacaktı niye tamam çekti. Dediğim gibi kendi yapabiliyorsa yapsın yoksa alsın ustayı getirsin. bir kadının üstüne bu kadar gelinmez ki.
Soran+1 yılHaklısın gelsin konuşacağım biraz sakin zaten. Teşekkürler bu arada 😊😊
- +1 yıl
Rica ederim siz mutlu olun yeter ☺️
Soran+1 yılSormayın neler çekiyorum o kıskanç heriften, sağolun 😊🙏
- +1 yıl
Tanıyarak evlenmedin mi bilmiyor muydun huyunu
Soran+1 yılSeverek evlendik evet, evlenince daha kıskanç oldu. Ölüyorum diyor, biriyle konuşsan, birine baksan ben ölüyorum diyor. Kavga ederken öyle bağırdı, bütün komşular duydu. Gelsin gönlünü alıcam zaten. 😊😊
- +1 yıl
Bence o alsın senin gönlünü. Hem bu kadar kıskanç, hem eve kendi yokken başka bir adam girmesine müsade ediyor hem de sana kızıyor. Yok ya? Söyle ona asabımı bozmasın üzmesin seni 😁😁
Soran+1 yılSöylersem senide kıskanır, çok sağol gerçekten. Yarım saate kadar geliyor zaten, yemek yaptım işte ona. Yumuşar diye, en sevdiği patates yemeğinden yaptım. Gelsin masada barışırız inşallah. Küs değilde zaten trip atıyor 😂😂
- +1 yıl
Oooy erkeğin de trip atanı hiç çekilmez.
Soran+1 yıl😊😊😊seviyorum, çekiyorum. Tatlı beladır o😊😊
- +1 yıl
Ne güzel de evliliği böyle tatlı tatlı yaşamak varken neden gereksiz huzursuzluklar çıkarırlar anlamam.
Soran+1 yılHaklısın, ikimizde genciz. Bende onu kıskanırım, oda beni. O daha fazla tabi. Neyse tuhaf bir çiftiz. Çocuk yok, zaten eşim çocuk 😂sağolun 😂
- +1 yıl
Özel bişey söylemek istiyorum mümkünse mesaj ya da takip Atar Mısın.
Soran+1 yılYok şimdi gelecek, zaten sadece bu soruyu sordum, internetle işim olmaz. Şimdi eşim gelecek zaten
- +1 yıl
Tamam iyi akşamlar umarım dilediğin gibi olur herşey ☺️
Soran+1 yılSağolun, sizede hayırlı akşamlar 🙏🙏🙏
Ev & Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. evet üstüne birseyler alsaydın bari oyle rahat olman rahatsız edici ilerisi için iyi ısık vermiyorsun fazlasıyla haklı
026 Yorumla- +1 yıl
@Laura_22 ilişkilerde her zaman kadının ne yaptıgı onemlidir bunu en iyi siz bilirsiniz dolayısıyla mesafeli olmayan bir kadın demek erkegin hareketlerini değiştirir bunuda en iyi biz biliriz dolayısıyla inan bana ki bu konularda en genis adamlardanımdır o kulak çekilmezse ileride basına dert olur
- +1 yıl
@Laura_22 basına bir erkek musallat olmamıs ya da sen birine olmamıssın oradan geliyor bu "özgüven" mesleleri:) yahu kısa giyiyorsun cok yakın duruyorsun egil egil biraz daha egil demiyor ki onlar evet özgüven kendine guvensizlik ama dikkat et demek arasında daglar kadar fark var dolayısıyla zaten tersi olsaydı buraya konu açamazdı biliyor kendisindede hata oldugunu bizden yardım istiyor :)
- +1 yıl
@Laura_22 " Ne yani ondan izinsiz eve kimseyi alamaz mı? Bu bildiğin geri kafalılık" Bence burda sen geri kafalılık yapıyorsun. Hayatı ve dünyayı kadınlara merkeze alarak düşünüyorsun. Sanki erkekleri/kocaların ne hissettiği ve düşündüğünün hiçbir önemi yokmuş gibi. Resmen erkek düşmanlığı yapıyorsun şurda. Ben şahsen sevgilim olsa böyle bir durumda sorun etmezdim , ama yine de eve girecek olan kişiler tabiki önemlidir. İstemediğim ve tanımadığım kişileri eve almasını istemem. İstersem de bana bağlı bir durum bu. Aynı şey kadın için de geçerli. O zaman erkek de istediği kadını eve alsın, biri karşı çıkarsa geri kafalılık deriz biz de. Böyle saçma bir bakış açısı olur mu? Bunlar evli çünkü.
Benim kendi hayat görüşüm kıskanç biri değilim, böyle şeyleri çok önemsemiyorum ama senin dediğin olay başka bir perspektife gidiyor. Sen direk feministlik (erkek düşmanlığı) yapmışsın. - +1 yıl
@Laura_22 Hep aynı şeyleri duyuyorum feminist (erkek düşmanı) mecradan. Feminizme karşı fikir belirtip, anti feminist olunca feminizmi bilmemekle suçlanmak saçmalık. Feminizmi çok iyi bir şekilde incelediğim ve gördüğüm için anti feministim zaten. Hayatlarında feminist olup, daha sonra anti feminist olan binlerce insan var. Bir kaç tane doğru şeyi savunması kompleks bir ideolojiyi haklı/doğru bir ideoloji yapmaz.
Feminizm kadıncılık ideolojisidir ve erkek hakkı savunmaz, erkek sorunlarıyla ilgilenmez. "Tacizde tecavüzde kadın beyanı esastır" ilkesi mesela erkek düşmanı bir kanundur, bunu savunup çıkartan feministler yüzünden masum erkekler sahte taciz ve sahte tecavüz suçlamaları yüzünden hapse atılıyor ve hadım işkencesi görüyor.
3-4 tane erkek düşmanı feminist diye bir şey yok. Feministlerin yüzde 90 ı erkek düşmanı ve erkek düşmanı kanunların çıkmasına neden oldular. Diğer yüzde 10 u da dolaylı yoldan erkek düşmanı. Bir fark yok. - +1 yıl
@Laura_22 Feminizmin kadınların üstünlüğünü savunan, erkek düşmanı bir ideoloji olduğu armut gibi ortada. Anlaması hiç de zor değil. Ölen masum erkeklerin arkasından iyi olmuş diyen feminist sayfalara bak. En nefret dolu yorumlar en yüksek beğenilerle ilk sıralara çıkıyor.
Sana bir kaç tane link atacağım bunları mutlaka oku. Bunların hepsini okumassan araştırmadan, bilmeden bozuk teyip gibi hep aynı yorumları yapıp durursun insanlara. Bunları oku tek tek, yorumlarla birlikte. Demek istediklerimi daha iyi anlayacaksın. Bir de "The Red Pill" belgeselini mutlaka izle.
forum.donanimhaber.com/erkek-haklari-ve-the-red-pill-belgeseli--130961937
forum.donanimhaber.com/erkege-iskence-yapip-katleden-feminist-donna-hylton-un-8-martta-yaptigi-korkunc-konusma--131810175
forum.donanimhaber.com/tacizde-tecavuzde-kadin-beyani-esastir-ilkesi-erkek-dusmani-bir-kanundur-kesinlikle-kaldirilmalidir--131809857 - +1 yıl
@Laura_22 forum.donanimhaber.com/turkiye-de-sahte-taciz-ve-sahte-tecavuzun-yuksekligi--121269209
forum.donanimhaber.com/samsun-da-skandal-sahte-tecavuz-bildiren-turk-kizi--130645503
Feministleri direk banlıyorum ben. Çünkü sevmiyorum. Teröristler insan öldürüyor siz de erkekleri öldürüyorsunuz. Haklarını elinden alıyorsunuz , sahte taciz , sahte tecavüz yasaları çıkartıp masum erkekleri hapse attırıyorsunu , hadım işkencesini savundunuz ve çıkardınız, işkencecisiniz. Teröristlerden bile daha tehlikelisiniz. Banladım seni, bildirimleri de kapattım.
- +1 yıl
Erkekleri öldüren, sahte taciz tecavüz suçlarıyla hapse attıran, erkeklere ölüm diye pankart açan ben değilim. Gerçek tecavüz davalarında bile sırf kravat taktı diye ceza indirimi alıyorlar, bunu biliyor musun? Kadın haklarının bu kadar çok savunulmasının sebebi çoğu alanda kadınların aşağılanmasıdır. Kadına şiddet, tecavüz, taciz haberlerinin bu kadar fazla olmasındandır. Erkeğe şiddet de var evet ama bunu yapan da bir erkek. Erkeğe tecavüz eden de var, bu da bir erkek tabi. Sen beni teröristlerle aynı kefeye mi koyuyorsun yani, kendi cinsimi savunuyorum diye? Komiksiniz, gerçekten.
Esin haklı git özür dile hata yaptım ama elimde değil deseydin
10 YorumlaNe var yani bunda, hiç güvenmiyor mu sana?
32 Yorumla
Soran+1 yılFazla kıskanç, üstümde tişört vardı ama gelde anlat işte🙁
Gizli Üye(30-35)+1 yılSende suc elalemden birisi evinde ve sen o acıklıkta affedilmez bir hata
01 Yorumla
Soran+1 yılAçık değildim, Selçuk çok abarttı
Manitan sana sirilsiklam asik kucuk hanim
13 Yorumla
Soran+1 yılEşim o😂
Soran+1 yılSağolun😂
Gizli Üye(30-35)+1 yılKizmakda haklı.. Ama samami olma evde erkek olmadan alma
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılgençliğinde fazla film izlemiş, fazla abartmış kızmayı
00 Yorumla- Ev & Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı.
+1 yılSana güveni yok ya da ruhsal dengesi bozuk
10 Yorumla Özür dileyip yalvarmayı denemelisin kız ayool
10 Yorumla- Ev & Yaşam konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yılAçıklayabileceğini söyle.
00 Yorumla - Ev & Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılBidahakine iki erkek al 😀
00 Yorumla
+1 yılGizli bit duyguda olsa içinden geçti mi?
00 Yorumla
+1 yılÜstünde jr vardı yas kaç senin
06 Yorumla
Soran+1 yıl21 yaşındayım
- +1 yıl
Çok mu açıktı üstün ne giymistin
Soran+1 yılHayır tişört vardı
- +1 yıl
Gece aklını al kocanın açıkla durumu
Fizik olarak seksisin o zaman
Soran+1 yılPeki sağolun
- +1 yıl
Eve gelir gelmez seks yap
Ev & Yaşam konusunda 385 cevap paylaştı. İyiki seni gebertmemiş
00 YorumlaTamirciyide bastan cikaraydin mk
00 Yorumla- Ev & Yaşam konusunda 556 cevap paylaştı.
+1 yılseviştiniz mi peki
10 Yorumla Giyim nasıldı ki
06 Yorumla
Soran+1 yılTişört ve dar kot pantolon
Soran+1 yılNormalde de öyleyim. Adam birden zile bastı. Abla takıp gideyim dedi, işlerim var dedi. Geç o zaman dedim, geri gönderemezdim ki
Soran+1 yılÖyle yapıcam, bir dahaki sefere kendisi tamir etsin. Zaten ben yaparım dedi, bende ben artık karışmıyorum hiç birşeye dedim. Kendisi tamir etsin😊
Yaz mesaja
10 YorumlaHaklı adam
00 YorumlaNe giymiştin
00 Yorumla- Ev & Yaşam konusunda 10,1b cevap paylaştı.
+1 yılGüzel hikaye :)
00 Yorumla
Devamını Gör(15)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği