Kaynanam eşimle aramı bozdu. Ne yapacağım?

Kaynanam 7 aylık bebegıme çekirdek vermiş eşimle gezmeye yolladıydım alt katımızda oturuyor bana sormadan bıde tehlılekı bogazında kalsa Allah korusun eşime de kızdım niye izin verıyosun diye gelince şüphelendim uyutamadım hiç bişi mi verdiniz dedim annem cekırdek verdi agzında gevişlemiş sonra onu oğluma yedirmiş duyunca delirdim tabi kavga falan neyse ertesi gün oğlum kaka yapınca Kocaman tane tane cekırdekler bezınde sinirlendim annesnı aradım napyn dedim falanca yerdeyim dedi anlamadım bende nerdesin diye sordum sen npyn dedi anne böyle böyle bezinde çıktı küçücük bebeye verilirmi hiç aklınıxa gelmedimi ya boğulsa dedim çıkıştım bıraz tavırlı ama asla bagırma cagrma yok oda bütün vermedim agzımda çiğneyip verdim dedi anne niye öyle yaptın ben tabagını bile ayrı kullanırken dedim bıda yapma böyle bısey desim kapattım oda yapmam dedi iğrencliğebakar mısınız sonra benı eşime şikayet etmiş geldi kavga ettik neymiş haklı olsamda nıye telefonla aramışım inip yüzyüze dememişim birde üslübüm yablış mış falan filan başka sı olsa daha fena yapar ben sert bı sekılde uyardım evet ama hafıfe alıncak bişi mı iğrenc tükürüklü şeyini bebeğime yedirmiş eşim de daha onu savunuyo bızde öyle büyümüşüz bana da vermiş falan beni ilgilendirmez o dedim benım oğluma veremez dedim kendi annen de çay verıyo onu böyle mı uyarıyon üslubun böyle mı oluyo dedi evet sert çıkmadım ama onada yapma dedim cekırdek vermese hadı neyse anlarım yavrucagım sabah kadar uyıyamadı mıgdesi ne ki ztn. Ağzı dili yok diye de tükürüklü gevişini yedirmiş aklı erse alır mı eşinle tartıstık konuştuk bebeyi de aşa bıraktı gözünüzün önüne bakın diye tembıh yapıyonus sen olmasan gayet iyız zaten ha bırde eşime yalan yanliş anlatmış sözde ben nerdesin sen! Diye demişim telefonda ona ne laf dinlemeyi bılıyo ne laf konusmayı sadece nerdesin diye sordum anlamadıgım için. Gelıp bana bişi diyemiyo beni kotuluyo eşimle aramı bozdu
Güncellemeler
+1 yıl
Sizcede yaptıkları can sıkıcı degılmı
Kaynanam eşimle aramı bozdu. Ne yapacağım?