Sabah sevgilimle işe gelirken arabada şakalaşıyorduk Ahmet yapma diyeceğime eski eşimin adını söyledim o an çok kötü oldu anladım özür diledim tamam sorun değil dedi ama modu düştü konuşmadı sonra işyerine girdim yazdım bana kuzum der her kuzum demedi bişey eksik değilmi yazdığında dedim eksik bir şey yok dedi aradım çalışıyorum arayacağım dedi kapattı sonra tekrar mesaj çektim özür diledim onu nasıl sevdiğimi elimde olsa eski eşimi hayatımdan sileceğimi ondan nasıl nefret ettiğimi kendisininde bildiğini beni affedip affetmemekti senin elinde dedim tekrar özür diledim ama geri dönmüyor başka ne yapabilirim 😔
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı. Sen gerekeni fazlası ile yapmışsın..
Daha sürekli olarak arayıp mesaj çekip aynı konuyu açıp açıp özür üstüne özür dilemeye devam edersen itici ve antipati yaratırsın sevgilin de..
Biraz zamana bırak arama sorma üstüne gitme ne kadar üstüne gidersen o kadar senden uzaklaşır..
Diyelim ki böyle bir dil sürtmesi yaşandı hiç çaktırmadan sanki farkında değilmiş gibi davransaydın.. dahi olurdu..
Sen birden yalvar yakar niye oldun ki.. ay pardon deyip hemen onun ismini teleffuz ederek durumu kurtabilirdin..
Sen eşeledikçe eşelemiş eski konuları açmışsın.. daha çok batırmışsın kendini01 Yorumla
Soran+1 yılÇünkü bende o an çok kötü oldum
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 8,3b cevap paylaştı.
s +1 yılÜstüne gitme bir süre sal. Gerekirse güzel bi akşam yemeği hazırla, orada konuşun. Büyütülecek bi olay değil kırılmıştır elbette ama sen baya üzülmüşsün, düzeltirsin 🌸
10 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılZordur.
Alışkanlıklar kolay unutulmaz. Zaman alacaktır. Sevgi bağınız güçlü ise, aşılabilir, zaman ve sabır isteyen bu sürece herkes katlanamaz.
Her şey çok hızlı tüketebildiğimiz bir zamandayız.
Elbette bu da bir tercih.04 Yorumla
Soran+1 yılNe yapmam lazım
- +1 yıl
Seviyorsanız, gönlünü alın.
Gerçekten geçmişi unutamadı iseniz, ilişkinizi bitirin. Kendinizi zaman tanıyın.
Eğer bir dil, davranış alışkanlığı ise, anlatın, şeffaf olun, arkadaşınıza...
Elbette, kolay veya kabul edilebilir değil, siz de daha çok dikkat edeceğinizi belirtin.
Hediye alın, sürpriz yapın, ilginizi sevginizi tadın da hissettirin. Tadını da kaçırmadan.
Nedense erkekler çok sever bu tür durumları bir avantaja yakınlaşmaya çevirmeyi.
Olacak ise olur her şey de. Bu tür suistimal de karşınızdakinin karakterine bağlı...
Gününüz güzel geçsin.
İyi düşünün, iyi olsun : )
.
.
#Neşeliadam
Soran+1 yılGeçmişi unutmama gibi bir durum yok hatırlasam bile o pisliğin yaptıkları geliyor aklıma buda onu biliyor ondan nefret ettiğimi ama neden bu şekilde davrandı anlamıyorum evet kötü oldu bende çok kötü oldum akşam ben erken çıkacam mesajı atmış sadece özür mesajıma yani seni almıycam diyor kısaca
- +1 yıl
Kimi insanlar için biraz zaman gerekir.
Kimi insanlar için anında aksiyon ister.
Sizin ki, ne ister. Tanımadığım için net bir şey söylemek güç.
Siz karar verin...
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
14
Cevap
43Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.
+1 yılEski eşine bir şeyler hissediyor olma ihtimalin çok yüksek djjdjd
00 Yorumla
+1 yılzaman ver biraz.
üsteleme bence.. toparlanacaktır00 Yorumlazamana bırak biraz. toparlar. senin olay şu videoya dönmüş...
https://www.youtube.com/watch?v=8WzBaty2BjI09 Yorumla
Soran+1 yılSorma ondan bile daha bok bir durumdayım sanırım dönüşüde yok
Soran+1 yılİşe beraber gidip geliyoruz normalde o özür mesajıma sadece akşam ben erken çıkacam haberin olsun yazmış yani almıycam se diyor
Soran+1 yılBende öyle yapacağım zaten bişey yapamam artık
Soran+1 yılNe gibi şeyler kurar
Soran+1 yılPeki ne kadar sürer bu tavrı şu an bende sessize aldım kendimi özür mesajından sonra yazmadım bana sadece akşam işten erken çıkacağım haberin olsun yazmış yani beni almıycak bişey yazmadım görüldü attım sadece
Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. olmuş bitmiş. ağız alışkanlığı olabilir. bu kadar uzatmamak lazım. fazla üstüne düşme gün içinde normale döner
15 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah
Soran+1 yılEvet döndü normale akşam erken çıkacağım yazmış özür mesajıma yani seni almıycam diyor kısaca
Soran+1 yılYa o beni bir hayat kadınıyla aldattı ben affettim sanırım ben salağım sessiz kalacağım
valla bir kelime ile bu kadar alınganlık yapıyorsa hiç ilişki yaşamayın. Eski eşinin ismini telafüz etmen normal. Ağız alışkanlığıdır. Az anlayışlı olması lazım
00 Yorumla
+1 yılNefrette bir asktir. Nefret ettigini soyler durursan bu esinde ters teper. Nefret degil umursamazlik olmali...
022 Yorumla- +1 yıl
Bana bunu desen o ani aklimdan silip atardim. "Evet ondan nefret ediyordum yasadigim acilari da onuda elbet silip atacagim. Artik nefret bile etmiyorum umursamiyyorum bile. Ama sen yanimdasin hepte yanimda olucaksin. Yanimda olmani cok seviyorum Eskiler unutulur gider ama yanimda olan sen hic vakit unutulmazsin" de
Soran+1 yılSanırım artık çok geç ben ona özür mesajı attım ondan nefret ediyorum ben seni seviyorum elimde olsa onunla ilgili herşeyi silerim dedim bana sadece akşam işten erken çıkacağım haberin olsun yazmış yani seni almıycam diyor kısaca
- +1 yıl
Ohooo okadarda bkunu cikartmasin ne bu kiz gibi.
Soran+1 yılŞu saat oldu tel kelime yok sadecr akşam yazar belki oda sabah kendin gidebilirmisin diye
- +1 yıl
Bukadarda abartmasin. Kac yillik evlisiniz
Soran+1 yılEvli değil sevgiliyiz 1 yıldır
- +1 yıl
Aa pardon. Ya peki kacsene evli kaldin
Soran+1 yıl15 sene 15 yaşımda verildim
- +1 yıl
15 sene aci tatli evli kalmissin. 15 senede insan nasil alisiyor. Az anlayisli olsun. Bu kadarseyetrip yapan seni umursamayan yarin kocan gibi neler yapmaya baslar. Ona deki bu kadat sey icin bana bu eziyetlerimj yapacaksin. Peki... de. Sonrada onun sana gelmesni bekle. Dahada ustune gitme. Ne bu kiz tribi gibi.
Soran+1 yılşu an hiçbir şey yazmıycam
- +1 yıl
Bencede yazma. Bugun bunu yapan ilerde ohooo. Bisey sorucam. Iliskiye giriyormusunuz
Soran+1 yılBenim ne yaşadığımı kendi benden iyi biliyor çektiğimi anlatsam eski eşimden hala korkuyorum sindirdi beni çocuktum ben ona gittiğimde benim zoruma giden sevgimi bildiği halde konuşmak yerine kaçması
- +1 yıl
Aynen oyle sana bunu yapmamasi lazim. Sen kimsenin totisunu kaldirmak zorunda degilsinki. 15 yas ne ya cocuksun cocuk. Anlayisli olucak. Olmuycaksa kusura bakmasinda o zaman niye berabersiniz?
- +1 yıl
Bu kadar sey icin bu abarti fazla.
Soran+1 yılBakalım yazarsa anlarız nedenini ama benim şu an ona yazmaya hevesim bile yok beni tanımıyorsa bişey yapamam ben özğrğmü diledim
- +1 yıl
Kesinlikle daha ne yapacaksinki. Sen yapacagini yapmissin uzatmasi anlamsiz olur. Bazi seyler aliskanliktir olabilir.
Soran+1 yılO alışkanlık bile değil bende bilsen o nakadar kötüyse ben iyi kaldım sanırım başka şey için küsse kırılsa belki yazardım yalvarırdım sabaha kadar özür dilerdim ama bu başka anladın mı bunu onun yapmaması lazımdı herkes yanlış anlasaydı ama o anlamasaydı tamam üzülmüş olabilir hak veriyorum ama bende bu şekilde davranmasını haketmedim bunu haketmedim yaa
- +1 yıl
Uzulme ya. Ya uzulur anlasilir bir durum ama cevap vermemesi seni yok saymasi sana bu kadar tepki vermesi ozur dilemene ragmen hala konuyu lastik gibi uzatmasi cok onur kirici. Uzulmustur ozur dilersin oda derki olabilir ne var bunda der. Ama oyle bi davraniyorki sanki konusurken ya da baska sekilde seni basmis gibi. Ben bu kadar uzatmasini acayip sacma buluyorum
Soran+1 yılBelkide kopması gereken yere gelmişizdir bilemeyiz hayırlısı diyorum artık o beni aldattıpında onu affederek kendime en büyük saygısızlığı yaptım ama benim bir yanlış kelimemde bunu yaptı dediğim gibi susmaktan başka çarem yok
- +1 yıl
Oooo sprunlar cok daha derinmis sizin. Gizliden cikarmisin sana yazacagim
Soran+1 yılNasıl çıkacağım bilmiyorum
- +1 yıl
Bna tkb atarmisin
Oovv cidden berbat bir durum. Zamanla düzelir ama üstüne fazla gitme. Kim olsa öyle tepki verir. Hediye al veya başka şeylerle yumuşat onu
02 Yorumla
Soran+1 yılNe yapabilirim
Bilerek söylenmiş bişey değil. Dolayısıyla üstüne gitmek yerine biraz sesiz kalırsanız dönüş yapacaktır.
01 Yorumla
Soran+1 yılAnladım canım zaten daha fazla bir şey yazmam inşallah anlar
Yapman gerekeni yapmışsın. Başka mesaj atma, arama.
11 Yorumla
Soran+1 yılÖyle yapacam canım
Kotu bir durum ama dunyanin sonu degil zaman ver ve su anda yanimda olan sensin kalpimde olan sensin cevapini onun da ogrenmesini sagla
00 Yorumla
+1 yılİlla ki dönecek, özrünü dilemişsin işte, kimse için fazlasıyla küçülme.
01 Yorumla
Soran+1 yılAnladım teşekkür ederim yorumun için
- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılEski eşiniz hala zihninizde o yüzden öyle demişsiniz ama denmemesi lazım bir süre düşmesine izin vermek en iyisi
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 372 cevap paylaştı.
+1 yılBöyle olaylarda zaman önemli zaman ver biraz rahatlasın
02 Yorumla
Soran+1 yılSence ne zaman farkına varır hatasının evet ben bot kırdım ama zerre kadar onu sevmediğimi biliyor
- +1 yıl
Senin bi suçun yok yani çok fazla yok sen engeli çak sonrasını boş ver
- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılSeni tanıyor ve sevginden eminse bu çok saçma. Trip atıyor resmen
030 Yorumla
Soran+1 yılBeni tanıyor ve sevgimden emin özür mesajıma ben akşam işten erken çıkacağım haberin olsun yazmış yani seni almıycam diyor kısaca
- +1 yıl
Çok saçma cidden. Kız gibi trip atıyor. Bir insanın sevgisinden eminsen bu o kadar kafaya takılacak bir şey değildir
Soran+1 yılNapmalıydın sence şu an sessiz kalmaya karar verdim mesajına görüldü attım çıktım
- +1 yıl
Sessiz kal. Elinden geleni yapmışsın. Hala trip atıyorsa bu sevginize zarar verir. Bunun farkına varmasını bekle ve sakın ulaşma. Dönecektir sana tekrar
Soran+1 yılTeşekkür ederim
- +1 yıl
Rica ederim
Soran+1 yılSence varirmı farkına
- +1 yıl
Neyin farkına varır mı?
Soran+1 yılAbarttığının ya da bitermi tamamen
- +1 yıl
Bu durumdan dolayı bitirirse bence hiç üzülme. Mantıklı bir insan düşünür ve bu konuyu uzatmaz. Eski eşini seviyor ya da istiyor olsan zaten boşanmazdın. Uzatılacak bir durum değil.
Soran+1 yılOndan nefret ettiğimi biliyor kaçkere karakolluk oldum onunla uzaklaştırma aldım ve bizzat kendisi gelip aldı beni karakoldan ama neden uzatıyor anlamıyorum
- +1 yıl
İşte saçma olan da o zaten. Bu kadar abartmaması lazım. Eğer bu yüzden bitirirse hiç uğraşma derim. Sen zaten özür dilemişsin. Eski kocanı sevmediğin de ortada. Yanlışlık olmuş ne var bunda. İnsanlık halidir olabilir.
Soran+1 yılPeki ne kadar sürer saçmalaması ben o yazana kadar bişey yazmamayı düşünüyorum belki aynı değil ama beni hayat kadınıyla aldattı 2 ay önce ve ben onu affettim yazarsa tek yazacağım cevap umarım beni anlamıştır olacak
- +1 yıl
Hayat kadınıyla mı aldattı?
Yani çok karışmak istemiyorum ama az çok karakterini ortaya koyuyor bu hareket bence. Seni sevdiğinden emin ol önce çünkü pek seviyor gibi görünmüyor.
Soran+1 yılEver hayat kadınıyla aldattı bana işim var yazacam dedi o saatte onunlaymış akşam şakalığına telefonuna baktım mesajları gördüm ben affettim sanırım ben kendime en büyük saygısızlığı onu affederek yaptım
- +1 yıl
Kesinlikle son cümlene katılıyorum. Sen onun böyle bir davranışını affetmişken onun böyle bir durumda trip atıyor olması benim kanıma dokundu şahsen.
Soran+1 yılBenimde zoruma gidiyor evet keşke demesiydi belki ondan daha fazla kötü oldum ama böyle yapması zoruma gitti
- +1 yıl
Fazla iyimsersin. Tek söyleyebileceğim bu
Soran+1 yılEvet öyle nbir mallık var bende haklısın
- +1 yıl
Estağfurullah. O anlamda demedim. Sadece çok iyi niyetlisin
Soran+1 yılÖnemli değil biliyorum o niyetle demediğini ama sadece sevmekte işe yaramıyor demekki bak ben 15 yaşımda evlendim üvey annem verdi beni ve ben eşimi hiç sevmedim daha doğrusu kimseyi sevmedim arayış içindede olmadım inandım eğer aşk varsa o beni bulacak ve ben hissedeceğim o olduğunu ona inandım sevdim hayatımda ilk defa onu sevdim eski eşim o kadar pislik bir insandıki ondan hala korkuyorum çünkü brni sindirdi çocuktum onda ama hiç sevmedim onu ve ahmette bunları biliyor böyle yapması kırdı nyani anlıycan
- +1 yıl
Çok zor zamanlar geçirmişsin. Tüm bunları bilmesine rağmen sana sahip çıkıp sana satılacağı yerde hem seni aldatıyor hem de üstüne basit nedenlerden dolayı soğuk yapıyor.
Soran+1 yılSanırım beklemek belkide hayırlı olan budur
- +1 yıl
Karar senin tabiki. Sonu ne olursa olsun kimse için üzülme. Değmiyor çünkü
Soran+1 yılZor olacak biliyorum geçecek zamanla acımıyacak artık onuda biliyorum ama ben kendimi biliyorum gittim mi asla dönmem gittiğimde geri gelecek onuda biliyorum adım gibi benim tek korkum bize yazık edecek ve ben onu asla affetmiycem
- +1 yıl
Sevgilin de senin gibi evlenip boşanmış birisi mi?
Soran+1 yılHayır bekar
- +1 yıl
İlişkini baştan sona incele. Herşeyi gözden geçir. İyi ve kötü yönlerini mantıklı bir şekilde tart. Kötü yönleri mi ağır geliyor yoksa iyi yönleri mi buna bak.
Bunu söylemek bana düşmez belki ama seni kullanıyor gibi geldi.
Soran+1 yılTam net anlatabilirmisin nasıl kullanıyor
- +1 yıl
Bak gerçekten seviyor da olabilir ama aldatan birisinin sevdiğini düşünmüyorum ben. Ayrıca aranızdaki ilişkiyi en iyi bilen yine sensin. Ben değilim. Ben gördüklerim kadarıyla yorumladım. Bu profilde birisinin sevme ihtimali çok az
+1 yılBirden eskiler mi geldi ki ya da alışkanlık da olsa kalbi kırılmıştır o da boşanmış mi sen gibi yoksa bekâr mi?
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılUlen aya bak.. kötü olmuş.. sen unuttrsun bu ollayo artik
02 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani
- +1 yıl
E nasıl unutturcagini da sen bilirsin...
+1 yılYani bu tur seyler normal bilinc altina yerlestigi icin yani abartmis oda
09 Yorumla
Soran+1 yılBiliyor ondan nasıl nefret ettiğimi yanlışlıkla söyledim bende kötü oldum ama sanırım yapabilecek birşeyim yok şuanda sanırım
- +1 yıl
Ya sen yapacani yapmissin zaten yazma daha giderse de gitsin herseyde bir hayir var de cik yazma ama bak
Soran+1 yılYok yazmam daha çünkü benimde suçum yok çünkü ben biliyorum kendimi o insanı elimde olsa yok sayarım buda onun farkında eğer bunun için bana bu şekilde davranırsa kendi bilir bem sessiz kalmayı tercih edecem artık
- +1 yıl
Aynen oyle 🙃
Soran+1 yılAkşam Ben erken çıkacam haberin olsun yazmış yani beni almıycak işten
- +1 yıl
Sende engeli cak gitsin erkek naz yapmaz ya
Soran+1 yılSeviyorum sevmesem ama sanırım sessiz kalacam mesajını okundu yapmadım bile
- +1 yıl
Orasina sen karar vereceksin artik
Soran+1 yılşu an sessiz kalacağım mesajına görüldü attım bişey yazmadım dediğin gibi ben özür diledim ve yapabilecek başka birşeyim yok
Kendini onun yerine koy ona göre karar ver, bir erkek bir bayana bunu yapmış olsa düşünemiyorum
00 Yorumla
+1 yılKötü gaf ancak olmuş bir kere. Bence eskisi seni andı ben buna inanıyorum. Düzelir gider merak etme
00 Yorumla
+1 yılÇok abartmış, istemeden söylemişsin zaten böyle şeyler olabilir alışkanlık sonuçta
00 YorumlaBiraz rahat bırak sakinleşince daha güzelce özür dilersin
00 YorumlaYani o anda belki duygusala bağlamış dert etme yatakta gönlünü hoş edersin
00 Yorumla
+1 yılyapman gerekeni fazlasıyla yapmışsın..
bence biraz yalnız bırak o da abarttığını anlasın..02 Yorumla
Soran+1 yılBende sessiz kalıyorum özür mesajıma cevap akşam işten erken çıkacağım haberin olsun yazmış yani seni almıycam diyor kısaca
- +1 yıl
iyice abartma durumları bunlar..
almasın boş ver..
siz yapacağınızı yapmışsınız..
- Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı.
+1 yılYanlışlıkla oldu dersin
01 Yorumla
Soran+1 yılDedim ama şu an yazmıyor bile özür mesajıma cevap akşam işten erken çıkacağım haberin olsun yazmış yani seni almıycam diyor kısaca
+1 yıleski eşten neden ayrıldın bende ayrıldım da dertleşelim çözeriz
112 Yorumla
Soran+1 yılHiç sevmedim ben onu canım
- +1 yıl
cocuk var mı canım
Soran+1 yılEvet canım 2 oğlum var
- +1 yıl
canım dertleşmek isterim olur mu canım
Soran+1 yılOlur canım dertleşelim yaş kaç senin çocuk var mı
- +1 yıl
30 2 cocuk var burdan olmasa detaylı konussak?
Soran+1 yılTamam özel yaz
- +1 yıl
kim oldunu bilmiyorum kinaısl olcak
- +1 yıl
bekliyorum
Soran+1 yılBen sana gönderemiyorum
- +1 yıl
dur herkese acık yaptım gonder
- +1 yıl
Bu harun abı
Bence çok üstüne gidince o daha çok bunu kullanicak. onun için durup durup özür dileme. bekle bence
09 Yorumla
Soran+1 yılYok artık adım atmam çünkü kendisi biliyor ondan nasıl nefret ettiğimi
Soran+1 yılBide yengeç burcu takacak biliyorum sağol yardımın için
Soran+1 yılNasıl kullanır uzatırsam
Soran+1 yılÖzür mesajıma akşam işten erken çıkacağım haberin olsun yazmış yani seni almıycam diyor kısaca
Soran+1 yılO evlenmemiş aramızda 5 yaş var ben büyüğüm
Aşk İlişkileri konusunda 456 cevap paylaştı. biraz bekle üstüne gitme çocuk ilk şoku atlatsın.
06 Yorumla
Soran+1 yılUmarım atlatır yıksa yazık eder bize
Soran+1 yılPeki napmam lazım sence
Soran+1 yılBiliyor kendi ondan nefret ettiğimi onu hiç sevmediğimi şimdiye kadar böyle bir şey olmadı hiç bugün kaçtı ağzımdan
hiç uzatmayın bitirin bu kdar ozure
04 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani
Soran+1 yılÖzür mesajıma akşam işten erken çıkacağım haberin olsun yazmış yani seni almıycam diyor kısaca
Unutamadığıni düşünüyor
00 Yorumla
+1 yılbişi olmaz.. olursa da sevgiline kapıyı göster
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yıldemekki sevmiosun onu
00 Yorumla
+1 yılevli olsam bana dese karım. aşırı bozulurdum.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 526 cevap paylaştı.
+1 yılÜstüne gitme biraz zaman
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılEski eşinle neden boşandın
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Naz yapıyor çokta usteleme
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKötü olmuş biraz zaman ver ona geri döner sana
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNe mi yapcan öl desek olcen mi mal
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılAh Ahmet yapma aciyor yapma ahmeeeeeet
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı.
+1 yılÇok kötü olmuş cidden
00 Yorumla
+1 yılBu çok kötü olmuş ya artık barışmaz seninle kanka
06 Yorumla- +1 yıl
Ne kadar süredir sevgilisiniz
Soran+1 yıl1 yıl oldu
- +1 yıl
Yaşlarınız kaç
- +1 yıl
Barışmak istiyor musun
Soran+1 yılEver çünkü onu seviyorum
- +1 yıl
Birlikte oldunuz mu hiç
+1 yılEski eşini unutamadın galiba
04 Yorumla- +1 yıl
Bu sevgilinde evlenip boşanmış mı yoksa hic evlenmemiş mi
Soran+1 yılHiç evlenmemiş
- +1 yıl
Peki siz ne kadar oldu çıkalı ve yaşlarınız kaç
- +1 yıl
Seninle ciddi deilde takılmalıkmı düşünüyor du
+1 yılGeçmiş olsun soğukluk başladı
00 Yorumla
+1 yılSakin ol ve bekle
00 Yorumla
+1 yılBişey olmaz benimde ağzımdan kaçıyor bazen.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Biraz kadınlık çözer
00 YorumlaYatakta gonlunu alirsin
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yılKötü olmuş
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılgeri dönmez kanka
00 Yorumla Akşama romantik anlar hazrla gönlünu al
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılkötü bir durum olmuş
00 Yorumla
+1 yılEski eşinle hayal etmiş seni
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılinsanlık hali seninki
00 Yorumla
+1 yılİlkler unutulmaz
00 Yorumla
+1 yılunutur seni
00 YorumlaEmpati kur
00 Yorumla
+1 yılPot büyük