Eski sevgilimin adıyla seslendim, ne yapacağım?

5 senelik bir iliskim vardı,2 ay önce bitti (fiilen çok önceden bitmişti). Karşıma çok mükemmel bir insan çıktı sevgili olduk yaklaşık 3 haftadır.. Çok seviyorum nitekim sakınanın gözüne çöp batar misali, korumaya çalıştım toksik olsun istemedim, tamamen en dürüst en olağan haliyle sevdim onu. Geçmişimle ilgili istedigini sorabilirsin de dedim. Onun kırmızı çizgisi aldatılmak ve karşı tarafın eskiyi unutamamasıydı (daha önce bu tarz iliskiler yaşamış, yani kızın kullandığı iliski tarzları) Ben bir bk yedim sormayın. Kendimi dağdan taştan atmak iistiyorum. Biraz alkol almıştık, tam uyuyacakken ona eski sevgilimin ismiyle hitap ettim. İnanın o an fark etmedim bile. Açıklamaya çalışıyordum o sıra isimlerinin sonu aynı iyice karıştı. Yalan borcum yok şu an sevdigim insanın yanında eskisi 1 kere dahi aklıma gelmedi. Ne anısı ne adı.. Ama dün böyle bir şey yaptım. Beni terk etti, gecenin bir yarısı çıktı gitti. Onu kaybetmeyi hiç istemiyorum, kendini hiç sevmediğimi düşünüyor. Çocuk da paramparça oldu ben ise kendime kızgın, kırgın eskisiye hiçbir duygum olmadığı halde ona bile öfkeliyim şu an. Sadece şuanki sevdigim insanı üzmeme vesile olduğu için. Paramparçayım dostlar affetmez beni. Yapabilecegim bir şey var mı?

Eski sevgilimin adıyla seslendim, ne yapacağım?