Sevgilim ile tartışırken bana eski sevgilisinin adıyla seslendi. Ona bunun için tokat attım, o da beni sakinleştirmeye çalışırken tekrardan o kızın adını söyledi. Ne yapayım?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılTartışırken söylemesi resmen tuzu biberi olmuş tartışmanın. Üzerine gittiğin için belki de onun canını sıkan birinin aklına gelmesine sebep olmuş olabilirsin. O anda bunu düşünemezsin, düşünmek zorunda da değilsin. Bu yüzden normal ve haklısın. Ancak senin ona tokat atman hiç doğru değil.
Şiddetin her türlüsü yanlıştır.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılay bunu ben de yapmıştım eski sevgilim değildi ama sevgilimle çıkmaya başlamadan önceden konuştuğum çocuktu. sonra tartışırken bir kere daha o isimle seslenmiştim. kendi adıma konuşmak gerekirse bende bir art niyet yoktu çok dolu bir anımda birden ağzımdan çıkıvermişti sonra utançtan ve korkudan tartışırken yine aynı isimle seslenmiştim. sonra baya yalvarmalarımın sonucu affetti bi daha da öyle bir hata yapmadım
00 Yorumla
+1 yılUfak tefek şeylere takılıp hayatınızı mahvedin. Unutamasa senle değil onla olurdu. Bunu idrak etmek için çok zeki olmaya gerek bile yok. 2+2 nin 4 olduğunu bilen herkes bu kadarını bari düşünebilsin. Türk erkeklerine tavsiyem, kendinize yabancı sevgililer bulun, kaprise, aptal saptal kıskançlıklara ve her türlü saçmalıklara elveda deyin.
125 Yorumla- +1 yıl
Sonuna kadar katılıyorum üstat.
- +1 yıl
Düşünmek zor iş ama herkes beceremez.
- +1 yıl
Komik yorum olmuş gerçekten. Soru soran arkadaşımızın yaş itibariyle küçük olduğu belli, daha hayatında neler görücek. Hemen linçler gibi yorum yapmanız gerçekten komik😂 ayrıca unutamasa seninle değil onunla olurdu demişsiniz ama belki bu çocuk eski sevgilisinden istemeye istemeye ayrıldı? Belki eski sevgilisi ayrılmak istedi çocuk da ayrılmaya mecbur kaldı, eski sevgilisini unutmak için bu kızımızla ilişki deniyor ama aklı hâlâ eskisinde, nerden biliyorsunuz eskiyi unuttuğunu?
- +1 yıl
@flower0 bana komik diyene bakın. Belkilerinizden güldür güldüre, çok güzel hareketler bunlara en az 10 skeç çıkar. Yapmayın yahu. Mantık kurarken bile mantıksızlaşıyorsunuz. Belki öyleymiş de belki böyleymiş. Birinden ayrılmak, eski sevgilisinin ismiyle sana seslenmesiyle olmaz, sana değer vermiyorsa olur, sana saygı duymuyorsa olur, seni sevmiyorsa olur. Tabi bunlari anlayacak kafa olmadığı icin bazılarınızın ismi yanlış söyledi diye ayrılırsınız. Soruyu soranın yaşı küçük peki size ne demeli? Soruyu soran kişinin tezini savunuyorsunuz bana. Bunun yaş ile alakası yok bu bir zihniyet meselesi. Karşındaki sana ne kadar değer veriyor, ne kadar sahipleniyor, ne kadar seviyor bunlara bakın. Isminizi her seferinde doğru söyledi diye birkaç yıla boşanacak hatta boşandığınızda sizi öldürecek eşler seçmeyin kendinize. Doğru düşünmeyi öğrenin lütfen.
- +1 yıl
Sonuna kadar haklısın hocam mantıklı düşünmek zor bir şey.
- +1 yıl
Doğru bildiğini söyleyince linçler gibi yorum yapmışsın demiş arkadaş.
- +1 yıl
- +1 yıl
@flover0 belli oluyor hanımefendi.😂😂
- +1 yıl
@flover0 birde sanki senle aynı havayı solumaya çok hevesliyiz biz. Oksijenin vücuda alındıktan sonraki gösterdiği tesir ; herkeste farklı olsa gerek.
- +1 yıl
@flowe0 bu arada yaptığının farkında mısın? Sen geldin bize sataştın. Burası herkesin özgürce görüş belirttiği bir platform. Biz kimseyi doğrudan eleştirmedik ve yargılamadık. Hocam fikrini belirtti ben de katıldığımı söyledim. Sonra sen geldin agresif cümlelerle bize sataştın. Birde atasözüyle karşılık veriyorsan, bende bir söz söylemek istiyorum ama @flower0 ya söylemiyorum , ortaya söylüyorum üstüne alınan alınsın. "Alimle edersen sohbet; alırsın mertebe. Cahille edersen sohbet; dönersin merkebe."
- +1 yıl
@MightBeOneDayy Ben sataşmak için yazmadım, soruyu soran bu yaşı küçük olan arkadaşımıza yapılan bu yorum ilgimi çekti. Sevgilisi buna eski sevgilisinin ismiyle seslenmiş ee ne olmuş? Daha ufacıklar bunlar çok belli, hadi desem ki iki evli insan eşine eski sevgilisinin ismiyle sesleniyor, o zaman bi nevi tartışılır bu konu ama yarın öbür gün ayrılacağı bile belli olmayan küçük kardeşlerimiz doğrultusunda Türk erkekleri gidip yabancı sevgili bulun diye bi yorum okumak biraz ilginç geldi. Hele ki yorumu yapan abimizin, çocuğun eski sevgilisini unuttuğuna dair kanaati daha da tuhaf geldi. Birbirimizin kalbini açıp bakamayız sonuçta. Gördüğün gibi Türk erkeklerine seslenirken genel olarak falan da dememiş senin dediğin gibi, hepinizin yabancı sevgili bulmasını istiyor. İstisna falan demiyor. Yani Türk kadınlarının hepsinin aynı olduğunu iddia ediyor. Atasözleriyle devam ediceksek ben de şunu diyim, anlayana sivri sinek saz, anlamayana davul zurna az. Ayrıca ben sana yorum yapmadım sen geldin bana sataştın hala da cevap verme yarışındasın benimle
- +1 yıl
- +1 yıl
Yanlış anlamış ve anlaşılmışız sanırım. Yorumunuz için teşekkürler, iyi günler dilerim 🙂
- +1 yıl
@MightBeOneDayy Asla dalga geçmedim ama birbirimizi yüz yüze göremediğimiz için duygular ve mimikler belli olmuyor, bu yüzden çok fazla yanlış anlaşılma oluyor bu şekilde konuşurken. Ama sizler de laf sokar gibi cevap verince ben de biraz sert çıkmış oldum, hakkınızı helal edin
- +1 yıl
Estağfurullah . Sıkıntı yok , insanlık hali neticede. Bazen olayları yanlış algılayabiliyoruz. Bide dediğiniz gibi sosyal medya ortamından ancak bu kadar oluyor.
- +1 yıl
@flower0 unutmayin ki 5 liraya muska satarken yakalanan Adanalı çocuğunda en az 10 skeci yapıldı. Hani şu soruya soruyla karşılık veren. Birkaç replik: Ayakta mı duramıyom? Dua mı okim? Adım mı ne? Aha dayıya sor.
Yani zekanızın pek bir önemi yok sizden skeç yazmaları için.
@MightBeOneDayy kardeşimin dediği gibi bir şey %50 den fazlaysa genel diye adlandirabiliriz. Bu bağlamda Türk erkeklerine yabancı sevgililer ya da eşler bulun tavsiyemi yineliyorum. Bu arada ben zaten yurt dışındayım. Türk kadını ve yabancı kadınlar arasindaki ayrımı gayet net yapabiliyorum. Mesela onlar sıkışınca asla ama asla o zaman yurt dışına gidin biz de sizinle aynı havayi solumayiz gibi basit ve seviyesi oldukça düşük yorumlar yapmazlar. Zira ben gittim ama sen hala kuran kursunda cocuklara tecavüz eden sapıklarla, kadınları once tecavüz edip sonra bıçaklayan sonra arabayla üstünden geçen daha sonra üstüne benzin döküp yakan yetmedi deyip üstüne beton döken canilerle aynı havayı solumaya devam ediyorsun.
Bu arada haksiz olduğunu anlayinca siz bana sataştınız demek çok garip geldi bana. Benim kimseye sataştığım yok. Diğer arkadas da sadece aynı fikirde olduğunu belirtmiş. Yani I da kimseye sataşmadı. Burada yetiskin insanlar olarak tartışıyoruz. Tartışma ve sataşmanın arasındaki farki bilmiyorsanız ona ben birsey yapamam. Üzgünüm. - +1 yıl
@flower0 Yeniden konuya dönecek olursak yaşı 21 ama takıldığı konu sevgilisinin onun ismi yerine başkasının ismini zikretmesi. Bu konuya yorum yaptım ve sizden bir mesaj geldi. Mesajınızı içeriği kızı savunur ve haklı bulur yönde. O mesajınızda bana demis olsanız boş ver yaşı küçük zamanla boyle şeylere takilmaz diye. O zaman sorun kalmazdı. Aksine siz onu hakli buldunuz. Ben diyorum ki. Olabilir insanlik hali. Kimse kimseyi zaten unutmaz. Lakin hayat devam ediyor. Yaşamak icin be bir kisiye ne bir olaya takılmamak gerekiyor. Biri gider biri gelir. Bana eşim başkasının adıyla seslense güler geçerim. Sonucta hayatındaki kişi benim diğeri anılarda kalmış. Herkes herkesi başkasıyla kıyaslar.
Neyse uzun lafin kısası Carpe diem. Anin tadini çıkarmak gerek. Beni mutlu ediyorsa seviyorsa değer veriyorsa yanımdaysa başkasının adını zikretmesi ukurumda bile değil. Ki yanımdaysa ben de ayni duyguları ona karşı besliyorumdur. Yoksa yanimda olmasina izin vermem zaten. Konu bu. Sataşma yok. Tartışma var. Herkes kendi fikrini özgürce dile getirebilir. Bu arada ne mutlu size ki benimle ayni havayı solumuyorsunuz. 😃 Size musmutlu günler dilerim.
- +1 yıl
Valla ya ben kendimi anlatamadım ya da siz anlamak istemiyosunuz. Düzgünce konuşmaya çalışıyorum ama hâlâ laf sokma derdindesiniz. Nedir bu Türk kadını düşmanlığı? Ben soruyu soran arkadaşı savunmadım. Komiksiniz diye yorum yapınca size laf sokmaya çalıştığımı ve soruyu soran arkadaşı savunduğumu düşündünüz sanırım. Erkek arkadaşının eskiyi unuttuğunu söylemişsiniz ya birbirimizin kalbini açıp bakamayız sonuçta, bu net tavrınız biraz tuhaf olmuş demek istedim, asıl demek istediğim şey buydu, yani kız haklı demek degildi. Ben de yaptım bunu sevgilime karşı, seslenirken eskisinin ismini söyledim insanız sonuçta geçmişimiz var. İşte bu yüzden benim demek istediğim şey, soruyu soran arkadaşımızın bu ergen tribini neden bu kadar ciddiye aldınız o kısım beni gülümsetti zaten. Hatta yorumda da dedim bunlar evli bile değiller yarın öbür gün ayrılıp ayrılmayacakları bile belli değil o yüzden bu net tavrınız ilginç geldi...
- +1 yıl
@flower0 ya hanımefendi ben de diyorum ki; evliler veya değiller; küçükler ya da büyükler, farketmiyor diyorum. Bunu her Türk kadını uzatıyor diyorum. Ayrıca Allah aşkınıza nereden çıkarttınız Türk kadını düşmanlığını? Ben yurt dışında yaşıyorum ama eşim Türk olsun istiyorum. Bu sacmalamalarindan dolayı evlenemiyorum. İllaki sacmalamayanlar da var ama samanlıkta iğne aramak gibi. Aslinda yabancı kadınlara daha düşmanım diyebiliriz. Tripleri yok ama başka sıkıntıları var. En iyisi hiç evlenmemek sanırım. Tapuyu üstüne alınca dertler başlıyor, kiralamak daha iyi çözüm olabilir. Muhtemelen kadınlar için de vardır benzer sıkıntılar. Kısıtlı ömre bi dünya huzursuzluk, mutsuzluk, kavga, tartışma, trip sığdırmaya çalışan insanlardan bıktık. Kimse mutlu olamadığı gibi mutlu etmeye de çalışmıyor. Gözünün üstünde kaşın var, yok bana eski sevgilinin adıyla seslendin, yok doğum günümü unuttun vs vs. Sadece doğum günlerinde ya da özel günlerde değil her günü eğlenerek yaşamak istiyorum ben ve hep bunu savunuyorum. Bu konuda da vurgulamak istediğim buydu. Yalnızız ve hayatımıza kimseyi laf olsun diye sokamiyoruz. Çünkü bir şey ya da bir
kişi mutlu edecekse güzel mutsuz edecekse değil. Neyse konu çok uzadı. Laf sokma derdinde de değilim. Daha önce de dediğim gibi tartışmaları laf sokma olarak görüyor olabilirsiniz. Öyle bir gayem yok. - +1 yıl
Şu an ne demek istediğinize daha iyi hak verdim. Birden yabancı sevgili bulun deyince kendi ülkeninizin kadınlarını küçümsediğinizi düşündüm ama sizin de aslında tavrınız en ufak bir şeyden problem çıkaranlaraymış. Buna hak veririm çünkü dediğiniz gibi kısıtlı ömre huzursuzluk yerine daha verimli ve bize iyi gelecek şeyler sığdırmalıyız. Birbirimizi yanlış anlamışız üzgünüm ama neyseki sonunda sağlıklı iletişim kurup birbirimizi anlayabildik , iyi günler diliyorum😊
- +1 yıl
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
30
Cevap
28Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 28,5b cevap paylaştı.
+1 yılO kadar isim varken onun adıyla seslenmesi tuhaf demekki hala aklında
00 Yorumla Evet biraz öküzlük yapmış olabilir biraz burnunu sürt olsun bitsin fazla da büyütülecek mevzu değil. Ilişkiler böyle küçük şeyler için zedelenmemeli bence düzgün ve kafana göre birini bulmak ve yeni biriyle olmak tanımak falan kolay olmuyor geçen zamana yazık. Insanlar makul ölçüde birbirini hoşgörmeli ;)
00 Yorumla
+1 yılNdndjdjsjs ikinci defa aynı durumu sergilemesi çok değişik bir durum sevgilin adına üzüldüm umarım kendini affetirebilir ya da kendi içinde oluşturduğun kuruntulara cevap verebilir veremiyorsa hiç takma ayrıl.
00 Yorumla
+1 yılEğer ilişkileri yeni bittiyse dert etme hemen ama aradan uzun bir zaman gectiyse aklindan tamamen cikmamistir. Bu demek olmuyor ki onu seviyor… Ama takip et bence..
00 YorumlaAbi ayrıl ne uzatıyorum eski ilişkisini unutmamış biriyle bir ilişki yapilmaz demek ki hâlen onu sevio kendine daha fazla ızdrap verme bırak gitsin
10 YorumlaDert etme muhtemelen unutmamış unuttuğun da senden ayrılır senden sonrakine de senin adınla seslenir ödeşirsiniz :)
00 Yorumlaonla bu durumu detaylica bir konus sen benim yerimde olsan ne yaparsin de kendini aciklasin ki bence pek açıklanacak bir sey yok muhtemelen unutamamis
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 422 cevap paylaştı. Bu yüzden yargilama bazen olabiliyor
Normal arkadaşlarımıza bile söyleyebiliyoruz
Herzman yaparsa sorun olur.00 YorumlaDemekki onunla çok kavga etmisleer abi böyle şeyleri abartıp birbirinizi üzmeyin yaa azıcık özgüveniniz olsun
00 Yorumla
+1 yılAdımla seslendi nasıl ağrıma gitttiii, nasıl kırgınım 😂
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yıldemekki derin iz. birakmis ona kızmayın ama tekrar tekrar yaparsa o olmaz dayağı hak eder :)
00 Yorumla
+1 yılkaynar suya batır çıkar, gevşeyen çeneye iyi gelir toparlar :)
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 501 cevap paylaştı. Tek kez olsa belki affı olurdu ama 2. kez demesi ilişkinin bittiğine işaret 🙋🏻♀️
00 YorumlaBunu bilerek yapmış olabilir. Aynı hatayı 2. Kez tekrarlamışsa ciddi mânada düşünmen gerek.
00 Yorumla
+1 yılsende ona eski sevgilinin adını söyle ödeşin :D
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence yalandan sakinleştirmeye çalışmış bile bile üzül diye söylemiştir.
00 Yorumla
+1 yılAaaa hemde 2 defa söylemişş ayrıl hemen
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılÇok fazla değiştirdiği için hafızası yetersiz kalmıştır, olur böyle :)
00 Yorumla
+1 yılBöyle bir durumda sana düşen tek şey ayrılmak
00 YorumlaRahat ol çünkü bu eski sevgilisinden kalan boşluğu doldurmaya başardığın anlamına geliyor.
00 YorumlaGol kenarına git çimleri yol sonra 3 Çarşamba aç karnına suyunu iç
01 YorumlaArkana bakmadan kaçarak uzaklaş biri seni yara bandı olarak kullanıyor dostum
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 444 cevap paylaştı.
+1 yılAdini o kızın adı olarak değiştirebilirsin. Kimse üzülmesin:))))
00 Yorumla
+1 yılTravması olamaz mı geçmişe dair.
02 Yorumla- +1 yıl
olamaz benimleyken başkasının adıyla seslenmek ne ya
- +1 yıl
Bu nasıl bir cevaptır. Insan psikolojisinden anlamadığın belli. Sen ona tokat atınca sana vurmayacak kadar düzgün biriymiş. Sen daha olamaz kafasıyla devam et , ilerde ayrıl şerefsizin birine denk gel o zaman kıymetini anlarsın.
yengeye elif mi dedi polat fkfkck
10 Yorumla
+1 yılAliskanliktandir cok takma
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Ağız alışkanlığıdir geçer unutur.
00 YorumlaSende eski sevgilinin ismi ile seslen ona.
00 YorumlaElif dedin usta...
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 932 cevap paylaştı.
+1 yılVay oc vay diktir et iti
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılSende erkek ismi bul öyle seslen
00 Yorumla
+1 yılUsta, yengeye Elif dedin🚬🚬
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılYani sevgilin eski sevgilisini unutamamış
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Yengeye Elif dedin usta
02 Yorumla- +1 yıl
🤣🤣🤣
Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Dili takılmıştır, duymamazlıktan gelseydin
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 650 cevap paylaştı. Ayrıl tabi ki, hala adı aklında
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı.
+1 yılAyrılabilirsin mesela
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılAaaa yengeye elif demiş sizin iş olmaz
00 Yorumla Ayrılmak için bekliyor musun hâlâ
01 Yorumla- +1 yıl
çok seviyorum anlayamazsınız ben onun için bitiyorum
+1 yılTamam gizem lütfen abartma ndjskskw
01 Yorumla- +1 yıl
abartı değil senin sevgilin de sana eski sevgilinin adıyla seslensin o zaman
Ayrıl
00 Yorumla
+1 yılKomedi
00 YorumlaUnutamamış
00 YorumlaKaç ordan kaç walla çok pişman olursun
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 23,2b cevap paylaştı.
+1 yılPüüü edepsiz
00 Yorumla Ayrıl unutamamış.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Geçmiş olsun
00 Yorumla
+1 yılAyrıl gitsin
00 Yorumla
+1 yılBence çok ayıp etmiş.
00 Yorumla
+1 yılElife usta dedin yenge
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,3b cevap paylaştı.
+1 yılBen olsam ayrılırım
00 Yorumla Bu ne kadarlık ilişkin ki
00 Yorumlaayrıl
00 Yorumla
+1 yılAboovv koy mınaaa
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılayril
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAyrıl bence
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAyrıl
00 Yorumla