Eski sevgilim sevgilisi varken beni arıyor?

Eski sevgilimle 2012 yılında tanıştık birbirimizin ilk aşkıyız diyebilirim en azından benim için öyle. Onun hayatında birileri olsa da ben hep onu bekledim akillanir dedim ama o hep benden sıkıldı birşeyleri bahane ederek bitirdi ama hep beni aradı hep bana geri döndü beni sevmiyor deyip ümidi kestiğim anda ağladı zırladı beni hatırlamıyodur diye düşündüğüm anda beni aradı benim bile unuttuğum şeyleri söyledi bana aramızda gecen en küçük detayları.. kimse senin bokun kadar olamadı dedi. Yaptiklarindan dolayı ona ana bacı kayıp namusuna kadar küfür ederken o bana en ufak kötü söz bile soylemezdi melek gibisin biz çok zittiz derdi. Şimdilerde sevgilisi var sürekli evde fotoları instagramlarında yatakta yatarken bile fotoları var. Halbuki bizim iliskimizde kimsenin ağzına laf vermiceksin olup biten hersey aramızda kalıcak derdi. Sevgilisi varken çok kere benden hoşlanıyor diye hesap sorup cocuklarla konusmuslugu da vardır. Bunları bana söylemedi tabi aynı mekanda olan arkadaşlarım soyledi. Sevgilisiyle fotoları varken beni arkadaşlarından arıyor bir konuşmak istediğini merak ettiği şeylerin olduğunu çalıştığım yeri neden değiştirdiğimi sorup duruyor. Sonra bir bakiyorum aynı arkadaslariyla ve kiz arkadasiyla toplu bir foto atmislar. Cocugun arkadaslari da buna dahil oluyor. Kizin sucu yok diyeceksiniz kiz daha once ciktigimizi biliyor ve iliskiniz nasil gidiyor diye bana sormus bir kiz acimiyorum o kiza. Kizla çıkma amacin belli dediğimde hicbirsey de soylememisti. Kızla evde neler yaptıkları fotolarda çok belli ama düşünüyorum beni seviyor olabilir mi aradan şu an 1 yıl geçti hala arıyor bende düşünüyorum işte. Seven ınsan ne yapar eder gelir. Benim ona donmucegimi bildiği için elinin altında da hazır sikilecek kiz olduğu için kızdan ayrılmıyor gibi geliyor. Sizce?
Eski sevgilim sevgilisi varken beni arıyor?