Genç güzel bir kadınım ve aşık oldum evli adam. O da beni seviyor. Aşığız. Karısına girmiyor bende kalıyor. Boşanıcak bu gün kapıyı açtım karısı girdi gayet medeni. Lütfen ona evine gelmesini söyle bir çoçuk var. Seni sevdiğini söyledi ve boşanmak istedi. Sen sevmediğini söyle yuvasına geri dönsün yalvarırım dedi siz ne düşünüyorsunuz
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Napacaksin evli adami baska erkekmi kalmadi
Hiç kimse onun Kader kibar değil hiç kimse onun kadar iyi değil hiç kimse onun kadar bana güzel bakmıyor hiç kimseyi gördüğümde kalbim o kadar hızlı atmıyor bir aşk ben onu evli olduğunu bilmiyordum ilk başta
Ne desem bos 5 milyarlik bir ulkede baska erkek yoksa ne deyim
Dunayda
Hayatımda ilk defa aşık oldum ayriyeten Ben de boşanmış bir kadını
Hayirlisi olsun ne diyeyim kimse uzulmez ins
Yuva yıkanın yuvası olmazmış girme be abla Kari koca arasına Şu an boşansin sonra gelsin ama şu an uygun değil hem karısı üzülüyor suanlik gönder
Yuva yıkan Ben olmuyorum yalnız yuvayı yıkan kocası oluyor farkında mısın adamın kendi yuvası ve kendi yuvasına sahip çıkmıyor ben mi düşüneceğim onun yuvasını o adam kendi yuvası umurunda değil
Tamam sende ona yol veriyorsun birlikte oldum diyorsun öyle yapmasan evine gider değil mi
Hayır evine gitmez bu adam aldatmayı kafasına koymuşsa ben olmam başka bir kadın olur işte siz bunu anlamıyorsunuz
Güzel mi peki seninle karısını aldatması mutlu muusn değilsen adamı gönderirsun bir daha öyle yapmazsın sen kendini o yüzden mi kullanidiryon karısıni aldatıp geliyor sana namus edep yokmu
Ben kendimi kullandırtmıyorum ayrıca namus edip derken birini sevmek aşık olmak onun sevdiği olmak neresi namussuzluk beni kullanmıyor ayrıca bana bir kere bile el sürmedi öpüşmekten ileri gitmedik işte iftira atarken biraz düşüneceksiniz
Birlikte olduğum adam diyorsun ne anlayalım karısı gelmiş bizim evde diyosun ne anlayacaz
Seviyorsan dersin git karını boşa gel benimle evlen kaçak kaçak olur mu kadına yazık çocuklarına yazık
Birlikte olmak ne demek sevgili olmak demek siz iyi misiniz ya zaten boşanacağını söyledi dava açacak bu hafta kadın bu yüzden geldi onun yüzüne söylemiş boşanmak istediğini beni sevdiğini kadın gurursuz ama onlara hiçbir şey yok
Ozaman sorun yok abla umarım mutlu Mesut yaşarsınız 😇
Ne rezil gurursuz kadınmış. Bilemiyorum çocuk çok düşkünse günaha girme tabii
Ya çocuğu alacağım kadın pek sağlıklı değil
Iflah olmazsınız size söylim nikah düşmeden böyle şeyler mabal alırsın
Yapacak bir şey yok aşık oldum diyorum deliriyorum diyorum
Nikahı dusursun öyle gelsin yanına nefis aklı korertir bugün o kadına öz çocuklarinin annesi olmasına rağmen bunu yapan adam yarın sana neler yapar
Aynı şey değil
Daha beteri tabiki aynı şey değil çünkü daha suçsuz meleklerine bunu yapan senin gibi yuvasını yikana daha beterini layık görür
Ben kimsenin yuvasını yıkmıyorum adam kendi yuvasını yıkıyor farkındasınız değil mi Adam Ben olmasam başka biriyle karısını aldatacak adam karısını istemiyor çünkü kapasitenizi bunu almıyor hep kadını suçlamak yerine biraz erkeklere bakın
Aşığım diyen sensin ama
Bana aşık olan da o
evine dönmesi herkes için kötü bence sevmiyosa bitmeli çocugun olmasıda ikisinin sucu bu herkese zarar vericek.
Yari tam bilmiyorum aldatılmış bir kadın sonuçta onun yanına dönse bu kadını kabul etmesi de bir değişik yani
Yaw hehe pembe dizi anlatıyon be abla
Yuvasini yıkmışsın
Yuvasını Ben yıkmadım bak orada yanlışım var yuvasını kocası yıkmış oldu adam kendi yuvasını yıktı bu adam bu kadını aldatmayı göze aldıysa zaten bitmiştir Hani yuvasını yıkmayı kadınlara suç bulmayın adam kendi yuvası benim yuvam mı
Bildigin halde yanindaysan evet yıkmışsın kadınlara suç bulmayınmış cinsiyet degil insanlık meselesi
Of Allah aşkına ya ben olmasam başka kadınla aldatacak kendisi kafasına koymuş yuvasını yıkmayı yapacak bir şey yok Bu kadın da çok gurursuz bu arada
Peki
Seni nerden bulmuş