Artik dayanamiyorum bosansam mi sizce?
Kocam Arkadaslari icin kolumu kirdi. Ne yapmaliyim?
Artik dayanamiyorum bosansam mi sizce?
Az önce de benzer bir soru gördüm. Sevgilim adamı bıçakladı, adamın ölmeden şikayetini geri çekmesini istiyordu :) Yaa siz hangi kafa ile nefes alıyorsunuz. Senin gibi düşünene kol kırılması az bile... Boynunu da kırabilir. Hatta adalet sistemini yeniden düzenlemek lazım.. Aptallara yapılan işkencelerin suç sayılmaması lazım.
Neden? Arkadaslari durmadan geliyor ve ben bunu dile getirdim diye ölmeli miyim?
Hayır, kolunu kırdığı halde bu soruyu soruyorsan normal değilsin demektir. Ahhh ya aptallık bende... Bu kadar yazmama rağmen, yazdıklarımdan hiç bişey anlamamış ve halen takıldığı yerde duran birine neden cevap yetiştiriyorum ki.
Şaşırdım.. Halen ölmemiş olmana.
diyeydin knk görüşmek mecburiyetinde değilim , onlar senin kardeşlerin olabilirler ama benim değiller?
bundan ötürü şiddet uygulamakta neymiş?
bu tipleri bu yüzden sevmiyorum.
aşşırı egolu ve atarlı oluyorlar.
kendilerinden büyük allah var bunu unutuyorlar..
Aynen öyle kardesim katiliyorum harfiyen. Hic bir elestiriyi kabul etmez ama karsindakini yerle bir eder. Ezikler cok, oda cogu seyi yasayamadaklarindan aslinda
yok , milletin kendilerinden çekindiğinden bunlar ,
birde "özel harekatçı mı? oooo " filan.
hepsinin kafası kırık...
benim arkadaşım vardı babası da aynı meslek grubundan.
çocuk 5 yaşında tüm dövüş sporlarına başlamış :D
yani , spor yapması güzel bende yapıyorum hatta ama ,
çocuklara sevgi şefkat yerine , kavga dövüş , ego , karşındaki kişiyi ciddiye almama , böyle şeyler aşılıyorlar..
hiç tanıklık etmesem böyle konuşmam asla.
ama şunu söyleyebilirim , askerlikte bile ordan dönenler bir süre neredeyiz psikolojisi yaşıyorlar.
çünkü hayvanlaştırılıyorlar.
https://www.youtube.com/watch?v=4xsJgla-A7c
Benim lisede bir Ögretmenim vardi.. Üniv bitirmis staj yapiyordu derslere giriyordu, ve Üniv okumadan önce TSK da calistigini söyledi.
Neden biraktigini sormustuk ve „Beynimi kullanmiyordum, makine gibiydim, emir neyse onu yapiyordum“ dedi. Ve kendi aklini calistiramadigi icin biraktigini söyledi.
Beyin yikama gibi birsey yasiyorlar orda resmen.. Ki anlayabiliyorumda görevleri kolay degil. Evlenmeden önce bunlarin farkindaydim aslinda ama yasamak inanilmaz zor, daha katlanamiyacagim sanirim, bir yandan acisamda.
usulünce söyleyeceksin boşanmak istiyorsan ,
zorla güzellik olacak değil ,
neylerden rahatsız isen , bir bir sayacaksın , bunlara çözüm bulmazsan , benim seninle evli kalmak için bir sebebim yok diyeceksin..
çünkü sen mutlu değilsin. anlatabiliyor muyum?
şu tarikatlarda 50.000 tane zikir sorumluluğu yüklerler milletin kafası iyice bulansın da ne dersek "evet tamam" desin diye , kula kul ederler bu şekilde.
orda da bunlara sürekli bazı şeyler söylettiriyorlar..
insan bunu tekrar ede ede sorgulama yetisini kaybetmeye başlıyor.
emir alan makinelere dönüşüyorlar..
doğru bulmuyorum kesinlikle.
eğer boşanmak istiyorsan da , korkma yani , ne olacaksa olsun de , isterse hayatını zindan etmeye çalışsın , ailen yok mu ki sana arka çıkacak?
Öyle yapicam sanirim.. Tesekkürlet
Bir kaç saçma insan dedigin kisiler bu bayrağın dalgalanması için canından vazgeçen huzur ve güveni sağlamada katkı sağlayan. Sen bu saatte oturup sacma sapan yorum yapabiliyorsan bu o saçma gördügün insanlar sayesinde oluyor.
„Sacma“ dedigim insanlar esleri.. hayatimda o kadar fesat gereksiz muhabbet duymadim ben. Durumumu bilmeden konusma. Neden evleneyim öyle birisiyle sacma bulsam allah askina.
Hemen mutfağa git eline bir bıçak alıp boğazını kes bune böyle mk
Ciddiyim ben
Cevap
23Cevap
Bosa bence. Her ne icin olursa olsun esinin kolunu kirmak nedir ya.
Bosanmaktanda korkuyoeum iste.. bu arada ciddi aldigin icin sagol
İsterse ozel harekatci degil Binbasi olsun... Esine siddet gosterene adam demem... ayril
o bir kaç saçma insan kocanla bütün gün omuz omuza çatışıyorlar önce bir sözlerini bil ayrıca kolunu kırması doğru bişey değil sorun şurda bilerek mi kırmış bilmeyerekmi
hastahanede kapiya carptim mi dedin?
o degil de karisinin kolunu kiran özel harekatcinin merhamet abidesi gibi lanse edilmesi seni hic rahatsiz etmiyor mu?
😂
Siz bu asker polis dizilerine baaya kaptirmisiniz kendinizi.. yok ozel harekatciymis, arkadsliklsri com samimiymiste kolunu kirmista
Inanmak zorunda degilsiniz. O dizileride takip etmiyorum
Gecmis olsun, insaallah aranizda duzelir
Eşisin sonuçta eviyle arkadaşları arasındaki dengeyi koruması gerek ama koruyamamış
@gozde40 sen kimsin? O ben degilim kardes
Ne anlamda
Olmaz.. Durumum zaten iyi degil burayida ögrense iyice cigrindan cikar kimseyle yazamam
Katlanmicam ztn..
Asker eşi olmanın bedelleri vardır. o öyle olmak zorunda sen de böyle olmak zorundasın.
Nasil olmak zorunda misim?
yani çekmek zorundasın demek istemedim.
Kaldiramiyacan niye evlendin bir kac sacma insan mi senin rahat uyuman icin canini veren insanlar
Eslerinden bahsettim..
Bir kere yapan bir daha yapar diyor ve kararı sana bırakıyorum
Kolun kırık ta bu kadar yazıyı nasıl yaziyon düşünmüyor değil insan 😒😒😒
Sol kolum. Sag elim yetiyor..
Hakkın olanı yap ona söyle allah onun seni dövmesine hak vermedide neden yaptığını dile getir eyer uymuyorsa hayatına zindansa istediğini yap
Sen onlardan olma ve sabret bu senin sınavın aynı zamanda onların sınavı sabret
Sabretmek de bir yere kadar kafayi yiyorum. Kötü seylerle ugrasiyorlar..
Allah sabır ile imtihan etmiş seni sabret hz Süleyman 18 sene ağrı ve acılar içinde viçudunda kurtlar bile çıkarmış sen şükret sabret
özel harekatçı diyosun bu trolünü polislerin üzerinden yapma
yaz istersen konuşalım ne yapman gerektiğini anlatayim sana
Yazamam problem cikarir diye korkuyorum koca
görmeden yazarsın
bişey olmaz
bekliyorum?
Olmaz kardesim üsteleme
adamı sevmiyosan boşan zor durumda bırakıyosun kocanı böyle burda yazarak ona buna
Ona buna yazmiyorum.
yazıyosun işte nasıl yazmıyosun
Sende kafasinda oklava kir.
Gücüm yetmez
Umarım gercek degildir..
Geçmiş olsun boşanmanı tavsiye ederim
Kadınlar nasil fesat seyler planliyor
Bilmem sadece bir kere oldu O an ama bende sanki ileri gittim
Yazsan roman çıkar 😂
Inanmak zorunda degilsiniz. O zaman bari görüs atmayin..
Biliyoz kadınları şeytanlar
Sabah sabahta hayali sorular çekilmiyor
Kocan tam bir hayvan kusura bakma
Bende başsavcıyım ulş bana
Baş ve savcı ayrı olacak memur bey :)
Gece gece çok bilmişlik yapma araştır önce
Hayır ben görev icabı demedim. senin için dedim. Başı sende kalsın savcıyı sil :D
Esprimi yaptın keko kapak olunca kıvır hadi sabah oldu uyu sen
Epsiri değil.. Anlamamışsın sen. :D
Allah kolaylik versin ne diyelim boşan
Kolunu mu oha bu nasıl bir şerefsiz lk ya
Sizin gibilere müstahak kusura bakma
Nedeni pardon?
Bu tiplerle evlenip de aglayanlara zerre acımıyorum.
„Bu tipler“ ne demek ya?
HEmen acil kac ordan..
Haklisin,.. seni anlayamayiz
Yardim al!
bosan
Bekara kari bosamak kolay..
ben evelndım bsoandım canım?
Ben basit biri ile evli degilim. Istese hayatimi zehir edicek kapasitede bu adam
oo sen korkuyorsan
Yuh:/
Boşanmalısın
Ne kadar sinirlendirdiysen artık
Uslubumu ve beni tanisan böyle birsey demezdin.. Inan hic kimse dayanamaz o kadar Insana hemde durmadan
Bide eksilemiş niye ugrasir bu insanlar bizle anlamıyorumki buraya yazdiklarin tamamen hayal ürünü sen psikoloğa git
Evet nasıl bir insan olduğun uslubundan belli zaten. bir kaç saçma insan yüzünden dediğin bizler zamanında can alıp can verdik birbirimize canımızı emanet ettiğimiz kardeşimiz hepsi nasıl anlayacaksınız bunu
Boşan bir zahmet
değişik
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar