Eteğim yüzünden kocam tokat attı, ne yapabilirim?

Kocamla 7 aydır evliyiz nişanlıyken açık giyinmeme karışmazdı ama hoşlanmadığını da ima ederdi. E yaz günü malum kapalı giyince terletiyor rahat edemiyorum belki de alıştığımdandır. Evimizin biraz uzağındaki avm ye gidip gezelim dedik diz kapağımın 1.5 karış üstünde etek üstüme de kısa kollu sevimli bir tişört giyindim. Eşimle avmye yürüyorduk arada sırada (özellikle aylak lise ve üniversite bebeleri) dik dik bakarak yanımızdan geçenler oluyordu. Eşimin sinirlendiğini fark ediyordum. Geçtiğimiz yerlerden daha tenha bir sokağa girdik. En sonunda gıcık tipli okul bebesi bacaklarımı süzüp yanındaki arkadaşına da "gacınınkilere bak beee bunu eve atcan" dedi eşim dayanamadı gitti kafa attı çocuk dengesini kaybetti afalladı yanındaki arkadaşı da korktu "abi ben gerçekten bir şey demedim özür dileriz" falan dedi eşim adam gibi durun skrm belanızı ananız bacınız yok mu lan sizin diye bağırdı çocuğu yumruklarıyla yere indirdi uzun uzun tekmeledi kaşı patladı çocuğun yanındaki arkadaşı kaçtı o sırada tabi ben şoktayım hiç böyle görmemiştim eşimi zorla uzaklaştırdım ordan çocuk topallayarak kalktı kaçtı. Hiç dövmesen şikayet ederdik dedim o da hemen işlem başlatırlardı zaten diye söylendi. Tadımız kaçmıştı eve döndük yatak odasında eşim sinirli sinirli "Şu eteği çıkar düzgün bir şey giy artık utanmıyor musun sen" dedi ben de böyle demesine sinirlendim " sen kim oluyorsun da karışıyorsun senin ne haddine yobaz istersem çıplak gezerim hem neden senin gibi yobazla evlendiysem çomar" dedim bir anlık sinirle ve dediğimden çok pişman oldum. eşim üzüntüyle karışık sinirli bir bakışla tokat attı ve evden çıktı. Tokat bende şok etkisi yaratmıştı. O gittikten sonra kendimi çok kötü hissettim onun gibi iyi kalpli ve fedakar birini asla bulamam diye düşündüm... Nasıl affettirecektim ki? İçimi dökmek için yazayım dedim siz ne dersiniz bunun için
Eteğim yüzünden kocam tokat attı, ne yapabilirim?