AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
78Cevap
Boşver kardeşim sen çıplak gez takma kocanı o yobaz sen giy dantelli iç çamaşırlarını öyle gez dışarda karismasi çok yanlış.
Bir anlık sinirle söyledim
Tokattan sonra başka yerlerini tokatlasa barışırdınız
Anlamadım
seninle evlenmekle yanlış yapmış. senin gibilerin aldatma potansiyeli hep vardır. bence ayrılın adama yazık.
Sanki beni tanıyorsun da konuşuyorsun böyle konuştuğuna göre ya aldattın ya aldatıldın
nerden biliyorsun bunu
olaylarda hep kendinizi haklı görüyorsunuz. haksızda olsanız hep bir mazaret... yazık adamcağıza. yakında 3 zenciyle yakalar seni aynı yatakta.
haklı görmek apayrı bir konu senin bu kadar küçük bir konuda zenciye baglaman ayrı konu bu konuşmada bence adama degil kendine acı benim ne saçma sapan bir zihniyetim var diye her mini giyen kocasını aldatmiyor türbanlı aldatan da çok
@Cramella hocam avukatlığını yaptığınız kişiyi sizde tanımıyorsunuz. tesettür konusunda haklısın. yazıyı dikkatliokursan beni anlayacağını umuyorum.
1) kadın evli ve burada yazışıyor. ve kocasının haberi yok. kocasını seviyorsa istemediği birşeyi neden yapıyor.
2) kendini göstermeyi seviyor. yani birilerinin kendisine bakmasından. teşhircilikte var.
3) belki kocasına kızdığı bir gün yakışıklı bir erkeğin ilgisine karşı koyamayacak. buradan ya da dışardan. o potansiyelede hazır.
4) evli bir kadının burada ne işi var? hele kocasından bahseden. açık giyindiğini söyleyen. milletin tam aradığı potansiyel.
5) tüm kadınların kendi eşleri dışında fantazileri vardır. ve çoğunluğu daha kalın ve uzunu tatmak ister. buda otomatikman siyahi ırka yonlendiriyor.
Seni ciddiye aldığımı varsayalım bu çıkarımları nereden yaptın
Kimine göre özgürlüktür kimi bundan hoşlanır kim neden daha açık giyinir giyinmez bu konu beni ilgilendirmez ancak butun kadınları daha soylesini ister böylesini ister diye bir kalıba sokmak yanlis kimi sadece kocasını sevgilisini ister burda olma konusuna gelince burası bir arkadaşlık sitesi değil o yüzden herkes burda olabilir kocasi da güvenmiyorsa evlenmesin ha dersin ki kocasi istemiyor vs bir adam bir kadınla basindan konuşmalı rvlenmeden ben bunu sevmem giyme ben bunu kaldıramam vs evlendikten sonra bir şeylere karşı çıkmak fazlasıyla yanlis geç kalınmış konuşmakla
egoya bak. "seni ciddiye aldığımı varsayalım." hadi git işine. kocana taktığın boynuzları sıvazla sen
@Cramella haklı olduğun tek konu, eş seçiminde kriterlerinize göre hareket etmeniz. Ancak sizi bilmem ama genelleme, herşey evlenene kadar. Genelde kadın kendini saklıyor. Şöyle düşün, evlenmeden önce kadın kocasına bakire olsa bile ağzına aldığı yaprakları, inlemelerini, anlatsa, erkek evlenir mi? "Kocasıda güvenmiyorsa burada yazışmasına diyorsun. Bak, kocasına söylesin izinveriyorsa tabii. Çok nadirdir amacı masum olan burada. herkes gizli kapaklı iş peşinde. o yüzden birbirimizi kandırmayalım. sen benle kahve içerek sadece tartışmak üzere bu konuları konuştuğunu kocana söyleyebilir misin?
@Cramella bak yorumlarımısiliyor. sizin taammulunuz yok.
Kimin ağzına ne aldığı evlenmeden önce kisiyi ilgilendirir yalan söylemesin ama yaptığı herseyin hesabini vermek zorunda degil ben aciklayamayacgim hic bir sey yapmam zaten o yüzden ben biriyle cay içiyorsam bunun mutlaka bir sebebi olduğunu da esim bilir
@Cramella siz kendinizi kandırıyorsunuz. Sana dokunmayacağımdan eşin emin olsa bile seninle kahve içipo muhabbet etmemden kesin rahatsız olur. Ya da sen kocanın başka bir kadınla seninle aynı sebeplerden dolayı konuşsa bile rahatsız olursun. çünkü bundan asla emin olamazsın. maksat eksikliklerin tamamlanması olduktan sonra insan etkilenebilir.
ben zaten kimseyle gidip kahve içmem o bunu bildiği için benden o an açıklama bekler ve kesin geçerli bir sebebim vardır is gibi vs
@Cramella "ben zaten kimseyle gidip kahve içmem" amaburada yazışırım diyorsun? bence farkı yokama sence daha masum öyle mi?
Ben burda kimseyle özelde yazismiyorum sadece amaç zaman geçirmek fikir alışverişinde bulunmak senin için neyin farkedip etmediği cok umurumda değil açıkçası
@Cramella Sorunda burada sen kendini bir yalana inandırıyorsun. Herkesin okuyabileceği bir yorum paylaşıyoruz. Aynısını kahve içerkende yapabiliriz? Ne farkı var? Herşeyi işinize geldiği gibi adlandırmayın.
burda herkesin okuyabilecegi bir yorum olabilir orda herkesin duyabileceği bir konuşma olmaz biz burda fikir konuşuyoruz kimse kolay kolay fikir konusmak için bulunmaz yeneyin beni
İdda ediyorum ciplak gezemezsin.
Abarttım sinirlenince
Yapamayacagin cumleler kurarsan tokati yersin. Gibi bisey olmus buda.
Bence huyuna git derim
Nasıl
valla eşin çok haklı bilmiyorum ne yap
Affeder mi
ede
eder*
Yobazdan çomardan sonrasını okumadım. Boşanın siz.
Düşüncelerimiz farklı ama birbirimizi seviyoruz
Sonra annesi kalk kiz sogan dogra dedi.
Anlamadım
erotik hikaye yazan haydar abi selamlar
O ne be
Sen çıplak gez 😏 sizin gibilere değer verende kabahat.
Bir anlık sinirleydi
Bir insanın kişiliği, sinirliyken ortaya çıkar.
Ben sinirliyken abartıyorum
Bu senin ve eşinin problemi. Ben sinir oldum sadece.
Hikayeleri dusunup planli mi yaziyosun gelisi guzel mi
etek biraz kisa olmus ondandir
Wattpad hikâyesi olmuş
kötü olmuş tokat atması
Ya boşver ben olacaktım orda ne güzel beğenmişler seni bu hoşuma giderdi ve dert etmezdim ben açıkçası
Biraz haketmişsin
Çok üzüldüm sonradan
Boşanma sebebi
Ama birbirimizi seviyoruz bundan boşanır mıyız
Bunun devamı gelir artık
Bu nasıl trol ya yaz yaz bitirememiş
Hikaye güzel yazı ergence :))
Bayatladı bu senaryolar
Yeter artık ya boşanın o zaman kardeşim
Boşanıp boşanmamak bize kalmış sadece derdimi dökmek istedim
Terbiyesiz kişiliksiz adam
Buda güzel cevap 😊
Ben de ağır konuştum ya
Sende ağır konuşmuşsun ama bence sen bu tokatın öcünü alacaksın gibime geliyor
Akşam gelince bir konuş üzüntünü belirt ama özürdileme
@Çipetpetşakşak nasıl
İstersen mesaja gel
Abla sen ne anlatıyon ya
?
Alt tarafı tokat atmış diyosun yani eşinin her isteğine uyandığında senin için dayak yemek problem değil
*uymadığında
@Blueeskyy kim?
Ne bu gecemizin masalı mı
İnanmanız için paylaşmadım
Derdimi dökmek için
Bel olsam o etekle seni zaten dışarı çıkarmazdım
Neden
Benim olana ben bekmalıyım manavda meyve seçmek için herkesin bakmasına gerek yok
serin hikaye birader
Derken?
Başlangıç olmuş yakında döverde
Öyle birisi değildi normalde
Evet böyle derler
Kıskançlıktan değil mi ya
Çok iyi davranıyor bana prenses gibi onu da seviyorum ama
Bak kıskançlık ile kısıtlamayı karıştırıyorsun tamam seven erkek sevdigini kıskanır ama bu kısıtlamaktır
Sen nasıl bir pisliksin kızım
Nedenmiş
Onuruyla oynuyorsun
Bir anlık sinirleydi çok üzüldüm pişman oldum sonradan
Hayır çıplak gezerek eşinin onuruyla oynuyorsun
Milletin malını kaldırmaya ne meraklısın. Hemde kocanın yanında
Çıplak değil
Onun için giymiyorum hem onlar da istediği gibi giyiniyor o zaman onlar da mı öyle
Biz erkekler için dar kot mini etek açık göğüs hormonların bayramıdır bilin şunu artık. Bunun eğitimle ilgisi yok.
Özelden yaz
mini etekse kocan haklıdır
Ne alaka
çok alaka
Boşan.
Seviyorum ama
Yanlış siteye yazmışsın hikayeyi
Derdimi dökmek istedim
Kocan Dağlı mı
Hiç o halde görmemiştim eşimi
Üzüldüm senin adına
şiddetin bahanesi olmaz ayrıl
Yanlış yapmışın az uzun giyinen ne olacak sanki
Az bile yapmış bir tokat atarak
Sonrada türk erkeklerine yobaz dediğimizde kızarsınız
Bu soru trol mü ?
Senin hayatın trol mü
Yok senin öyle bence
Troll
Güzel hikaye yazmışsın
Sen en son tokatı nerene yedin 🤭🤭😊
Anlamadım?
Mesaja gel istersen 😊
Güzel masal
Rezalet ya
Aynı kişisin
Anlamadım
Seninle konuşmak istiyorum
Neden
Önemli
Hayalindeki evliliği anlatmış arkadaş
Hayır anime izlemiyorum
Tokat az olmus
Ne olması gerekirdi
Senarist ol sen
Sen hiç böyle olay yaşamadığın için diyorsun
Güzel hikaye. Devamını nereden okuyabilirim?
Yardımcı olmuyorsun...
Aşk olsun hanımefendi.
dogru yapmıs az bile
Ne yapması gerekiyordu ki
Yazık lan adama
Demek güvenmiyor
Güvenmemekle alakası yok okuduysan
cool story bro :)
Sende ona tokati bas
Çok üzgünüm öyle dediğim için
Boşan
Birbirimizi seviyoruz ama
Boşa eşin kurtulsun
Birbirimizi seviyoruz
O zaman sevdiğini üzmeyeceksin eş olmak fedakarlık ister
Gençkız değilsin artık
Her şey bir anlık sinirleydi
Bak yanlış anlama keşke kimse giyimine terbiyesizlik etmese sapık dolu eşin haklı
Mini etek balik et of eve atican sabahlar olmasin
Dediğin hoş birşey değil öyle biri değilim
Bıçakla ödeşin
İşin zor valla
Etek mini miydi?
Evet
Fiziğin nasıl?
Balık etliyim
Ohhhh
Sen de mi
Fetişim var. Kusura bakma
Kurgu