- Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı.
+1 yılBen açıkçası senin haklı olduğunu düşünüyorum bana göre bir erkek annesi bile olsa kadınını savunmalı aynı şekilde yeri geldiğinde kadında erkeğin savunmalı orada annesine gerçekten de birkaç laf söylemesi gerekiyordu susıp oturup haklısın anneciğim dememeliydi tbii ki kalsın kadını evden kovsun dövsün demiyorum ama en azından bir sesini çıkarmalıydı.
Sana tavsiyem duruşundan ödün verme ve onunla iletişime geçme zaten hatasını anlayınca muhtemelen sana dönecektir ama öyle hemen de affetme. Bugün birkaç laf dedin diye sana tokat atan yarın biraz daha laf söyle sen veya olumsuz bir davranış sergilesen sana çok daha fazla bir şiddet uygulayabilir O yüzden tekrar şans verip vermeme konusunda sana net bir şey söylemek istemiyorum ama bence verme00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Bir erkek ne durumda olursa olsun sevdiği kadına şiddet uygulamamalıdır. Şimdi insanlık hali, bir öfkeyle yapmış diyenler olacaktır ama bu durum hiçbir şekilde mazur görülemez. Her şeyden önce seven insan sevdiğine kıyamaz. Artık eşinin nasıl bir sevgi anlayışı varsa sana kıymış. Ayrıca tartışma konusunda da sen haklısın. Kimsenin hakkında konuşmasına izin vermemen ve eşinin seni savunmasını beklemen tabii ki de en doğal hakkın olacaktır. Ortada yanlış olan bir şey varsa o da eşinin tavrıdır. Senden özür dilemesi gerekiyor.
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı.
+1 yılSende erkek misin tarzında bir kelam etmen çok yanlış.. Lakin eşinin sana şiddet uygulayabilir olması acizce bir yaklaşımdır.. Eğer buna sessiz kalır ve hayatına devam edersen, sana bunu her sinirlendiğinde yapma hakkını kendinde bulacaktır.. Kendisine karşı net bir duruş sergilemen hatta gerekiyorsa onu kaybetmeyi göze alman gerekiyor.. Bu şekilde hem sen kendine olan saygını kaybedersin, hem de eşin sana saygı duymaz..
00 Yorumla
+1 yılS*keyim dindarlığı dindarsa kendi içinde yaşasın o zaman dindarlığı sana ne oluyormuş böyleleri yüzünden dinden soğdum kocanın da mk benim annem dese ilk önce böyle tersler sonra da kovarım baktım ki bu sefer beni kışkırtıyor hayatımdan çıkartırım olur biter bende annemi seviyorum lakin konuşmalarına dikkat etmezsede ört bas edemem kusura bakmasın kimse vazgeçilmez değil ! 😡
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
Gizli Üye(25-29)1 yılYa konu ne olursa olsun senin kocama bu lafları etmemen lazım zaten sende onu çok ağır konuşmayı amaçlamışsın
ona bunu sen yaptırmışsın bi erkek hiç bir zaman bu lafları yutamaz şu an bende karıma bir tokat attım üzüldüm bunu yaptığıma …ama o kadar hak ettiki beni öyle tahrik ettiki resmen yalvardı bana tokat at diye hakaretler aşağılamalar vs vs
ben bu yaşıma kadar kardeşlerime bile el kaldırmamış bir insanken bunu yaptıysam o tokat yerini bulmuştur…
o sana duruşunu bozma vs diyenler senin duruşunu o lafları ederken bozduğunu söylemiyor
ayrıca sen çok haklısın bu konuda olmaması söylenmemesi gereken laflar edilmiş sana dışlamış doldurmuş vs ama kocan annesi gittikten sonra sana yüklenmemiş bile kimse annesini sokakta bulmadı benim dedem 70 yaşında bile annemi özledim diye ağlıyordu o öyle bir sevgi kimse annesini küçük konular için kocasının karşısına alma hayali kurmasın.
ben en ufak şeyde annesini karşısına alan erkeklerde tanıyorum o kişilerinde bi duruşu yok çocuguna bile adam gibi babalık yapamayan tipler….
o adam o tokatı atmasaydı sen her seferinde bu lafları etme fırsatını kndinde bulucaksın. sende bu konuyu hemen kapatırsan oda tokat atma fırsanı kendinde bulucak o yüzden işleri bu duruma getirip evliliğe ciddi zararlar vermeye gerek yok konuşarak çözülmicek brişey yok şimdi sen bana soracaksın sen karına neden vurdun peygamber sabrım yok benim ama beni iyi tanıdığı için damarıma basabileceği tüm konuşmaları yaptı keşke atmasaydım dediğim içinde burada konuları okuyordum ama aslada boşanma pahasına bile olsa özür dilemiyeceğim.
kadın kadınlığını bilecek eşit değiliz değiliz.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılBurada sen haklisin. Benim baska bir acidan tavsiyem var.
Bir olay oldugunda sicagi sicagina hemen konusmamak bazen daha iyi olabiliyor.Insanlar koseye skistirildiginda kedi gibi karsindaki tanidigi bile olsa istemedigi seyler yapabiliyor.
Sonra pisman oluyor fakat olan kalplere oluyor. Geri de alinamiyor olan oldu. Herkesin hangi sozlere alinip alinmayacagini kestirmek zor.
Sakin kalip farkli bir zamanda konusulunca uzun sure konusulup iki tarafta ikna olabiliyor. Bir denemeni tavsiye ederim.
00 Yorumla
+1 yılBen olsam Affetmezdim ilişkim beni ve eşimi ilgilendirir Annesini veya bir başkasını değil Kot giymene Karışması seni ve onu ilgilendirir Üstelik Bunları evlenmeden önce konuşman gerekirdi Giyimini Ve davranışlarını Bu konuda sen haklısın fakat evlenmeden önce Bu tür olayları konuşmanız gerekirdi Seven sevdiğine kıyamaz Her haliyle sever annesi evden gittikten sonra Sana gelip söyleyebilirdi Anlayışlı bir şekilde o benim annem alttan almam gerekirdi takma kafana diyebilirdi.
02 Yorumla
Soran+1 yılYa annesi gelip ilk benimle konuşsa olay bitecekti
Soran+1 yılBilerek kocama söylüyor kavga edelim bu kadar art niyet olmaz
+1 yılSen de damarına basmışsın. Aldırma kadın konuşsun konuşsun dursun. Kocan gidince bir şey dedi mi ki birden öyle dedin? Şu ana kuzusu insanlar ile evlenmeyin diyoruz kimse dinlemiyor.
20 Yorumla
+1 yılYani iki zıt neden evlendiniz ki dindarsa neden açık kız alıyor
025 Yorumla
Soran+1 yılEvet
Soran+1 yılBen dedim ona git tesettürlü al diye cok dedim sevgiliyken ve bana hayir hayir ben seni seviyorum dedi
- +1 yıl
Herkes kendine göre biriyle evlenmeli
- +1 yıl
Tokat atan adamdan olmaz
- +1 yıl
Ben evlenmeden önce açık giyinen biriydim sende beni böyle kabul ettin Şu an karışmaya hakkın yok de
Soran+1 yılKiskaniyorum diyor
- +1 yıl
Kıskanan ozamanda kıskanırdı baştan evlenmeseydin ozaman hıyara bak
Soran+1 yılAynen ya tesetturluyle evlen yollarimizi ayiralim diyince bana kiziyordu
- +1 yıl
Hiç sevmem böyle hem açıkla evlenip sonra kemküm eden insanları
- +1 yıl
Evlenmeseydin baştan ailene uygun birini alsaydn
Soran+1 yılAlmiyor ki kapali istemiyor
Soran+1 yılİşine gelmiyor tabi
- +1 yıl
Biz kapalıyız ailede herkes kapalı ama abim açık sevdi ve evlenecekler ailemde sorun etmiyor abimde sorun etmiyor öyle sevmiş bizde kabul ettik hiçbir şey abimin mutluluğundan önemli değil aile var aile var işte
Soran+1 yılMadem dindarsin ne işin var
Soran+1 yılEvet ya bu ne pis aileye dustum
Soran+1 yılAnasi zaten ortalik karistirici
Soran+1 yılKapiyi kitledim
Soran+1 yılAlmayacağım eve
- +1 yıl
Hayırlısı olsun ne yapacağın hakkında bir şey diyemem o senin hayatın
Soran+1 yılAnnesinin yaninda uyur artik
- +1 yıl
😂😂
Soran+1 yıl🤣🤣🤣🤣
Soran+1 yılAnnenin yaninda uyursun artik kapiyi kitledim yazdim
Soran+1 yılİnterneti acik
- +1 yıl
Sarılarak uyusun annesine
+1 yılKaynanan dindar ama, gıybetin ne olduğunu bilmiyor sanırım. İmkanınız varsa ailenize anlatın.
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet bana gelip soylese
Soran+1 yılBen anlayisla karsilardim direkt kocama soyluyor ki kavga edelim
+1 yılAyrıl desek ayrılacak mısın ki? Cevabını zaten biliyorsun sorunun.
02 Yorumla
Soran+1 yılburada kocami hakli bulanlar var bide
- +1 yıl
Onlara laf anlatamazsın, aklı başında olan insan buna cevabını verir, ayrılacaksın.
Annesine itaatkar erkek asla çekilmez bu hep böyledir, aradaki sınırı bilecek ve ona göre davranacak.
Gizli Üye(18-24)+1 yılgerekeni yap kocana dersini ver boşan zaten ailesi senden razı değil kocan da zaten galiba zor dayanıyor sana en iyisi boşan gittsin eğer çocuğun varsa tabi boşanma biraz zor olucak
02 Yorumla
Soran+1 yılBosanicam sanirim
Cevap sahibi+1 yılen mantıklı olan
Gizli Üye(36-45)+1 yılNormalde hiç bir kadına en ufak bi şiddet uygulamam vicdanım el vermez ama sende erkekmisin diyen bi kadını boğabilirim. Ağzından çıkan lafa dikkat etmen lazım
024 Yorumla
Soran+1 yılHak etti
Cevap sahibi+1 yılO zaman sende hak ettin
- +1 yıl
bogarmıs hadi len ordan güdük necmi seni
- +1 yıl
Hhahahhahah sen erkekliğini git spor salonlarında spordan sonra pumpli ile çekildiğin fotolarınla kanıtla. Erkek misin sen, erkekliğin birinin laf söylemesiyle etkilenecek kadar kırılgan mı? Hahahhahah tipe bak ay çok kaslı. Reis çok akılsız kendini erkek sanan birsin. Birde boğacakmış. Erkek misin sen? Erkek adam dediğin önce en azından kendinden güçsüze zarar vermemesi gerektiğini bilir? Erkek seni boğarmış hahdhdhdjdj. Erkeeereek
Cevap sahibi+1 yılSen oğlan gibisin söylediklerini dikkate almam
- +1 yıl
Bu kadar düşündün aklına bu mu geldi erkek seni. 😂😂😂
Cevap sahibi+1 yılYoo düşünmedim yorumu okuduğum an sözlerinden travesti olduğunu anladım neyse tartışmıcam seninle
- +1 yıl
Hahahhahahshhs
- +1 yıl
Karşıma çıksan abi der ayaklarımı öpersin.
Cevap sahibi+1 yılHahahah abla derim ama fetiş değilim hadi işine travesti sen vurdurmaya devam
Cevap sahibi+1 yılFoto koyacak özgüven yok sende neyinden korkacam sünepe
- +1 yıl
Çen bana travesti dedin ne bozuldum ne bozuldum. Zaten hep merak ederdim ne olduğumu aydınlattığın için teşekkür ederim. Bir laf var çok severim: Kişi karşısındakini kendinden bilirmiş diye. Bu arada karma dövüşçüyüm öpmesinde öptürüm kürdan gibi kollarınla ne yapıcan ki sanki…
- +1 yıl
Çok keyif alıyorum senin gibi birini çıldırtmaktan ama endişeleniyorum daha üstüne gelirsem ağlarsın diye. Ağlamayacak dimi abisi hdjdkfkkfkf
Cevap sahibi+1 yılKonuşmakla olsa bende Muhammed Ali yim tek vuruşta bayıltırım seni sülaleni komaya sokarım baban elimi öper af diler bak bunların hepsini lafla yaptım gördünmü çakma boksör hadi şimdi uza ufaklık bi daha yazmıcam
- +1 yıl
İhtiyaç duymuyorum fotoya. İnsanların profil fotoma bakıp ah ne yakışıklı, ne cool falan filan diye gözüne girmeye çalışmıyorum.
- +1 yıl
:) kesin yaparsın şeker şey
- +1 yıl
seni tek yumrukla allahina kavustururum kes sesini homo
- +1 yıl
@ParaşütAdam helal dosti
- +1 yıl
Cevap sahibi+1 yılHahha senin gibi kezbanlara bırak elimi şeyim bile kalkmaz yol al kıllı kezban
- +1 yıl
kıllı mı agahahhaıana kezban mı yedi ceddin sıctıgım b0k olamazsınız senin o kücük bamyanı dondurur gtune sokarım hosttt
Cevap sahibi+1 yılSenin b*k suratın umrumda değil sen benim makinamı görecek kadar üst seviye bi kezban değilsin sen anca otoban kenarında ayaküstü vurduran esc0rt olabilirsin neyse değerli vaktimi senin gibi canım kardeşim harcayamam lütfen yazma artık
- +1 yıl
sndkksksm icindeki kadin nefreti annenden kaynakli cok belli kimse senin küf tutmus skine bakmadı mı vah vah cok sevgili annisinden ogrendiklerini burada anlatma annisin gibi onune gelene vurdurunca kimden oldugu belli olmayan senin gibi gizli ibineler uruyo sonra kudurrrrr vaross
- +1 yıl
Ya badem bıyıklı saçmalık. Kendini rezil ettiğini fark etmiyorsun sanırım. Makinam ney la (buharla mı çalışıyor) ağır bir narsist olabilirsin. Senin gibi cahillere cevap vermemek en iyisi bizde senle birlikte rezil oluyoruz.
Bak sen çok kaslısın dünyadaki tüm kadınlar hatta, homoseksüeller bile sana hasta. Hasta olmayanlarda taş devrinde falan yaşadıklarından telefonları tuşlu telefon seni göremiyorlar bir görseler onlarda hasta olurlar. Sen milletin evliliğini bozarsın bu yakışıklılığınla. Hahahahha şaka şaka sen şimdi ciddiye alırsın falan. Ciddi değilim.
O kadar boş düşünen bir varlıksın ki (senle hemcins olmaya utanıyorum) karşındakinin bir kadın olduğunun bir gün bir anne olacağının farkında değilsin ama senin suçun değil ailen seni düzgün yetiştirememiş, kendi annene saygın yok ki kadınlara saygın olsun. Kaç yaşına gelmişsin hala adam olup düşünmeyi becerememişsin. Bak sana bir abilik yapayım yıl 2023 kişisel gelişim hakkında çok güzel videolar var (hemde ücretsiz) izle biraz yoksa o kaslı kollarınla bekar öleceksin. Yazık kafana keşke senin yediğin besinleri Afrika’daki veya deprem bölgesindeki aç insanlara gönderseler. Dünyanın kaynaklarını boşa tüketiyorsun. Senin dokunduğun oksijeni (solunum yapan canlıların yaşamlarını devam ettire bilmeleri için gerekli olan en önemli kaynaklardan bir tanesi) sen değilde toprak solucanı tüketse dünya için kardır. Solucan en azından toprağı havalandırıp doğa için faydalı. Kuşlara yem oluyor falan. Sen ne yapıyorsun karakterin boş olduğundan kaşlarını şişirmek için sürekli tavuk pilav takviyede olarakta protein tüketip birde spor yaparken fazladan oksijen tüketip 3-4 solucanın halkına giriyorsun. İnsanımsı varlık öz geliştir kafanı. İstersen özelden mesaj at yeterli ücret karşılığı seni için bir kaç video verip ödev verebilirim.
Şimdi sen bu yazıyı bir daha oku ilkinde anlaman zor gibi. Sonra düşün biraz ne cevap versem diye. Buluncada hemen yazma bir daha düşün, kontrol et falan.
+1 yılNormalde tamamen sen haklıydın ta ki sende erkek misin diyene kadar böyle dedikten sonra eşinde de haklılık payı oluşmuş
016 Yorumla
Soran+1 yılNe oluyor ki
Soran+1 yılO lafi diyince
Soran+1 yılHerkes o lafa takılmış
- +1 yıl
Senin daha çok fırın ekmek yemen lazım
Soran+1 yılSoyle iste
- +1 yıl
Birisi sana sende kadın mısın be derse ne düşünürsün
Soran+1 yılAma ana kuzusu olmasin o da erkekligini gostersin
- +1 yıl
Dediğim gibi senin daha çok fırın ekmek yemen lazım
Soran+1 yılKapiyida kitledim
Soran+1 yılAlmayacağım eve
- +1 yıl
Beni ilgilendirmez o senin tercihin
Soran+1 yılNe yapar acaba
Soran+1 yılAnasinin evine gitsin
- +1 yıl
Yaşayıp göreceksin
Soran+1 yılSen evli misin
- +1 yıl
Bakarım
Gizli Üye(25-29)+1 yılO eve dönmeden evi terket derim boşan bir kere yapan gene yapicak gene aynı şeyleri yaşayacaksın emin ol
03 Yorumla
Soran+1 yılEvet çocuk yok zaten
Soran+1 yılOna haddini bildirmem lazim
Cevap sahibi+1 yılKesinlikle ya sürümdür kapinda köpek gibi yalvarip anasının sözünü dinlmyi bırakıp adam gibi karısına sahip çıkacak ya da bosamicak başka seceenek sunma ona o evde kalirsaan bu gidemiyor zaten deyip gene yasatirlsr sana aynısını belli bir çocuk olur seni o eve baglar sakın hersaman güçlü ve kararlı olduğunu göster ozaman pişman olur
Gizli üyeleri komple engelleme sistemi gelmeden bu site düzelmez
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAkıllanmayi denesen dicem de sende ailenden ne gördüysen o rabbim kocanın yardımcısı olsun
016 Yorumla
Soran+1 yılO bana vurdu?
Cevap sahibi+1 yılDurduk yere dimi. Anlattıkların bile yeter de daha kim bilir neler yaptın adama
Soran+1 yılEvet durduk yere
Soran+1 yılKadına el mi kalkar
Cevap sahibi+1 yılSen kadınsan diğerlerine hakaret olur hele annelerimize küfür olur devam et böyle eline ne geçecek sen gibileri insan diye sevmek hata
Soran+1 yılPardon da onun anası gelip bana soylese kot olayini ben anlayisla karsilarim gidip kocami dolduruyor sorf kavga edelim diye kocamda pasif
Soran+1 yılSesini cikaramiyor ana kuzusunu ben koca yaptigim icin suçluyum sadece
Cevap sahibi+1 yılBoşa adamda kurtulsun sen gibi bin karim olacağına hiç olmasın daha iyi
Soran+1 yılHayir ona hayati zindan ettikten sonra bosanicam gorecek o 🤣🤣🤣
Soran+1 yılKopek gibi yapicam onu kopek
Cevap sahibi+1 yılBoşuna demiyorum işte kafa bu boş işte aferin sana bravo devam et böyle böyle geberip gitcen işte bu hayattan sonunda kimse arkandN iyi laf etmicek öbur taraftada bu saçmalıklarınla övünürsün 😂
Soran+1 yılO bana el kaldirmayacakti
Soran+1 yılAdam olacakti
Cevap sahibi+1 yılNeyse zaman kaybedemem git saçmalıklarını kendin gibi boş beyinlere anlat mesela ananla bacinla konuş hepiniz aynı malsınız işte
Soran+1 yılSende kadina siddetçisindir
Soran+1 yılDindar ayagina yatan siddetcisindir ucube kocam gibi
Gizli Üye(25-29)+1 yılAçık olman günah zaten pantolon giysen ne olur giymesen ne olur
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılallah bilir ne cazgir bir karisindir adama neler yapmissindir
013 Yorumla
Soran+1 yılHicte bir sey yapmadim
Soran+1 yılTesetturlu al diyordum seviyorum seni diyip duruyordu oyleyse ucube anasina
Cevap sahibi+1 yılya ya 🤣🤣 niye vurdu peki ne dedin adama
Soran+1 yılLaf gecirecek madem oyleydi bastan almasalardi bu ne ya kendimi zaten yeterince kisitladim bide kocami dolduruyor
Soran+1 yılGidip carsafli alaydi isine gelmedi tabi goguslerimi gormek icin yalvariyordu noldu dindar kesildiler
Cevap sahibi+1 yılnasi yaniiiggg foto mu at diyodu
Soran+1 yılKopek gibi iliskiye girmeye calisiyordu
Soran+1 yılHem beni kisitliyordu acik giyme etme hemde yalvariyordu
Soran+1 yılİcime girmek icin
Cevap sahibi+1 yılo ayri bisi sadece ona ait ol istiyo adam
Soran+1 yılOnu mahvedicem ucube it
Soran+1 yılBana tokat atti resmen
Soran+1 yılAna kuzusu yaaa
Cümlelerin çok ağır eşin için... Kaynanan ile de konuşmanı öneririm öfkelenmeden
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılOnun yaptığı aşırı yanlış Ama sen de erkek misin dememeliydin Ama bu hareketin bedelini ödetmeden barışma
02 Yorumla
Soran+1 yılÖdeticem
Cevap sahibi+1 yılSoğuk davran hatasını anlayıp sana yalvarsın ayaklarını öpsün gerekirse
+1 yılSende kasık lara tekme atsaydın
03 Yorumla
Soran+1 yılYere dustum yokadiyla
Soran+1 yılTokadiyla
- +1 yıl
Kötü olmuş
Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Uydurma hikaye gibi geldi bana nedense
00 YorumlaÇılgın bakirenin hayali soruları
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılsende adamın damarına çok basmışssın
01 Yorumla- +1 yıl
He oda tokat atsın. Ne demek damarına çok basmışsın. Bacım Allah sabır versin. Bir karar vermek zorundasın. Ömrün boyunca eleştirilip yargılanacak mısın? Yoksa yoluna devam mı edeceksin. Bu gün eğer o takada sesiz kalırsan sahasında zamanla gelir diye düşünüyorum. Orası senin evin ister dinlersin ister dinlemezsin. Dinlenmekten rahatsız oluyorlarsa gitsinler dışarda cafede konuşsunlar ki! Bu bile çok sıkıntılı. Evlilik yıkmak hoş değildir ama şiddet gördüğün, yargılandığın üstüne üslük bir özür bile dilenmesini bir ilişkidesin. Tabi bu yorum sadece okuduğumuz şeye dayanarak.
- Aşk İlişkileri konusunda 726 cevap paylaştı.
+1 yılİyide kotu herkes giyiyor ne varmış bunda
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Ayrıll
00 Yorumlabir adam anacıysa işin çok zor anlayan anlar
00 Yorumla
+1 yılO kocandan bir bok olmaz
00 Yorumlaboşan
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSende ona vur
03 Yorumla
Soran+1 yılVurucsm
Soran+1 yılVurucam ona
Cevap sahibi+1 yılHemde kivrandiracak biyerine