Kocam bana tokat attı, ne yapmalıyım?

Kaynanam geldi baktım gizli gizli balkonda konuşuyorlar fıs kıs fıs kıs beni çekiştiriyor kocamı dolduruyor işte diyor ki kot giymiş arkası belli poposuda kocaman ayıp oğlum bu ne falan zaten biz dindar aileyiz sen gittin bunu aldın uygun bile değildi bize kabullendik ama bu kadar da olmaz sen buna uzun giymesini söylemiştin hani seni dinlemiyor mu falan filan neyse duymamazlıktan geldim çay may içti kaynanam gidince ben çok sinirliydim tabi kocama dedim ana kuzusu bi eşini savunamıyorsun gıkın çıkmadı orada bu mu sevgin dedi işte laflarına dikkat et annem bir şey demedi hem sen bizi mi dinledin bende dinledim ne olmuş bu kadın seni bana karşı dolduruyor dedim sende erkek misin be bi laf söylemedin dedim yeter bak zorluyorsun beni dedi zorlan neden beni korumuyorsun ben sizin için yeterince değiştim ana kuzusuyla çekilmez anası dedim bana tokat etti sonra evden gitti.
Güncellemeler
+1 yıl
Wpden mesaj attim bu mübarek ayda dedikoducu annen ve sen ahımı aldınız bu ramazan ayinda kadina el kaldirdin yazdim
Güncellemeler
+1 yıl
Mesajıma verdiği cevap ise "çok ağır konuşuyorsun çok pis bir ağzın var dilin çok divri çok yılanlı ben sana beni zorlama demiştim"
Kocam bana tokat attı, ne yapmalıyım?