Kaynanam iki yaşındaki kızım kocam ve ben birlikte yaşıyoruz kızıma yemek yediriyordum yemek yapamadım kocam işten geldi kaynanam kızım ve beni gördü yemek hazır değil mi dedi kaynanam da yemek yapamadı dedi başladı canımsın kadın kaynana olacaksın sende niye yemek yap demiyosun kaynanalık görevini yapmıyosun kaynanam kaçtı odaya bu sefer bana doğru geldi yeter artık kız doğduğundan beri tek işin gücün o bu ne böyle bu kadar düşüyorsun üstüne çocuk o büyüyecek zaten öyle böyle dedi. Sustum hiç cevap vermedim yemek vermeye devam ettim kıza bu sefer ben kime anlatıyorum lan kime söylüyorum kime konuşuyorum kime diye bağırıp saçıma yapıştı gözü döndü resmen kaynanama bağırdım anneee diye can havliyle. koştu geldi oğlum bırak bırak yapma sen ne pis biri oldun davul gibi olmuşsun bi günde yemiyiver dedi bu sefer masadaki kızın su dolu bardağını kaynanama fırlattı peşinden gittim yapamadım yemek dışarda ye temizlik yaptım çocuk durmadı dedim çekti gitti evden kapıyı da kapattı az kalsın parmaklarım kalacaktı kapının arasında.
2 ay
Kocam bana tokat attı ve kaynanama saldırdı ne yapmalıyım?

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
İlgi budalası, ezik hilkat garibeleriyle evlenip, üstüne onların çocuğunu doğurma zalaklığını yaparsanız başınıza gelecek manyaklıların sonu olmaz.
Ya boş yapma sen de.
Kurtul bu pislikten ahlaksız adam ömrünü ziyan eder
Kaynanam çok iyi işte kıyamıyorum onu üzmeye
Tam bir melek
Kıza birlikte bakıyoruz
Ama bu adam tam hanzo yaşlarınız kaç
Ben 26 o 35
36 girdi
Bu adam kesin her konuda sana ilgisiz de olmuştur. Gençsin tam hayatını yaşayacak yaşlardasın sana zulüm ediyor iyi düşünmelisin burada daha fazla şey yazmak istemiyorum herkesin içinde ama
Her gece ilişkiye giriyoruz
O konuda
Hiç ilgisiz değil diğer konularda sert
Giriyorsunda sen zevk alıyor musun o kendini tatmin edip bırakıyor mu
Konu cinsellik olunca erkekler zaten durmaz
Yok bana zevk aldırıyor zaten en çok
Yatakta melek
Normalde sert
Ya yatakta melek olması normal. Bende bir kadına yatakta melek olurum kocası olmama gerek yok. Evliysen asıl diğer konularda melek olacaksın
Muhtmeelen güzel bir kadınsın gençsin de herkes orada sana melek olur
Yok çok sinirli şiddetide var kızı doğurdum lohusaydım akrabaları yemeğe gelmedin yeni doğum yaptım diye bebeğe takılan altınları balkondan attı benide hırpaladı
Güzel bir kadın mısın
Dedim dikişliyim çocuk yeni doğdu lohusa psikolojisindeyim yemek hazırlık yapamam hizmet edemem akrabalarıma vayyy nasıl öyle dersin
Şu anlattıkların sence normal mi
İş tecrüben oldu mu hiç
Kocan kaç yaşında? evlenmeden önce görmedin mi bunun bu hallerini hiç?
Yok kendini başka tanıttı ne dersem he diyordu
Boşanın siz direk çocuğunuzu da alın çekin gidin, nasıl bir herifle evlendiniz siz?
tutup agzini burnunu kirasim geldi. nasil bir hayvan bu
Yeni doğum yapmıştım akrabalarını misafirliğe çağırmış dikişliyim lohusayım dedim yapamam yürüyecek halim yok bebek yeni doğmuş ağzımın üstüne patlattı hırpaladı
Bebeğin altınlarınıda aldı camdan attı
piskopat mi ger. i ze kali mi nedir bu hayvan insan degil
Yani bu adamla ilgili mi ne yapmalıyım diye soruyosun sence ne yapmalısın 🤔 sorman hata gibi geliyo bana
Senin yerinde olsam ben evi terkederdim çocuğu alıp
Kızı yeni doğurmuştum akraba çağırmış dikişlerim var yürüyemiyorum bile ölüyorum akrabalara hizmet edemem dedim diye ağzımın üstüne patlattı
Bebeğe takılan altınları camdan attı
Sen bunları hak etmiyosun dedi
Adettim yapma adetim sancım var dedim sürükleye sürükleye ablasına yardım ettirdi
Evlenmeden önce tanıyamamışsın abla iyi
Vazgeç böyle birinden
Yeni doğum yapmıştım akraba çağırdı yapamam hizmet yürüyemiyorum bile dedim diye ağzıma patlattı beneğin altınlarını camdan aşağı fırlattı
O zaman hala daha niye duruyorsun
Ayrıl, ne bekliyorsun?
Yeni doğum yapmıştım akraba çağırdı yapamam hizmet yürüyemiyorum bile dedim diye ağzıma patlattı bebeğin altınlarını camdan aşağı fırlattı hırpaladı beni
Adettim sancıdan kıvranıyordum adetim ölüyorum dedim ona rağmen geleceksin dedi sürükleye sürükleye ablasına yardım etmeye götürdü
Bana acılarını anlatmak yerine boşan.
İş bakıyorum
Dağ ayısı mağra adamı direkt ayrıl
Adetliyim ölüyorum sancıdan sürükleye sürükleye beni
Ablasına hizmet etmeye götürdü
Yapma dedim adet oldum ölüyorum sancıdan
Yoook
Eyvah eyvah bu nedir ya yazıklar olsun.
Kadına bardak tabak ne bulsa
Fırlatıyor beni geçtim artık
Büyü vs olabilir mi
vay hayvan vay..
Yeni doğum yapmıştım kıza lohusayım dikişliyim akraba çağırmış yapamam dedim halim yok yeni doğum yaptım yürüyemiyorum bile ağzımın üstüne patlattı bebeğin altınlarını aldı attı camdan aşağı
elleri kırılsın
Ayrıl bu me