Kocam bana tokat attı ve kaynanama saldırdı ne yapmalıyım?

Gizli Üye
Kaynanam iki yaşındaki kızım kocam ve ben birlikte yaşıyoruz kızıma yemek yediriyordum yemek yapamadım kocam işten geldi kaynanam kızım ve beni gördü yemek hazır değil mi dedi kaynanam da yemek yapamadı dedi başladı canımsın kadın kaynana olacaksın sende niye yemek yap demiyosun kaynanalık görevini yapmıyosun kaynanam kaçtı odaya bu sefer bana doğru geldi yeter artık kız doğduğundan beri tek işin gücün o bu ne böyle bu kadar düşüyorsun üstüne çocuk o büyüyecek zaten öyle böyle dedi. Sustum hiç cevap vermedim yemek vermeye devam ettim kıza bu sefer ben kime anlatıyorum lan kime söylüyorum kime konuşuyorum kime diye bağırıp saçıma yapıştı gözü döndü resmen kaynanama bağırdım anneee diye can havliyle. koştu geldi oğlum bırak bırak yapma sen ne pis biri oldun davul gibi olmuşsun bi günde yemiyiver dedi bu sefer masadaki kızın su dolu bardağını kaynanama fırlattı peşinden gittim yapamadım yemek dışarda ye temizlik yaptım çocuk durmadı dedim çekti gitti evden kapıyı da kapattı az kalsın parmaklarım kalacaktı kapının arasında.
Kocam bana tokat attı ve kaynanama saldırdı ne yapmalıyım?
14 Cevap