+1 yılBence bu olayla kocanın gerçek yüzünü görmüşsün. Maalesef, karaktersiz beş para etmez bir herifle evlenmişsin. İmkanın var mı bilmiyorum ama boşanmayı ciddi ciddi düşün derim. Çünkü, bugün arkadaşına olmaz ama yarın başkasına yan gözle bakabilir. Bunlar sapık anacım. Ya bu gibi adamların etrafına dişi sinek bile yaklaştırmamaya çalışacaksın, ki dişi karınca bulma imkanları var, ya da bu gibi adamlara kendin yaklaşmayacaksın. Ahlaksız herif. Sen kendine hakim ol bacım. Gerçekten kız kardeşim gibi hissettim seni Allah sabırlar versin ✨💕
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Ah canım şu erkeklerin mağra adamlığı dönemlerinden gelen çok eşlilik tutkusu medeniyette bile karşımıza çıkıyor. Önce bir sakinleş , ona hakaret ederek içindeki mağra adamının saldırgınlaşmasına izin verme çünkü sen parayonak olursun seni suçlar. Sen biraz bekle en uygun zamanda bu olaya çok üzüldüğünü belirt vicdanına oyna. Yaw ben ne karaktersizlik edip karımı üzdüm desin.
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılŞimdi bacım kocana verdiğin tepkide sonuna kadar haklısın ama olan olmuş oda belkide yaptığı adiliğin farkına varmıştır.. arada çocuk var sonuçta o çocuk için yuvayı dağıtmamanız ve ona bir şans daha vermeniz en doğru karar olur...
00 Yorumla
Kocan adam olsa zaten ''benim arkadaşım evime gelse karıma baksa böyle asılsa'' diye düşünse yapmaz evine gelen misafire bu tarz davranışı. Boşanmak istediğini söyle
06 Yorumla
Soran+1 yılAdam değil rezil pislik o
Soran+1 yılAlmadım yatağa zaten konuşmuyorum da
Soran+1 yılKavga ettim
Soran+1 yılSöyleyeceğim zaten birkaç gün kardeşime gidicem
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
63Cevap
u +1 yılBekar insanları evinize davet etmekten vaz geçin. Evine kadar kadını sen sokuyorsun sonra ah vah ediyorsun. Yapmayın böyle şeyler. Kocan belkide eve gelen misafiri olması gerektiği gibi iyi ağırlamaya çalıştı sadece, bunlar senin kuruntunda olabilir. Kadını anlatırken 'uzun siyah saçlı buğday tenli iri gözleri var zayıf bir kadın.' bunları yazmışsın misal Kadının nasıl göründüğü kimin umrunda ki. Sen bence kadını biraz abartmışsın birazda kuruntu yapıp eşini kıskanmışsın.
59 Yorumla
Soran+1 yılNasıl göründüğü kocamın umrunda olabilir mi acaba bekar diye bakması mi lazım bir kadın olarak bunu söylemen çok yanlış eve almasam başka yerde tonlarca bekar kadın var
Soran+1 yılOnlar ne olacak peki?
Soran+1 yılİçinde olan her şekil yapıyor boşuna çamur atmayın bana
- +1 yıl
Güvenmediğin biriyle neden evlisin? Tilkinin aklına kurnazlığı sen sokuyorsun. Ben genel olarak eve davet edilmesini istemem bekar arkadaşların, buluşulacaksa dışarda buluşulur. Erkek kadın farketmez. Bunu kimse sorarsan sor bu böyledir. Yapmak isteyen her türlü yapar ama ben çanak tutmam.
Soran+1 yılÇanak tutmak ne demek ya güvenle ne alakası var adam gözümün önünde yapıyor gözümün önünde olan olaya neyin güveni kardeşim gördüğüm bir şeye kanıtı olan bir şeye neyin davası bu
Soran+1 yılBenim şüphem olsa sen ona güvenmiyor musun diyebilirsin ama gördüm
- +1 yıl
Ne yaptı :D kadına baktı? Eee.. tamam diyorum ya boşan gitsin. Paranoyak mısın nesin
- +1 yıl
Tamam yavrum sen her şeyi doğru yapmışsın o yüzden boşanıyorsun :D
- +1 yıl
Tahtını kaptırmak kötü demi
Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Bu kadar aleni ve karşısındaki insanı taciz eder derecede bakması çok kötü olmuş. İnsan cinsel açlık çekse bile herhangi bir insana bu denli yiyecekmiş gibi bakması ne kadar yanlış. Üstelik gelen kişi eşinin arkadaşı ve misafir. Senin yanında senin arkadaşına bunu yapan kim bilir başka yerde neler yapıyordur? Ama sanıyorum başka olumsuz davranışları da var. Bu da bardağı taşıran damla oldu. Bundan sonra bir araya gelseniz dahi, bu durum sü de ekli karşına çıkacak. Bir şekilde hatırlayacak ve rahatsız olacaksın. Bir de işin diğer boyutu var. Arkadaşın da rahatsız olmuş. O kızın yüzüne nasıl bakacaksın. etik olan olmuş. Birkaç gün kafanı toparla. Ne yapacağına karar verirsin. Ama kızımı benden alır diye düşünme. Bir yaşındaki çocuğu hiç bir mahkeme babaya vermez. Anneye muhtaçtır. Annede kalır. Geçmiş olsun. Sana kolaylıklar dilerim.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 862 cevap paylaştı. Bu tarz olaylarda tek çare birçok suç kaydı olanlara polis ve askerlerimizin susturucu silah ile tam kafadan headshot Katliam ve Soykırım yapması gerekiyor
https://www.youtube.com/embed/9eN7T9XrcVQ(Mesela 1,000,000 mermi = 1,000,000 tam kafadan headshot ölü suçlu kişiler)
00 Yorumla
+1 yılArkadaşından bahsederken fiziki görüntüsünü anlatman bana sacma geldi. Sadece bakarak asılmıs olmuyor yalnız. Asılmak farklı bisey yılışıık konusmalar, karsisinda ki kisiye alttan imalarda bulunmak vs. Kendi de farklı bi amacla baktigini kabul ediyosa sen de bundan sikayetciysen ve esine cok kolay pis, rezil bilmem ne diyebiliyosan yapicagin sey basit bu kadar dusunecegin bisey yok.
00 YorumlaValla okurken anı yaşadım resmen.
Eşbette hoş bi kadın bi erkeğin ilgisini çekebilir, içten içe isteyebilir. Bunlar engellenemez. Ama ne biliim, eşinin böyle üzüleceğini bile bile yapmamalı.
Benim de eşimin hoş arladaşları geliyor. Gidiyorum PCde oyun oynuyom anasını satiim.02 Yorumla- +1 yıl
😂😂
Aşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı. Yaa birak karışma adama zevkini cikartsin. Sen de bul birini onu cezalandir. Bu iş böyle olur. Madem o bu kadar pervasız, sen de ağlayıp, zirlamak yerine üstüne birini çek, kocana boynuz müjdesini ver. Sert oyna yani.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılBekar güzel alımlı bir kadına bize yemeğe gel, hem kocamla mı tanışırsın dedin. Eşinizin bakışlarını yanlış anlamış olabilir misiniz? Yani edepsiz bir şey mi söyledi bir ima da mı bulundu?
11 Yorumla- +1 yıl
Sadece bakışına göre yorum yapmış djdkaodpapd millette linçlemiş ne kadar saf insanlar var ya
Boşan ayrıl demek kolay elbette
Ama aklında kalacak bu, bir yerde saklı duracak. İleride tekrar ordan çıkıp önüne gelecek.
Nereye gider bilemiyorum.
Tepki vermen doğru olmuş.00 YorumlaEşinize güvenmelisiniz güven yoksa en fak bir tereddüt varsa dahi o ilişki en başından oturmamıştır kıskançlıkla güvensizlik ayrı şeyler elbette herkes sevdiğini kıskanır fakat iş güvensizlik veya suçlama boyutuna ulaşırsa ilişkinizde sorgulamanız gereken şeyler var demektir çocuğunuz da varmış ani kararlar vermeden iki kez düşünün derim eşinizle sakince konuşun derim hiç değilse kızınız hatırına
00 Yorumla
+1 yılBöyle bir adamla ömür mü geçer ayrılmanın taraftarıyım ama bebekte var off tam karaltersizini bulmuşsun be abla
10 YorumlaBence sen gereksiz kıskançlık yapmis olmalisin enisteyide dinlemek lazım adama giydirmenin anlamı yok
14 YorumlaValla ben böyle arsızlık görmedim diyecek bir şey bulamadım.
11 Yorumla
Soran+1 yılBeni rezil etti rezil
Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. İyide bekar bir kadını evine niye alıyorsun ki... bu sana ders olsun... bir daha böyle hata yapma.. dışarda yemeğe götür onu..
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılKızı evine davet etmende hata.. evli insanlar sadece evli çiftleri evlerine davet etsin
03 Yorumla
Soran+1 yılNeresi hata her gördüğü kadına saldiracaksa zaten ondan ne köy olur ne kasaba
Soran+1 yılMedeniyet diye bir şey var
- +1 yıl
Kocan Medeni değilse medeni şekilde yaşamak sana sıkıntı yaratır... bizde tabii ki medeni yaşamaktan yanayız ama ben sizin duruma göre yorum yaptım.. sen kocanın genel yapısını illa Kİ biliyorsundur yani
+1 yılsendr aynını onun arkadaşına yap ya da boşa bunu senin yanında bunu yapıyorsa sen yokken neler yapıyor kim bilir
00 Yorumla
+1 yılYanında eşi varken başka birine bakan insanlardan nefret ediyorum. Böyle bir insanla ilişki sürdürülemez.
00 Yorumla
+1 yılErkeklerin disarida çapkınlık yapmasını hadi engelleyebilecek halimiz yok anladık da insan bari evine gelen misafire yapmasın bunu ayıptır ya.
00 Yorumla
+1 yılYapılan yanlış sende yanlışa yanlışla karşılık verme derim. konusun kendi aramizda kendini benim yerime koy de söz al olmadı adres belli adliye
00 Yorumla
+1 yılMiyde bulandırıcı bir durum. bulantin geçer yakında. duzelirsiniz
029 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum
Soran+1 yılBirkaç gün kardeşimde kalacağım
Soran+1 yılKafamı dinlemem lazım
- +1 yıl
Mecbur duzelcek ne yapcan başka. sakin ol
- +1 yıl
Yapman gereken o zaten. biraz mesafe iyi gelir. akli başına gelir. terbiyesizlik yapmış
Soran+1 yılEvet kızın göğüslerine bakti
Soran+1 yılYüzüne baktı sırf ona odaklandı
Soran+1 yılAşkım salata ister misin tabağına dedim o zaman bile bana dönüp bakmadi
- +1 yıl
Çok kötü bir durum senin bunu görmen. itici miyde bulandırıcı kendimi senin yerine koyunca tamamen bir rezillik. asssalik. ama sakin olmaktan başka çare yok. biraz zamana ihtiyacın var
Soran+1 yılUtandım yerin dibine girdim haklısınız çok kötü oldum zaten ne yemek yiyebildim ne bir şey kız gider gitmez dedim utanmaz ne yapıyorsun sen benimle bu şekilde konuşma yok işte bakmadım ben göz çarpması
Soran+1 yılAlmadım yatağa
Soran+1 yılDedim görmek istemiyorum seni gitmiş kizimizla yatmış
Soran+1 yılSabahta bakmadim suratına
- +1 yıl
Bi zahmet alma zaten. nasil Alcan koynuna. boş ver git biraz kafa dinle. acik havaya çık arkadaşınla
Soran+1 yılÖyle yapacağım mesaj attım dedim eve geldiğinde beni bulamayacaksın ben gidiyorum birkaç gün yokum kızıda götürüyorum haber vermeyecektim ama kızı merak etme diye verdim dedim
- +1 yıl
Çocuğa yazık ya. ama mecbur duzelcek siniz cocuk var
Soran+1 yılSende aklını başına topla
Soran+1 yılDedim yoksa fena olur dedim
- +1 yıl
İyi yapmışsın. akli başına gelir. uzme kendini sakin ol. duzelirsiniz inşallah 🙏
- +1 yıl
Arkadaşın dekolte giyip sen giymezsen dekolteye bakar tabi. Arkadaşında hiçmi suç yok aile yemeğine dekolteli geliyor
- +1 yıl
Düzelmek zorunda değil! Onun yanında bile başka kadına bakacak abazalıkta erkek, o onun erkeği değil. Erkeğe kim fırsat verse yatacak demek ki öyle bi şey. Sen kendim de 30 yaş üstü bi abazasın kadınlara bu aldatılmayı kabul ettirmeye çalışma.
- +1 yıl
@feyziiihüsnü lan mal aptal insan ne diyelim git boşan mi diyeyim aptal. yuva yıkmaya teşvikmi edeyim boş kafalı insan. sen nerden biliyorsun detayı onların arasındaki huzursuzluğu ne kadar biliyorsun tanımıyorsun bile. sadece surda okuduğun üç beş satır iki sözü duydun. ne kadar emin konusuyorsun senin demenlemi hayatına bakacak ot insan. gir inine sessizce dur
- +1 yıl
Yuva mi yıkmak? Yuvanın iki üyesinden biri başkalarının erkeği olmaya çalışıyosa yuva felan yok. Adam gibi konuş havlama
- +1 yıl
Sorun diyosun yutturmaya çalışıyosun sorun iki kişi arasında olur. İki kişi arasında olan şeyler düzelebilir. Ama başka bi kadınla seks hayali kurması iki kişi arasındaki bi sorun değil erkeğin abazalığıdır.
- +1 yıl
@feyziiihüsnü seks hayali kurduğunu görmeden anlamak zor soran arkadaş abartmıştır kesin
- +1 yıl
Anlamıştır o onun karısı sonuçta
- +1 yıl
@feyziiihüsnü soru muhtemelen troll. Değilse bile nasıl bir bakış atmış olabilirki bu kadar abartılcak kadar yani saçmalamış
- +1 yıl
@feyziiihüsnü sen şimdi bu konuya inanan bir surpuntuden başka bişey değilsin. sen buraya her okuduğun sorunun altına boşan demeyemi geldin. en akıllısı sensin * .. k. burada herşeyi en iyi sen biliyorsun. yav he hemen sen bildin bravo. ben de abazaymisim. sende sürpüntüsün
- +1 yıl
İyide güncelleme de tüm erkekler bari deme
Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı. Geçmiş olsun bilemedim ya biraz bekle öfken dinerse devam ama dinmezse hukuki yollar açık
08 Yorumla
Soran+1 yılSinir krizine soktu beni ya
Soran+1 yılBu kadar da olmaz ya
Soran+1 yılHiç mi kadın gelmesin
Soran+1 yılCinsel ilişkimizde var ayıptır söylemesi
Soran+1 yılAma yok yok yine sapik yine
+1 yılDirek boşa gitsin eşinin yanında başkasının karısını kızını süzen adamdan hayır gelmez..
10 Yorumla
+1 yılsadece bakmış öyle bir yazmışın ki sanki bir şey yapmışş
12 Yorumla- +1 yıl
@missyxxx 🙈
+1 yılBiz türk erkekleri böyleyiz çapkınız arkadaşını yemeğe getirme okadar kıskançsan
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNasil hala kriz gecirmeden durabildin ben olsam o evi onun basina yikmistim cok hassasim bu konularda ozellikle arkadasa asilma vs asla kaldiracagim seyler degil
00 Yorumla
+1 yılBoşamalısın. Bugün bunu yapan yarın neler yapar. O kadar üzüldüm ki kızına
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 526 cevap paylaştı.
+1 yılHem suçlu hemde şiddete başvurcaktı çok şerefsizmiş aynını sende ona yap
00 Yorumla Gerçekten kocan olduğuna emin miydin şu zamana kadar :d
00 Yorumla
+1 yılYav kadın gitti bir daha gormiyecek niye buyutuyorsun ki evinin huzuru kaçmasın bence uzatma
02 Yorumla- +1 yıl
Karın senin arkadaşın ile seks hayal edince sen öyle yap.
- +1 yıl
@Dkwşznsıwğsm kardeş amacım seni sakinleştirmek, neden başkalarına kötü şeyler söylüyorsun? Eşinin sana karşı yaptığı ayıbın acısını neden bana veya bir başkasına kusuyorsun, tamam esin hata yapmış ama sende şimdi eşinden farksız sin sende hata yapıyorsun kötü söz söyleyerek, üstelik bunu evinin huzurunu kacirmaman için tavsiye veren birine yapiyorsun
Aşk İlişkileri konusunda 16,1b cevap paylaştı. Peki esin daha once bisey yaptimi baskalari falan? Ve sana karsi ilgisiz mi?
00 YorumlaOnun ailesine söyle anlat durumu utanmiyorsa zoraki utandir buyukleri sok. devreye gerekirse konus harbiden ogrenclik sana saygisi yok senden cekinmesi utanmasi da yok eve gelen misafire de yapilmaz yani uzaklas o adamdan bence ama o adam anlamaz
021 Yorumla
Soran+1 yılDışarıda neler yapıyordur neler
Soran+1 yılResmen kızı yatağa atacak ben olmasam
Soran+1 yılÇocuğumu düşünmek zorundayım babasına çok düşkün ikiside birbirini çok seviyor
Soran+1 yılKocam resmen aşık kizimiza
Soran+1 yılVermez bana
Soran+1 yılEvet kavga ettim
Soran+1 yılAlmadım yatağa görmek istemedim onu
Soran+1 yılBirkaç gün evden gidicem
- +1 yıl
Misafire öyle düşünen mi aile bireylerine baldızı kaynanasina öyle düşünen mi dersin toplum da sapık çok komando bey
Soran+1 yılÇok çok herkes kudurmuş
Soran+1 yılKeşke evlenmeseydim olan minik kızıma oldu daha bir yaşında
Soran+1 yılSevgiyle büyütmek istiyorum onu
- +1 yıl
Sen iyi bir annesin kimseye ihtiyacın yok bı ara o aşamaya eşimle bizde geldik ama bizim aramızda ki sorun benim ailemin eşimden hep maddi beklentileri idi çocuklar otomatik olarak bana verildi ama çok şükür ki ailemi hayatımızdan çıkardık sorunumuz kalmadı umarım herşeyin en iyisi olur minik kuzu ve senin için 🙏💐
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim❤️❤️
Gizli Üye(25-29)+1 yılHanımefendi siz haklisiniz.
Kocanız terbiyesiz ahlâksız biri. Eğer anlaşamıyorsanız ve bu adam kendine çeki düzen vermeyecekse , boşanın.10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.
+1 yılSenin yerinde olsam ayrılırım
20 Yorumla
+1 yılOhooo o kimbilir ondan baska kimlerle olup senin koynuna girmistir kendin diyosun sapik diye
00 YorumlaBoşan, net! Azıcık bakmış ne var bunda diyenler umarım başınıza gelir ve anlarsınız bunun nasıl bir şey olduğunu. Bizim memlekette erkek yapar kadın yapamaz algısı var.
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılHem suçlu hem güçlü bide elmi kaldıracak s*çarım onun erkekliğine
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılHakkında hayırlısı olsun
Gizli Üye(36-45)+1 yılKocanı hiç tanımadın mı neden davet ediyorsun ki arkadaşını
10 YorumlaGüven önemli evlikte biraz kendi eksik yönleri ne bak bakalm eşinin onda gorupte sende göremediği şeyler gibi
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKendine bak biraz. Arkadaşın süslenip gelmiştir sende bakımsızsan kocan başkasına bakar
216 Yorumla- +1 yıl
Daha cuhela bir yorum olamazdı Ebu cehilin kendisi yorumlamış sanki 😂😅
Cevap sahibi+1 yıl@Nıckbulamom senide aldatırlar görürsün
- +1 yıl
Çok güzel ve bakımlı kadınlar bile aldatılıyor
Karakter meselesi. - +1 yıl
Sende tipsiz isen kesin öylesin karın başkanlarıa bakınca ağlama
- +1 yıl
Yazık kafana be gizli... Bir tarafın yememiş açmaya öyle gizliden konuş he he aynen
Cevap sahibi+1 yıl@Nıckbulamom açıktan konuşsam ne olacak numaranı mı atacaksın
Cevap sahibi+1 yıl@Nıckbulamom bakmamki sana ahaha
- +1 yıl
Ay bana bakmaz mısın şen vah vah başımı nerelere vuram yetişin ağalar sşzbŞshhdsşhs
Cevap sahibi+1 yıl@missyxxx açıktan yazsam napcan allahın fakei ne kadar acınası ve gülünçsünüz.
- +1 yıl
@missyxxx Kanka arkadaş anlamıyor. Algısı kıt boşuna uğraşma değmez.
Cevap sahibi+1 yıl@missyxxx gerçekte görsen kölem olursun ilgiden bunalıyorum
+1 yılYanında yapması terbiyesizlik ama eşin ne. dedi bakmadım die inkarmi etti
04 Yorumla
Soran+1 yılİnkar etti bak benimle bu şekilde konuşma dedi
- +1 yıl
Eşinle aranız ondan önce nasıldı yani her konuda
Soran+1 yılİdare ederdi
- +1 yıl
Ya bı kaç bişi soracam ama burada soramiyorum
Sen ciddimisin bence onun carkli planlari var dikkatli ol
02 Yorumla
Soran+1 yılBeni kaç kere aldatmıştır kaç kere
- Aşk İlişkileri konusunda 712 cevap paylaştı.
+1 yılKarşında boyle yapiyosa arkanızdan neler yapiyodur
40 Yorumla
+1 yılKızı niye uzun uzun tarif ettin? Feyk soru bence
13 Yorumla
Soran+1 yılKocam baktığı için tarif etmiş olabilir miyim
Soran+1 yılTakıldığın şeye bak ya benim derdim başımdan aşkın bi yürüyün gidin sizin komplekslerinizle uğraşamam fake bulduysan yorum yapma
- +1 yıl
Boşan kanka ne diyelim
çok ayıp ne bokkttan erkekler var yaa
18 Yorumla
Soran+1 yılRezil etti beni rezil yerin dibine girdim ağlamaktan gözlerim şişti
Soran+1 yılYemeğe çağırdım çağırmaz olaydım
Soran+1 yılKızıma çok düşkün
Soran+1 yılÇok seviyor bir yaşında kızım
Soran+1 yılYemek yedirir altını temizler oyunlar oynar onu bana vermez diye korkuyorum
Soran+1 yılEvet ben gerçekten evden çıkmayan biriyim yemek temizlik kızımıza hayatımı adadım bunu biliyor nankörlük ediyor
+1 yılHala duruyorsan hata senin.
12 Yorumla
Soran+1 yılKızımida alıp birkaç gün kardesimde kalıcam
Soran+1 yılSonra duruma göre bakacagim
- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılkocan evdeyken arkadaşinin sende ne işi var
04 Yorumla
Soran+1 yılHep birlikte yemek yemekte ne var
Soran+1 yılBekar kadin tonlarca var kocam bakmasin diye evlendireyim mi ne saçmasınız siz ya
- +1 yıl
Saçma olan sensinki saçma alakasiz yorum yapiyorsun, bekar kadini eve yemeye cagirmişsin, günümüzde bu gibi durumlarda adam karisini aldattigi çokca görülmüştür,
- +1 yıl
Bekar kadinin evli çiftin eve gelmesi sacma, birsey olduguda da altatti dert yanarsin git naparsan yap zerre kadar umrumda deyil, unutma ki sebin gibiler herşeyi hak ediyor, hadi git sütünü iç yat😏
Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı. Soruna ne cevap verdi
018 Yorumla
Soran+1 yılNiye baktın kıza öyle dedim ayıp değil mi utanmaz dedim
Soran+1 yılEve geldi hiç mi etrafında kadın olmasın neden rezil ettin beni dedim
Soran+1 yılBak benimle bu şekilde konuşma ben bakmam kimseye falan dedi
Soran+1 yılEvet birkaç gün evi terk edicem
Soran+1 yılZaten kız bi ara sert baktı buna
Soran+1 yılAnladım rahatsız olduğunu
Soran+1 yılZaten çok tatlı kibar bir insan
Soran+1 yılKimseyi kırmaz
Soran+1 yılO da şok oldu yerin dibine girdim ya
Soran+1 yılKocam sapik olsa da kızıma çok düşkün bir yaşında kızım gitmiş onunla uyumuş yatakta
Soran+1 yılBoşansam kızımı vermez diye korkuyorum
Boşanabilirsin gecinmede sıkıntı varsa
04 Yorumla
Soran+1 yılŞok oldum
Soran+1 yılHayretler içerisindeyim
Soran+1 yılKızı beğendi işte sapıklık yaptı
- Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılGenişliğe hayran kaldım
03 Yorumla
Soran+1 yılÇok kötüyüm ben bu kadar sapik olduğunu bilmiyordum
Soran+1 yılKavga çıkardım
Soran+1 yılYatağa almadım evi terk edesim var
Bir sey olmaz sen de yani azcık bakmış ne var yani
10 Yorumla
+1 yılNe denir ki, Allah sabır ve kolaylık versin
10 Yorumla
+1 yılİğrenç ya hâlâ o insanla nasıl evli kalabiliyorsun
10 YorumlaEvliliğini gözden geçir.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. Senin koca ağır sapık bukadar da olmaz
18 Yorumla
Soran+1 yılBen bu kadar da sapik bilmiyordum
Soran+1 yılBen mutfaktan çıksam kızı yiyecek
Soran+1 yılKız da zaten rahatsız oldu anladım yani
Soran+1 yılAtmadım hiç mesaj utandım kızda eve geldim ben yazmış
Soran+1 yılBeni daha fazla utandirmamak için
- Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı.
+1 yılBoşanın
00 Yorumla Ben böylesine karektersiz haysiyetsiz derim
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı.
+1 yılAdam sadece baktı diye mi bütün bu tantana yani?
00 Yorumla
+1 yılOnu aldat sonra boşan o aldattiginla evlen
00 YorumlaBekar arkadaşını evine alma ya
01 YorumlaBosan gitsin buraya yazacağına kadar avukata ver.
00 Yorumla
+1 yılUyurken değenekle burnuna b. k uzat😂
00 Yorumla- Devamını Gör (46)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler