Kocam bize yemeğe gelen arkadaşıma asıldı, çok kötüyüm. Ne yapmalıyım?

Kalkar kalkmaz bu soruyu sordum gece hiç uyumadım zaten düşündüm durdum ağladım çok sinirim bozuk bana bir yol gösterin ne olur insanlık nereye gidiyor kıyamet yaklaştı bence herkes kudurmuş herkes şimdi sorumu sorayım.
Allah senin bin belanı versin be adam beni rezil etti rezil utançtan sinirden bu yaşımda ağladım
Arkadaşım var kendisi Londra'da yaşıyor orada doğmuş annesini görmek için buraya gelip gidiyor uzun siyah saçlı buğday tenli iri gözleri var zayıf bir kadın.
Annesini görmeye geldi bende yemeğe davet ettim bize gel dedim kocamla da tanışın hem bebeğide görmüş olursun bir yaşında kızım var.
Geldi gayet iyi karşıladık oturduk yemek yiyeceğiz benim herif durmuş ona bakıyor ama terbiyesiz nasıl bakıyor resmen ağzının suyu akıyor rezil uyaramıyorum da kız yanımızda yani. Beni rezil etti sürekli baktı ben olmasam kızı yatağa götürecek yiyecek pis pis hayaller ederken yüzüne yansıdı sanırım öyle bir iğrenç yüz ifadesi vardı kızda farkında anladım ama bir şey diyemedi ne diyecek. Kız gider gitmez dedim Allah senin belanı versin utanmaz birbirimize girdik ne yapmalıyım ben artık bıkmışım ya.
Güncellemeler
+1 yıl
Çok kötüyüm evi terk edesim var gece birlikte uyumadık ben tek yatağa girdim çok büyük kavga ettik küfürler havada uçuştu bana tokat atacaktı zor tuttu kendini
Güncellemeler
+1 yıl
Türk erkeklerinin nasıl olduğunu bir kere daha görmüş olduk yorumlarınız gerçeten içler acısı böyle aciz yorumlarda bulunan insanların eşleride ilerde benim gibi madur olacak insanlar bu yorumu yapanlarda potansiyel sapik benim gözümde kocamdan farkları yok. Annemin yanındayım ben boşandık yani sadece kağıda dökmedik ama onuda yapacağım.
Kocam bize yemeğe gelen arkadaşıma asıldı, çok kötüyüm. Ne yapmalıyım?