Her bakımlı kadın, hamarat değil demek midir paylaşımlarda çoğu kişi de bunu görüyorum?
Hem kendimize bakarız hem yemek yaparız 😏
Hem kendimize bakarız hem yemek yaparız 😏

. bakımlı kadın kendinede iyi bakar evinede , yemeğide güzel yapar... erkekler bakımlı kadınların sadece bütün gününü makyaj yapıp elbise seçmesi gibi bir düşünceye sahip... ön yargılı olmamızdan.. çk insan var böyle hamarak iş beceren kadınlar... aslında ayırmıyorum eşimin yaptığı her şeyi yerim... buda iştah kabartıcı ve güzel görünüyor... elinizie sağlık afiyet olsun :)
teşekkür ederim ayrıca görünende o :)
Evet süsünden püsünden zaman kalmıyordur
Tebrik ederim bizden bir çeyrek kazandınız
Teşekkür ederim
Bakımlı demek sadece makyajdan ibaret değildir. Temizliğine önem veren kadın demektir. Bakımlı olan kadın hamarattir
Cevap
21Cevap
Bir sporcu olarak etleri görünce iştahım kabardı 😄 Protein kokuyor 😄 Açıkçası orada olsam herhalde hepsini yiyebilirdim 🙄 Vee tabii ki de tebrik ediyorum hem güzel ve bakımlı olup hem yemeği de böyle yapabilmek yetenek ister 👏🏽
Her kadın bakımlı olabilir ama her bakımlı kadın hamarat olamaz.
Hamaratlik içten gelerek olur. Sevdiklerine sevgiyle yapılan her şey bir nevi Hamaratliktir.
İstisnalar hariç kısmına da üstte yazdığım geçerli
Müthiş yaa zaten açım sahilde boş boş denizi izliyorum
Bir kadın hamarat olmak zorunda değildir ki ayrıca ne alaka bakımlı kadın gayet de bakımlı olabilir...
ciger kavurna mı yoksa et kavurma mı.. harika görünüyor
Hamaratlığın bakımla ne alakası var, eli ev işlerine yatkın olan herkes hamarattır benim gözümde ister bakımlı olsun ister olmasın
Bakımla dış görünüşle ne ilgisi var bunun ben erkeğim kendime de bakarım yemekte yaparım seviyorum birşeyler üretmeyi.
Önemlik olan şey bakımlı olup aynı zamanda hamarat olmak
Bunu tekli ekmeğin arasına koyup üstüne basacaksın nar ekşisini... Offf
Bizde yemek yaparizda buna degen kadın onemli:d afiyet olsun
Ama sen dokturmussun
Aksama evde pirasa varken bunu gormek
Obemli olan yemegin lezzeeti guzelim. Yoksa hersey boss😇😇
Akşam yemeğe sendeyiz.
Sen önden ekmek arası filan yapıp ye. Etleri ben hallederim. :D
Good boy. :D
No matter what u r. :D
I'll be there. :D
Aww thx shawty. ( :
Bakim ayri hamaratlik ayri bence. Kendine deger veren kadin bakimlidir. Ama hamaratlik maharet ister
Hem ince hem yemek yapan hatun. Bulamadım söylesini 🙄
canım çekti ins. kilo alırsın
Dışarda sosyete içerde ev hanımı
Ne tatlı kızsın mesaj atarmisin sohbet edelim
Kendine bakmaktan, hamarat olamaz
Seni alan yaşadı desene
Tabiki yakarı
Aciktim
Hayır kim demiş
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar