Babama olan kinimi nefretimi nasıl yok ederim cocuklugumu nasıl unuturum?

Annemle babam ben 5 yaşındayken ayrıldılar beni babamla babannem büyüttü babam hep beni döverdi babanmem cok iyi bir kadındı babam yüzünden hep beni anneme vermek istedi babam bunu kabul etmedi annemin beni doğru düzgün gormesine bile izin vermedi 17 yaşıma kadar babamin yaninda kaldim annemin yanina yerleştim simdi annemleyim babannemle hep görüşüyorum ama hala cocuklugumda yediğim dayaklari unutamiyorum nerde bir kavga şiddet görsem gözümün önüne o günler gelir o kadar kötü oluyorum ki haklıykende yedim haksizkende yedim haksiz olduğunda yediği dayaklari insan bir şekilde unutuyo ama haksizken yediği o dayaklari unutamiyo babama kin besleyerek büyüdüm annemlede şiddetten dolayı ayrildilar anneme yaptıkları aklimdan hic çıkmaz babamla görüşmüyoruz 1 haftadır hastanede olduğunu öğrendim durumu kotuymus dün ama gidemedim yapamadım gitmek istedim ama yapamadim o içimdeki kin o kadar büyük ki kinci biri değilim tek kinim ona yıllardır yüzünü görmedim sesini duymadım ama bu kin azalmadi gidemiyorum yanina ne yapmaliyim kinimi nefretimi bir yana bırakıp o hastaneye gitmelimiyim
Babama olan kinimi nefretimi nasıl yok ederim cocuklugumu nasıl unuturum?