Babam çok zalim nefsine düşkün birisi ondan nasıl kurtulabilirim?

Ciddi öfke kontrol sorunu var düşünün 25 yaşına geldiğim halde benimle ilgili her şeye karar vermek istiyor sırf o istedi diye 3 tane üniversite ve bölüm değiştirdim finansal olarak özgür olmak ondan kurtulmak istiyorum ama sürekli beni eli altında tutmak istiyor en ufak hatamı yıllarca unutmuyor kin besliyor ve annemi çok yıprattı kadincagiz kaç yaşına geldi tansiyon hastası kadına eziyet ediyor ve eziyetli bir adam olmasıyla gurur duyuyor ben eziyetli bir adamım ne var bunda katlanacaksınız diyor , takıntılarim vardı onun yüzünden başlayan çocukluk travmalari ile artık psikolojik sorunlarım arşa çıktı kendi seçtiği psikiyatrlara doktorlara gittim düzinelerce ilaçlar içirdi bu ilaçlar bünyemi zehirledi , onunla iken vücudumun belli kısımları istemsizce kasılıyor ve göz kapaklarımı kontrol edemiyorum beni herkesin içinde ağlatıp gururumu incitmisti mezuniyet günümde, sürekli kin besliyor garez ediyor bizi rahat bırakmıyor, benim kendisinden zeki olduğumu ve daha iyi bir fiziksel görüntüye sahip olduğumu düşünüp benimle rekabete girdiği zamanlar oluyor herhangi bir yerde beni övdükleri zaman soğuk soğuk terliyor parmağını ısırıyor ne zaman bir iş basarsam mutlu olsam benim mutluluğumu benimle paylaşmıyor ve surat asıyor biliyorum, bu Allah'ın imtihanı ama ben kaldıramıyorum polis olup kurtulmak istiyorum bu adamdan bir an önce ama halen sınavlar açıklanmadı

Babam çok zalim nefsine düşkün birisi ondan nasıl kurtulabilirim?