Onu çok seviyorum ve aramızda problem yok 3-4 ay sonra nişanımız var. lakin asker eşleri hiç memnun değil hayatından. Okuyorum bloglardan etrafımdan görüyorum ne bileyim korkuyorum. Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda? Özellikle asker eşleri varsa aramızda lütfen paylaşın benimle. Beni ne gibi zorluklar bekliyo bilmek istiyorum
Cevabın nedir?
+1 yılAskerliğin eşler için hem iyi yanı hem kötü yanı vardır. Kötü yanı zaten bariz bir şekilde onun hasretini çekecek olman. AmA eşin askere gittiğinde orda düşünecek çok zamanı olacak. Neyi mi? Her şeyi. En çok da seni düşünecek özleyecek hep aklında olacaksn ve onun için değerin çok çok artacak senden ayrı kalınca özleyince kıymetini çok daha iyi bilecek. Ayrıca orada geleceğe yönelik düşünmek için de çok fazla zamanı olacak bundan sonraki hayatını nasıl yönlendireceğine geleceğinize dair planlar yapacak. Kısacası emin olun ki çekeceğiniz hasrete değecek :) ayrıca sayılı gün çabuk geçer sadece o dönemde biraz sabırlı ol ve bu dediklerimi unutma:)
14 Yorumla- +1 yıl
Çok teşekkür ederim. Bu iyi geldi işte bana :)
- +1 yıl
Rica ederim ne demek :) eşinize şimdiden hayırlı tezkereler kazasız belasız :)
- +1 yıl
Teşekkürler amin inşallah :)
- +1 yıl
Cümlem yanlış oldu eşin sanki askere gidiyomuş gibi yazdım tezkereyi bir anlık dalginlikla :)
asker eşi olmak zordur bir akraba vardı eşi uzmanjandarma o şehir senin bu şehir benim geziyorlardı kadın memnun değildi eşyalar harap oluyor ve daha birçok şey
12 Yorumla- +1 yıl
Offf :(
Gizli Üye(36-45)+1 yılgenelleme yanlış, sınıfı önemli. jandarmaysa, komandoysa,denizciyse yüzünü bile göremezsin doğru dürüst. sınıfı ne biliyor musun ?
benim eşim jandarma astsubay tek başıma çocuk büyüttüm ben. 2-4 yılda bir tayin zorunlu 4. şark vs
lojmanımıza taciz atışı bile yapıldı, okuldan eve dönen çocuğum çatışmanın ortasında kaldı. havacıysa süper..karacıysa da sıkıntılı. bandocuysa rahat..
bana sınıfını söyle sana ne yaşacağaını söyeleyyeim04 Yorumla- +1 yıl
Piyade astsubay benim erkek arkadaşım ?
Cevap sahibi+1 yılPiyadeler jandarma göre daha rahattır. inşallah mutlu olursunuz
- +1 yıl
İnşallah çok teşekkür ederim :)
- +1 yıl
Benim erkek arkadaşım jandarma size bişey sormak istedim bana mesaj atar mısınız
+1 yılBenım staj yaptığım yerdeki mühendis, bayan, eşi subaydı. O çocuğuyla ıstanbulda , eşi de adana'daydı. Benim de erkek arkadaşım astsubay. Kara kuvvetlerinde. Ben hiç bir şey sorun etmiyorum ışte tayindi vs. Benim için sorun değil, o nereye ben oraya... Ama o sıkıntı ediyor işiyle ilgili bazı şeyleri, hatta 10 yıllık süre dolunca bırakacağını söylüyor. O huzursuz olunca bana yansıyor. Keşke biraz severek yapsa işini.
01 Yorumla- +1 yıl
Kimse severek yapmıyor ki bu işi ne yazıkki şartlar ağır :(
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
7Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yıltatlım sen söylenenlere bakma. eşinin görevine bağlı biraz da. benim eşim astsubay. Ne bir hasretlik cektik şimdiye kadar ne birşey. sadece sıkıntı tahinler oluyor. o da ev tası ortamını değiştir falan. tek zorlayan sey bu. ama hep yanımda öyle yanlız kalmadım hiç. sıkma canını. aşk herşeye kâdir.
05 Yorumla- +1 yıl
evet hep sormak istiyorum asker eşleri neden güzel oluyor ? halam ile teyzemde öyle güzeller :D para mı statü mü yoksa karizma mı hangisi sizi etkiledi :)
- +1 yıl
Benimkide astsubay :) çok teşekkür ederim :)
Cevap sahibi+1 yılrica ederim canım. kalbinin sesini dinle ;)
- +1 yıl
zorlugu yok mu pki hiç
Kızlar Bir Adım Öne konusunda 3,6b cevap paylaştı. valla asker eşleri neder bilmem ama benden sana tavsiye..rütbe omuzda olsun..koldaysa sıkıntı..
04 Yorumla- +1 yıl
O ne demek ?
- +1 yıl
Daha açık konuşur musun bende anlamadım
+1 yılaskere gıtmeden once nısanlanın evlenmeyın donunce evlenırsınız
03 Yorumla- +1 yıl
Şu an doğuda görev yapıyo 3 sene orda biz şimdi nişanlanacağız o gelene kadarda bekleyeceğim işte
- +1 yıl
Allah kolaylik versin ne diyim yanlizlik zor hayirlisi olur insallah
+1 yılablamlar gayet cok mutlular enıstem asker...yanı herkese bakma
10 YorumlaSevmeye bağlı bu bende 8 aylık evliyim ve eşim her 2 ayda bir göreve gidiyor ve 2 ay gelmiyor ama bizim jandarma ve batıda olduğunuzdan böyle Doğu daha kolay ama sabredersen güzel günler rahat günler gelir birçok işten daha iyi
00 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 6,9b cevap paylaştı. görevlere giderse uzun uzun beklersin onu.hasretlik yaşarsın.
00 Yorumlabenimde nişanlım asker aklım hep onda evlenince ne olcak bilmiyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılo ortamda insanın psikolojsinin bozulması normal
bizde de normal astsubay çok az vardı.00 Yorumla
+1 yılKuvveti ne ki, havaci karaci
04 Yorumla- +1 yıl
Kara
- +1 yıl
O zaman gezersin diyar diyar, hazir misin buna
- +1 yıl
O olsun da yanımda her yere giderim ben :)
- +1 yıl
Sorun yok o zaman
neci nişanlın kara mı
06 Yorumla- +1 yıl
Evet
- +1 yıl
Ekleyemiyorum
- +1 yıl
Eklemediğimden değil :) ayarlarınız kapalı ekleyemiyorum bu yüzden
- +1 yıl
sorun yok isteyen beni eklesin no panik :D
+1 yılEvlen gitsin, vatana hizmet..
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılasker çocuğu olarak konuşmamı ister misinz? :)
09 Yorumla- +1 yıl
Evet :)
Cevap sahibi+1 yıl:)) şahsen asker çocuğuyum. babam jandarma diye çok taşınırız.en fazla bir yerde 4 yıl yaşadık. annem adına da benim adıma da aslında çk sık taşınmak zor oluyordu ilk başlarda. ama şuan öyle ki bir yerde uzun kalcak olsak taşınalm artk diyoruz :) çocukluğumda , blnç altımda babamn mesleğiyle ilgli biçok anım vardır. iyi - kötü. ama şunu söleyeyim çouklarınız ya çok özüvenli girişke olacaklar ya da çok asosyal suskun :) yabi bu suskunluk bra da karkterle alakalı ama tanıdığm arkadşlarmdan asker çoc
Cevap sahibi+1 yılçocklarndan özgüvensiz kenedeni ifade edemeyen az çocuk gördüm. ve hepimiz babalarmzla gurur duyuyoruz emin olun. bir insanın anne babasından gurur duyarak büümesi ne güzl bişey düşünsenize. ayrıca lojman imkanları harika. çocuğunuza tam bir sosyal ortam olsun, eğlenme ortammı olsun sağlıor. tek sorun bazı dallarda askerlkte ilk başta ilçelerde görevlendirebliyorlar. ayrıca şunu söylemek istorum bz en çok taşınan kesimiz. 8 yıl taşınmayan var. ki bir yerde sonra taşnma espre dönyo alınan
Cevap sahibi+1 yılalınan moblyaların kurum ve tekrar toplanmasını ailecek puzlle yaar gibi ezeriyorsnuz :) koly kırılmayacak dayanklı eşyalar alıyorsunz ve her taşınmada büyük heyecanlar ve hüzünler yaşıyorsunuz . kişisine göre bazn dotlular kısa süreblyor taşndktan sonra çevrenzden ast üst ilişkisi içn szle iletşm kuran arkadşarnz eksiliyor ama çoo yer taıyıp çook şey tanıyorsunz. ve eşiniz normalkarakternden daha sinrli ve sert oluyor. benim babam 45inde neredeyse ama adamn saçlar bembeyaz 60ında sanki.
Cevap sahibi+1 yılbiraaz yıprancaksınz belki birazdan da çok. eşinizin birimine bğlı şimdipiyade mi jandarma mı blemedğmden size etksnden tam olarak bahsedemyorum. (bu arada çok yazdm sanki ama cevplama istedm ayrntılı :)) )
- +1 yıl
Piyade canım
Cevap sahibi+1 yılohh piyadeysenz rahat o dakr çok taşınmazsınız :))
- +1 yıl
İnşallah ya :)
Cevap sahibi+1 yılmutluluklar şimdiden. güeldir yaa askerlik zor olsa da:))
Gizli Üye(36-45)+1 yıltek bildiğim asker eşlerinin güzel oldukları :)
30 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kızlar Bir Adım Öne > Sorular > Askerler ve asker eşleri... Beni ne gibi zorluklar bekliyor?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat