Nişanlımın 18 yaşındaki kız kardeşi konusunda yardım lütfenn?

25 yaşındayım nişanlım hatta nikah yaptık yeni eşim diyim.. eşim 28 yaşında. Ben ilk tanışmaya gittiğimden beri kardeşi laf sokmalar surat asmalarda. Bir hoşgeldin bile demiyor. Ilk zamanlar çok üzüldüm çok yabancı hissettim eşim de ailesinin yanında pek ilgilenmiyor benle sağ olsun. Sonra kardeşiyle ilgili her dertleştiğimde olsun sen ablalık yap ablalık yap ablalık yap çocuk o. Çocuk diye diye ağzıma etse çocuk dicek sanırım. En son yapmıyorum ablalık ne yapcam ya diye sinirlendim onu söyleyip duruyor. Odasına gidiyorum konuşuyorum bir nazlar görmeniz lazım. Eşim istiyor ki kapısında köle olayım. Nikah günümün içine etti zaten kardeşi. Artık onun üzerine tartışırken ayrılık noktasına geldik çünkü arkamda kocam var diyemicem senin için dedim. Sonra bana alındı zaten gitmiş kardeşini azarlamış yok abin yok senin cart curt sonra ben işlerin bu raddeye gelceğini bilmiyordum abi demiş barışmışlar. Ben de ailemin bir tane kızıyım küçücük kız bana ne yapsa yarabbi şükür mü dicem. En son sana sıcaklığımı kaybettim dedim eşime şok oldu ağladı öyle böyle barıştık nikah günüm hayatımın en berbat günü olmuş oldu. Bana karışmıcam dedi şimdi ben gördüm sende de hata var çıkarken hoşçakal demedin diyor bana. O kadar yapılana az bile yapmışım. Karısını ezdiren koca mı olur böyle ya kardeşi içtiğim bardaktaki ruj izime kadar takılmış ben ona mesaj mı vermişim. Bu ne terbiyesizlik ben napayım söyleyin ben eşim beni seviyor sanardım şimdi önemsiz hissediyorum
Nişanlımın 18 yaşındaki kız kardeşi konusunda yardım lütfenn?