Aile & Toplum Kız kardeşimin düğünü var da, bi yardım eder misiniz? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor İki tane seçmem lazım biri kına gecesi diğeri düğün gecesi için.. Fikirlerinizi bekliyorum.☺️ Kız kardeşimin düğünü var da, bi yardım eder misiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 149,1b cevap paylaştı. Birinci pembe güzel 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Hımm teşekkürler
dionysosjai Takip Et FenomenMaster Yaş: 21 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı. Kına için 4. elbise olabilir Düğün içinse 2. elbise olabilir rengi bayağı hoşmuş. 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Evet düşüneceğim saol😊 Yorumla
Qwerty13579 Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 81% +1 yıl Bence kına için mavisini, düğün için de 4. siradaki moru almalısın ✨ 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Düşüneceğim canım 😊 Yorumla
вуηαяcσѕ Takip Et Mentor Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Son elbise güzel 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkürler Yorumla
mert4488 Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 65% +1 yıl İkinci 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Mavi olan mı Yorumla mert4488 +1 yıl Evet Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Ne zaman 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Temmuz ayında Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İlinci gzel ama boy kaç sende öykr durcak mı Yorumla Soran +1 yıl 1.71 ben ondan sıkıntım yok kararsız kaldım sadece Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Mavi güzel. Gibi, düğün nerde ya bende geleyim oynamaya yer arıyodum hsns Yorumla
DognTR Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 91% +1 yıl 2 numara 1 1 Yorumla DognTR +1 yıl Beyaz tenliysen Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 9,4b cevap paylaştı. 2 ve son 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Birinci pembe güzel
Hımm teşekkürler
Kına için 4. elbise olabilir Düğün içinse 2. elbise olabilir rengi bayağı hoşmuş.
Evet düşüneceğim saol😊
Bence kına için mavisini, düğün için de 4. siradaki moru almalısın ✨
Düşüneceğim canım 😊
Son elbise güzel
Teşekkürler
İkinci
Mavi olan mı
Evet
Ne zaman
Temmuz ayında
İlinci gzel ama boy kaç sende öykr durcak mı
1.71 ben ondan sıkıntım yok kararsız kaldım sadece