Sosyal sitelerdeki türk kızları neden konuşmuyor?

Hepside çok havalı herbiri kendini bir jeniffer lopez popolu,marilyn monroe vücutlu sanıyor herhalde hiç pas vermemeler sapık muamelesi yapmalar bizim amacımız sadece konuşmak neden hiç konuşmuyorlar hemen kaçıyorlar anlamıyorum.Geçen gün omeglede sırp bir kızla 2 saat konuştum o bana hayatını anlattı ben ona birbirimizle birşeyler paylaştık yani sanıldığı gibi ben yemedim kızı sonunda sadece konuştuk peki neden türk kızları hemen kaçıyor ya da havalara giriyor.?
Güncellemeler
+1 yıl
Bu soruya ne olmuş böyle cevap patlaması yaşanmış genelde her soruma 2-6 arası bir cevap gelirdi ama bu ortalamanın çok çok üzerinde gözlerim yaşardı şimdi.

Güncellemeler
+1 yıl
Kız konusunada gelirsek herkese teker teker yazamayacağım ama ben sadece face gibi veya burası gibi mesaj çekilebilen siteleri kastetmiyorum omegledede durum aynı mesela sadece konuşmak için girilen siteleri kastediyorum.mesela omeglede bir kıza mesaj çekme ya da arkadaş olarak ekleme imkanı var mıyok.Sadece birim zamanda bir erkekle eşleşir.
Güncellemeler
+1 yıl
Kızları yargılar nitelikteki tüm sözlerimi geri alıyorum soruyu sadece kızları bu tür sitelerde fazla konuşmamaya iten asıl sebep nedir şeklinde düşünebilirsiniz.
Sosyal sitelerdeki türk kızları neden konuşmuyor?