Diğer konusunda 790 cevap paylaştı. bu konuda gerçekten bir problem var. hem herkes yalnızlıktan yakınıyor hemde karşısındakine bir şans vermekten aciz. bunu insanların konuşacak bir şeyi olmamasına bağlıyorum. örnek verecek olursak; konuşmak, fikir alış verişinde bulunmak için forumlar oldukça iyi bir opsiyon. bünyesinde aynı hobiyi ya da düşünce tarzını paylaşan kişileri barındırıyor (sinema, müzik, doğa sporları, vs.) fakat insanlarla konuştuğunda bu başlıklarla olan ilgisinin sadece yüzeysel olduğunu görebilirsin. kendini kitap kurdu olarak tanımlayan bir kişi kitap önerisi istendiğinde olaya "kalın mı olsun, ince mi?" şeklide yaklaşabiliyor. keza sinema içinde aynı şey geçerli sadece hollywood ürünü popüler filmler izlemiş bir kişi rahatça kendini sinema eleştirmeni kefesine koyabiliyor. anlayacağın üzerinde konuşacak birşeyimiz yok, sadece kendimizi gösterme "ben buradayım!" deme çabası içerisindeyiz.
07 Yorumla- +1 yıl
onuda demiyoruz işte böyle birbirimizden kaçarak
- +1 yıl
sanal ortamlardan arkadaşlık edinme çabasına fazla girmemelisin. bunun yanlış ya da absürd olduğunu ifade etmeye çalışmıyorum. sadece çevrende herşeyi konuşabileceğin birlikte her türlü aktiviteyi yapabileceğin bir grup arkadaşın olursa bu sanal ortamlara girmeye fırsatın bile olmaz. bu sorularda asla kafanı kurcalamamış olur.
- +1 yıl
Benim normal çevremde arkadaşım var o sitelerde arkadaş edinme çabasındada değilim normal şeylere bile cevap vermiyorlar bahsettiğim sitelerin içeriği çoğunun arkadaşlık bile değil
- +1 yıl
Günümüzün çoğu evde geçiyor bilgisayar başına oturuyoruz iş yerindede boş kaldıkça durum aynı ister istemez takılıyoruz aslında haklısın ama takılıyoruz işte
- +1 yıl
bahsettiğin tarz sitelerde insanların çoğunun kendini gösterme çabası içerisinde olduğunu düşünüyorum. sana katılıyorum eğer işte boş isen birşeylerle uğraşman lazım çıkarıp gitarını çalamayacağına göre en fazla internette gezebilirsin. sorunun çözümünün şu olduğunu düşünüyorum; daha kaliteli şartlar altında bir çalışma ortamı, tam bir iş tanımı.
- +1 yıl
ne işle ilgilendiğini bilmiyorum ama sana verilen işi yaptıktan sonra çalışma ortamı içerisinde serbest olsan ve ortamda masa tenisi, tavla, satranç gibi meşgul olabileceğin tarzda imkanlar bulunsa hem çalışma ortamındaki arkadaşların ile kaynaşırsın hemde başka arayışlar içerisinde olmazsın.
En İyi Cevaplar
Katılıyorum sorana 5 farklı ücretsiz arkadaşlık sitesinde 100 den fazla Türk kıza mesaj yazdim hep sıfır ama 100 tane yabancı kıza yazdım en az 5-20 tane mesaj geldi şimdi size soruyorum bendedemi aynı sorun var yoksa beden yabancılar cevap yazarken bir tane Türk kızı mesaj yazmaz onu geçtim bir selam bile yazmaz şimdi siz düşünün
00 Yorumla
Diğer konusunda 13b cevap paylaştı. Senin amacın sadece muhabbet olabilir de, birgün sana şifremi vereyim takıl. Ne kadar salakça mesajlar geliyo bir gör. Ki ben s.mod um hani insanlar bir parça olsun geri duruyor. Eskiden daha yeni üyeyken günde elli tane saçma mesaj gelirdi, sonra kapatmayı öğrenmiştim neyse. Velhasılı erkekler bu hemen donun ne renk? diye sormayı bırakırsa, belki bizde az rahat edicez.
53 Yorumla- +1 yıl
Yeminle internette sürekli muhabbet edecek bir kız arayışında falan değilim arasıra omegleye girer erkek kız herkesle sohbet etmeye çalışırım tesadüfen karşıma çıkan bazı kızların hemen yüzüme kapatmasından dolayı bu soru geldi aklıma bazılarıda laf sokup kaçıyor daha ben yazmadan Bu dediğin sorunların sebebi türkiyede kadınlarda bilgisayar kullanımının yaygın olmayışıdır.Yada içlerine kapanık olarak internette dolaşıyor çoğu o yüzden azınlıkta kalıyorsunuz ve mesaj yağmuruna tutuluyorsunuz.
+1 yılevet buna bende çok gıcık oluyorum =) kendi vatanını dışlayan insan topluluğu ilk kez görüyorum diyebilirim bilemiyorum neden öyle ama farklılarda var aralarında mesela ben =) eheh ben çok severim ve ayrım yapmam şu güney kore müziği mi ne yüzünden çoğunlukla koreliler ile sohbet ediyorlar Türkçe'yi unutmaya meraklılar =)
57 Yorumla- +1 yıl
Mesela şöyle diyeyim bir resim paylaşım sitesi gibi biryer var oradan 10 yabancı kıza arkadaşlık isteği göndersem 9 u kabul eder türklerden 10 kıza yollasam belki biri kabul eder çoğu zaman onuda kabul etmez.
- +1 yıl
eheh evet genellikle öyle oluyor ama bir yandan hak var biliyorsunuz ki Türkiye'de 65 yaşına gelmiş adamlar bile arkadaşlık sitelerinde sapıklık hele interpals dil geliştirme sitesinde bir polanyalı kızın fotosunun altında 48 yaşında bir Türk erkeğinden are you seks diye bir yorum atılmış =D
- +1 yıl
Ama herkes böyle değilki yabancılardanda yazan var o dediklerini ama onlar sorun etmiyor.
- +1 yıl
evet bunu bana söylememen gerekiyor ben öyle yapmıyorum çünkü bunu onu yapanlara anlatman gerekiyor =)
- +1 yıl
Pardon başta ne yazdığını görmedim.
- +1 yıl
2 saattir eksiliyorum arkadaş sen neymişsin beee tek sana +1 verdim valla.Yahu bu tribi anlamış değilim.sanki sapığız,haa o da var tabii ama genelleme de yapıldı mı Türk kızından uzaklaşıyorum.Sonra Türk erkeklerine bakıyorsun,yaz aylarında hemen hemen her hafta yabancı kızlar yanlarında.Eeee,rüzgar eken fırtına biçermiş.Gerçi her Türk erkeği değil saçma olur ama böyle Türk kızları da var yani...
- +1 yıl
evet haklısınız =)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
34Cevap
+1 yıl1.si arayı kurduk mu hemen onlara aşık oluyoruz
2.si sen konuşmak istiyorsun belki ama çoğu kişinin niyeti farklı
3.sü tanımadıkları biri ile niye konuşsunlar
4.sü yurt dışı ile bizim kızlarımızın yetiştirilmeleri arasında fark var
5.si empati yapalım kız olsak biz konuşur muyduk?33 Yorumla- +1 yıl
Bütün bu dediklerini ortaladığımda aklıma şu soru geliyor.Ne işleri var o zaman bu tür sitelerde?
- +1 yıl
onu da bana değil onlara sor yeni bir başlık aç :)))
ben öyle degilim mesela sosyal sitelerden inanılmaz samimi kız / erkek arkadasım var hepsiylede aram çok iyi h çogu 3 4 yıllık arkadasım olduar hala konusuyoruz.
önyarglı olmak iyi degil tabii zaten ilk konusunca niyetlerini belli ediyorlar ama Türk kızlarının biraz cekingen olmasının nedeni Türk erkeklerinin bir anda böyle saldırmaları eminim aranızda öyle olmayanlarsa vardır ama işte birkaç çürük insan digerlerinide kötü gibi gösteriyor.21 Yorumla- +1 yıl
Ya benim anlamadığım böyle saldırgan tiplerden kızlar neden kaçıyor ya cevabını verirsin susar ya da hiç muhatap olma herkes bu durumu öne sürüyor ama sorunun temeli bence buda değil daha toplumsal bir sorun var bizde bunu yalnız pc başındaki kızlar ile ilişkilendirmekde doğru olmaz bildiğimiz hayattada benzer durum söz konusu
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen erkek olmama rağmen itirafta bulunuyorum şimdi 3.5 arkadaş geziyoruz yolda yanımızdan bir kız geçince bak laf atcam bak şöyle yapcam o geçen kız benim kardeşimde olabilirdi diye düşünmüyorlar çok ayıp 15 -25 yaş çoğunlukla bu şekilde davranıyor biliyorum girmediğim ortak yok..Lütfen biraz seviyeli davranalım ben böyle yapmadıgım ıçın beni düşük göruyorlar cesaretsiz korkak top gibi şeyler söylüyorlar ama nedeni farklı lütfen bir kızla konuşurken 2 kez düşünelim eğer niyetiniz ciddiysede cümleye afedersiniz rahatsız ettim yanlış anlaşılmak istemem gibi cümlelerle başlarsanız neden yanlış anlaşılasınızki..
01 Yorumla- +1 yıl
Yanlış anlaşılma sorunu değil hiç anlaşılmama sorunu bu
Diğer konusunda 391 cevap paylaştı. Doğru düzgün konuşan kimseyi terslemedim şimdiye kadar ama gerek bu sitede, gerek başka yerlerde bir yüzde oluşturacak olursak konuşma edebi olan sayısı %20'yi geçmiyor.
Şunu yapıyorum bak selam, naber, nerde okuyorsun, kaç kardeşsin, baban ne iş yapıyor secere çıkartmaya çalışıp muhabbet açamayacağını düşündüğüm şahıslarla lafı uzatmıyorum bunun yadırganmaması gerek çünkü sırf muhabbet olsun diye hergün 3-5 defa kendini tanıtmaktan sıkılmak normal değil mi?11 Yorumla- +1 yıl
Sürekli aynı kişiye tanıtsan anlarım ama farklı kişilere tanıtırsın tabi ne olacakki
san akatılıyorum dünydaki kızlar üzellikle internet olacak kadar sosyo ekonomik durumu olan kızlar genel itibariyle daha eşitlikçi daha insancıl. sanal ortamı gerçek dünya gibi görmüyorlar daha rahat hareket edebiliyorlar. ama bizim kızlar sanalada bile zor kızı oynamayı seviyor. hani sevgili edinen tipler olmasalar neyse diyecem. sadece başta zoru oynmayı seviyorlar. Kızlardaki ego olayı bu bence. ben kovalanan kişi olmak
01 Yorumla- +1 yıl
Kovalamaya fırsatın olursa kovalarsın.
erkek: selam
bayan :...
erkek: seviyeli dürüst bir konuşmaya ne dersin
bayan: selam
erkek :sütyenin ne reng
bayan ...717 Yorumla- +1 yıl
:D cidden böyle mi ?
- +1 yıl
Mirc günlerinde kaldı onlar artık sütyen rengi soranlar yüzde doksan dokuzu değil yüzde birlik kısmı oluşturuyor diye düşünüyorum.
- +1 yıl
nereden tanıştınız.?
- +1 yıl
Gold üyelikli site serisinden biriyle mi? siberalemin islami tarzı olan
- +1 yıl
hangi site
- +1 yıl
seni mi kırcam thesida ayıpsın hadi bende sorayım transparanmı? :D
- +1 yıl
gold üyelik aldın mı hiç peki
Diğer konusunda 1,3b cevap paylaştı. bu teşhisi bende koymuştum ,yazısşmalı bir yerden abd den rusyadan almanyadan kime tıklasam davetı kabul ettıler konustum dil geliştirek yds de işe yarar dedim sonra baktım dilin gelişeceği yok biraz makara yapak dedik anaaaaaaaaaaa hiç bir türk gelmiyor davetti red ediyor gelen hemen geri zekalı yazıp cıkıyor o anda yuh size dedim :)))
00 YorumlaAynen katılıyorum sana hislerime tercuman oldun bende böle bişe yazmayı düşünüyordum sen yazdın tebrik ediyom seni :)) madem konuşmiycaklar neden öyle yerlere üye oluyolar o zaman onu anlamıyom madem korkuyon çekiniyon girme öyle yerlere o zaman bizim Türk kızları enteresan zaten anlıyamadım anlıyamıycazda onları :)))
00 Yorumla
+1 yılErkeklerimizin sığırlığından, sokakta görse yüzüne bakmıcağı kızları sanalda baş tacı yapıyor birileri sonra arkadan gelen erkekler ceremesini çekiyor, vallahi tanışmak istersem selam yazarım 5 saat içinde cevap vermezse silerim gider :) Türkiyede kendi yaş grubumda hiç yoksa 3-4 milyon kız vardır :D
20 Yorumlaçok haklısın çok havalılar her erkeği abaza görmeler falan doğru evet ve iyi tipli bir çocugun peşindende nasıl koşuyorlar o cevap vermediği erkeklere karşı olan karakterinden nasılda çıkıyor herkes kendi kimliğini bilsin ama kızlarda erkekler hakkında haksız değil.
01 Yorumla- +1 yıl
İki yüzlü çoğu ya
+1 yılİşleri güçleri cinsellik. Bu erkekler cinsellikten başka bişey düşünmez mi yahu? Böyleleriyle elbette konuşmuyorum ama normal biriyse konuşuyorum/konuştuğum samimi olduğum erkek arkadaşlarım var mesela
54 Yorumla- +1 yıl
Normal ekleme yapsan sadece onada sapık diyorlar ama bu tür siteler eklemek için konuşmak için oluşturulmadımı zaten bir tanesinin profilini gezdim oda görmüş sapık diye mesaj çekti dedim profiller gezilmek içindir sadece kendin bakmak için mi oluşturdun diye cevap yok
- +1 yıl
Yalnızca eklemeye sapıklık demiyorum konuyu saptırma lütfen. Ben ekleyip de hemen cinsellikle ilgili konuşan abaza tiplerden bahsediyorum
- Diğer konusunda 6,8b cevap paylaştı.
+1 yılNe yani...
Hem kaçan kovalanır diyorsunuz. Ulaşamadığın bayanlara musallat oluyorsunuz..
Hemde Türk kızlar niye konuşmuyor kaçıyor diyorsunuz?
İyi be... Ne istediğinizi bilin öyle gelin karşımıza.. O zaman neyi istiyorsanız onu görürsünüz!16 Yorumla- +1 yıl
Ben veya çoğunluğumuz böyle bir laf demiyor bu lafı bize dayatanda sizlersiniz.
- +1 yıl
Ya tabiii.. Öyledir zaten..
- +1 yıl
Suçu kendinizde arayın.. Normal bir bayan kendisine düzgün davranıldığı ve güven verildiği sürece ister sanaldan ister reelden karşılık verir..
+1 yılkonuşmak zorunda mıyız herkesle belki karakterimizde yok cıvıklık olamaz mı bu kötü mü şimdi
bende kimseyle konuşmam gayette memnunum halimden iyi ki ciddi bir kişiliğim217 Yorumla- +1 yıl
Bir kişi olsa normal ama yüz kişliden doksanı böyleyse oratada bir sorun var demektir
- +1 yıl
kimseye fikrini sormadım fikirlerimi yargılama hakkını da kimseye verdiğimi hatırlamıyorum
şimdi ikinizde kaybolun - +1 yıl
sanane benim tepkilerimden sana sormayacağım
istediğim tepkiyi veririm evet devam edicem zaten hürüm özgürüm - +1 yıl
hiç dert yanmıyorum isteyen yabancı kızlara gidebilir herkes özgür
bana son bir şey söyleme sen gelip gece takacak insan bulamamışsın beni bulmuşsun bayım - +1 yıl
naşşşş naşş
- +1 yıl
seviye yerlerde gerçekten kültür çatışması işte hemen sıkışınca küfür et i
ğrençsizn hanzonun tekisin pislik herif! - +1 yıl
noldu sen homosunda ordan hemen çakıyor musun insanları gerizekalı mal
+1 yılCevabımı şöyle kendi yazımla vereyim
link01 Yorumla- +1 yıl
İnternetteki kadın sayısı az o yüzden oluyor bunlar yoksa aynı mesajları yabancı erkeklerde çekiyor.
+1 yılSeninle aynı cinsiyete mensup bir abaza sürekli mesaj atarak canını sıkmıştır, haliyle bu kalan tüm erkeklere yansıyordur. Kimin nasıl bir karakter çıkacağını kestiremiyorlardır. :)
11 Yorumla- +1 yıl
Omeglededemi mesaj manyağı oluyor.
çünkü bir çok erkek sizin gibi değil en basitinden bu sitede beni rahatsız eden bir çok erkek oldu sanki ben bu siteye sevgili bulmaya geldim konuşmam tabi adam olsunlar (herkes için geçerli değil) ondan sonra gelsinler
16 Yorumla- +1 yıl
Bizim gibi erkek nasıl oluyor anlamadım.
- +1 yıl
Asılan derken ne söylüyorlar sizede asılıyorlar?
+1 yılTürk kızları kadar tepenize taş düşsün emi. Uğraş uğraş sıkılmadınız da yahu.
76 Yorumla- +1 yıl
katılıyorum bacım
- +1 yıl
Bir erkek olarak bile bu yorumu destekliyorum.
- +1 yıl
Türk kızları candır, bunu sadece başka milletin üyesi bilir
- +1 yıl
Uğraşmıyorum ben genel bir sorununuzu dile getirdim sadece
+1 yılKıza aman kızım şöyle güzel böyle güzel deyip basıyor gazı ailesi kız da kendini bir bok sanmaya başlıyor sonra da kendiyle her konuşmak isteyene alt tabaka muamelesi yapıyor. yani sorun ailede
00 YorumlaDiğer konusunda 1,3b cevap paylaştı. Abazanlardan bıktık dostum nokta.
(Sonucuna abazan olmayanlar da ortak oluyor)43 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkimse kusura bakmasın türk kızları kendini bir bok zannediyo bacaklarının aarsında milii servet var bu kaşarların .justin gini wan driction gibi top guruplara canları gider bunların yabancı yaragına çok düşkünlerdir bunlar kıllı kıllı bakımsız kezbanların taaaaaa kendileridir kendilerini bir bok zannederler ...& 80 ni için geçerli
10 Yorumlakardeş,bu derdin hiiiiç bitmeyecek bilmiş ol,bu yaşıma kadar tek tük denk geldi,ARKADAŞIZ ama sadece.İstediğim de buydu.Bu siteden denk geldi ama sadece 1 bayan,gerisi sanki dediklerin gibi...5 yıldızını verdim.
02 Yorumla- +1 yıl
Kendileri bilir ama bu şekilde sosyal olunmaz sadece sınırlı sayıdaki düzenbazlara yem olurlar ondan sonra beni aldattı dövdü diye sorunlar çıkar türk kızları eş seçiminide yapamıyorlar malesef
+1 yılGenelleme yapma bence. Yapısında rahatlık ve vurdumduymazlık olan kızlar böyledir. Türk,sırp,rus,arap farkı yok yani.
21 Yorumla- +1 yıl
10 kızdan 9 u benzer özellikler içerisinde ise genelleme yapmak nasıl mümkün olamaz?
ya ayaklara ilgisi olan erkekler hakkında ne düşünüyorsun diyen adamlarla ne konuşayım söylesene :D
17 Yorumla- +1 yıl
Her erkek sana sanki ayaklara olan ilgisinden mi bahsediyor.
- +1 yıl
Böyle yapanla konuşulmasın o zaman çözüm kimseyle konuşmamakmıdır
- +1 yıl
ayak serçe parmaklarına ilgisi olamayn erkekler hakkında ne düşünüyorsun :D
boşver ben düşünmüyorum. o sayı ne anlma geliyo :D
- Diğer konusunda 58b cevap paylaştı.
+1 yılArkadaş bunun havalılık ve ya kendini beğenmişlikle alakası yok, tanımadığım (yani soruda falan alakam olmayan) kızla ben de konuşmam. Lütfen değerini bilin Türk kızlarının. çünkü onlara ulaşamayanlar var
04 Yorumla- +1 yıl
1. yalaka sensin
2. Değerini bilin, aptalca hareket etmeyin - +1 yıl
Ne özelliği varmış bunlarında ulaşılamıyor.
- +1 yıl
siz daha beğenmeyin, Azeri kızlarını görmediniz tabi, kurban olurum türk kızlarına
Gizli Üye(30-35)+1 yılOnlar kendilerini holywooda saniyolar dısarı cikmadan bir makyajlar suslenmeler kimseye bakmazlar havalarindan gecilmez eve gelincede k.s sitesine girip cok yanlzim yazmasini biliyorlar ama bunlardan ne cacik olur ne ayran yabancı kizlar herzaman daha iyi
20 Yorumla
+1 yılyok la öyle deme bana denk geldi bir tane çok da güzel konuşuyor :D ne kadar konuşmadıysam o o kadar konuştu sonra bende konuştum derken konuşmak güzeldir :DASFASD
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılöncelikle kimse seninle konuşmak zorunda değil. hadi tamam konuşmak istemiyorum dese ne diyeceksin? tamam mı ? yoksa neden mi?
biraz kendinizi sorgulayın. konuşmaya ihtiyacın var ise psikoloğa git..21 Yorumla- +1 yıl
Konuşmak istemiyorum diyene ne diyeyim ben eyvallah derim Psikolojimmi bozuk benimde psikoloğa gideyim.
Arama butonunda ararken ana sayfada buldum konuyu takipteyim :)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDoğru düzgün konuşan birine niye ters tepki verelim ki ? Amaç ya tatmin oluyo ya da sarkmak. Adam gibi birine denk gelemiyorum
21 Yorumla- +1 yıl
Tepki vermeye bile fırsat kalmıyor bazen
ben böyleleriyle muhattap olmamaya çalışıyorum... çok itici, ahlakı zayıf insanlar...
10 Yorumla% 88 kız tavlamak için nete girdiği için kurunun yanında yaş da yanıyor
01 Yorumla- +1 yıl
Zaten bahse konu sitelere çoğu insan bu amaç için girer.
+1 yılbi tane fake kız profili aç anlarsın. kaç abaza yawşayıp bunaltıyo seni
11 Yorumla- +1 yıl
Bunaltır çünkü erkek sayısı fazla
Gizli Üye(30-35)+1 yıldaha önceden yavşayan erkekler yüzünden oluyor hep sizin suçunuz değil..
41 Yorumlaçok haklısın. belki de biz Türk erkekleri fazla havaya girmelerine neden oluyoruz.
01 Yorumla- +1 yıl
belkide
Gizli Üye(30-35)+1 yılTıpkı sizin kendinizi Brad Pitt Çağatay Ulusoy Burak Özçivit sandığınız gibi :))
24 Yorumla- +1 yıl
Brad pitt sürekli herkesle iletişim kurmaya çalışıyor ya ne demessin
Cevap sahibi+1 yılMarilyn Monroe da her hayranları ile laubali oluyordu
Cevap sahibi+1 yılAa benim akıllı kitapsızım marlyn kocaman bir efsane olmuş bir kadın zamanının en seksi en popüler kadınlarından biri O yüzden kimse ile laubali olmaz diyorum ben de o benzetmeye göre karşı cevap veriyorum demek ki kızlarımız kendilerini Marilyn ile eş değer de tutuyor :)) yani siz onlara bir kaç boy küçüksünüz
+1 yılamk kezbanları kendilerini bir şey sanıyorlar 1.60 boyları var olur olmaz tafraları var
10 Yorumla
+1 yılhep bu abazanlar yüzünden oluyo bunlar
bi kizı günde 100 kişi ekliyo02 Yorumla- +1 yıl
Omeglededemi ekliyor dostum ya
- +1 yıl
Heryerdeler..
Gizli Üye(36-45)+1 yılbayanlar haklı kardeş nerde ne kadar abaza varsa hep türk milletinde çıkıyor...
11 Yorumla- +1 yıl
Sen abaza görmemişsin bak başka milletlerede ne abazalar var avrupa ülkeleride dahil
Gizli Üye(30-35)+1 yılkardes o kadar cok kişi yazıyorki bunlara sadece gotleri degil onleri de kalkıyor bunların.
00 YorumlaHER SEFERİNDE DAHA İYİSİ VARDIR DİYE SENİNLE İLGİLENMEZ AMA YAKLAŞIK 10 DAKİKA SONRA MAL GİBİ PİŞMAN VE AMACSIZ KALIR:d O İYDİ ASLINDA NEDEN KONUŞMADIM BEN YAAA
10 Yorumla- Diğer konusunda 425 cevap paylaştı.
+1 yıldoymuş ego oranı yüksek ondan
sana becel kızı lazım dostum becer kızı değil :D20 Yorumla senin gibi abazanlar g.tlerini kaldırıyor da ondan.
11 Yorumla- +1 yıl
Benmi kaldırıyorum
- Diğer konusunda 10,3b cevap paylaştı.
+1 yılkonuşmak istemedikleri için olabilir mi?
26 Yorumla- +1 yıl
yoo beni kimse pohpohlamıyor. ama bende kimseyle konuşmuyorum. üstelik ısrar ettiklerinde de engelliyorum. alakası nedir?
- +1 yıl
Benim demek istediğimde bu 100 kızdan 90 ı konuşmak istemiyorsa bu kızların bir sorununun olduğunu söylüyorum buna 50 yaş üstü teyzeleride eklersek sayı bayağı bir artar
- +1 yıl
mesela bu site soru cevaplama sitesi değil mi? yani sohbet etme sitesi değil. ben burda sorumu cevaplarım gerisine bakmam. ama bir sürü insan hergün ekliyor ve mesaj atıyor. şimdi ben bu siteye üyeyim diye neden konuşmak zorunda oluyum ki?
- +1 yıl
tamam arkadaşlar tartışmayın lütfen
tam benim konum ayar oluyorum sanki paris hilton totoş
00 Yorumla- Diğer konusunda 6,7b cevap paylaştı.
+1 yılGel konuşalım kankim ol :D ayıpsın
13 Yorumla- +1 yıl
Sorun konuşup konuşamamak değil neden konuşmadıkları,konuşmuyorlarmı içlerine mi kapanık çözemedim benim amacım kız düşürmek falan değil sadece konuşmak 50 yaş üstü teyzeler bile konuşmuyor ben herkesle konuşmayı severim
- +1 yıl
Haklısın lan şöyle bir düşündüm de
- +1 yıl
onlar 50 yaş üstü değil genelde 18 yaş altına yaş seçimi serbest sanıyolar. :D
- Diğer konusunda 311 cevap paylaştı.
+1 yıltürk erkeklerinde sorun var çünkü :D
14 Yorumla- +1 yıl
Ne gibi mesela?
- +1 yıl
ben etek giysem ağznından salyalar akar laf atarsın ama kız kardesıne aynı durumda bırı laf atsa kafa göz dalarsın yeterlı mı
- +1 yıl
Hiçbir kıza laf atmadım ben atanlar var mıdersen var evet ama bunları ayırabilmeniz lazım işte
Zaten istesemde atamam utangaç bir yapım var benim bir sürü kızla konuşmuşumdur halen daha atamadım üzerimden bu utangaçlığı ve çekingenliği
Biraz toplumla ilgili bence.
12 Yorumla- +1 yıl
ne gibi mesela
Diğer konusunda 4,2b cevap paylaştı. ben de anlamış değilim.
00 Yorumlakızları bu hale kim getiriyor acaba ?
00 YorumlaDiğer konusunda 63,8b cevap paylaştı. kendilerini bulunmaz hint kumaşı sananlar var
01 Yorumla- +1 yıl
evet
+1 yılkonuşuyorlar neden konuşmasınlar
00 Yorumla
+1 yılçünkü bir çoğu çakma o hesapların
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsok sopayı ya boşver gelen geliyo ;)
00 Yorumlamantık bulanık
00 Yorumla.s koy geç kanki ya
00 Yorumlasencee canımm
04 Yorumla- +1 yıl
Bence aşırı yüksek egolarından dolayı
- +1 yıl
Fikrimi değiştirdim kusura bakma dün bir anlık sinirle öyle söyledim ama duru tam olarak böyle değil konuya iktisat gözüyle bakarsak tipik bir arz talep meselesi var ortada kız sayısı az olunca talep çok oluyor erkekler tarafından ve onlarda bunalıyor.haliyle bazılarıda şımarıyor asıl sorun bu sanırım.
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar