Haklısın.. ama benim peşmergelere benzeyen zayıf bir arkadaşım var. Bazı kixlarla yattı orta tipli olan kızlarla. Sesi ve konusmasi iyi oldugi için mi oldullar? Sence
Evet. Dış görünüşü kötü diyelim. Ses tonu ve sohbeti çok etkiler karşı tarafı. Dış görünüş sadece ilk görüş için önemli. Çok yakışıklı olup, iki kelimeyi bir araya getiremeyenle kimse birlikte olmaz
Kızlar Ne Diyor
Cinsellik gözğyley bakıyorlar buradakiler o yüzden. Dünyada haliyle daha güzel ırklar var.
Hmm. Haklisn.. bide tipe önem vermelerine kiziyolar türk kizinin.. sende veriyon yani dimi?
Beğenmediğim biriyle niye sevgili olayım ki
Dimi. Ama bazıları karakterli olsun yeter diyor. Sencede bu yalan değil mi? İç güzellik yalani
İç güzellik tabiki önemli ama iç güzelliğini bilmek için zaman geçirmek gerekiyor. Beğenmedin biriyle ne kadar vakit geçirebilirsin?
Haklısın.. ama benim peşmergelere benzeyen zayıf bir arkadaşım var. Bazı kixlarla yattı orta tipli olan kızlarla. Sesi ve konusmasi iyi oldugi için mi oldullar? Sence
Çok iyi ağzı laf yapiyo cunku
Evet. Dış görünüşü kötü diyelim. Ses tonu ve sohbeti çok etkiler karşı tarafı. Dış görünüş sadece ilk görüş için önemli. Çok yakışıklı olup, iki kelimeyi bir araya getiremeyenle kimse birlikte olmaz
Hmm ama bak güzel kızlardan hep red yedi.. demekki ağız konuşma bir yere kadar. Dimi?
Amacın ne
Amacım yok. Yani o arkadaşa sinir oldum. Kullanıp atiyo kızı. Senin fikkrini merak ettim. Yani agzinnlaf yapması bu kadar önemli mi diye
Siz ne düşündunuz? Benim kötü niyetli olduğumumu?