sadece görünüş/kıyafet olarak değil huy davranış olarak soruyorum herkes içinden geleni yazabilir
Cevabın nedir?
+1 yıl1. KISIM kızlarımızın periyodik olarak yaptıkları kusurları irdeleyen entrydir.
1 hanzo ve magandalara olan özel ilgileri
2 dangalak ayrıntılarla hayatlarını çekilmez kılmaları
3 tutarsız ve çelişkili olmaları
4 tepki verirken bir standartdan mahrum olmaları
5 kendilerine acı çektirmepotansiyeli olan hasta tipleri tercih etmeleri
6 kıymet bilmemeleri
7 çoğu zaman maymun iştahlı olmaları
8 komikve abartılı bir lisan kullanmaları
9 anneleri anneanneleri gibihanımefendi o la ma ma la rı
2. KISIMdengesiz olmalari
gosteris meraklisi olmalari (palyaco)
geveze ve dedikoducu olmalari
kendilerini rezil edecek kadar saf olmalari
bos gereksiz mantiga sigmayan isler pesinde olmalari
topuklu ayakkabi leopar desen hastaligina yakalanmis ozenti olmalari
tikky gothic emo punk vs gibi sifatlarla kendilerini on plana cikarma cabasinda olmalari
birbirleriyle yaris icinde olmalari
gereksiz kiskanclik ve gereginden fazla ilgi gostermeleri sonucu erkekleri bezdirmis olmalari
lafa gelince cenelerinin dusup icraata gelince sus pus olmalari
cık cık cık..
3. KISIM
solaryumda uyumuş takılanlarının çok olması.
çoğunluğunun çıktıkları her erkeği muhtemel koca adayı olarak görmeleridir.
telefonları çalınca telaşlanmaları.
hepsinin aynı giyinmesi, aynı saç rengine ve modeline sahip olması, demet akalın dinlemeleri, msn kişisel iletilerine ne idüğü belirsiz şarkı sözleri yazmaları, birisi geğirince tiksinmelerini insanüstü tepkilerle belli etmeleri, falan falan.
kendi cinsimden utandım
çok makyaj yapmaları.
olmadıkları gibi konuşma tazları.
güzel olduklarını göze sokacak şekildeki davranışlar.
sonuç olarak doğal olmamaları.
her 10 dakika nazlanmaları, 9 dakikasıda bunların gönlünü almakla geçiyor z
herhangi bir şey için;.
dokuz doğurmalarıdır.03 Yorumla- +1 yıl
1- hangi erkeği seçeceklerini bilemezler.
2- şike nedir, ofsayt nasıl olur, taç atışı nerden yapılır karıştırırlar.
3- playstation oynamanıza anlam veremezler.
4- makyaj takıntıları vardır.
5- diğer kızları devamlı kötülerler.
6- hangi erkeği seçeceklerini bilemezler.
7- ''
8- ''
9- '' - +1 yıl
çoğu kızın istediği şey tamamen sahiplenmek bunu bende sevmiyorum sonuçta kadın çok güçlü olmalı erkeğe tamamen ait olmamalı evleninceye kadar evlenince her ikiside birbirine saygı duymalı ayrıntılardan kastın kıza baktın şu bu ise bunu herkes sorun haline getirir çünkü sevdiği için kıskanır tutarsız değiller kesinlikle çelişki nasıl davranmayacağını bilememekten çünkü dedikoducu teyzelerimiz her şeye kaşar diyen ağırbaşlı abilerimiz var. herkes aşk acısı çeker bu doğal bir şey Türk kadını çok sadıktır kocası sevgilisi aldatsa bile onu bırakmaz. kıymet bilir. maymun iştahlı değilledir aksine konuşmazlar evet maalesef küfürleri içkileri var bunu ortalık yerde yapmaları iğrenç bunu tek kızlar değil erkeklerde yapıyor topuklu leopar desen giymeleri hoş görünmek istemesinden kaynaklanır bu doğal bir şeydir yakıştığını düşünür ve giyer fazla ilgi herkesi bunaltır haklısın. makyaj yapmaları güzel görünmek istemesinden dolayıdır (herşeyi okuyup cevap verdim cevap vermediklerim haklı olduğun)
- +1 yıl
sen sordun ben söyledim bunlar bizim türk kızlarının eksi yönleridir
En İyi Cevaplar
Beğeniyoruz hatta türk kızları bir tanedir ama birşey söylediğin zaman arkadaşlarına ya da etrafındakilerine söylenmemesi gerekir. Bizde adımız çıkıcak diye yaklaşamaz olduk artık sap gibi dolaşıyoruz ortalıkta :)
10 Yorumla
Bence genelleme yapmak gerekirse Türk kızları çabuk seviyorlar. Bir erkeği sırf dış görünüşü güzel diye sevip, aşık olduklarını ilan edebiliyorlar. Karaktere pek önem vermiyorlar. Erkek ne derse yapıyorlar. Erkek egemenliğini destekleyen bir yapıdalar. Bu yüzden erkeklerin gözünde 'kolay kız', 'türk kızı' gibi kavramlarla anılıyorlar. Dış görünüşe birşey diyemeyeceğim kimi çok bakımlı, kiminin bakımı boya küpüne dönmekten ibaret. Hem bakımlı, hem kültürlü, kibar, yüzü güzel, fiziği güzel kızlarımızı da yabancı modellere ya da oyunculara benzetilirler. Bunun nedeni insanların algısında oluşturulmuş 'Türk kızı' modeli.
30 Yorumla
+1 yılBir Türk kızı olarak, daha önce bir Letonya'lıyı ülkeme defalarca gelmesini sağlamıştım. Birde Romanya'lı vardı, orada kalmaya devam etmem için baya ısrar etmişti :/ Şu anda Azeri ve oldukça yakışıklı ve sempatik olan başka bir şahsın da tüm sınırlarını zorlayarak gelmek için dişini etine taktığını göz önünde bulundurursak... Bilmem Türk kızı olmak bana pek sıkıntılı gözükmedi :/
Dip Not: l*n bunları bir Türk erkeklerine yaptıramadım. Hayır gavurları sevmiyorum da, elinizdekinin kıymetini bilin :( Sizin beğenmediğinize el adamı neler yapıyor! Tuh size...31 Yorumla- +1 yıl
Bacim özür dilerim ALLAH senden razı olsun türk kızlarından ALLAH RAZI OLSUN beni tipimden dolayı sevmeselerde 😞
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
14
Cevap
120Cevap
+1 yılaşırı ego bunların en nadide örneğidir. ego bir kusurdur demiyorum elbette. tartışılabilir.
kızlarımızın ne istediğini bilmemesi.
bir ilişkinin getirdiği yükümlülükleri karşısında ezilerek bunu özgürlüğünün elden gitmesi olarak addetmesi. bunun kaynağında ise bu bireylerin problem çözebilme yeteneklerinin gelişmemiş olması yatmaktadır.
kendilerine olan öz saygı eksikliği..
bu örneklerin her birini erkekler içinde sıralayabiliriz pek tabi. bu liste istendiği kadar da çoğaltılabilir. insan olarak olumsuzlukları listenin en tepesinde tutmak gibi bir zaafımız var. insanları olduğu kişi olarak kabul etmek de pek fazla yetişmeyen güzide bir çiçek, güzide bir erdem. sevgiyle..10 YorumlaGUZEL SORU... Sımdı bızım Turk kızlarımız genelı ıcın soylemek gerekırse Dunyadakı tek ırkın kendılerı oldugunu sanıyor.. cogu bakımsız , ve cogu avrupa kadınına gore kabadayı... naz -ısve ıle okuz olmayı karıstırıyorlar cogu.. erkeklerımızın yabancı baya tercıhı karsıdakı bayanın rahatlıgı ve herseyı konusabılmesı.. mısal gunumuzde cogu nısanlı cıft daha cınsellık bıle konusamıyor.. erkek konussa acaba bu benımle seks mı dusunuyor dıye buraya yazan bıle var:))...
Yolda bır bayana cok cekıcısınız kıyafetınız sıze cok yakısmıs desenız kuvvetle muhtemel canta yersınız kafaya... avrupa da bunun karsılıgı tesekkur ederım...02 Yorumla- +1 yıl
evet ama ilk önce kızlara ''ağırbaşlı olur'' deniliyor cana yakın davrandığında yani insanlarla kaynaştığında kaşar deniliyor kezban ya da kaşar damgası yememek için erkeklerden uzak duruyor bu seferde egoist olarak tanınıyor bakımsız değiller cidden kendilerine değer veriyorlar açık ve şık giyindiklerinde göstermeye çalışıyor diyorlar
- +1 yıl
canım bakım sadece dısta olmamalı... ben cok hatunda bunu yasadım hatunun dısı newyork soyununca teksas gıbı:)) neyse Toplum baskısı ok.. ama kızlar cok kepenk cekıyor.. sımdı 15 mılyonluk ıstanbulda cok yanlız erkek ve cok yanlız kız bulursun.. ama bazı bolgelere ınersen bu tam tersıdır.. netıcede bunu yapan yıne kızlar anne olunca erkek evlatlarını farklı kı evlatlarını farklı egıtıyorlar..
görünüşü kıyafeti fiziksel özellikleri geç. onları hiç bir zaman yargılamam. onları allah yarattı. Önemli olan insanın elinde olabilecek kendisini değiştirebileceği o konuda yetiştirebileceği özelliklerde halen toparlanmıyor ve geri kalıyorsa onları kusur olarak görürüm. Hiç sevmediğim ve katlanamadığım şey. Bizim kızlar çok basitler, iki güzel söze kanıyolar. ağır başlı değiller. Kız dediğin zor olmalı. kendini erkeğin kollarına atmamalı, iki güzel cümle kurdunmu sohbet edip arkadaşlık ettinmi, ardından aşk istiyolar. kolaymı öyle aşık olmak. sevmek... sevmiyorum öyle şıpsevdi kızları... uzak dursunlar bende. benim kadınım zor olmalı. ağır oturup batman kalkmalı,
00 YorumlaBen bunlara kusur olarak bakmıyorum bence bunlar birer özelliktir rus kızları Ukrayna veya başka bir Avrupa ülkesi kızları ile bizim Türk kızları karşılaştırılamaz çünkü zaten kültürlerimiz farklı olduğu için yetişme de farklı oluyor ve bence bu özellikler ve yetişme şeklinin en doğru ve güzel olduğu yer ülkemizdir
50 Yorumlaburada herkes yok şöyle yok böyleler, yabancı kızlarla hemen konuşabiliyosan daha rahat vs. diyecekler ama buradaki hiç kimsede sevdiği kızın öyle rahat olmasını herkese güler yüzlü olup herkesle konuşmasını istemezler, şahsen ben istemem öyle biriylede işim olmaz bırak kasıntı desinler.
30 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılben beğenmiyor değilim türk kızlarını ama hepsi için demiyorum da çoğunun havasından geçilmiyor. neyin havası bu hiç anlayamıyorum ( yani afedersin de güzelde değiller bu hava yapanlar ama sanırsın penolope cruze ). orijinal değiller yapmacıklar çoğu. o da bir eksi tabi.:)
20 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 424 cevap paylaştı. Aslında karakterle dış görünüşün çok alakası var. Ne bileyim makyaj yapmak için saatlerce ayna karşısında vakit harcıyor, saç baş kıyafet derken. Sokağa bir çıkıyor. Rezalet. Kollar kıl yumağı, Kendini güzel zannediyor kezbanlıkta nirvanaya ulaşıyor. Sonra küçük dağları ben yarattım havasında, egosu kendi boyundan yükseklerde.
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 520 cevap paylaştı. aşırı ön yargılı ve genelleyici tavırlarınız yolda giderken bir erkek çıkıp pardon bakarmısınız dese bir çoğunuz umursamadan geçer. karşınıza çıkıp sizi beğendiğini söylediklerinde bir çk kız havalara triplere girer hakaret yargılar. ve bunun gibi. ama genel olarak hep bunlar la karşılaşılır
00 Yorumla
+1 yılyapmacık fesat bencil egoist olmaları olabilir. bir de alçak dağları ben yarattım havasındalar. samimiyetleri bile sahte nefret ediyorum bizim ülkenin kızlarının büyük bir çoğundan.
68 Yorumla- +1 yıl
@beatris16 olgunlaşana kadar hepsini at çöpe
- +1 yıl
@beatris16 beyinleri büyüsün egoları küçülsün basen halledilir
- +1 yıl
helal olsun ne guzel soledın kızlar hakkında
Kıyafet için kız beğenmem kendi adıma. Huy olarak, Türkiyelilerde kibir, cehalet, geçimsizlik filan bol diye pekte hoş bulmuyorum. Hemcinslerim de pek bir b*k değil ayrıca. Türkiyeli kızlar tam da Türkiyeli erkeklere göre. Al birini vur ötekini yani...
20 Yorumla
+1 yılKusur arayan görür. ben Türk ingiliz rus ayrımı yapmam. Kadın kadındır ve illaki herkesin farklı davranışları olur. Herkes olduğu gibidir. Öyle kabul etmek gerek
20 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 569 cevap paylaştı.
+1 yılTürk kızları zaten "genel olarak" güzel ama, yersiz tripleriniz bitiriyor..
30 Yorumla salak saçma konularda alınmaları olmadık yere namus'tan dem vurmaları eve erken gitmeleri gerekmesi, dünyanın herhangi bir yerinde normal karşılanan birşeyin aşırı derecede yanlış sayılması çekilmez tripleri gereksiz konuşmaları daha ne söylemek lazım kötü işte
00 YorumlaÇoğu Kız Kendine Sevgili Değil Köpek Aradığı İçindir. Hep Beni Dinlicek Benimle Olcak İstediklerini Yapıcak Aradığında Ulaşcak Çağırdığıında Gelcek Daha da Uzatılabilir. Fakat Karşısındakini Pek düşünmezler Ve Durumları Umurlarında Değildir. Fakat Öyle Kızlar Varki Sevgilini Dinleyen Dertleşen Olacaklarla Olmayacakları Bilen Karşısındakini Düşünen ve Tamamlayan Bir Yapıya Sahiptirler. Böyle Arkadaslarım Çok Oldu. Onların Haklarını Yememek Lazım..
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 468 cevap paylaştı.
+1 yılGenelleme yapmayi sevmiyorum ama cogu ukala ve vicdansiz artik. Kendilerini erkeklerin surekli kullanmak isteyecegini dusunuyorlar , tanisma firsati bile vermiyorlar , kotu davraniyorlar (gurur kirici ) bide erkeklerin duygulariyla oynamak cok siradanlasti onlar icin. Sahsen hic bir iliskimde mutlu olamadim ve gururum kirilmasindan oturu son verdim hepsine
00 Yorumla
+1 yılİslamdan uzaklaşıyorlar. sadece kızlar değil erkekler de öyle.
beşiktaşlı futbolcu demba ba nın bir sözü var"beykoz gibi çok fazla müslüman türkün bulunduğu bir semtte neden camilere kimse gitmiyor" demiş. camiye gitmiyorsan da evinde ya da mescitte ibadet edin. kafelerde 3 saat dedikodu yapıyorlar ama 10 dk namaz kıl desen sure bile bilmiyorlar00 YorumlaKendilerine bakmamaları ve özür dilerim ama her mesaj atana sanki karşısında ki sikicekmiş gibi davranmış gibi cevap vermesi veya hiç cevap vermemesi ulan bir mesaj atıyorsun cevap alamıyorsun belki önemli bir şey diyeceğiz belki hayatını değiştiricez ama yok yok yok
11 Yorumlagenel olarak beğeniliyor ya. bazı türk kızlarıyla özdeşleşmiş "kezban" hareketleri olduğu için genelde rus kızları vs lafı oluyor. yoksa kişilik olarak diğer milletlerin kızlarından daha sadık ve temiz olduklarına inanıyorum şahsimce.
12 Yorumla- +1 yıl
ben eksilemedim
Kişilik & Karakter konusunda 394 cevap paylaştı. Çok havalı olduklarını zannedip öyle davranıyorlar. televizyona çok özenip çevresindeki insanları görmezden geliyolar. Maalesef kendilerini dünyadaki son kız zannediyo çoğu. Filmlerde gördükleri tipler onlar için ağlasın kapısında yatsın kalksın istiyolar. Ama çoğu kızın hiçbir özelliği becerisi yok.
00 YorumlaKusur diye birsey yok ama puyasada yokluk yaşayan hemcinslerimiz onlari oyle bir egoya soktu ki türk kizlari sanirsin ondan başka yok ülkede ya özenti diyorlar ama abd ya da başka bir ülkede arkadaşlik flört cok basit bir sekilde kurulabilir burada tanişmak istiyosun katil gibi öyle bakiyor türk kizlari cok ilginc gercekten Allaj sabrini verir
00 YorumlaBir Fransız kadar klas değiller, İtalyan kadar havalı, İngiliz kadar Özgür ruh halli, Rus kadar iddialı, Alman kadar disiplinli, Hollandalı kadar rahat; İspanyol kadar ateşli. Bunların da tek nedeni muhafazakarlık
09 Yorumla- +1 yıl
eski Türkiyede de yeni Türkiye'de kadın hep ezildi
- +1 yıl
kadınla aga diye mi konuşulur ya
- +1 yıl
hep öyleydi
kime göre beyenilmiyorlar sen isanları fazla citiye alyorsun ben şahsen beyenmedgim bir kızla cıkmam ve onlarda turk oldklarına göre beyeniliyorlar amam her insan gibi onların kusurları var benim tek görgöm kusur şudur oda kibir gurur demiyorum
00 Yorumla
+1 yılBenden uzak Allaha yakın.
Sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yermiş bekarlık sultanlık. kimsenin tribini cekmeye gerek yok. Türk kızlarıyla aram hic iyi olmadı zaten. ya da ben duzgunune denk gelemedim00 Yorumlahepsi senin gibi olsa beğenilirde olay öyle değil işte bu soruyu sorunca olay farklı bir boyut kazanıyor bıyıklı kızlar bile var elinde tespih arsız bela son ses ağzında parlement bir yanında bira böyle kızların neyini beğenek
04 Yorumla- +1 yıl
onları saymıyorum :DD
- +1 yıl
onun haricinde idare eder ama şöyle bişey var mesela senin gibi güzel bayan işin gerçeği yok (not sana asılmıyorum bir örnek olsun diye dedim) bizim fakültede mesela en çok kızların olduğu yerdir ana kampüs ama geçen kendi çağımda ufak bir anket yaptım 10 tane kıza detaylı inceledim (sapık değilim) max 4 tane güzel kendine bakan kız vardı makyaj filan vs.. onlarında sevgilileri var haliyle olay böyle olunca insanlar tv de başka şehirlerde mekanlarda güzel kızları görünce doğal olarak neden benimde öyle kız arkadaşşım yok ditebiliyor ve bundan doğal bir durum yok diye üdşünüyorum
- +1 yıl
evet o doğal bir şey
- +1 yıl
yani ben kendim den örnek veriyim bugüne kadar hayatımda hiç bir koreli kızla muhabbetim olmamıştı ama taki geçen sene Sultan Ahmet Meydanında Kore etkinliklerine gelmiş bir bayan tanıştık çok güzel biriydi şimdi sana şu kadar söyliyim normal kızlara karşı birazilgim azaldı diyebilirim
+1 yılTurk kizlarina haksizlik yapmayinn begeniliyor aslinda bakim. yapmiyorlar batililasma. cabasi icinde olanlar isee ozentii olanlar begenilmiyor bencee yerind ve kusursuz olmayi beceremiyoruz bak bakalim. simdiki kizlara hepsi birbirine. benzemiyor mu? Ee bizim turk erkekleride farkli dogal vee ozenti icinde olmayan kizlara gidiyorlar hepsii bu.
00 Yorumla
+1 yılKusurları bizleri assalamalari gidip elin yabancisini bizim vatanın insanindan daha değerli hale getirmesi mesela justin biber:) bir Türk kız yani arkadaşım bana justin istese herseyi mi veririm dedi bende herseyinimi dedim canını istese verir misin dedim evet dedi olay bu
00 YorumlaYeni nesil kızları tavsanli linyitspordur tripleri barcelonadir. Tek sorun o.
40 Yorumla
+1 yılBence , begeniliyor fakat herşeyi karşı taraftan bekledikleri için böyle oluyor.
20 Yorumla
+1 yılbunun bir sürü sebebi var kardeşim. ha şu da var yurdum erkekleri çok mu iyi bir halt? bence değil... tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş misali. ne eğitim ne ekonomik ne sosyal ne anatomik. ofsaytız çoğuna göre.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl1. kendini sitmek isteyen erkekle evlilik hayali kurması
2. makarna yiyip şişmanlamayacağını sanması
3. sevgilisi onu aramadığında aldatıldığını sanması
4. dedikodu yapması (en moderni bile)
5. kilolu olmasına rağmen düşük pantolon giymesi
6. çocuğa bir kere öptürtmek için bin dereden su getirtmesi
7. türkçenin içine etmeleri
8. mini etek giyip çekiştirmeleri
9. yabancı şarkıları uydurup uydurup söylemeleri00 Yorumla- 51 Yorumla
bir foto var görmüşsündür belki nette. Türk kızı yazmışla altına şahin fotosu koymuşlar. Tribi yazmışlar ferrari koymuşlar. bu yüzden. anlayış yok. Bir erkek bazı konuda kız arkadaşına izin vermiyorsa ona kızıyorsa vardır bir bildiği ;)
00 Yorumla
+1 yılKonuya girerken aklımdaki şey görüşlerini beğenmeme durumu olmadığıydı. Sende yazmışsın zaten.
Güzeller, o konuda birşey diyemem ama çok nazlılar, burunları havada, kendini beğenmişlikleri var. Bunlar soğutuyor aslında kızlardan bizi.00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBeğenilecek bir tarafları var mı ki? 3. sınıf, onlarca defosu ve bug'ı olan, düşük kaliteli kızlar işte.
Erasmus yaptığım yıl yabancı kızla takıldım, ve bu kızların en vasatı bile gördüğüm en kaliteli Türk kızından kat kat kaliteliydi. O zamanlardan beri Türk kızlarını kızdan saymıyorum ben.00 YorumlaBazılarının benden çok bıyığının olması vücuduna bakmadan tayt giymeleri Bazıları kendilerini aşırı beğenmiş oluyor yaklaşılması imkansız bir tip haline getiriyorlar buda onları itici kılıyor :)
00 YorumlaTürk erkekleri de beğenilmiyor sizin için anca kıvanç tatlıtuğ olmak gerekiyor. asıl siz erkek beğenmiyosunuz. sizi beğenen çokta siz tersleyip dışlıyosunuz.
10 Yorumla
+1 yıltürk kızları niye beğenilmesin sence bir erkek yabancı kızları neden beğenir özellikle rus kızlarını hı bir düşün bakıyım
02 Yorumla- +1 yıl
ne bileyim ben
- +1 yıl
neyse o zaman boş ver
Bu sen misin? Turk kizlari bence artik batilasti. Bozuldu kültür celiskisi yasiyor. Ozgurlesemedi ya baski var ya korku ya da ozgurum rolu ile ne yaptigini bilmez tavirlar
011 Yorumla- +1 yıl
zaman ilerliyor insanların kafası değişiyor bazıları geri kafalı bazıları ayak uyduruyor birbirlerine saygı duysalar herşey yoluna girer kimse kimseye uymak zorunda değil zarar vermedikçe tabi
- +1 yıl
ahaha selfie normal fotoğraf çekmek ya ne var bunda :d
- +1 yıl
Asosyal olmak çok yargılanmaktan maddi durumdanda oluyor
- +1 yıl
ahah hepsi ergen çünkü :D
- +1 yıl
ben olgunluğa ve tecrübeye önem veriyorum
Abazanlara Rus kızı gider, ADAMlara ise namuslu kız gider çünkü
15 Yorumla- +1 yıl
kaşarlıktan kastın nedir acaba. ?
- +1 yıl
Kız görünce bakan sensin abaza sapık burak buda yeni çıktı galiba abaza olup abazaları kötüleyen 😁😁😁😄😄
+1 yılRuslarından 10 kat daha çirkin olmalarına rağmen Rusların 10 katı havaları var.
Şimdi Türk erkekleride çirkin diyecekler fakat erkekler hava yapmıyor ki? nedir bu kibir Türk kızlarındaki?10 YorumlaKurunun yanında yaş da yanıyor. Belli bir kesimin olumsuz özellikleri sebebiyle herkes genelleniyor. Erkekler için de geçerli. Türk erkekleri şöyle Türk kızları böyle falan demek saçma
00 YorumlaAsıl en iyileri Türk kızları hangi mal begenmiyo 😃
20 YorumlaBu genelleme olmuş katılmıyorm.. Gayette beğenilenler var.
10 Yorumla
+1 yılkusursuz insan yoktur asıl yabancı kızları begenmem türk erkeklerinin anlayışı türk kızları vermediği için begenilmez yabancı kızlar veriyo diye begenilir hepsi bu
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 17,4b cevap paylaştı. Ben beğeniyorum. bazen inatçı oluyorlar bu da halledilebilir aslında. Kıskanma problemleri var o kötü biraz işte. Tamam kıskanmak iyi bir şey ama abartılıyor biraz.
01 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılBilmem kişiye göre değişir. Sonuçta yüz yüze bakıyoruz
00 Yorumla Genel sorun spora gerekli önemin verilmemesi, kendine bakmayıp kendini bulunmaz gül hissetmesi.
00 Yorumlakerem bursun gibi bir adama onda tip yok diyenler var ben bakıyorum diyorumki bu salak kız kendini ne zannediyo yani işin gerćeği ego çok fazla türk kızlarında
020 Yorumla- +1 yıl
bu bir zevktir...
- +1 yıl
hayır değildir şuanda gerçekten saçmalıyorsun herkesin zevkleri istekleri farklıdır bazı erkeklerde adriana limayı beğenmiyor bu çok normal güzellik yakışıklılık çekicilik göreceli bir kavramdır herkes senin gibi düşünmek zorunda değil
- +1 yıl
benimde abim angelinayı beğenmiyor ne demek ki zevk meselesiymiş
- +1 yıl
ego falan değil ego dediğin şey kendini çok beğenip kibirli görmektir bir insan bir insanı illa yakışıklı güzel bulacak diye bir şey yok bir insanı sevecek diye bir kuralda yok demek ki zevkine uymamış ki beğenmemiş
- +1 yıl
ama beğenmeyen var işte göz meselesi
- +1 yıl
dediğim gibi zevkler
- +1 yıl
biraz iyi
- +1 yıl
Barbara palvin lana del rey
- +1 yıl
ya Allah Allah sana ne ya ben beğenirim ben beğenmem kardeşim benim zevkim burağı değilde ash stymesti beğenirim sana mı sorucam demek ki tarzı falan bana uymuyor
- +1 yıl
dediğim gibi yakışıklılık veya güzellik göreceli bir kavramdır onu beğenmiyorum fakat belki seni beğenirim nereden biliyorsun? üstün görmüyorum kendimi sadece beğenmiyorum işte göz zevkime uymuyor
+1 yılÖnemlı olan ne burda? türk kızlarımı yoksa toplummu onudamı bilemedım ınsan önce kendınden düzeltmeye baslamamalı mı?
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılHer olumsuz yoruma kendi hatalarını sorgulamak yerine "sen kimsin" de bana bunu söyleyebilirsin demesi...
00 Yorumla
+1 yılcok sımraık bıyıklı oturmasını kalkmasını bilmezler yas olmus 23 24 cocuk gibi haraketler kız dedigin agar baslı olur oturaklı olur ya
00 Yorumla
+1 yılBu soruyu sormakla kendini bu katagoriden bir adım üst konuma almış oldun bile
010 Yorumla- +1 yıl
ne demek istedin?
- +1 yıl
Sorgulamak bulmanın yarısıdır dermişim, sen iş yaparsın devam, bu soruya vercek çok cevabım var maalesef
- +1 yıl
üst adım nedir?
- +1 yıl
Bu soruyu bir türk kızının sorduğunu düşünüyodum, farklı bir durum varsa yorumlarım değişir ona göre milliyetçilik yaparım,,, alaşılmayacak ne var sorunu tekrar oku, beğenilmeyenden beğenilecek olana bir adım
- +1 yıl
öf dediklerin anlaşılmıyor açık açık konuş konuşmayacaksanda sus
- +1 yıl
Git yüzünü yıka tercümanmı tutucaz bide sana, soruyu sorman diyorum, iyi bir başlangıç diyorum. Hani sormuşsun ya neden beğenilmiyoruz diye, kendini sorgulayarak bir adım atmış oldun. Sen beğenlen türk kızı olursun tabi iletişim sağlarsan, şıp demeden anlaman gerek sonra geç kalıyorlar türk kızları, herzaman açıklama fırsatı verilmez ya anlarsın ya da kaybedersin
- +1 yıl
şimdi anladım
- +1 yıl
Aferin, uygulamalı örnek oldu,, konuyu başka açıdan bakalım biraz kafa dağılsın, belarusta bir geziye katılmıştım... dünyanın en güzel kadınlarının yaşadığını şehir diyebilirim,,, rehber dediki bir kadına baktığınızda eğer size bakıp tebessüm ediyorsa sakın yanlış anlamayın dedi, sence-sizce ne olabilir
- +1 yıl
kadınları güler yüzlüdür cana yakındır bir tek kadınları değil insanları öyledir
- +1 yıl
Sendemi gittin yoksa, bide mjn sonunda soru sormuştum bir fikrin var mı
+1 yılÇoğunun dışarda bezi yoktur sevdiğini düşünür ona buna yavşamaz o yüzden 5 yıldır benim için tek aşk odur onun içinde benim
00 Yorumla
+1 yılzaten görünüş kıyafet değil daha çok huy davranış olarak sınıfta kalıyoruz toplumca. ama kadınlarımız gerçekten aşırı tripcan ve nazo oldular son zamanlarda. bazen çekilmiyor :/
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılTrip atmakta 1 numara olduklari icin
Yoksa sevilmezmi10 Yorumla
+1 yılTürk Kızları nda bence bir kusuru yok ben seviyorum gidip elin gavurumu sevecem:)
10 Yorumla
+1 yılBunu hangi yabanci soylediyse halt etmis bence bizim kizlar cok guzel
10 YorumlaYok öyle bişey ben kendi şahsıma Türk kızlarını beğeniyorum.
00 YorumlaAşırı egoistler beni deli etmeye yeten sebep dünya güzelide olsa umrumda olmuyor.
00 Yorumla
+1 yılGayet begeniliyoruz yani Türkiyede mutsuzsan Gel almanyaya :D
10 Yorumla- Devamını Gör (74)
Devamını Gör(119)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kişilik & Karakter > Sorular > Türk kızları neden beğenilmiyor, kusurları nelerdir sizce?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler