Beğendiğiniz kız tipini veya güzellik algınıza uyan kızlar nasıl, tarif eder misiniz?
2 ay
Türk kızlarını neden beğenmiyosunuz?

Beğendiğiniz kız tipini veya güzellik algınıza uyan kızlar nasıl, tarif eder misiniz?
Sorun güzellikte değil yaklaşım tarzında benim bir kaç yabancı uyruklu kızlarla birlikteliğim oldu teklifini reddetse bile kırmadan arkadaşça yaklaşıyorlar ama Türk kızının psikolojisini çözemiyorum bir kızı beğeniyorsun bunu dile getirsen yedi ceddine tecavüz edelicekmiş gibi çıldırıyor ya kardeşim ben senden hoşlanıyorum tanışalım konuşalım uymazsa zaten ileri gitmez neden 3-5 ay vakit harcadıktan sonra karar veriliyor
Bunda toplumun etkisi çok büyük yabancı uyruklu kızlara ailekeri erkeklerle konuşursan bacaklarını kırarım dememiştir bence veya ayıp kavramı vs yoktur türkiye bu konuda çok sıkı yeni yeni açılıyolar öyle yapan kızlarda kendilerini bişey sanıyo
Hepsini degil ancak %90 ı bana gore tek tip. Populer kültürün kolesi olmaktan keyif aliyorlar. Erkekleri yaristiriyorlar. Arkadasimin sevgilisi boyle ise benim sevgilim boyle olmali gibi. Ya da eskiye dayali genetik bir mesele galiba hani aynalı kemer olmazsa ben gelin gitmem meselesi gibi kendilerini cok ustun gormeleri ve bir kez evleniyorum diyerek bencilce davranmalari. Populer kültür benim gozumde cok basit bir unsur. Hic bir zaman populer kulture uygun yasamadim. Dikkatimi ceken kadinlarda ki ozellikler populer kulturu önemsememesi, ozelestiri ve ozsaygi sahibi olması, empati yeteneği gelişmiş ve genel kulture ozen gosteren biri olmasi. Bu saydigim ozellikte ki kadinlarin sayisi ulkemizde %10 u gecmez.
Ağızlarının tadını bilmiyolar 😂😜 şaka bir yana biz kızlar olarak abaza erkek bolluğundan kendimize koruma kalkanı olarak ego inşa etmişiz ve bu egoya tostlayan normal erkekler de bizden muzdarip mahallede bi hırsız çıksa kapını her allahın kuluna kilitlersin dimi bize o güveni verseler taciz vsde bulunmasalar kadına centilmence yaklaşsalar - ki yaklaşanlar var ama üstteki örneği unutmayalım- her iki taraf da mutlu olacak
Aynen katılıyorum
Eig için teşekkürler ❤️
Görüş
15Görüş
Onlara göre mi bir karaktere bürüneceksin? Zeka seviyesi çok aşağıda ve kültürsüz insanlar için… Komik. 😅
Hayır sadece merak ediyorum
Profilime bakarsan anlarsın 😂 Rus kızları ve asyalı kızlar
Bizim sülaledeki kızlara benziyolar hatta bizimkiler daha güzel
Bunlar güzel olanlar değil ki Rus sadece güzel olanlarla fotoları paylaşmadım 😁
Egolular, karaktere bakmıyorlar kötü erkekleri sevip acı çekiyorlar. neden beğenelim?
Beni kimse beğenmediği için bende kimseyi beğenmiyorum valla. Güzellik algım tamamen yok oldu
Kim, hangi terbiyesiz o.. hedef göster ceset iste 😀
guzellik konusunda turk kizlari gayet iyi ama huy konusunda rezalet ozellikle kimse bana karisamaz ben ozgurum diye gezen agzina kurekle vurdugumun feministleri
Gayet güzel kızlar var Türkiyede. Ama kişilik karakter ömür geçirilecek gibi değil
Biz beğenmiyor değiliz onlar kendini çok beğenmiş neleri eksikte acaba kendilerini bukadar göstermeye çalışıyorlar diyede düşünmüyor değilim
Tam tersi, ben en çok Türk kızlarını beğeniyorum
Sen bi örümcek adam filmini izle anlarsın inanılmaz örümcek adam 1
Filme çirkin kız koyucak değiller
Olabilir ama Türk kızları da çok güzel bence
😂😂
kim demis türk kadınını severim önceligimdir herzaman
Çoğu kişi şikayetçi
Mal bunlar boş ver
Aynen
Sürü psikolojisi biri unlu oluyor herkes guzel buluyor değısık milletiz kendi zevkimiz yok
Evet bende bunu düşünüyorum mesela dışarıda nir sürü güzel kız görüyorum ama ünlü olupta güzel olmayan insanlar daha çok ilgi çekiyor saçma
Suru psikolojsı😊
Şımarık doyumsuz ve ukala olduğunuz için.
Çok şükür öyle değilim.
Haklısın fakat şımarık büyütülmedim veya doyumsuz veya ukala hepsi aile terbiyesinden geçen ahlak özellikleri çok şükür ailem sorumluluk bilen insanlar.
Paragöz ve sadakat olmadıgı için
Ay sen sus kız düşmanı 🙄
Yok alman kızlarına saygı duyuyorum
İnşallah Almanla evlenirsin
Nerde nerde keşke dua et bana
Sarışın fiziği güzel yüzü bebek
beyaz ten kızıl saaaç
Bireysellik konuları sıkıntılı
Cadi sen misn
🤫
Nggvnnjhtfvnj aman boş ver turk erkekleri de cok yakisikli snki
Yakışıklılık veya güzellik değil ki mevzu genel olarak düşüncenizi merak ettim :)
Batili tiplet veya guney amerikali uzun ince kizlar guzel. Onun harici dunya cop zaten
Tipler
İyi insanlar var bence ama dünya kötü
Tip yoksa iyilik ise yaramaz
Yo neden öyle diyosun ki ben insanların kalbinden çok etkileniyorum naif ince düşünceler beni daha çok etkiliyo
Ama degeri az oluyo ;)
Benim gözümde az değil herkesin görüşü tabi :)
Hayirlisi
Aynen iyi geceler:)
En İyi Görüş