Merhaba KScanlar nasılsınız? Birçok ücretsiz sosyal dil ve sohbet uygulamaları siteleri var. Birçok yabancı kızlar özellikle Türk erkeklerini kendilerinden uzak tutmak için profillerine s.. s istemiyorum, Türk erkekleri uzak dursun gibi şeyleri neden yazdırmak zorunda bırakıyor erkeklerimiz?
Kızlar kendilerine ayrılan sınırlı sayıda yerlere daha anlamlı şeyler yazacakları yerde böyle uyarılar yazmak zorunda hissediyorlar.
Vallahi bu tarz uygulamalarda tüm erkekler aynı ya. Ben de kullanıyordum çok nadir denk geldim cinsellik için kullanmayana. Bence bizimkilere haksızlık edilmiş çünkü o bir kaç tanrının içinde bizimkiler de vardı ya. Hatta oransal olarak daha fazlaydı. Belki Türk olduğumu öğrendikleri için konusmamislardir gerçi.
Kanka, konu üzücü ama acı gerçek şu: Çok azınlık bile olsa, bazı Türk erkekleri bu uygulamalarda inanılmaz yanlış davranıyor.
Kanka, sürekli “s… at”, “nudes”, “cam?” diye yazanlar, durmadan cinsellik isteyenler, ısrarcı olanlar, hayır’a saygı duymayanlar yüzünden genel bir önyargı oluşuyor.
Kanka, yabancı kızlar da kendini korumak için “Türk erkekleri yazmasın” gibi şeyler yazıyor. Yoksa hepimiz aynı değiliz, ama maalesef kötü örnekler sessiz, düzgün olanların adını da kirletiyor.
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > İnternet & Teknoloji > Sorular > Yabancı sohbet uygulamalarında kızlar neden özellikle Türk erkeklerine karşı uyarı yazmak zorunda kalıyor?