Selam ben ingilizcemi geliştirmek için yabancı arkadaş bulma sitesi kullanıyorum. O siteden onlarca yabancı kız ile konuştum. Yunandan Almana, İngizden Mısırlıya, Ermeniden Rusa kadar birçok milletten kızlar ile tanışma fırsatım oldu. Bazıları ile çeşitli konularda tartıştım bile hatta ama hiç engel yemedim hep güzel güzel saygı çerçevesinde konuştum. Geçenlerde bir Türk kız bana mesaj atmış güzel güzel cevap yazdım ama yaşını yanlış kaydetmiş. Ona yaşını değiştirmek ile alakalı bir tüyo verdim. Onun bana cevabı ben ukala insanları sevmem demek oldu ve beni engelldi. Sonra geçen bir Türk kızını beğendim, benim ahmaklığım sonra gittim selam yazdım. Direk engel attı. Sadece selam yazdığım için. Bu kızlar neden böyle?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- +1 yıl
hic kızlara bok atmayın Hata bizde güzel cirkin farketmez günde 100lerce mesaj yazıp bir yerlerini kaldırınca kendini ingiliz kralicesi sanıyorlar istisnalar kaide bozmaz burada dipnot : kızın kültür seviyesi önemli ama kültür yoksunu kızlar kaf dagında bakıyorlar bunu en büyük sebebi biz erkekleriz...
03 Yorumla- +1 yıl
İyi de ben 18 yıllık ömrümde ilk defa bir kıza selam yazdım. Benim suçum ne?
- +1 yıl
vallah hacı yapacak birsey yok erkek milleti silkelenip kendine gelmedikce olan sana bana hem ilk adım erkekden beklerle hemde burnun ucuyla bakarlar hoş geldin kaybedenler kulübüne :)
- +1 yıl
Ama dediğin gibi suç bizim hemcinsimiz olan ayılarda. Yurtdışında kız bile olarak görülmeyen insanların peşinde 100 kız var. Bu nasıl düzen hiçbir zaman anladım. Ben de artık kaybedenler kulübündeyim. Şimdi sigara içip tamirci çırağı dinliyorum.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
6Cevap
- +1 yıl
Çünkü onların ülkesinde abaza erkek yok denecek kadar az o yüzden. Bizim ülkemizde ise erkeklerin tek derdi belaltı, haliyle Türk kızları da konuşmak istemiyor.
112 Yorumla- +1 yıl
Evett sonra da biz kızlar suçlu oluyoruz 🤦🏻♀️
- +1 yıl
Bazı kızlar abartıyor ama kabul.
- +1 yıl
Ağa çok mütevazısın. Ben Arap ülkelerinden ve mısırdan kızlarla da konuştum onlar bile böyle tepki vermedi. Bence bunun ana sebebi abazanlık değil 100 erkeğin bir kızın peşinde olması.
- +1 yıl
@Melodiiiii_ Selam yazdığım için engellenmem benim suçum mu?
- +1 yıl
Öyle kızlarda var çoğu erkek yazdığı için egosu tavan yapanlar ama gerçekten doğru düzgün konuşan çok az insan var. Kızların da cıkkı çıktı 🤦🏻♀️
- +1 yıl
Değil haklısınız ama dediğim gibi doğru düzgün konuşmayı bilen insan sayısı azaldı açıkçası ben bile direk mesaji siliyorum. Sizin gibi yazan insan çok hangisinin iyi kötü olduğunu bilemeyiz kii
- +1 yıl
@Melodiiiii_ o zaman bu sorunlar asla bitmeyecek. Tamirci çırağı şarkısının yayınlanmasının üstünden 30 yıldan fazladır zaman geçti. Teknoloji değişti ama insanlar aynı. Artık umudum yok.
- +1 yıl
Açıkçası her insan aynı değill. En basitinden sizde bilirsiniz kii tanımadığınız bir kıza yolda selam deseniz ya tersler ya da karşılık verir. Eğer tanışmak istediğinizi söylerseniz ya kabul eder ya hoş olmayan bir şekilde tersler ya da uygun bir dille istemediğini söyler. Kültür üslup meselesi. Reel de herkes cesaret edemiyor ama sosyal medyada herkes rahat. Gerçek hayatta soyleyemiyecekleri şeyleri yazabiliyorlar. Sizede söyledim dm sen selam yazılsa silerim uzatılır ise konuşmak istemediğimi doğru bir üslupla söylerim ama reel de konuşurum. Kısacası herkesle konuşulmuyor. Biraz uzun yazmışım üzgünüm
- +1 yıl
@Melodiiiii_ Sorun yok ama ben bunun da yanlış olduğunu düşünüyorum. Gerçi bu kadar kızın kendini değerli hissetmesinin nedeni hemcinslerin, sorun bizde gerçekten. Bu kadar egolu kız olan ikinci bir ülke daha yoktur galiba.
- +1 yıl
Düşüncenize saygı duyuyorum ama genelleme hoş değil
- +1 yıl
@Melodiiiii_ Hepsi egolu demedim zaten. Genelleme yapmak hoş olmayabilir ama doğrudur zira dediğim gibi istisnalar kaideyi bozmaz.
- +1 yıl
Maalesef var öyle insanlar
Sözüm sorudan uzak.
İngilizceni kademe kademe nasıl geliştirdin?
12 senede okulda öğretemediler yeni yeni zorla Netflix'ten öğrenmeye başladım.04 Yorumla- +1 yıl
Kanka Netflix'ten devam et altyazılı izlemeye bir ilk Türkçe izle sonra İngilizce izle. Biraz geliştirdikten sonra mektup arkadaşlığı uygulamasına geç.
- +1 yıl
Böyle devam et yapacağına inancım tam
- +1 yıl
Bende az önce birine Pizzacı'da çalıştığımı ve boyumun 170 olduğunu yazdım bir daha yazmadı :)) düşün işte.
03 Yorumla- +1 yıl
Ağa be :( yaktım bir sigara son ses tamirci çırağı dinliyorum ağlayarak.
- +1 yıl
Sorsan hepsi tipe felan bakmaz. Paraya özellikle bakmazlar zaten.
- +1 yıl
Geçenlerde eskide bir yazı okumuştum. Bir erkek ne kadar yakışıklı olursa olsun parası yoksa kızların gözünde hep çirkindir diye, o kadar haklı ki.
- +1 yıl
direkt demedigin icin reddediliyorsun
11 Yorumla- +1 yıl
Neyi?
kültür seviyesi
11 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle öyle
Buna cevap verebilen Poseidon'dur afhsuıeghsg
01 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle
- +1 yıl
Kültürlü olan çok az ama olsun yapacak bir şey yok