Merhaba nasılsın tanışabilir miyiz denince neden red ediyorlar
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
pufff yanlış yoldasın onları aşşağılaman lazım :) bunlar dürüst duygusal erkeklerin yaklaşımı * olacan aldatacan ve kapına köpek yapacaksın ki senle ilgilensinler kardeşim yapma kendini yıpratma ya dediğim gibi yap ya da hiç bulaşma üzerler seni
Yok ya bende çok duygusal değilim beğendiğim kızın yanına gidip tanışalım bir şeyler içelim diyorum red ediyorlar çok çirkini bile red ediyor sorun ne yani anlamadım :D
sorun aptal oldukları için kardeşim sende bir sorun yok sen modern çağa uyum sağlıyorsun onlar saman altından yüzmek istiyorlar örnek vereyim reklam önemli kaç kızla yattın bu kızlar hangi ortamdan yataktaki performansın nasıl bu cıkcık kendi aralarında bunun değerlendirmesini yapıyorlar ve birbirlerine paslıyorlar ha birde kıskançlık var tabi seni red eden kız ya senin hakkında birşeyler duymuştur ya seni tanımıyor başkalarından senin hakkında bilgi toplar
Gösteriş lazım diyorsun yani
biz ona reklam diyoruz kardeşim reklam birde kaşar bitane kız kanka yaparsan yollar otabana dönüşür ondan sonra yapıştır 200 km hızla
Korkuyoruz çünkü normal gelmiyor o şekilde yetiştirildik bu sadece Türkiye değil doğu toplumlarında olan bir şey
Normal gelen ne mesela nasıl tanışacağız normali bu değil mi
Ortak çevrede tanışmak daha normal geliyor en azından karşı tarafı tanıyabiliyoruz
Gerek var mı gerçekten buna köyün ortasında köylü köylüyle tanışıyor bizler İstanbul 'un göbeğinde kaynaşamıyoruz pff
Ne gerek var mi şey gibi bu çocukları militan gibi yetiştirip sonra gerek var mı demek gibi bu yetiştirme tarzı bence de gerek yok aşılması zor ve Türkiye’de buna müsait bir ülke değil kızın başına bir şey gelse herkes kızı suçluyor aşağıda çok çirkinlere bile teklif ettim demişsin ilgini çekmeyen birine neden ediyorsun?
Benim teklif ettiğim kişiler utangaç tipler değildi gayet rahat açık tiplerdi hani korkacak tipler değildi senin anlattığın olay başka.. üst üste red yiyince tribe girdim hani sorun ne diye denemek için onda da zaten istediğim olmadı aynaya falan bakmaya başladım eskiden güzel bir sevgilim vardı hani insanız yani sosyaliz varlıklarız anlayabiliyorsundur demek istediğimi yoksa kimseye hayal falan sattığım yok
Sosyal varlıklarız demek istedim
Sorunu tipinde arama bence kızlar genelde ortak çevreden seçiyor sevgililerini cidden öyle bir anda gelince ne yapacağımızı bilmiyoruz. Çirkinlere bile yazıyorum demişsin ona takıldım yani biraz da
eh bu yüzden yabancı kız istiyoruz ya zaten önyargılardan ve korkudan uzaklar ne güzel
@qwblacke bu önyargılar işte kendi kendine oluşmuyor ya onu anlamak istemiyorsun bence. Aynı örneği görmek istiyorsan türk erkeklerinin Almanya’daki durumuna bak nasıl bahsediyorlar
anlıyorum. Ama bu önyargıların ve korkuların oluştuğu zamanda ben ve yeni nesil yoktu bile ama nesilden nesile geçti ve bizde şahit olduk bir çoğumuz kadınlara öyle davranmaz artık ama önyargıları böyle bir ülkede kırmamız çok zor çok fazla şey yapman gerekiyor bir kadını kendi güvendirebilmek için bu yüzden suçsuz olduğunu düşünenler "abartıyorsunuz saçma" kadınlar şöyle böyle diyip saldırıyor geri kalanlarda medeni toplumdan gelmiş yabancı kızları tercih ediyor yani evet ülkenin getirdiği bir zorluk ve erkeklerde çareyi kaçarak buluyor ya da çok uğraşıyor bir kadına yaranmak için sonunda başaramayınca sapıtıyor işte burada gelip böyle başlıklar açıyorlar
tavırlarınız her ne kadar sizin için mantıklı ve yapılması zorunda olsa da erkekler durumun kolay olmasını istiyor bir kadına merhaba dediğinde gözüne biber gazı yemek istemiyor ama ne bizim ne sizin yapabilecek bir şeyi yok çünkü çok fazla insan nefret doldu fikirleri değiştirilmez artık
@qwblacke gözüne biber gazı yiyen erkek muhtemelen hayır dedi diye öldürülen kadınlardan azdır. Cinsellik dahi çok büyük bir tabu ülkemizde. Erkekler kendi yarattıkları sistemde kadınları suçlamamaları gerekiyor yoksa inanın biz de beğendiğimiz kişilerle tanışmak ya da karşılık vermek istiyoruz. Durum bizim içinde aynı
benimle aynı şeyi söylemişsin ama yabancı seviyoruz diye sinirlenen bir tayfa var bende onlara bunu anlatmaya çalışıyorum bu dediğin sistemin sorumlusu benim gibi erkekler değil o yüzden bir kısım ya suçluyor ya da kaçıyor ben kaçan taraftayım diğer taraf biraz haksız evet ama ben kendi tarafımı savunuyorum türk kızları zor ve kendini yıpratmaya değmez ayrıca bu sorunu çözebilmek için yapabileceğimiz bir şey yok yanlış gelebilir ama erkeklerin biraz düzeldiğini düşünüyorum yani kadınların değişmesi lazım tamamen düzelebilmemiz için "bence"
ve dediğim erkekler tamamen yeni nesil bu kötü olayları duyup görmüş daha genç tayfa yoksa hala çok kötüler var
@qwblacke kadın olmadığın için anlamanı beklemiyorum. Tabii ki herkes istediğini seçmekte özgür ben de o sebeple yabancı sevgili edindim. Sen ve ben gibi toplumdan yılmışlar için harika bir seçenek bence
"kadın olmadığın için anlamanı beklemiyorum" diyerek bütün dünyanın kadınların etrafında döndüğünü bütün yükü kadınların taşıdığını zannettiğini ve karşı tarafı hiç anlamadığını belli ediyorsun ama ben zaten toplum yüzünden sizde oluşan önyargılara veya korkulara bir şey demedim sizin gibi zor olduğu için bizde yabancı seviyoruz dedim ve bunu savunuyorum çünkü bizimle çok dalga geçiyorlar maymun tipimizle rus kızı seviyoruz diye :( kadınlar yapıyor bunu bu arada
yani böyle yazmamın sebebi türk kızına toz kondurmaman "sen ve ben" diyerek kişisele indirgemen çünkü gerçekten erkeklerin size genelleme yaparak kötüleyebilmesi için bir şeyler yapmış olmanız lazım aksi mümkün olamaz kimse melek falan değil iddia etsen de inanamayacağım maalesef
çünkü kadınları "erkek sisteminin mağdurları" olarak savunuyorsun ama özellikle muhafazakar kadınlarda size çok fazla karışıyor yani kadının düşmanı kadındır düşüncesine fazlasıyla katılıyorum
zira kendi cinsinizin iyiliği için olan şeyleri bile yine kendi cinsinizle tartışmak zorunda kalıyorsunuz yani biraz fazla uzattım kusura bakma anlayabiliyorsundur umarım
@qwblacke tamamen söylediğimi yanlış anlayıp yorumlamışsınız olsun canınız sağolsun iyi günler
Çok haklısın ben zaten yazdıklarımı internetten okumadan kopyala yapıştır yapmıştım siz çok haklıymışsınız ne varsa erkekler yapıyor kadınlar olarak çok mağdursunuz Allah kahretsin erkekleri. İyi günler
İngilizce öğren Avrupa kızlarıyla iletişim kur. Tevazuyu gör
E tanışmak sevgili yapmak istemiyorlardır ne var bunda
Niye aseksüellik mi var hayata mı küstünüz yoksa bende mi sorun var normal gelmiyor bana
Merhaba nasılsın tanışabilir miyiz? Yazdığın için
Yazmıyorum yanına gidip söylüyorum da ne dememi bekliyorsun onu anlamadım
Yaratıcı ol
Bilmemm
Türk kızı yani pek bir şey bekleme :d
Başka milletler farklı mı
Rus bir kızla tanıştım antalyada o kadar ılımlıydı ki anlatamam hayır teşekkürler dedi ufak bir tebessüm etti bizim kızlara dedim kız tabiki hayır dedi o cıyak sesiyle arasındaki farkı anlamışsındır
Yabancı kızlar harbiden dünya tatlısı.
@TurkeyWolf PAMDŞMDĞWÖDŞD yabancı erkekler de aynı şekil bu arada
Hemfikiriz.
@TurkeyWolf ayn