Tanıştım vallahi. 3 kızla hemde numara bile aldım. Ama kafamız uyusmadi sadece ondan bitti. Lylutfen şans ver. İnst mi verim fotoma bak ona göre yazarsin
kendimi beğeniyorum tek sorun seni beğenip beğenmemem değil zaten. bu şekilde yüzeysel ilişkileri sevmiyorum ve şu an hayatıma birini almayı düşünmüyorum
Niye güldün kizzz:)) seni kapocam yaa valla taktım kafaya tabi begenirsen :)) tanışan kızlar hepside sen diğerleri gibi yatağa atmaya çalışmasın bizi dedi
Ben geldim gezmeye derim işte arkadasimin yanına sonrada ortak arkadaş sayesinde tanıştık deriz lutfeen. Bana bırak sen onu yüzünü çok merak ettim vallshi
ya allah korusun bu tamamen kızların manipüle edilmesi ama bunu isteyen kızlar da var o yüzden kullanıp atmak olmuyor. alan memnun veren memnun oluyor genelde ciddi ilişki isteyen erkek bu tarz muhabbetlere girmemeli
Yoo aldatan kızları gördüm ben ondan dedim. Sevgilisi var başka birini çok beğenip onla yatio kız üniversitefe gördüm. Zayıf yakışıklı bı oglsnla yattı kız.
Evet tecrübeli olsun yaa. Bakire kızla ugrasamsm sadece yatacak beklicek olmaz yani, bu arada genelleme yapmiyom ama böyle kız çok yaa yakışıklı peşinde koşuyorlar adffds
haha sil yorumumu allah için 😄 genelleme yapmayı sevmiyorum ama türk erkeği olarak kendini pazarlamaya çalışıp bir şey beceremedin erkeklerin yüz karasısın valla
Tanıştım vallahi. 3 kızla hemde numara bile aldım. Ama kafamız uyusmadi sadece ondan bitti. Lylutfen şans ver. İnst mi verim fotoma bak ona göre yazarsin
İngilizce öğrenmek için konuşuyorum deli misin. Zenci erkeklerde konuşuyorum zenciden mi hoşlanıyorum ozaman tövbe yaaa yaaaa 15 000 km uzakta biri şaka mı yapion
Uyumluyuz gayette kendini kandırmaaa. Bakır erkek su zamanda çok azzz çirkin erkek bile bulsyinca eskirta gidio arkadaşımdan bilion. Ama ben hastalık kapma korkusundan yapmadım yalan yok
Yooo sadece 2 ya da 3 kere isterim yeter onlar bana.. . Tanışırız... Ben öyle sıkça istemem biktirir hem o kızı. Kendin atarsin istersen bana yeterli o
Ne alaka çekik göz sevimli oluyo hem. Ayrıca burdan konuştuğum 3 kız var onlarda burdan denedi pişman olmadılar. İnsta ve bu site atlrasinda ne fark var?
ya zaten çok olmadı birkaç tanesi sokakta ya denk gelip tanışmak istedi onu saymıyorum. beni iki tanesi düğünde görmüştü birine şans verdim diğerine vermedim çünkü direkt evlenmek istiyordu bir daha olsa şans vermezdim herhalde
Kızlar Ne Diyor
tanışmak istememesi mi sorun ya da tanışma süreci mi?
Bilmiyorum ikiside ama tanışma süreci bence yaaa
Neden
merak ettim. kimse tanışmak zorunda değil ama o süreçte tutarsız davranışlarda bulunuyorsa haklısın
Ya ben çekik gözlü esmer sporcuyum uzun biriyim. Tanssk olur mu? Ciddi ilişki iicn tabi..
Ciddiyim
bu şekilde biriyle tanışılmayacağını sen de biliyorsun
olmuyor demek ki niye zorluyorsun? ben görmeden, beni beğenmeden, benim davranışlarımı sevmeden tanışmak isteyen biriyle tanışamam
Zaten bende seni gorucem. Birbirimizi begenisek konusuruz işte. Sempatikte biriyim:)
maalesef 😌
Belki begencen beni,? Kendini mi begenmiyon yoksa?
kendimi beğeniyorum tek sorun seni beğenip beğenmemem değil zaten. bu şekilde yüzeysel ilişkileri sevmiyorum ve şu an hayatıma birini almayı düşünmüyorum
Beni sevecegine inanıyorum ben... büyük ihtimal. Seni yormam hem emin ol. Yüzeysel ilişki olmicakki zaten sevgi olucak, ciddi olucak
Erkekte tipe önem veriyor musun?
ama istemiyorum 🙂 evet önem veriyorum
Hmm. Amacım cnsellik değil yaa yemin ederimki. Ayak fetismde yok rahat ol. Lütfen :)
ya ne alaka ahahahah istiyosan hayallerimdeki erkek ol şu an şu platformda şu şekilde bir tanışıklığı ben almayayım cidden
Niye güldün kizzz:)) seni kapocam yaa valla taktım kafaya tabi begenirsen :)) tanışan kızlar hepside sen diğerleri gibi yatağa atmaya çalışmasın bizi dedi
korktuk bile
Yemin ederimki hiç bir kızla konuşmuyorum şu an bak emin ol
Ben ciddi ilişki adamıyım.
babam ne der sonra 🤭
İnternetten tanıştık demezsin ama dışarda tanıştık ortak arkadaşımız vardı beni çok beğendi güzel buldu tanışmak istedi tanıştık dersin baban beni sorarsa :)
aynı şehirde yaşamayınca biz 🤣 yok ben kimseye yalan söyleyemem ve şu an birine ayıracak bir vaktim yok 🙂
Ben geldim gezmeye derim işte arkadasimin yanına sonrada ortak arkadaş sayesinde tanıştık deriz lutfeen. Bana bırak sen onu yüzünü çok merak ettim vallshi
beni yalan söylemeye iten bir adam mı 👎🏻uzatmayalım bence
Başka türlü nasıl aciklicaz? Ozaman Instagram dan tanıştık deriz nolcak bu daha uygun. Lutfennn. Yüzünü ölumu merak ettiğim kadar merak ettim
açıklamayacağız çünkü olmayacak
Olur yaaa neden olmasinnnnn. Söz seni evlenene kadar öpmek bile tamam mi. Abaza değilim çünkü lutfen
şu ısrarcı tavrın o kadar kötü ki. zaten olmayacak ama kimseye bu şekilde davranma
Nasil davranım peki? Bı taktik ver işime yarasin
ısrarcı olma ve buradan bir ilişki olmaz boşuna kendini yorma
Benim neden oldu ama 3 tane burdan? Ciddi ilişkiyi hem yaa
denemeye devam et o zaman 😬
Senle olsun ozaman yaaa. Bu arada tipsiz erkeğe bakar mısın?
ahahauah sorulara bak ya aşağı yukarı kendim gibi birisine bakarım 🙂
Yani sen güzelsen tipsiz erkeğe bakmazsın ozaman yani dimi
muhtemelen bakmam. sen kendini beğenmiyor musun
Evet bazen :))) her zaman değil yani maalesef
Değişiyor yani saçım uzunken begeniyom sadece sakalsizken
anladımm nasıl güzelsen öyle devam et bence
Hmm kızlarada sordum uzun halı iyi dediler. Keşke sende begensen ,:(
çok mu uzun? bir erkeğe kısa saç daha çok yakışıyor sanki temiz bir görüntü veriyor
Çok uzun değil yaa:)) 6, 7 cm falandır işte en fazla
bir tık uzun
Senin için kestiririm yaa nolcak. Üstler uzun sadece yanlar daha kısa yaa. Koreliler gibi düşün
Kısa saçlı olmuyo yaa maalesef, o halde fot bile atmiyom kimseye
İsey diyim mi cnsellik yaşayıp atan erkek daha değerli oluyo onu gördüm
İyi erkek kaybediyo bence
ya allah korusun bu tamamen kızların manipüle edilmesi ama bunu isteyen kızlar da var o yüzden kullanıp atmak olmuyor. alan memnun veren memnun oluyor genelde ciddi ilişki isteyen erkek bu tarz muhabbetlere girmemeli
kendini nasıl beğeniyorsan öyle olsun
Yani gördüğüm kızlar genelde böyleydi abazaydi o kızlar. Benim arkadaşlar içinde en az cnsellik yaşayan benim.. çok düşkün değilim çünkü.
sonuçta yaşıyorsun ve sana da senin gibi çok az cinsellik yaşamış biri lazım
Evet. Tecrübesiz kızda istemem yaaa. Ama 10 kişi ilede yatmış olmasın tabi. Bide daha yakışıklı erkek gordumu ona vermesin yaa :)
denklik önemli. son cümlen hoş değil abartma istersen
Yoo aldatan kızları gördüm ben ondan dedim. Sevgilisi var başka birini çok beğenip onla yatio kız üniversitefe gördüm. Zayıf yakışıklı bı oglsnla yattı kız.
Bakire istiorum demedim bak dikkat edersen. :)
genelleme yapmazsak 😬 fark ettim o yüzden denklikten bahsettim sen de kendin gibi birisini istiyorsun zaten
Evet tecrübeli olsun yaa. Bakire kızla ugrasamsm sadece yatacak beklicek olmaz yani, bu arada genelleme yapmiyom ama böyle kız çok yaa yakışıklı peşinde koşuyorlar adffds
anladım sana bu arayışta kolaylıklar diliyorum
Saol zaten şu an yabancı bı kadinla konusuom. Türk kızı zor gelio bana kriteri çok para falan. Cnsellik i ödül diye veriyolar bide
haha sil yorumumu allah için 😄 genelleme yapmayı sevmiyorum ama türk erkeği olarak kendini pazarlamaya çalışıp bir şey beceremedin erkeklerin yüz karasısın valla
Nedenmis?
Doğru sen istemedin ama konusmandan paraci olmadığını anladım ondan istedim ne var bunda :)
para nereden çıkıyor anlamıyorum gerçekten size ne yaşattılar acaba neyse
Para için sıkıntı yaşadım kızla ondan. Sen neden kızdın anlamadım türk kizlarina laf dedim diye mi hepsine demedeim çoğuna dedim
niyetin ciddi değil tamam bunu anlıyorum ama niye ısrar ediyorsun? başkasıyla konuşuyorum diyorsun ne kadar ayıp
İngilizce öğrenmek için konuşuyorum deli misin. Zenci erkeklerde konuşuyorum zenciden mi hoşlanıyorum ozaman tövbe yaaa yaaaa 15 000 km uzakta biri şaka mı yapion
Hala teklifim geçerli. Konusalm instdan
Ciddiyim valla
maalesef kriterlerimiz uyumlu değil
Mesela ne uyumlu değil merak ettim valllahi
Gerçekten öğrenmek istiyorum
Amacım cnsellik te değil ayrica
Kritelerin ne?
seni tanımıyorum ama bakir olmadığın için kafadan elendin. ben de senin için aynı şekilde ☺️
Nereden bilion bskir olmadığımi?
öyle anlaşılıyor
Ben kızlarla yattım dedim mi şana hayır tabiiki. Bunu söylemen bile kötü bana. Bakır olunca ne oluyo?
Birbirimize uygunuz yani gayette ozamsn
tecrübeli kadın isteyen birinin bakir olduğunu düşünmeyeceğim herhalde. sana hakaret mi ettim abartma istersen. bakir olunca bana özel oluyor
yine de uyumlu olduğumuzu düşünmüyorum
Uyumluyuz gayette kendini kandırmaaa. Bakır erkek su zamanda çok azzz çirkin erkek bile bulsyinca eskirta gidio arkadaşımdan bilion. Ama ben hastalık kapma korkusundan yapmadım yalan yok
Çünkü hastalık kapatsam, aileme rezil olurum diye korktum ondan girmeidm yeminle
Uymadigim. baska bir şey yok. Ha eğer Tipsiz çıkarım diye korkuyosan Tipsiz değilim korkma :))
anladım ilginç bakış açısı yine uyuşamadık 😄
Nasıl yaaa, neresi uyuşması? Tipsiz değilim ama harbiden
Tipsiz bulursan tsbi o ayrı ama büyük ihtimal bulmazsin
yav hastalık kapmamak için cinsellik yaşamadım diyen bir erkekle olmaz tipin de umrumda değil şu şartlarda
Bide günah diye yapmadım yalan yok ailem muhafazakar. Ayrıca evlenmekik birisin belli oluyo konusmandan. Yüzünü çok merak ettim valllahi
Gerctsen tipsiz erkekten çocukta yapmazsın şartlar uysa bile sdffds
ahahahah eyvallah da sen nesin çözemedik. çocuğu boş ver sen de çirkin kadına bakmazsın
Dogru haklısın bende çirkin kadınla olmak istemem öpmek istemem.
yine de insanları ötekeleştirmeyelim
Evet ama sende çirkin erkeğe bakmiyon :))) asffds
Boyun kac bu arada?
üslup farkı 😝 167 senin kaç
1.83 74 kg sporcuyum zaten :). Senin boyun çok iyi Kaan tam istediğim boy sarılınca boynumun altına gelir:)
Farkindasin dimi yakisiyoruz ,:) yüzünü görsem keşke meraktan bayilirim
Boyu boyuna huyu huyuna:)
Çekik gözlü esmerim bu arada.
Are you there
buradayım. ay bilmem iyi boyun var da niyetim o değil işte
Geniş omuzlarım var ayrıca vallaha. :))
Karın kaslarimi zorlaşan çıkacak gibi ayrıca. ') bir ömür birakmsm seni ksynasirsak
sıkılmadın mı 🙄 gör beni de rahat bırak diyeceğim o derece
Heh görüm işte güzelliğini:)
Umarım aşık olmsm yaa :)
yok yok görme
Hayır yaaa neden kendini begenmiyon mu? Beğenmezsen diye mi korkuyon
görmeni gerektirecek bir durum yok ki tanışmayacağız sonuçta. sen ne kadar meraklısın sık sık anlık istiyorsundur
Yooo sadece 2 ya da 3 kere isterim yeter onlar bana.. . Tanışırız... Ben öyle sıkça istemem biktirir hem o kızı. Kendin atarsin istersen bana yeterli o
Güzelsen ya da normal sen farketmez. Ben 10 tane foto istemem senden instada emin ol. 3 tane yetrr
Bazilari ayak fotosu istio hatta çoğu. Ben istemem mesela düşün yani
tebrik mi edelim 😃 istemiyorum rahatsız etmezsen sevinirim
Senin gibi düzgün kız mı bulsbilicrm yaaaa saçmalama istersen. Neden uymuyo sana ysaa şeker gibi oğlanım iste
istemiyorum çekik gözlü oğlan 😑 buna zamanım ve isteğim yok olsaydı da buradan denemezdim
ayrıca köprüyü geçene kadar ayıya dayı demen hoşuma gitmedi ☺️
Ne alaka çekik göz sevimli oluyo hem. Ayrıca burdan konuştuğum 3 kız var onlarda burdan denedi pişman olmadılar. İnsta ve bu site atlrasinda ne fark var?
Hangi köprü anlamadım?
offff o kızları unutamadıysan onlara dön instagramdan da tanışmıyorum zaten. tanımadığın birine bu kadar ısrar gereksiz bundan bahsediyorum
Yooo köprü yu geçene kadar ayıya dayı demem ben. Senin gibi kızı nasıl bulucm,? Reelde ben kızlara acilsmiyorum napim
Harbiden öyleyim ama ondan dolayı sosyal medyadan buluyom
Yardımcı ol bari bişey şöyle :( tavsiye falan :(
biraz ara ver bir şekilde bulursun. bence erkek olmak bu konuda çok zor
Nasıl olcak peki? Ne şekilde?
Reelde konuşamıyorum açılıp. Olmuyo insternet olmadan o yüzden bu kadar istedim senle olmak
benim de bir fikrim yok reelde olunca da reddediyoruz 🤧
bir düğüne gidip göz gezdir bir şeyler çıkabilir
Reelde neden reddediyo?
Çıksa bile nolcak utanırım olmaz. Senle olsun iste. Esmer misin bu arada?
ya zaten çok olmadı birkaç tanesi sokakta ya denk gelip tanışmak istedi onu saymıyorum. beni iki tanesi düğünde görmüştü birine şans verdim diğerine vermedim çünkü direkt evlenmek istiyordu bir daha olsa şans vermezdim herhalde
esmer değilim ders çalışacağım müsaadenle
Benle tanış işte. Evlenene kadar sana dokunmam öpmem tamam mi söz
Diğerlerine bunu demedim sana dedim
Şu an üniversite mi oluyon evden uzakta?
benimle veya başkasıyla bu şekilde konuşan bir erkekten olmaz ne zorladın ya yorum sayısına bak
Kötü konuşmadım ki ben nazik biriyim ayrıca. Kumral ya da sarisinsin kesin bu arada
Senin zor olman beni dahada cekiyo. Sen kesin çok erkek reddetmisdindir
Bakır erkekte bulman çok zor soylim sans
Neree kızlarla yatip kullanan erkek var değerli oluyo. İyi isen sıkıcı oluyo o erkek. Bunu bizzat cevremdekilerden gördüm
senin çevren mi bozuk ben anlamadım. bunu dmden konuşalım
Olur konusalim tamam Dm den yazım şana instdan
Olur mu
buradan hahaha
İnsta olsa yalvarırım ben yazm buraya sen mesaj st
Lütfeeeen lütfen :)
yok o zaman iyi geceler
tamam tamam ama nasıl olcak? Gizliden çıkman lazim
Gizliden çık ozaman mesaj atım sana
onu da kızlar yapsın 🤣 emin misin ona göre soruyu beğeneceğim
tamam begen
Tajkip attım sana