+1 yılKardeş valla aynen çok zor neden diyeceksin bazı abaza ve sapıkların yüzünden böyle oluyor iyi niyetli yaklaşanlar da yanıyor evet bir BAYAN olmak çok zor bu devirde onlarında anlayabiliyorum hani kibar efendi gibi yaklaşanları neden istemiyorlar bazı kızlara bakıyorum nerede olur olmadık adamlara bayılıyorlar maço vs vs çoğaltılabilir iyi niyetli yaklaşanlara en azından tanıma fırsatı vermeleri bekliyoruz şahsen baktı olmuyor mu engeli basarlar zaten lütfen hanımlar iyi niyetli yaklaşanlar için lütfen şans verin denedik en azından olmadı deriz valla kendi adıma konuşuyorum red cevabı aldım mı bir daha yazmıyorum
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
yok taciz korkusu falan yalan dostum yeterince iyi değilsindir ya da onların kriterine uymuyorsundur ig kullanmıyorum hesabım yok yani hep dışarda gördüğüm kızlarla tanışırım beğendiğimle red yemeedim sapık gibide görülmedim o onların rencide etmemek için söylediği bi yalan
15 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle katılıyorum vucut ya da maddi olarak iyi görünüyorsan kimse sana yanlış gözle bakmaz.
Soran+1 yılHesabı at bana takip edecem 😀
Soran+1 yılKanala abone sana 😀
+1 yılAile baskısından dolayı erkeklerle konuşma erkeklerle arkadaş olma seni kullanır ayıp günah cart curt kızlara erkekler ucube gibi anlatılıyor büyüyünce de güvensizlik başlıyor maalesef üzerine birde yaşanan kötü tecrübeler olunca güven sıfır
10 Yorumla
+1 yılSapıklar yüzünden çünkü
İyi davranıp kandırmaya çalışıyorlar bazıları da anlamadıkları şey şu biz cinsel ihtiyaçlarınızı karşılayacak bir eşya değiliz insanız biz de
122 Yorumla
Soran+1 yılBen duygusal ihtiyaçlarım için mücedele veriyorum
- +1 yıl
Yanlızlığını gidermek için mi yani?
Soran+1 yılYani
- +1 yıl
Bilmiyom valla ben de istiyorum ama... olmuyor
Soran+1 yılHerkes uckurunun peşinde değil ama hep yanlış anlaşılıyoruz
- +1 yıl
Evet ama şöyle bişey de var kadınların ilgileri de yanlış anlaşılıyor
Soran+1 yılBenki bizim erkek yüzünden onların ahmaklığı dünyaya bile meşhur oldu
- +1 yıl
Demek istediğim şuydu
Erkekler bir kadının ilgisini gördüğünde
Ya cinsellik düşünür ya parası için birlikte olacağını ya da ilgi açı olduğunu düşünüyor
Soran+1 yılErkek erkeğe değişir bazı kızlar ne istediği belli değil
Gerçekten ne istiyorsunuz bilmiyorsunuz.- +1 yıl
Erkekler biliyor mu peki
- +1 yıl
Kadınları hep baskılıyorlar bence bu yüzden kendimiz olamıyoruz ve ne istediğimizi de anlayamıyoruz
- +1 yıl
Kendi adıma konuşayım kim olduğumu artık belirlemek istiyorum
Soran+1 yılBelirle o zaman ne duruyorsun
- +1 yıl
Neden sert tepki verdin ki
Bunu yapmaya çalışıyorum zaten
Soran+1 yılYok be 😀sert tepki vermedim yanlış anlama
Özelden konuşa bilirmiyiz mümkün mü- +1 yıl
Olabilir
Soran+1 yılÇık gizliden
- +1 yıl
Çıkabilir misin deseydin bari
Soran+1 yılPardon zaten takip ettim seni 😀
Soran+1 yılBu arada mesaj kutun kapalı
- +1 yıl
Sen çık gizliden o zaman:)
Soran+1 yılAz önce Ruslar ilgili soruma cevap verdin :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
+1 yılNormal şekilde güzel hoş sohbet edilebilinir düşüncesiyle çoğunlukla kibar bir dille cevap veririm ama karşıda ki erkek napıp edip konuyu cinselliğe getiriyorsa ki bir çoğu bunu yapıyorsa sizce sorun biz de mi? Sadece şunu deneyin resmi bile olmayan sadece kız olduğunuzu belli eden bir profille bile elin amcasından el kadar birey kadar o derece iğrenç yazılarla karşılaşırsınız ki o zaman anlarsınız neden bu şekilde davrandığımızı
113 Yorumla- +1 yıl
El kadar birey kadar*
- +1 yıl
👏🏻👏🏻çok haklısın
Soran+1 yılİyi ben sokakta ya da burada kimseye cinsel bir şey anlatmıyor ya da cinselliğe girmiyorum
- +1 yıl
Cidden şunu söyleyebilirim ki kadın olmadan bunları anlayamazsın yanlızca kendi hem cinslerim anlayabilir bu durumu sen yapmıyor olabilirsin bu çok güzel bir şey ve olması gereken bu zaten ama sayısız kendini kaybetmiş sarkıntılık yapan erkek doluyken etraf kim hangi niyetle tanışmak konuşmak istiyor bunları anlamamız imkansız
Soran+1 yılBu aşk ilişkileri yüzünde en son bu ülkeyi terk edicem
Bu topluma ait hissetmiyorum kendi artık- +1 yıl
Ben de öyle düşünüyordum biraz haklıyım da aslında burada kalamam benlik değil burası
Soran+1 yıl@mint__yesili Sen niçin gidiyorsun
- +1 yıl
Eğitim kariyer iş ve
İnsanlar yüzünden
Hem neden olmasın ki yani
Zaten böyle yaşamakta zor öyle de hiç değilse bir işe yarasın çabalarım
Soran+1 yıl@mint__yesili Benimkisi duygusal burada hiç bir değerim yok
- +1 yıl
Değerli hissetmen lazım herşeyden önce
Yer değiştiğinde biraz değişir bu ama sorun daha derinlerdeyse ilk önce onu çöz bence
Soran+1 yıl@mint__yesili Sorunu kendimde artık bulmuyorum
Çünkü ben sevecen bir insanım
Artık kimsenin oyuncağı yarabandı olmak istemiyorum- +1 yıl
Anlıyorum seni doğru kişi çıkmıyor karşına bence
Soran+1 yıl@mint__yesili Ha yaşa ya
Yakışıklıysan tabiki konuşabilirsin ama değilsen tacizcisin.
Zenginsen tabi konuşabilirsin ama fakirsen tacizcisin
11 Yorumla
Soran+1 yılÇok iyi dedin
Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Sapıklar yüzünden zor olduğunu düşünüyorum. Kızlarımızın bir kısmı gereksiz havalı ama çok az bu kısım bence.
12 Yorumla
Soran+1 yılBence çok ya
Yeterince serseri olmadığın için. Oysaki sicilinde adam yaralama kapkaç ve benzeri bilimum suçların olsa kucağına otomatik olarak atlarlar. Bi de bizim karıların tüm vücüdu değerli emtia içerdiği için çoğu kendisini zengin bir erkeğin onu satın almasını bekliyo yani paran varsa karılara yaz diğer türlüsü sadece zaman kaybı onlar için
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBugün buna benzer bir soruya görüş yaptım soran demediğini bırakmadı sende topa tutma beni😊 erkekler burnu havada veya maddiyata düşkün kızların peşinden koşmayi çok seviyor sonra da kızlar paraci diyor sen fırsat verirsen tabiki olurlar:) ben hiçbir zman erkege para gözüyle bakmdm zaten kendm çalışıyorm guzelimde ama kimse tanışmak istemedi çünkü orami burami göstermiyorum çünkü dikkat çekmeye çalışmıyorm çünkü hayatı ciddi alıyorum değer kıymet veriyorum... Sonuç elde var sıfır :))
11 Yorumla
Soran+1 yılBende oranı burası göstermeyen kızlara yürüyorum en çok reddi onlardan alıyorum
+1 yılOh olsun iyi oluyor size
En özgüvensiz erkekle bile konuştum. Değersizleşen ben oldum
16 Yorumla
Soran+1 yılİyide ben ve benim gibiler kimseyi değersizleştirmez
- +1 yıl
Bırak ya
Önce kiymet bilin de
Daha kime nasıl davrancanızj bilmiyorsunuz
Soran+1 yılSen gidip en kötüsünü seçiyorsun sonra burada ağlıyorsun
Kim bilir kaç adam gibi adamı kapından kovmuşsundur- +1 yıl
Senin o iyi dediğin erkekler 1yil geçiyor tanımam lazim diyor
2 yıl geçiyor hâlâ açılmıyor
Hicbirseyleri yok kriterleri arşa değiyor
Aynen iyi erkekleri ben kovmuşum
Soran+1 yılSenin hatan bir insanı ben 2 günde tanıyorum
- +1 yıl
Ok boomer
- Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
+1 yılÜlkemizde uzun boylu kaslı ve zengin bir erkeğin saygıdeğer hanımefendilerin gözünde herşeyi yapma ve her suçu işleme hakkı vardır. 😊 Ama öyle olmayan ne yapsa suçtur. 😊 TCde yaşamanın temel kuralı budur. 😊
10 Yorumla Kadınlara harcayacağınız zamanı kendinize, eğitiminize, gelişiminize harcayın.
O zaman size hayır diyenler dahil kapınızda yatıp kalkar.
Kadınların popolarını kaldırmaktan vazgeçin artık.
10 YorumlaBunlarla konuşmak için mesai harcamak neyin kafası lan?
Bırak onlar gelsin, sen değil
11 Yorumla
Soran+1 yılGelmiyorlar ki
+1 yılCunku kendisi dagda yetismis bi erkekle nasil konusulacagini bilmiyor, kafa da gelismemis uc bes zibidiyle konusmus kisacik omrunde , geri kalan butun erkekleri oyle saniyor cogu kus beyinli
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. bir gün içerisinde kaç tane tacize maruz kaldığımızdan haberiniz var mı sizin? dünyada kadın olarak yaşamak zorken türkiyede ekstra zor. tabii ki bunun getirileri olarak kendimizi korumaya alabiliyoruz, bunun için bizi yargılamanız saçmalık.
17 Yorumla
Soran+1 yılİyi de iyi niyetli tamam doğal bir şekilde konuşmak isteyen tanışmak isteyin bir insana neden bağırılır ve hor görülür ki onu anlayamıyorum.
Tamam doğru diyorsunuz kadın olmak zor evet bunun bilincinde yaklaşıyorum.- +1 yıl
@OnrKs tacizin o kadar çok çeşidi var ki siz sadece tek bir yönden düşünüyorsunuz. ben sizin durumunuz kolay demiyorum ama halden anlamanız gerek. ben gün içerisinde en az yirmi kişi tarafından taciz edildikten sonra bir kişi gelip nazikçe de olsa "bakar mısınız" dese, o psikolojide aynı naziklikle ona geri dönemem ve ters tepebilirim, sizi de onlardan biri sanabilirim.
- +1 yıl
Kimin niyetinin ne olduğunu bilmeden iyi niyetli mi yoksa kötü niyetli mi farketmeden önünüze gelen her erkeğe bu şekilde tepki vermeniz mallıktan başka bir şey değil. Tacize yeltenirse o zaman ona göre tepkini gösterirsin daha eyleme geçmemişken tepki göstermek bildiğin kezoluk. Ondan sonra da erkekleri neden yabancı kızlara ilgi gösteriyorlar neden türk kızlarını kötülüyorlar diye eleştiriyorsunuz işte bu davranışınızdan dolayı. Zaten en başından kafanızda bir tanışma isteğini taciz olarak kabullenmişsiniz.
- +1 yıl
maruz kalmadığınız şey hakkında nasıl da rahat rahat yargılar verebiliyorsunuz. aynen aynen kardeşim mallık/kezoluk. seni de bir gün içerisinde onlarca kişi fiziksel/sözel taciz etsin de ondan sonra düzgün bir psikolojiyle insanlara güler yüzle yaklaşmaya devam edersin. her şeyi en iyi siz biliyorsunuz çünkü. yalvarıyorum gidin yabancı kızlara yönelin ya, vallahi bak kızlar olarak bıktık sizden zaten.
Aşk İlişkileri konusunda 622 cevap paylaştı. Ben şayet üstelerse çirkinleşirim. Hayır cevabını aldıktan sonra gidiyorsa efendi gibi bir şey demem. Ama gunumuzde bir cok kadin cinayeti oldugundan kadinlarimiz bu durumdan korkuyor olmalari ve boyle tepki veriyor olmalari normal
14 Yorumla
Soran+1 yılBen normal görmüyor bu yüzden çok düzgün insanları kaybediyorsunuz
Soran+1 yılBağırıp çağırmayı insan gibi istemiyorum demeyi bilmiyorsunuz
- +1 yıl
Ben yorumumda sana ne dedim? Okumadın galiba? ya da algıların bir hayli kapalı? Ben hayır dediysem ve üstelemeye devam ederse asıl insan olmayan taraf o olur ben değil. Ve gereken cevabida alır. Benimle tanişmak isteyen kişi cok oldu ve nazikce hayır deyip gectim. Benim gibi kadinlarin ne suçu var peki? Herkesi bir tutuyorsunuz. Sonra siz bir tutulunca hemen cıyaklıyorsunuz
Gizli Üye(36-45)+1 yılValla ben canımın istediği herkesle, tanışıyorum Bi sıkıntı olmuyor
13 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yapıyorsun bunu peki
Cevap sahibi+1 yılBilmem, sohbet açarak, art niyet olmayınca kimse sıkıntı çıkarmıyor
Soran+1 yılNasıl başlangıç yapıyorsun peki
+1 yılVallah yalan yok bazen tanımadığımız insanlara karşı önyargılı olabiliyoruz , bundan dolayi tanışman zor oluyordur 🤗
18 Yorumla
Soran+1 yılNeden bu kadar kötüsünüz :)
- +1 yıl
Önyargılı olmakla kötü olunmuyor.
- +1 yıl
Birde bir iki kız tarafından reddedilğiniz için bütun kızlara "neden bu kadar kötüsünüz " demeniz sizin de ön yargılı olduğunuzu gösteriyor🙄
Soran+1 yılSana hiç kimse bağırmadı zencide etmedi kalabalık içinde
- +1 yıl
Bu da onun ayıbı 😅Aman neyse... sizde bu tip kişilere vereceğiniz değeri , hak eden kişilere verin 😊
Soran+1 yılHak eden kişi bulsam yerimde durmam zaten hak edeni bulamıyorum ki bana denk gelmiyor
- +1 yıl
Allah en iyisini karşınıza çıkarır inşallah 😊
Soran+1 yılAmin senin de😀
Gizli Üye(36-45)+1 yılAynen kardeşim çok haklısın. Bakar mısınız diyosun sanki elle taciz etmiş gibi bağırıp çağırıyor.
11 Yorumla
Soran+1 yılHe ya hiç sorma yabancılar daha medeni
Geçen bi sette resmen yaşadım. Yemin ederim 3 cümle kurdum. Kız. Gözleriyle, dudaklarıyla me mö mö dedi. Bi kısmı gerçekten çok öküs
05 Yorumla
Soran+1 yılHarbi ya avm çıkışında bir kızla tanışmak istedim
Efendi gibi dedim : Çok afedersiniz belki uygun bir ortam değil ama sizle konuşabilir miyim dedim
Dedi : Neee Alaaakaa ağzını bükerek yanındaki arkadaşıyla pis pis gülle bana baka baka gittiler.
Soran+1 yılVizyon derken
- +1 yıl
Olum bidefa saçma canım birine yaklaşilmaz senin gibi. Onu geçtim özel bir çaba sarfedilmez kari kızla tanışmak için. öyle yaparsan esske. Gibi siritirsin bu bir. Ikincisi bu kendine en başta saygısızlıktır. Ben vizyon derken diyaloga eşlik etme, gerekli veya gereksiz karşındakine sosyal olmadan bahsettim.. Kari kız için özel çabaya girilir mi mk malmısin. Keza erkek içinde kızlar tarafından girilmez.. Sinerji frekans denen birsey vardır onu yakalamaya calisirisin amenna ama bu böyle temiz düşüncelerle olur.. Lafa bak yeri değil ama sizinle konuşabilir miyim.. Bu ne demek olum ya
Soran+1 yılÇaba değilde beğendime gidip konuşmaya çalışıyorum
Manüplasyon olmadan net bir şekilde
Rahatsız etmeden
Kafayı yedi bu erkekler türk kızlarıyla sanki anneleri rus 😒😒😒😒
11 Yorumla
Soran+1 yılO ne demek
+1 yılBen kadın olsam tanışmam ya musallat olabilir, öldürebilir, sevişirken kasede çekebilir, bu coğrafyada yine iyi yüz veriyorlar bence
00 Yorumla
+1 yılsapık dolu ortalık çoğu kız bu yüzden böyle. çoğu ama hepsi değil
01 Yorumla
Soran+1 yılÖnyargılısınız bence
Çünkü kardeşim bizim Dişi sineğe bile yürüyen Abaza kardeşlerimiz her gördüğü kadına yürüdüğü için kadınlar da kendini bulunmaz hint kumaşı sanmaya başladılar :)
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılZengin olursan icine düşerler sapik demezler yok taciz yok tecavüz boş konusuyor kadinlar. hala tanimadin mi onlari
22 Yorumla
Soran+1 yılTanıyamıyorum artık
Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. Kurunun yanında yaşta yanıyor bence… 🥲
13 Yorumla
Soran+1 yılBence sen 20 yaşların başında çok kişiyi reddetmişsinidir
Soran+1 yılİyi insansın o zaman
Çünkü beni çok ağır ve rencide edici şekilde reddettiler
Herkesin içinde bağırarak redleilmişliğim bile var
ilk bakışta senden hoşlanması lazım
13 Yorumla
Soran+1 yılO nasıl olucak peki?
Soran+1 yılSizi gerçekten anlamıyorum
Zor abi konuşmak istesende sanki dünyaları ben yarattım havasindalar havalar bin para sen kimsin ya boş biblolardan başka birsey değil
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılGarip kızlar var bdnde görüyorum. ben öyle biri değilim bende hep defter jelibon cola vs almak için para istiyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılG.. tleri kalkmş konuşma sende brak onlar senin peşinden koşsun
00 Yorumla
+1 yılHer kız aynı değil
10 Yorumla
+1 yılbabana rahmet
12 Yorumla
Soran+1 yılEyvallah abi 😀
- +1 yıl
içimizi okudun
Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Her kız bir değil
21 Yorumla
Soran+1 yılSenin gibi blr kızın karşısına çıkmaya cesaret edemem mesela
- Aşk İlişkileri konusunda 8,9b cevap paylaştı.
+1 yılTamam.
12 Yorumla
Soran+1 yılTamam ne
- +1 yıl
Tamam dedim o bile olmadı arkadaş. Arkadaşım sen bağırmayın etmeyin demedinmi ona tamam
- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılÇünkü herkes sapık.
01 Yorumla
Soran+1 yılBu zihniyet çok kötü
- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılbacım
02 Yorumla
Soran+1 yılBacım ne ya
- +1 yıl
seda sayan fotosu da koymussun halbuki
Yabancı takliti yap hemen verirler
02 Yorumla
Soran+1 yılYabancı mı
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri