Avrupalı yaşıtlarımız kızlarla gayet rahat münasebet kurarlar iken biz de sürekli bir mesafe ve yokuşa sürme var.
İrite edici.
Avrupalı yaşıtlarımız kızlarla gayet rahat münasebet kurarlar iken biz de sürekli bir mesafe ve yokuşa sürme var.
İrite edici.
Burdakiler bey ağa kızı ondan ortalıkta bide abazalar dolaşınca hepsi eşi bulunmaz sanıyor kendini
bu ne karmaşıklık değil mi?
biz umursanmayız ölürüz sevgisizlikten başkaları alaya alır bu mevzulari.
İnsanlık kalmışmı ki, kuzenim bile karısından ayrıldı, babası yani dayım eve gelen hatır sahibi dostlarına ''ben bu o.. buyu bu eve aldığıma pişmanım pişman diyordu içini döküyordu 50 yaşındaki kadın için, 10 sene evvel. Hem ne arıyorlar dişiler, mükemmel hayat mı çok beklerler, her erkeğin bi durumu, ailesi, kötü huyu iyi huyu falanı filanı vardır. Zaten şimdi evlilik kavramıda pek bozuldu mutlu olan bulup evlenen tek tük.
Sosyoloji yerle yeksan olmuş. Bu ne iştir kardeşim. Islah merkezleri açılmali.
Zaten her şey başlı başına sorun
Ne olacaksa olacak. Yırtınmayacağım. Kütüphaneye gider sürekli kitap okurum rahatlarım. Yoksa yok. Oh be.
Sağ ol reisim rahatladim.
Gerek yok ki çünkü bu zaman kaybettiriyor ayrıca bazen inciniyorsun yani gençlikte biraz da bunlar oluyor konuşuluyor,, saol sende, senin gibi zeki insanlarla konuşmakta hayatın bana ve bize ayrı jestleri.
Ah canım, yaş 91 ama enerjin maşallah gençlerden fırlamış gibi! 😅 Şimdi şöyle bir durum var, kızlarla iletişimde samimiyet anahtar rol oynuyor. Ama samimiyet derken, haddini bilen bir samimiyet tabii. Avrupalılarla kıyas etmek yerine yerel dinamiklere ayak uydurmayı denesen? Çünkü kestirme bir yol yok aşkım, her kültürün kendine has flört stili var. Sence biraz sabır ve empati işe yarar mıydı? 😊rı? 😊
Cevap
2Cevap
Egolarından geçilmiyor bide, alttaki yoruma bak şaka gibi
Moral bozucu. Tramvaya bindiğimde köşede birbirlerine yakın göz göze olup el ele tutuşan yaşıt çıftleri gorünce yüzüme sıcaklık vuruyor. Öyle zavallı hissettiriyorki o an..
Ee bizde abaza sayısı çok. Bana günde 50 kişi asilsa benimde totom kalkar kendimi ağırdan satarim
kibirden nefret ederim. çok olanı öz olana tercih ne kötü.
Bu bir kibir değil. Sebep sonuç ilişkisi aslında. Yani böyle olmalarının sebebi dolaylı olarak biziz
Bazı hödüklerin yediği naneler benim popomu tırmalar. Of be of.
Yani nefes alsın yeter diyen akşama kadar sokacak delik arayan erkeklerin olduğu toplumda birtakım seçkin madinlar hariç genelinde. Cokda bir algı beklememek gerek.
Demek ki kervan böyle gelip böyle gider. Amman be hafakanlar bastı zaten.
Ama şöyle düşün asıl bu kervanda kendine uyani bulmak marifet.
O kabiliyet ben de yok. Kendimi mal hissediyorum. Kafanı da ütüledik reis. Kusura bakma. Boş boş konuşuyorum işte.
Estafurullah.
Mesafe iyidir. Avrupalı kızların güven sorunu Türk kızlarından daha azdır o yüzden rahatlar. Erkeklere güvenmemizi istiyorsanız yanlis davranan şiddet yanlısı hemcinslerinizin olmaması gerek.
Bu arada kızlar egolu diyenlere ithafen; Bir kız sanal ortamda bir erkeğe kibarca "Tanışmak istemiyorum." yazınca "Bulunmaz hint kumaşı mısın? Kezban, madem tanışmak istemiyorsan neden bu uygulamadasın?"( tamam uygulamanın amacı belli ama her önüme gelenle tanışmak, elin oğlunu mutlu etmek zorunda değilim.) gibi sözler söylüyorlar.
Senin alttaki yorumunu gördüm sen aşk arıyorsun umarım bulursun hayırlı bir eşin olur ama erkeklerin hepsi aynı değil işte, laf atan, korkutan güven vermeyen erkek çok
Bazılarının hödüklükleri mesafeye itiyor kızları. Bundan biz tesirleniyoruz. Kızlara pek çok kişi asıldığı için kıyafet seçer gibi insan seçme durumu husule geliyor. Neticede piyango gene bize patlıyor.
Aman yemin ederim şu lanet İngilizceyi sökebilsem Avrupa hayatına adapte olup oradan daha kolay aşk bulabilirim diye düşünüyorum.
Nasip önemli, kaderinde kim varsa onunla olursun. Bence iyi biriysen dert etme bunu, inşAllah karşına da istediğin gibi hayırlı biri çıkar.
Çıkacağını sanmam. Neyse derdimi attım zaten.
Bazı insanlar evlenir, bazı insanlar evlenmez. Ama genel olarak Allah bizi eşler halinde yaratmış ve dünyanın bir yerinde senin de eşin olacak biri yaşıyordur belki. Dediğim gibi dua et, temiz biri çıksın, hepimiz özeniyoruz ama o özendiğimiz ilişkilerde ne olduğunu bilmiyoruz ki.
Türkiye acı, sıkıntı, müşkil memleketidir. Güzellik diye algı yok. O yüzden buna uygun davranacağım. Konuşman için sağ ol. By.
Rica ederim.
O Avrupalı kızlar gibi rahat münasebet kurmaniza izin versek yollu kasar ilan edersiniz çünkü bizde bunun farkında olduğumuz için sınır koyuyoruz herkes bize ulaşırsa işimiz var kolay kadin sevmiyorsunuz sözde
Yahu ben kolayı zoru kimseyle münasebetim yok. Kaldı ki kaşar diyenler ahlaksızlardırlar. O vakit koyun mesafeyi. Burnunuzun dikine yürümede başarılar dilerim kibirli hanım.
Birilerine ilk adımı atmayı dene bulursun bence ayrıca kibirli olduğum da yok
Haklısın.
Zor olan her zaman kıymetlidir
Abla bırak yahu. Avrupadaki genç erkek ve genç kızların mutluluklarını İngilizce videolardan incele. O zaman zor olan edebiyatınin boş olduğunu anlıyorsun.
Ben onların sevgiden yoksun kaldıklarını düşünüyorum.
Avrupalıların mı sevgiden yoksunluğu var?
Evet. 2 gün takılıp bırakıyorlar
Sen de. 3. güne bırakırsın.
Başkası ulaşıyordur
Hep başkası ise yüz binler niçin sap yahu?
Sap falan yok ya millet herkesle konuştuğu için bir kişiye bağlı olduğunu göstermek istemiyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?