- +1 yıl
Kız arkadaş başka sevgili başka. Hangisini soruyorsun bilemiyorum ama kız arkadaş gercekten zor çünkü selam versen aaa bu bana aşık kafası var çoğunda. Kızlar böyle insanla niye uğraşsın
07 Yorumla- +1 yıl
Sevgili anlamında dedim.
- +1 yıl
Hetero kız ve erkek arkadaş olamaz zaten. Bir zaman sonra aşık olurlar birbirine 😂😂. Direk sevgili olma amacı ile yaklaşmak lazım
- +1 yıl
Olamaz değil oluyor. İnsan kendini bilince, iki tarafta medeni ve edebini bilince oluyor. Arkadaş olunur ama kendi cinsin kadar samimi olamazsın, olunmamali o başka. Hayatımıza giren her kişiye potansiyel sevgili gözüyle bakacak olursak hayatımızda insan kalmaz. İnsan biriktirmek önemli benim için. Karşı cinse sadece sevgili gözüyle bakmiyorum ben.
- +1 yıl
Bende sadece öyle bakmıyorum ve benim daha olmadı manitam
- +1 yıl
Bu yüzden böyle düşünüyorsun işte. Çünkü olmadı. Sorun tamda bu. Olmadığı için herkese o gözle bakıyorsun normal olarak ama sevgilisi olan ya da istediği zaman olabilecek insanlar herkese öyle bakmıyor.
- +1 yıl
Napalim siz kızlar kekolar ile sevişip yatarken, efendi içine kapanık erkekler eşine saklıyor kendini
- +1 yıl
Aynen hayatim bütün kizlar öyle ve sen gibi ahlaksiz Erkekler namus abidesi aynen ok şimdi otede sacmalamana devam et.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
- +1 yıl
Her iki cinsin de beklentisi farklı şekilde olduğu için
07 Yorumla- +1 yıl
Gerçekten bu ülkede kızlar ve erkekler çok zıt birbirine.
- +1 yıl
Kesinlikle
- +1 yıl
Allah hepimize Avrupalı eş nasip etsin amin 😂
- +1 yıl
O kadar da değil yaw😂
- +1 yıl
Müslüman biri için müslüman olmayan eş pek uygun olmaz çünkü
- +1 yıl
Avrupa'da yaşayan Türkleri kastettim
- +1 yıl
İyi