Şimdi direk aklınıza iğrenç tipli, şişko, kel kör bir insan gelebilir ama emin olun öyle değilim tamam bir cagatay ulusoy da değilim. 1.78 boy 80 kilo normal sayılacak bir tipte tam bir standart Türk erkegiyim. Ama gelin görün ki bu ülkede kız arkadaş edinmek bazıları için çok kolay iken bazıları için ise o derece zor. 3 - 4 tane farklı erkek arkadaş grubum var mahalleden işten liseden kalma üniversiteden kalma falan söyle bir bakıyorum çocukların %75 i de benim gibi. Benim şahsi durumum ve çevremdeki arkadaşlarımdan gözlemlerim bu yönde şimdi soruyorum neden böyle? biz bir yerde yanlış yapıyoruz ama nerde yapıyoruz bilemiyoruz?
Cevabın nedir?
Yaş küçükken koz arkadaş edinmek kolaydı sevgili anlamında olsun veya normal olsun çünkü o Zaman ki düşünceler farklı oluyordu istekler farklı oluyordu düşüncelere hal ve hareketlere davranışlara pek bakılmazdı bu iki taraf için de geçerli tabi ki. Ama insan olgunlaştıktan yaş ilerledikten sonra bu durum değişiyor boy post fizik ikinci plana atılıyor insanların duygu ve düşünceleri toplum içindeki davranışları be karekteristik özellikleri ön planda oluyor. Dışarı da görüyoruz dünya güzeli kızların yanında ona göre daha tipsiz olan erkekler var veya çirkin kızların yanında yakışıklı adamlar var bunlar hep güvenden davranıştan ve insanın kişilik özelliklerinden dolayı. Vesselam 😊
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Hic gerek var mi boyle seyleri turk kizlarinin tribiyle harciyacagin enerjiyle daha farkli islerde ilerleyebilirsin bu sayede kariyer sahibi olur yurt disina cikar ve ithal bir yenge getirirsin emin ol buradakilerden cok cok daha kulturlu ve anlayisli
20 Yorumla
- +1 yıl
Kızlar içinde aynı bence. Tabi ergenlerden ve ergenlikten çıkamamışlardan bahsetmiyorum. Kendini bilen bir kız da erkek arkadaş bulmakta zorlanıyor. Ben kaç soru gördüm burda 23 yaşında 26 yaşında hiç sevgilim olmadı veya birkere oldu ama erkekler beni beğendiklerini bile söylemiyorlar diye. Çok mu çirkin hayır dediğin gibi standart bir kişi. Bu yanlışı bizde çözebilmiş değiliz yani.
Şimdi savunmaniz burda ne kızlar gördüm vermeye müsait diyebilirsiniz ben onları tenzih ediyorum.12 Yorumla- Soran+1 yıl
Soru sordum sizde düşüncelerinizi paylastiniz savunma yapmama gerek yok dediginiz gibi aslında kizlar içinde geçerli bu durum. Vesselam ailemizin munasip gördüğü bir kız ile yuva kuracağız büyük ihtimal böyle olacak öteki türlü ciddi anlamda kadın erkek ilişkileri ve birbirine bakış açısı birbirini anlama gibi duygu ve düşüncelerden çok uzagiz karşılıklı olarak hep bir önyargı var bu durumda da kadın erkek ilişkileri gelismiyor haliyle. Bende cafe bar dolaşıp yüzsüz yüzsüz her gördüğü kızdan numara isteyen erkekleri tenzih ediyorum nitekim sorumda da söylediğim gibi onlar için çok kolay kız arkadaş edinmek.
- +1 yıl
Teşekkürler eig icin
Sadece Türkiye için geçerli değil ki bu kısmet tamamen kısmet :) zamanı gelince olur elbet
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
0Cevap
- Gizli Üye(36-45)+1 yıl
Bence br kız çıkmamıştır karsına senle alakası yoktur
10 Yorumla - +1 yıl
Çünkü zor
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz