Düzgün dürüst biriyim o yüzden hep kaybediyorum Türkiye gibi yerde ya kötü kıro şiddete eğimli olacaksın ya da paralı yakışıklı olacaksın net olursan ortada kalırsın bende ortada kalmış durumdayım Kızların kafasını cidden anlamıyorum illa zengin olması lazım evleniyor muyuz çok saçma hala ilk konuşmada Erkeklerin işini gücünü soruyorsunuz paralı mı fakir mi test ediyorsunuz yeteri kadar paramız var dışarı çıkmak için illa zenginler tek Sevgili yapacak kural yok demek ki siz evlenecek koca zengin arıyorsunuz hadi itiraf edin
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Gizli Üye(25-29)+1 yıl
bu herkes için zor çünkü insanlar birbirine kolay kolay güvenmiyor ve apolitik olmanın mümkün olmadığı bir ülkedeyiz insanların siyasi görüşleri, hayat felsefeleri, ahlak anlayışları bambaşka. inan çoğu kadın kro şiddete meyilli tipleri istemez isteyenler azınlıktır ama göze çok batar. para konusunda da ekonomi kötü herkes bir şekilde önem veriyor. inanır mısın bilmem ama buradakiler para konusunda o kadar takıntılı değiller genelde aile kurma isteğinde oldukları için istiyorlar çocuklarım iyi geleceğe sahip olsun evimiz arabamız olsun, ortak şeyler bunlar sonuç olarak. artık erkekler de çalışan kadın istiyor çalışmama lüKSü kalmadı açlık sınırı tepelerde. marka, lüKS takıntısı yine azınlık kısımda. anna zengin koca okulu diye arat çıkanlara bak. uzak doğu daha beter. düğünde istenen altın bile kadına gitmiyor ki evin ihtiyacına gidiyor. yakışıklı stokları zaten az erkeklerin güzellik arayışı kadar da revaçta değil emin ol. uzun yazmışım umarım gönlüne göre biri çıkar ne diyim şimdi herkes birbirinden farklı iyisi var kötüsü var çevren, nasıl insanlarla iletişim kurmaya çalıştığın önemli. iyi geceler
01 Yorumla- Soran+1 yıl
Bu insanların sorunu benim değil insanlar kendi kaderini kendi çiziyor
En İyi Cevaplar
- Gizli Üye(25-29)+1 yıl
Maalesef hemcinslerimi savunamayacağım böyle tipler çok var hatta benim etrafımda da varlar iğrenç geliyor bana bir insanın kendine değil de arabasına ya da evine ilgi duymak. Erkek dediğinin arabası olur gibi diyeni bile duydum görgüsüzlük işte
05 Yorumla- Soran+1 yıl
Ama şöyle bir durumda var fakir Ailesinden göremediğini elin oğlundan görmek istiyorlar işte hal böyle olunca dürüstlük düzgünlük ortada kalmıyor fakirler ürememesi lazım
- Cevap sahibi+1 yıl
Hiçte öyle sandığın gibi değil ben zengin bir ailede büyümedim ama beni her koşulda seven sevinin parayla değil huzurla karakterle olabileceğini anlatan bir ailem oldu insanın gözünün tok olması lazım bu da sevgi görerek büyümüş insanlarda olur mutluluğu paraya bağlamaz ayağı yere basan bir insanın hayalleri varsa kendi gerçekleştirmek ister
- Soran+1 yıl
Ya canım benim bu ülkede hangi Kız Babasından Annesinden Sevgi görüyor hadi herşeyi geçtim hiç isteklerini karşılamasını da hangi Aile bu ülkede Kızını haddinden fazla sevebiliyor hangi Kız Annesiyle Babasıyla arkadaş olmuştur Hangi Kız Anne Baba Sevgilim var diyebilmiş geç bunları özenti lüx sevdalısı bir Kızlarımız bu hayalleri de maddiyata bakar genç işsizlerimiz çok karşılayamıyor hem de Baba Sevgisinden mahrum bırakılmış Kız ne yapacak nerde tinerci şiddetçi dengesiz zengin varsa ona gidecek sonra dengesiz Aşk gelsin ölüm haberi dayak falan bu ülke böyle Başlı başında Aileler suçlu cahil Müslüman Aileler yüzünden bu haldeyiz
- Cevap sahibi+1 yıl
Sen bu tip kızlara hak veriyorsun bas baya gelmişsin bir de konu açmışsın dert yanmışsın ne yapalım yani :D Tamam haklısın bende onu söyledim zaten ülkenin genel sıkıntısı sevgisizlik ama bu sevgiyi gören ya da görmemiş bile olsa bilinçli olan gözünü para bürümemiş insanlarda var bu ülkede
- Soran+1 yıl
Biraz düşününce onlarda hak vermeden olmuyor ben şu an da iki tarafını düşüyorum ondan bu ülkenin sorunu sevgisizlik değil parasızlık bak şöyle diyeyim Avrupa da para sıkıntısı yok onlar doymuş paraya onlar sevgiye kalbe aşka bakıyor iki taraf da ama bizde iki taraf parasızlıktan kaybediyor iki dengeyi sağlayan maddiyet yok hal böyle olunca ortada ne sevgi kalıyor nede Aşk Kızlar daha paraya bakıyor işte sorun burda ya
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
9Cevap
- Gizli Üye(30-35)+1 yıl
Çok zor çünkü kadın bizde değerli.
Bir şeye talep ne kadar fazlaysa kıymeti de o kadar artar. Ayrıca social media effect.
Çok Mesaj gelince kız kendini bulunmaz hint kumaşı sanıyor.
Olay bundan ibaret.
Sevgili olsan bile seks için aylarca peşinde koşman lazım. O yüzden gerek yok hacı.
Hee paran varsa ayrı tabi. O zaman bütün kadınlar senin. Zengin bir adamın tek bir kadına bağlı kalması çok Ptalca çünkü.12 Yorumla- Soran+1 yıl
Ben seks için demiyorum ufak bir sevgi mutluluk Aşk bu kadar mı zor Seks ne ya uçkuru düşkünü değilim para yeteri kadar cebimde var Evlilikte ilk planda düşünmüyorum hemen hemen
- Cevap sahibi+1 yıl
Zor işte kanka.
Ben yorum yaparken her iki yönüyle de konuyu ele aldım.
buradakiler tipe ve paraya bakar kendim biliyorum. o yüzden 2-3 sevgilim oldu ve hiçbiri 2 ay sürmedi. Hollanda'da doğdum büyüdüm dağlar kadar fark var, maalesef kasıntı bizimkiler, dünya etraflarında dönsün istiyorlar😅o yüzden saldım artık
11 Yorumla- Soran+1 yıl
Her yer öyle burası tek değil insanlar artık maddiyata bakıyor özellikle Kızlar kendi hayatını kurtarmak için şansın olacak kötü olacaksın yoksa kimse yüzüne bakmıyor
Ben de Türkiye'de bir kız arkadaş arıyorum. Bence iddialılar. Ayrıca biz erkekler de seçiciyizdir. Ve bir şey daha var: Bazı kızlar geleneklere bağlı kalır ve aynı zamanda geleneklere bağlı kalan çok az erkek vardır.
00 Yorumla- +1 yıl
düzgün olmucan knk... kadinlarin bi kismi, cevremden edindigim izlenime gore... kadini hor goren, sorumsuZ, saygisiz tipleri daha cekici buluyolar
11 Yorumla- Soran+1 yıl
Farkındayım hiç sorma içler acısı durum
- +1 yıl
Türkiyede kız arkadaş edinmek zor cümlesinden sonrasını okumama gerek yok
23 Yorumla- Soran+1 yıl
Başına umarım gelir bu dediğinde pişman olursun
- +1 yıl
kötü birşeymi dedim? Türkiyede kızların sandıgın gibi zor ve karakterli oldugunu düşünmüyorum çogunun tabi
- Soran+1 yıl
Artık hiç bir şey düşünemiyorum Avrupa`ya kaçmak gerek
- +1 yıl
Çok dertlisin evlilik için para gerekli ama şart değil en mühimi sevgi onu bulunca insanın gözü başka bişey görmez
01 Yorumla- Soran+1 yıl
Evlilik demedim normal arkadaş olamıyorsun ne Evliliği
- +1 yıl
Çok haklısın bu sadece erkek için geçerli değil kız içinde şerefsiz olursan nasıl seviliyorsun var ya ama olsun biz yine iyi niyetli kalalım
010 Yorumla- +1 yıl
@ser1313 etrafa bir bakın ne demek istediğimi anlayacaksınız. Ben hep iyi niyetimden kaybettim
- +1 yıl
Etrafa bakınıyorum öyle mal kızlara mal erkekler gidiyor gördüğüm bu.
Bırakın şu iyi niyetimden kaybediyorum laflarını da 😃 gülünç oluyor valla.
Zaten iyi niyetli erkeklerin de itinayla ağzına sıçıyorsunuz. İyi erkeklerin yaptığı şeyleri kendi aranızda dalga geçerek anlatıyorsunuz - +1 yıl
@ser1313 genelleme yapmazsanız severim. Ben o kadar masum o kadar çok sevmiştim ki gözlerine bile bakamıyordum lütfen bana iyi niyetli erkeklerin ağzına sıçıyorsunuz demeyin. Her iki cinsinde iyi niyetlinin ağzına sıçılıyor. Bana dediler ki bu erkek ne kadar salakmış senin gibi beni hiç kimse sevmedi diye.
- +1 yıl
@ser1313 biliyorum maalesef ki bende hemcinslerimden memnun degilim iyileri de var tabiki
- Soran+1 yıl
Kızların pek iyi niyete önem verdiğini sanmıyorum ama sen vermiş olabilirsin ön yargı ile yaklaşmak istemem ama iyi niyetli Erkeklere veren Kız sayısı ebey az
- Soran+1 yıl
@ser1313 Dediklerin doğru gözle görürün bir şey bu
- +1 yıl
Haklısın maalesef öyle
Aşk İlişkileri konusunda 380 cevap paylaştı. Sen peşinden koştukça dahada geriye gideceksin akışına bırak her şeyden önce kendine saygı duy ve önemse gerisi bir şelilde gelir
01 Yorumla- Soran+1 yıl
Kimsenin peşinden koştuğum yok koşmuyorum Kızların ne halt olduğunu biliyorum Egolarını tatmin etmiyorum klasik aç abazanlar gibi
- Gizli Üye(18-24)+1 yıl
Kız arkadaşalar bir birini çekemiyorlarmiş biri çıkıp demişki çekmiyorlar ise bir fotoğraf ceksinler bari 😂😂
06 Yorumla- Soran+1 yıl
Diyorsun
- Cevap sahibi+1 yıl
Diyroum
- Soran+1 yıl
Peki Sorumda ki arasında yorumunla bağlantısı ne
- Cevap sahibi+1 yıl
Ciden bende biliyorum 😂😂😂
- Soran+1 yıl
Söyle sallamadan attın sanırım
- Cevap sahibi+1 yıl
Galiba
- Gizli Üye(30-35)+1 yıl
Haklısın kardeş onlara serseri serefsizzz piccc vur kaç erkek yaranir
00 Yorumla - +1 yıl
Keşke genelleme yapmasanız bu işler cinsiyet değil karakter meselesi kızlarda adam gibi erkek bulamadığı için yakınıp duruyor
07 Yorumla- Soran+1 yıl
@Zeronx Kadınlar para kurbanı oluyor para olsun da ne olduğuna bakmıyorlar kapalı cahil para göz Ananlarına çekmiş Anandan nesil Kızlar bunlar
- +1 yıl
Sakin ol bruh. d
Türkiye şartlarında evet maddiyat bir tık önemli ama altında yatan sebep kadınların kendi aralarındaki anlamsız rekabetidir
Örn; Burcular venediğe gitti bizde gidelim yoksa 1 ay elini s. kersin
Çünkü burcu wp den fotolar attı ve burcudan aşağı konumda zannetti kendini sebepsiz yere anlaşılabilir değil gerçekten - +1 yıl
Ben kendi adıma konuşayım bi erkeğin oturması kalkması karakteri merhameti sadakati benim için her şeyden çok daha önemlidir bunu dile getirince kimse samimi bulup inanmasada benim kendimi biliyor olmam benim için kafi
- Soran+1 yıl
Kızım bu kadar krizin içinde kimse o dediğin şeye bakmaz para yoksa
- +1 yıl
Canını sıkma reis illaki karşına biri çıkar kendini üzmeye değmez
01 Yorumla- Soran+1 yıl
İşimiz şansa kalksa oo
- +1 yıl
aramayı mı bılmıyorsun acaba?
01 Yorumla- Soran+1 yıl
Ben aramıyorum ne arıyacam
- +1 yıl
Boş yapma