Sizce hangisi daha güzel? Hukuk mu Doktorluk mu? Siz olsanız hangisini seçerdiniz?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Kızlar Bir Adım Öne konusunda 454 cevap paylaştı. nikinize bakılırsa aslında ikiside sizin için uygun degil. şaka ,şaka. halkla ilişkilerin bir bölümünü seçen insanların sakin hoşgörülü ve sabırlı olması şart. doktorluk çok agır bir meslek. insanlar canlarını size emanet ediyorlar. çogu zaman o emanet elinizin altından kayar gider hiçbir şey yapamazsınız.üzülürsünüz. hayatınız boyunca binlerce her çeşit insanla karşılaşırsınız. doktorluk kutsal bir meslektir. insani yönü çok olan bir meslek diyorsanız doktorluk.havası ve parası bol bir meslek diyorsanız avukatlık . birdedoktorlugun gecesi veya tatili olmaz çağrıldıgın zaman koşaçaksın
03 Yorumla- +1 yıl
hmm o zaman doktorluk bana uygun diyilmiş
- +1 yıl
doğruu
En İyi Cevaplar
+1 yılYeteneğe bağlı bir durum. İkisi gerçekten ayrı konumlarda. Ama kriterler ve koşullar göz önüne alınırsa tıp daha geçerli sayılır günümüzde. Soru zor yerden olmuş :)
05 Yorumla- +1 yıl
Çok teşekkür ederim en iyi için :) Müsadenizle bir soru sorabilir miyim ? Sizin açınızdan hangi meslek daha uygundur ?
- +1 yıl
Önemli diyil :) ben hukuk düşünüyordum
- +1 yıl
Öyle mi :) Biz de gayret ediyoruz bu yolda. Hangi fakülte hedefte ?
- +1 yıl
Ben Türkiyede okumuyorum burda fakülte yok :)
- +1 yıl
Anladım :)
Kızlar Bir Adım Öne konusunda 476 cevap paylaştı. Hukuk okumak iyice zorlaştı mezun olduktan sonra staj yapabilmek için ve stajı bitirebilmek için olmak üzere 2 tane sınava girmek gerekiyor. Yoksa avukatlık yapamıyorsun. Bölüm hakkında hiçbir bilgileri olmayan kişiler kolay diye atıp tutmuş bakma sen onlara. Şahsen ben ikisini de istemem. Hukuk bitirdikten sonra 1 yıl staj ve 2 sınav çok fazla bana göre. Doktorlukta da beni kan tutar ve hastanelerden nefret ederim.
04 Yorumla- +1 yıl
ne okuyorsun ?
- +1 yıl
o staj süresi 2 yıl olmadı mı yahu :S
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
16Cevap
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 324 cevap paylaştı.
+1 yıl2 side yaglı kazık aynı kapasıte alabilir 2 sındede ömür boyu kıtap olursun ama doktoruk kolay paradır amelıyat basına para veırrler madem omur boyu kıtap okucan degsın ;)
00 Yorumla ohoooo...
böyle meslek seçilmez ki!
İnsanın bir hayali olur. O yolda koşar, terler.
Sonra mahkemede hakimden neşter istersin walla...
ama bu ikisi arasında beyin cerrahı olmak isterdim00 Yorumla
+1 yılBen Hukuk okumak isterdim, şuan Uluslararası Ticaret okuyorum bitince tekrar Hukuk okumayı düşüneceğim :)
01 Yorumla- +1 yıl
güzel fikir :)
+1 yılTıppı kazansam bile gene İnşaat derim arkadaşşş :)))
01 Yorumla- +1 yıl
:))
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılikisin dede para var ama en tatlı para avukatlıkta derim
00 Yorumla Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,7b cevap paylaştı. Hukuksuzluğun hat safada olduğu bir ülkede hukuk ararken yok olup gitmek istemem
00 Yorumladoktorluk her ne kadar son senelerde onursuzlaşsada avukatlıktan çok daha onurlu bir meslek
05 Yorumla- +1 yıl
bence yanlış düşünüyosun
- +1 yıl
hayr suymak istediyim cevap diyil sadece hukuk onursiz bir meslek diyorsunuz oysaki o kadar doktorlar var ki okumayı bile bilmyorlar onlardan omurlu doktor olmaz
- +1 yıl
hmm olabilir
doktorluk tabi sabah 8 akşam 5 hastaya soruyor neyin war hastada söylüyor doktorda yazıyo :) hukuk biraz zor
00 Yorumlabence ikisi de süper ben tıpdayım..bazen mahkemeye gidiyoruz avukatlar savcılar da baya karizmatik bilgili insanlar iki alan da çok iyi
00 YorumlaHukuk ele ayaga düştü artık ülkemizde,sel gibi hukukcu yetişmeye başladı,cazibesi kalmadı
00 Yorumlakana acıya dayanabiliyorsan doktorluk yoksa artık ülkede kalmayan hukuk derim
00 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 607 cevap paylaştı.
+1 yıldoktor :) ilerki isim olacak insallah
01 Yorumla- +1 yıl
insallah :)
hukuk cünkü dr. zor bir meslek
04 Yorumla- +1 yıl
hukuk kolay mı sanki?
- +1 yıl
anladm
Kızlar Bir Adım Öne konusunda 3,3b cevap paylaştı. Senden iyi doktor da olur avukat savı hakim de.
00 Yorumla
+1 yılsen hukukcu olursun sana söyleyim
02 Yorumla- +1 yıl
niye
- +1 yıl
sende biraz şeyten tüyü var sanki hakkını arayan birisin gibi geldi:):)
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılDoktorluk derim daha cool.
00 Yorumlaikisinide seçmem , ilgi alanıma girmiyor
00 Yorumladoktorluk..
00 Yorumla
+1 yılhukuk
00 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 1,9b cevap paylaştı. hukuk
00 Yorumlahukuk
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi