Kızlar Bir Adım Öne 9 yıldır kapalıyım açılmak istiyorum. Ne yapmalıyım? (Sayfa 3) Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor 9 yıldır kapalıyım açılmak istiyorum. Ne yapmalıyım? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
İsmaill19 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Kızlar Bir Adım Öne konusunda 18b cevap paylaştı. senin kararın açıl 0 0 Yorumla
Cenktasdelen Takip Et Bilge Yaş: 31 +1 yıl Kızlar Bir Adım Öne konusunda 908 cevap paylaştı. Dua et 0 0 Yorumla
Darkguy Takip Et Xper 7 Yaş: 36 +1 yıl Yazık edersin 1 11 Yorumla Gizli Soran +1 yıl Neden Yorumla Darkguy +1 yıl Müslüman kız açık olmamalı. Ayrıca erkeklerin hedefi haline gelirsin Yorumla Gizli Soran +1 yıl Sadece basimi acacam Yorumla Darkguy +1 yıl Çok şey fark eder. Neye sebep olduğunu tahmin edemezsin. Artık erkekler cinsellik için yaklaşır Yorumla Gizli Soran +1 yıl Ne alaka yaa Yorumla Darkguy +1 yıl Çok alaka Yorumla Gizli Soran +1 yıl Erkek kendinde sorun arasin o zaman Yorumla Darkguy +1 yıl Allah’ın emrine karşı çıkan sorun aramasın kendinde tabi haklısın. Yorumla Darkguy +1 yıl Müslümanlığın ne olduğunu bilen onu anlayan kız açmaz başını Yorumla Darkguy +1 yıl Ama iman zayıfsa başka Yorumla Gizli Soran +1 yıl Herkesin bir zayif noktasi vardır iyi günler Yorumla
17072017 Takip Et Guru Yaş: 32 +1 yıl Acil 0 8 Yorumla Gizli Soran +1 yıl Derken Yorumla 17072017 +1 yıl Acıl olacaktı Yorumla Gizli Soran +1 yıl Ha tamam sgsggstt Yorumla 17072017 +1 yıl Randomcu ergenler 😂 Yorumla Gizli Soran +1 yıl T9 kurbanisin sende ahhahaha Yorumla 17072017 +1 yıl T9 neydi 🙄 Yorumla Gizli Soran +1 yıl Açıl yazacağına acil yazmana sebep olan şey Yorumla 17072017 +1 yıl Hmm peki Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
84Cevap
Zor durum
açılma derim..
senin kararın açıl
Allah için..
açılma
Dua et
Yazık edersin
Neden
Müslüman kız açık olmamalı. Ayrıca erkeklerin hedefi haline gelirsin
Sadece basimi acacam
Çok şey fark eder. Neye sebep olduğunu tahmin edemezsin. Artık erkekler cinsellik için yaklaşır
Ne alaka yaa
Çok alaka
Erkek kendinde sorun arasin o zaman
Allah’ın emrine karşı çıkan sorun aramasın kendinde tabi haklısın.
Müslümanlığın ne olduğunu bilen onu anlayan kız açmaz başını
Ama iman zayıfsa başka
Herkesin bir zayif noktasi vardır iyi günler
Acil
Derken
Acıl olacaktı
Ha tamam sgsggstt
Randomcu ergenler 😂
T9 kurbanisin sende ahhahaha
T9 neydi 🙄
Açıl yazacağına acil yazmana sebep olan şey
Hmm peki
Açıl
tanga giyiyor musun
3 özel cevapSadece soran ve cevap paylaşan üye bu paylaşımları görebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!