Uykular bana küstü :/ Uykusuzluk problemini çözmek için tedavi önerileriniz var mı?

Normalinde uyku problemi yaşıyan birisi değildim ama şu son bir kaç haftadır ne saatler geçiyor, ne de uyku dediğimiz lanet olasıca şey bu günlerde bana uğruyor! Birkaç haftadır uyuyamıyorum daha doğrusu güneşi görmeden uyuyamıyorum ve hak vereceğiniz gibi bu durum benim piskolojimi çok fena bozmaya başladı! Belki uykum gelir de uyurum diye alkol alıyorum. Ben alkol aldıkça ne sarhoş olabiliyorum ne de uyku moduna geçebiliyorum! Ne yaptıysam çaresini bulamadım, internette aradım hatta doktora da gittim beni piskoloğa gönderdi (gitmedim yakındır giderim) uyku problemi yaşayıp da çözüme kavuşmuş kişi veya kişiler var mı aranızda? Eğer varsa önerileriniz nelerdir?
Güncellemeler
+1 yıl
önerileriniz ve cevaplariniz icin herkeze cok tesekkürederim,galiba buradan cikan toplu sonuc yani herbirinizin piskolog önerisi ortak nokta ve dogru cözüm gibi görünüyor,tesekkürler.
Uykular bana küstü :/ Uykusuzluk problemini çözmek için tedavi önerileriniz var mı?