Diğer Rus kızları iş görüşmesine gidince mini şort giyiyor;peki Türk kızları iş görüşmesine gidince niçin mini şort giymiyor? Ruscu-armiş Takip Et Bilge Yaş: 33 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Rus kızları iş görüşmesine gidince mini şort giyiyor;peki Türk kızları iş görüşmesine gidince niçin mini şort giymiyor? Rus kızları iş görüşmesine gidince mini şort giyiyor Türk kızları iş görüşmesine gidince mini şort giymiyor.. Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Rus kızları iş görüşmesine gidince mini şort giyiyor;peki Türk kızları iş görüşmesine gidince niçin mini şort giymiyor? Cevapla İş Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
eikichi Takip Et Xper 7 Yaş: 38 +1 yıl Burası Türkiye olduğundandır hem rus kızı gibi ne olduğu belli olmayan türde giyneceğine, Türk kızı olur, oturmasını kalkmasını bilir daha iyi. Rusta aile kavramı diye bir şey yok 0 2 Yorumla Ruscu-armiş +1 yıl Hayaller aleminde yaşıyorsun...İstanbul'da bakire kız bulamıyor...Alayı patlak... Yorumla eikichi +1 yıl Ön yargıyla gidersen olacağı o, 25 yaşında bile İstanbul'da öpüşmemiş, öpüşmeyi bile bilmeyen o kadar çok kız vardır ki Yorumla
TheWatchtower Takip Et Xper 5 Yaş: 35 , eic 44% +1 yıl Dostum soruların çok bomba evet en büyük sorunsal bu bende işim patronu olarak rus kızlarını beklerim. Sorgu sualsiz iş imkanı 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Yaa cok seviyorum mini sortlari ama Türkiye de zor 😞😞 o yuzden tatilde giyiyorum 0 0 Yorumla
MrsMyers Takip Et Xper 5 Yaş: 33 , eic 76% +1 yıl Türk kızları iş görüşmesine gidince mini şort giymiyor.. 0 0 Yorumla
secretwe Takip Et Yoda Yaş: 38 +1 yıl Diğer konusunda 1,5b cevap paylaştı. Arada fark var burası türkiye bu kadar sapık yobaz adam varken her gün taciz tecavüz yaşanırken nasıl giyinilir 0 0 Yorumla
duyrella Takip Et Xper 7 Yaş: 30 +1 yıl Çünkü iş görüşmesi ciddi bir ortam olduğu için olabilirmi 0 1 Yorumla duyrella +1 yıl Ve biz rus kızları gibi gösterme meraklısı değiliz en azından bazılarımız Yorumla
Melissa3333 Takip Et Bilge Yaş: 28 +1 yıl Diğer konusunda 767 cevap paylaştı. Ciddi bir ortam çünkü 0 0 Yorumla
MaSksTeR Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl Diğer konusunda 10,3b cevap paylaştı. Ne kadar da zayıflar 0 0 Yorumla
İsmaill19 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Diğer konusunda 18b cevap paylaştı. ikilemli sorular :D 0 0 Yorumla
En İyi Cevaplar