Diğer Rus kızları mini şortla markete gidiyor;peki Türk kızları niçin mini şortla markete gitmiyor? ruscu_armi Takip Et Master Yaş: 36 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Rus kızları mini şortla markete gidiyor;peki Türk kızları niçin mini şortla markete gitmiyor? Rus kızları mini şortla markete gidiyor... Türk kızları mini şortla markete gitmiyor... Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Rus kızları mini şortla markete gidiyor;peki Türk kızları niçin mini şortla markete gitmiyor? Cevapla Market Soruları Beğen Paylaş Takip Et
kdrtnsn Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 36% +1 yıl çünkü türk kızları mini şortla markete gitse türk erkekleri rus erkekleri gibi doğal karşılamaz abazanlık yapar. bizde biliyoruz yani malımızın huyunu 0 4 Yorumla Chiprel +1 yıl Onlar doğal mi karşılıyor, kadına değer vermiyor. nabalım bizdemi öyle olalım o mu hosunuza gidiyo Yorumla kdrtnsn +1 yıl algı problemin mi var öküz olan sizlersiniz Yorumla Chiprel +1 yıl Ya hiç Rusyaya gittinmi hiç Rus arkadaşın oldumuda konuşuyon arkadaş her b. ka fikriniz var mk Yorumla kdrtnsn +1 yıl he he Yorumla
PipiliKızGeriDöndü Takip Et Xper 6 Yaş: 29 +1 yıl Ben jartiyerle gidiyorum 1 15 Yorumla Askme18 +1 yıl Yuru bee 😂 Yorumla PipiliKızGeriDöndü +1 yıl @Askme18 saka yaptim oyle birsey yok Yorumla Askme18 +1 yıl Ablacm ppyle jartiyer skntili olur zaten. Yorumla PipiliKızGeriDöndü +1 yıl @Askme18 tucking denen birsey var sddd Yorumla Askme18 +1 yıl Hahhaha valla bilmiom Yorumla anonymous12345 +1 yıl #PipiliKizlarJartiyerGiymesin Yorumla PipiliKızGeriDöndü +1 yıl @anonymous12345 ay host ulan Yorumla anonymous12345 +1 yıl travesti misin ya Yorumla anonymous12345 +1 yıl travesti misin ya yazcaktim ya yazmişim Yorumla anonymous12345 +1 yıl olum ya lann yazamiom ya diyo Yorumla PipiliKızGeriDöndü +1 yıl @anonymous12345 ay sus senin yuzunden onun repligini kullandim Yorumla anonymous12345 +1 yıl tra mısın degil misin a q onu anlamadim ben Yorumla PipiliKızGeriDöndü +1 yıl @anonymous12345 degilim Yorumla anonymous12345 +1 yıl pipi yok yani dimi. vajinası olan bir kizsin ozaman Yorumla PipiliKızGeriDöndü +1 yıl @anonymous12345 sanane sus srtik Yorumla
PeterWhiteland Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 32% +1 yıl Diğer konusunda 374 cevap paylaştı. Çünkü senin babaların o kızlara tecavüz ediyorhttps://www.youtube.com/watch?v=aZHvd0ks7Es 0 0 Yorumla
sadeni Takip Et Xper 6 Yaş: 32 +1 yıl armageddon başkan bir rus kızı ayarlasana bize. 0 1 Yorumla ruscu_armi +1 yıl :)... Yorumla
BuseDevonne Takip Et Yoda Yaş: 28 +1 yıl Çünkü Türkiye'de şortla çıktığın an tecavüze uğrayıp öldürülüp yakılırsın, birisi bakar laf atar, birisi gelir arabasını yanına durur çünkü Türkiye'de kadın olmak suç, Türk kadını olmak değil. 4 0 Yorumla
Daydream94 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 +1 yıl Şort giydiği için tekme yiyen kızdan bahsediyoruz, markete öyle gitse kan çıkar herhalde. Bu yobaz insanlar varken doğru yolu bulamayız biz. 4 0 Yorumla
herzamanuykuluu Takip Et Guru Yaş: 29 +1 yıl Çünkü onlar sırf şort giydi diye şiddete, küfüre, tacize maruz kalmıyor. 8 0 Yorumla
Sprite Takip Et Xper 6 Yaş: 40 +1 yıl çünkü rus kızları mini şort/etek giydikleri zaman Allah özenerek yaratmış oluyor. türk kızları giydiğinde ise özenti k. e. z. o oluyorlarda ondan... 1 0 Yorumla
Nymphslord1905 Takip Et Xper 5 Yaş: 39 , eic 34% +1 yıl sapığı var yobazı var dayağı var tacizi var neden gitsinler. 0 0 Yorumla
sebastianbarnabas Takip Et Xper 3 Yaş: 31 , eic 35% +1 yıl rus kızları bildiğin gibi değil inan elde etmesi çok daha zor 0 0 Yorumla
Karamelek98 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl Çünkü yolda mini şortla marketr gitsek ya başka isimler takılır yaz sözle tacize uğrarız ya da tecavüze uğrarız emin olun 0 0 Yorumla
Prensesim7 Takip Et Xper 7 Yaş: 34 +1 yıl Mini sortla gidince ya dayak yiyorlar ya tecavüze uğruyorlar burası türkiye armi 1 0 Yorumla
yavuz0404 Takip Et Xper 2 Yaş: 36 +1 yıl basenlerı ve koca gotlerı onları gıymeye musait degılde ondan :D 2 0 Yorumla
Ezgi_Çiya Takip Et Xper 6 Yaş: 37 +1 yıl Diğer konusunda 369 cevap paylaştı. Çünki tekme tokat girişiyorlar kızlara sonra 6 0 Yorumla
steril19 Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 37% +1 yıl Diğer konusunda 1,7b cevap paylaştı. çünkü türk erkekleri tepik atıyor :D 3 0 Yorumla
Balinaa Takip Et Master Yaş: 30 , eic 48% +1 yıl Diğer konusunda 1,5b cevap paylaştı. Türk kızları mini şort giymesin. 2 2 Yorumla Askme18 +1 yıl Nick ve yorum uyumu cuk die oturmus valla 😂 Yorumla Chiprel +1 yıl @Askme18 aynen sanki cumhurbaşkanı mubarek Yorumla
HepAynıSorular Takip Et Xper 4 Yaş: 40 , eic 87% +1 yıl çünkü; Türk kızları selülitli.. ne yalan mı ! 0 0 Yorumla
demir_bey Takip Et Bilge Yaş: 43 , eic 68% +1 yıl gidenler vardır elbet, ama heryerde olmaz. 0 0 Yorumla
scorpion77 Takip Et Guru Yaş: 49 +1 yıl Diğer konusunda 1,5b cevap paylaştı. Dövüyor bizim öküzler bro 0 0 Yorumla
scare Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Diğer konusunda 19,2b cevap paylaştı. İçten yanmalı hatunlar 0 0 Yorumla
StephanHawking Takip Et Yoda Yaş: 29 +1 yıl Diğer konusunda 1b cevap paylaştı. İzmirde gayet gidiyolar 0 0 Yorumla
En İyi Cevaplar